Flatene svette: årsaker og behandling
 Spenning og stress føre til autonome nervesystemet arbeid slitasje. Alle fra overspenning oppstår adrenalin i blodet, forårsaker blodtrykket kan stige, det er rødhet i huden, økt svetting. På planeten vår, lider ca 15% av befolkningen fra hyperhidrosis - en sykdom der de minste endringer i kroppen fører til økt svetting i armhulene, føtter, ansikt og hender. Man lider på grunn av kontakt med andre mennesker er vanskelig på grunn av psykologisk ubehag. Enig, svette håndflater tiltrekke få mennesker, så i dag finner vi ut årsakene til sykdom og snakke om behandlinger for hyperhidrosis.
 Hvorfor svette håndflatene?
 Det antas at økt svetting palmer under stress hjalp våre forfedre å være smartere i en situasjon med "hit and run": de effektivt kan forsvare seg selv og andre heller gripe våpen, klatre i trær. Men denne refleksen er ikke lenger nødvendig, fordi vi sliter med hyperhidrose som mulig, og ofte ta et bad, og vasket med antibakteriell såpe, tørr og bruk deodorant.
 Når håndflatene svetter mye, er mannen en forstyrrelse i det endokrine systemet, nemlig ikke fungere binyrene, bukspyttkjertelen, hypofysen. Dette skjer når en person er i en stressende situasjon, det vil si når adrenalin og noradrenalin i blodet til det maksimale. Når vi slå seg ned, faller alt på plass: hjertet begynner å slå i den vanlige rytmen av blod stripete ansiktet, armene igjen være varm og tørr. Men alle disse er tegn på en sunn person, hyperhidrose - en sykdom som på dette stadiet kan kureres uten bruk av medisiner narkotika når dokket peis svetting.
 Hyperhidrose Behandlinger
 1.  Selvfølgelig kan du ikke autonome nervesystemet gang undervise "slått av" i en situasjon med et nervøst sammenbrudd fordi pasienter som legen kan forskrive betablokkere, klonidin, benzatropyna som reduserer arbeidet til svettekjertlene. Men intern resepsjonen for å være forsiktig, så mange tabletter kontraindikasjoner: tørr munn, smak forvrengning, problemer med språk, forstoppelse og urin sjeldne.

   Hvis hyperhidrose utvikler seg raskt, kan det bli nøytralisert bare atropin (piller, pulver) at pasienten tar 3 ganger om dagen i to uker kurs.

   All utvendig kur for hyperhidrosis laget av formaldehyd. Disse inkluderer formydrona løsning som er alkoholbasert, og brukes på problemområder i flere uker 3-4 ganger om dagen. Verktøyet er ansett foreldet, som teymurova lime, selv om det fortsatt selges i apotek. Det irriterer slimete, har en ubehagelig lukt som varer lenge på huden.

