Noen ganger i livet det kommer en tid når du ønsker å endre noe i deg selv og ditt utseende, og det enkleste alternativet for jenter - cut smell, hvis dette tidspunktet ikke var.
 Selvfølgelig er vystryhty klassisk rett smell pannen på gulvet skummelt, dessuten er det ikke alle og ikke alltid, men opsjons skrå luggen er passende i denne situasjonen.
Flettingen bangs frisyrer og hårklipp med det (9 bilder)

 Det vil gi deg muligheten til å oppleve hva en "gå med smell" alle sine fordeler og ulemper, men det vil bare myk tillegg til bildet, ikke gråt den neste fasen i stil.
 Selvfølgelig, kan du endre fargen på håret, kort hårklipp eller hår bygge opp, men du kan starte med små endringer, som kan utvikle seg til noe nytt og fantastisk.
 Videre skrå smell - er en form for skjæring, som er nesten alle, uten unntak, jentene, kan du lage lange og korte, rette eller revet med fargede tråder eller matchende hår, alt avhengig av din fantasi og begjær.
 Denne frisyren er valgt som verdensberømmelse, og vanlige folk, og dette tyder på at flette frisyre virkelig har en viss sjarm. Dette er ikke overraskende, fordi de flette smell går bra med de fleste frisyrer og hårklipp, kan det være lett utfylle et bilde, gir det notater byråkrati eller omvendt, romantikk og velvære.
Flettingen bangs frisyrer og hårklipp med det (9 bilder)

 Men smeller flette bedre gjøre jenter med krøllete og bølgete hår, så det er usannsynlig å gi den "riktige" utseende, det vil alltid lohmatytsya og rullet ut som ikke vil gagne hans elskerinne.
 Selvfølgelig kan dette bli behandlet av jern og Curlers men permanent av håret kan føre til problemer med helsen sin, så det burde være mer forsiktig. Men de andre jentene, uavhengig av hår lengde og type person du kan eksperimentere med skrå smell.
 Husk, det ideelle ytelse når trådene er glatt, skinnende, ikke smuldre i stykker ser ikke pisket, vzlohmachennыmy. I så fall betyr det at smell trimmet helt riktig.

 Type ansikter og flette frisyre


 Å velge riktig versjon skrå smell, er det nødvendig først og fremst starte fra sine ansiktstrekk, og deretter på smakspreferanser.
 Som du vet, den mest vellykkede ansiktsform - oval - så lett å plukke opp jenter frisyre eller hårklipp, de går helt skrå smell lang, ender som kan ende i en høyde av nese og hake. De samme alternativene hårklipp egnet for firkantede eller rektangulære ansikt type.
Flettingen bangs frisyrer og hårklipp med det (9 bilder)

 Jenter med oval eller rund-oval typen personell kan komme som korte og lange smell, men da må du ta hensyn til ansiktsbredde for å begrense det visuelt, kan du bruke en lang flette smell som når haken.
 Den trekantede form eller form som hjerte krever korte, helst ikke for tykke, smell ville være passende eneste alternativet er helt glatt, uten frynsete kanter eller tråder.
Flettingen bangs frisyrer og hårklipp med det (9 bilder)

 Uansett, lange smell er perfekt akkurat det smukke kjønn og lyse med store ansiktstrekk. Men jentene med lille dukketeater og funksjoner som kreves korte hårklipp, som en tykk og lange krøller de bare tapt.
 De flette smell perfekt kombinert både lang og mellomlang og kort hår på sine ulike lange eller korte alternativer kan gjøre håret ditt svært uvanlig, sexy, attraktive, og kanskje til og med litt mystisk.
Flettingen bangs frisyrer og hårklipp med det (9 bilder)

 De flette smell som får litt til øyevippene, "glatting" skarpe funksjoner, gir skånsom og presis bilde utseende og ansiktstrekk blir mye klarere. Sørg for at fletten frisyre ikke klatre inn i øynene, det skal se ryddig og hensiktsmessig.

 Hvordan styling for denne frisyre?


 For å takle den nye måten får du en ganske god kam og føn for noen styling som passer deg best: gel, mousse, mousse, lakk eller voks for hår.
 For å få god hår, smeller ganske dryss styling, så glatt det med en børste grafisk linje skjæring.

 Håret bør holdes over til luftstrømmen handlet for å kutte ned. Hvis flette frisyre har noen fillete tråder, så gi henne en større effekt uaktsomhet, vil dette bildet lyse og kokett. For dette vzъeroshte hår og deretter fest med lakk. Kom og få synlige tråder som kan identifiseres med noen dråper gel.
Flettingen bangs frisyrer og hårklipp med det (9 bilder)

 Å skape et romantisk bilde kan ty til en annen måte å konklusjon: ved hjelp Curlers. Selvfølgelig er dette alternativet som passer for lang Chub, bare skru noen tynne tråder som bruker Curlers, men ikke glem å forhånds søke et middel for å fikse på håret holdt så lenge som mulig.
 Resten kan du la håret altfor rett eller svakt Stram alt avhenger av din fantasi. Men for en firkant med skrå smell passer annen måte: zachesыvaem den tilbake tidligere brukes til håret styling verktøy for å fikse og deretter tørke dem og holde håret zachesыvaem på deres side.
Flettingen bangs frisyrer og hårklipp med det (9 bilder)

 Når håret er helt tørt, forankringseffekten av å bruke lakk sterk fiksering. Dermed en svært uvanlig og stilig frisyre.
 Titt skrå veldig stilig smell er dekorert med fargede tråder, selvfølgelig, den mest ekstravagante alternativet - det er lyse og saftige farger, men forskjellige nyanser for noen tynne tråder vil gi håret ekstra volum og sjarm.