   Formahel også henvise til medikamenter som adresserer årsakene til hyperhidrose av håndflatene. Engangsavgift for bruk av gel kan fjerne svette i 2 uker! Filmen, som tørker etter påføring av gel til de berørte områdene hyperhidrose, fjerne en halv time - og ingen svette armhuler og palmer, en fantastisk effekt!
   Hvis tomme nerver
  Flatene svette: årsaker og behandling
   I det tilfelle hvor pasienten klager over økt nervøsitet, han foreskrevet sedative medikamenter for å øke stabiliteten til eksitasjon og inhibering i hjernebarken. Beroligende midler - for emosjonelt ustabile mennesker, beroligende - for de som blir utsatt for daglig stress. Med økende svetting vanligvis øker blodtrykket, er det svakhet i kroppen begynner å skjelve lemmer. Alt dette - en defensiv reaksjon på stress, dette er hvordan kroppen hindrer feber.
   Praksis viser at hyperhidrose - en sykdom som kan kureres bare årsakssammenheng, dvs. læring årsak og i integrert effekt. Hvis du bare bruker de eksterne forberedelser, begynner huden å tørke og til slutt sprekke. Som en forholdsregel for daglig bruk hånd bad med havsalt, prøv sommer tan - tan huden tørker godt og problemet vil bli marginalisert. Om natten, gni hendene vandig ammoniumklorid, fortynnet eddik eller infusjon av eik bark.  
Smerter i solar plexus
 Til tross for at solar plexus - den største klynge av nerveceller, som ikke er knyttet til sentralnervesystemet, inkorporerer det har noen ganglion, som er formet som solen. Fra en komparativ navn, og i den vitenskapelige litteraturen kalles plexus nervefibre splanhycheskym eller chrevnыm, er dens hovedfunksjon å sørge for at forholdet mellom det sentrale nervesystemet og indre organer. Fra solar plexus funksjonaliteten avhenger i stor grad på helsen til enda mindre vevsskade fører til irreversible konsekvenser.
 Hva forårsaker smerter i solar plexus?
 Som plexus er bindeleddet mellom sentralnervesystemet og indre organer, er årsakene til brudd delt inn i to grupper: abnormiteter i nervesystemet på bakgrunn av inflammatoriske og smittsomme prosesser etter traumer eller skader på mage-tarmkanalen og bukhulen.
 Symptomer på smerte avhenger av årsaken, trevlet, knivstikking, skjæring, skarp, kjedelig, skarp, kontinuerlig, periodisk - noen av variantene kan føles av mannen i solar plexus. Hvis smertene var i midten av brystet, et sikkert tegn zastuzhennыh nerveender som fører til nervesmerter og nervesmerter. Ofte kan det oppstå etter fysisk aktivitet, så vel som en dramatisk endring i temperatur. Når du føler smerter i solar plexus gjør du puster normalt blir lidenskapelig og stikkende, bør umiddelbart vedta en horisontal stilling og hvile i minst en halv time til tretthet og belastning på de indre organene ikke følte. Men når smertene etter ferien går uten profesjonell hjelp du ikke kan gjøre.
 Symptomer på cøliaki plexus skade
 Fysiske virkningene av traumer, kompresjon, slag i magen skade solar plexus. Når en person ikke kan puste ordentlig, pisket han puster, oppkast, brenning og varme følt i magen på samme tid, jeg ønsker å major i toalettet, da, er en inflammatorisk prosess i solar plexus.
 Førstehjelp for smertelindring er at offeret lå på venstre side og ba ham om å pidibhav knærne til brystet så nær smerte yrradyrovala toppen av bunnen. Hvis smertene ikke er lettet, trenger akutt sykehusinnleggelse.
 I det som ser ut plexitis
 1.  Når betennelsen er preget av smerter ganglion prystupoobraznostyu og frekvens. Naturen av smerte kan piggete, helvetesild brystet ved den minste bevegelse fra side til side.

   Nedenfor er en sterk følelse av varme. Plexites og nevritt er sjeldne, for eksempel etter en operasjon, når en person er stadig i liggende stilling, etter tarminfeksjoner og de som arbeidet anses stillesittende.

   En mild form - nervesmerter, der nervene er irritert, symptomene er de samme, og nøyaktig diagnose etter første inspeksjon du ikke vil sette enda en erfaren lege.
   Plexitis farlig for solar plexus
   På bakgrunn av kroniske plexites eller nevritt kan utvikle plexitis - alvorlig vev betennelse nettstedet. Smerter som er tyanusche-cutting natur, ikke stoppe og praktisk talt ingen obezbolyvayutsya, ledsaget av forstoppelse, halsbrann, raping og ubehagelig komplett apati til mat. I magen vil føle ubehag, oppblåsthet og en følelse av indre varme nedenfor, selv om måling av kroppstemperatur kan være normal. Hvis plexitis ikke kurere slutten, opphører den solar plexus å fungere, som fullstendig blokkerer arbeidet i CNS.
   Kan du kurere deg selv solar plexus?
   Nevralgi, betennelser ganglion vanligvis refererer til en nevrolog eller en nevrolog. Bare en ekspert kan foreskrive behandlinger. Ingen grunn til å unne deg solar plexus, med unntak av smertestillende medikamenter. Det er ikke mulig å pålegge komprimerer og gjør prosedyre oppvarming. Vanligvis legen anbefaler medisinering kombinert med terapi, fysioterapi, fysioterapi, massasje og puste praksis. Bare en lege på natur smerte kan fortelle hvilke indre organer skadet eller forårsake å bli funnet i vev av verten.
   Med svake og verkende smerter bedre å slå til en gastroenterolog, som smertefull betennelse i nerver og tåle slike smerter i lang tid umulig.  
Hvilke produkter inneholder kollagen?
 Til huden i lang tid vært en vakker, ung og strålende, må det stoffer som kollagen og elastin, som er ansvarlig for mobilnettet elastisk ramme. For eksempel, er et protein kollagen fybryllyarnыm del av alle bindevev i kroppen, virker som en "stabilisator spenning", som gir huden styrke og elastisitet. Kollagenfibre under mikroskop er flettene som er påvirket av ytre faktorer, alder og underernæring, raspletayutsya, deres relasjoner er skjøre, de bryter, og med denne huden mister sin appell, blir kjedelig og slapp.
 Hva trenger jeg for å spise for å balansere kollagen?
 Å avgjøre om mye av kollagen i kroppen, heller trekke den øvre øyelokk om det vil bare gamle form, da huden er ganske elastisk og kollagen tilgjengelighet kan ikke bekymre deg. Ellers må du radikalt endre kosthold og begynne å overvåke utseende (spa-behandlinger, massasje, maske med anleggsdeler).
 For å opprettholde balansen av kollagen i kroppen trenger daglig omsorg for hans betimelig kvittering for forbedret syntese.
 I dag finnes det flere farmasøytiske selskaper som produserer kunstige hydrolysat av kollagen, en kilde for aminosyrer, som er den viktigste katalysator for syntese av kollagenfibre. Men disse stoffene har en ulempe: de ikke aminosyrer, helt klar til å assimilere det - delvis bearbeidet vev av pattedyr, fugler og sjøliv. Så fyller kollagen og kunstig dyre og ikke trygt for kroppen. I de fleste tilfeller er det best å bruke produkter som inneholder kollagen.
 Hvor den naturlige kollagen?
Hvilke produkter inneholder kollagen?
 1.  Rød fisk har et høyt innhold av aminosyrer inneholder flerumettede fettsyrer Omega-3 og mer enn ti mest populære mineraler. Tatt sammen, gir dette grunnlag for fremstilling av kollagen i kroppen.

   Sjømat rik på jod og mineralsalter. Hvis du skriver inn to ganger i uken tang mottak, sjø løk, reker, blåskjell og sjø fisk, vil huden din være mye mer smidig og strålende.
  Hvilke produkter inneholder kollagen?

   Magert kjøtt kalkun, kanin, lam og kalv - et naturlig protein som person trenger og kan ikke erstattes soya som vegetarianere ikke ville kjempet for sin teori om miljøvennlig mat. Huden var myk, tre ganger i uken (minst!) Folk bør spise forskjellig kjøtt. Kollagen i mat, spesielt kjøtt - den beste leverandøren fybryllyarnoho protein. I visse kjøttprodukter for å markere kalkunkjøtt, ved bruk av hvilket legemet frembringer et stoff karnosin, som gir celleresistens mot slitasje og skader. Dette setter kalkun kjøtt i første omgang i antall og nytten av kollagen.

   For syntese av kollagen celle må spise grønnsaker hver dag i stort antall. Koriander, persille, selleri, dill, salat like nyttig i mange av disse vitaminer som kroppen og føre til normal cellenes stoffskifte.
  Hvilke produkter inneholder kollagen?

   Med mangel på vitamin C huden mister raskt elastisitet og farge. Det er derfor, selv om vinteren hører til å opprettholde balanse i vitamin. Fruktene av gult og oransje - en kilde til vitamin C. Disse omfatter alle typer sitrus, fersken, aprikoser og persimmons. Blant bær blåbær skogen står, er at hvis spise to kopper friske bær i sommer, kan gi kroppen med vitaminer for seks måneder frem i tid. I bananer har stoffer som fremmer kollagen, men denne frukten er nyttig hvis du bare frustrert med trær. Ved transport av lang den mister de fleste stoffer, beholdt bare magnesium, som er vist på hjertesvikt.

   I gresskarfrø, valnøtter, gulrøtter, kål, ølgjær, lever og grønne epler er også mineraler som bidrar til kollagen forbindelser til stede i kroppen i ønsket mengde. Spesielt trenger å ta hensyn til kvinner på ernæring i overgangsalder og overgangsalder, når kroppen ikke lenger produserer hormoner på samme nivå.  
Яндекс.Метрика