 Hvordan å kutte hennes hår smell?


 Hvis du ikke er en profesjonell frisør, og aldri noe sånt involvert, er det fullt mulig at du hadde bedre utsette ideen om selv trimming hår.
Flettingen bangs frisyrer og hårklipp med det (9 bilder)

 Erfaren mester du kan velge ønsket form og lengde gjør det lik eller revet, og aller viktigst - det vil se veldig stilig og elegant. Men hvis du tror på seg selv, da denne prosedyren, du vil trenge svært skarp saks og tørt hår.
 Vått hår er bedre ikke å kutte, fordi når håret er tørt, de bare stå opp og smell kan være for kort.

 Bestem deg med de på hvilken retning du bør gå til en ny smell, og deretter dra i håret med en kam. Treffe tiltak av ønsket lengde, så grip dette stedet hår kam og begynne å klippe dem.
Flettingen bangs frisyrer og hårklipp med det (9 bilder)

 Saks bør holde en vinkel på 45 °, deretter gre håret kam sjeldne og fjerne ujevne stykker som var i ferd med å kutte. Etter å klippe håret kan holde filirovki spesielle saks, men du kan la alt som er.
 Hvis du potrenuyetesya et par ganger, så trim smellene vil bli mye enklere. Ikke vær redd for å eksperimentere, men alltid må stoppe og forsiktighet, fordi, som vi vet at kuttet, så det stakk.
 Hva er viktigst i de kalde og snørike vinteren? Det er riktig, alltid føle komfort, varme og komfort, som kjent, det er virkelig bare når føttene er varme. Det er derfor så viktig å finne en kvalitet og komfortable sko som føttene vil føle seg hjemme.
 Noen foretrekker støvler, høye eller lave, skinnforet eller varmt fôr, og noen liker sko som er ansett for å være en universell sko for alle anledninger.
Mote vinterstøvler for All (12 bilder)

 Denne skoen kan være på en høy hæl eller liten, flat på farten eller Wedge hæl viktigste kjennetegn av skoen - det er deres relativt lav lengde, også snørike regioner av landet vårt, selvfølgelig, de er bedre ikke å gå, men for slyakotnыh vintre - er den beste oppløsning.
 Mote vinterstøvler kan være både mannlige og kvinnelige, inkludert barnas fottøy har også sin egen modell, slik at de faktisk kan kle hele familien. I tillegg er de nå igjen blitt vill popularitet, spesielt blant kvinner og unge, fordi de ser ganske elegant og stilig, dessuten kan behage en rekke modeller og designløsninger.
Mote vinterstøvler for All (12 bilder)

 Når du oppretter en ny kvinners samlinger av designere sjenerøst inkludere etniske, biker og sport temaer, men samtidig gi dem notater av femininitet og attraktivitet, noe som er viktig for enhver kvinne. Menn har lenge vært vant til denne typen sko, de er glade for å kle seg varmt og behagelig modell.

 Kvinners moteverdenens sko


 Selvfølgelig kan en kvinne lang overleve uten høye hæler og forførende, og det er derfor de mest populære og favoritt kvinnelige modellene var Wedge-heeled sko eller høye hæler.
Mote vinterstøvler for All (12 bilder)

 Fortsatt i mote plattform med stor lettelse, å få fart og støvler med en liten hæl, noe som er svært praktisk i vintermånedene. Mod skarp tå og tykk hæl stud denne sesongen bestemte seg for å slappe av litt.
Mote vinterstøvler for All (12 bilder)

 Likevel, komfortable, stabile, trivelig og attraktiv, at alt dette perfekt med alle klær og stil. Uansett hva du foretrekker høye eller korte støvler, etnisk eller klassisk trend, vil den fasjonable hæl forekomme i alle stil og enhver samling.
 En annen trend av sesongen - en behandling vinter pels støvler som er ikke bare varm og koselig inne, men utenfor selv snakke om hans ideelle inneklimaet.

 De kan møte med pels mansjetter alternativer, men på toppen av popularitet er furry "favn", som vanligvis er sydd i å løfte foten og litt høyere.
Mote vinterstøvler for All (12 bilder)

 Den mest populære modellen som kombinerer fluffy pels beskjæres og deres kombinasjoner, og som en fargekomponent er den mest populære utvalg av kunstige farger og klassiske fans kan puste rolig - naturlige og naturlige nyanser ikke mister sine posisjoner.
Mote vinterstøvler for All (12 bilder)

 Som for materialer for kvinners sko, mote, som alltid, lær, og dens mest vågale varianter, semsket skinn, strikket stoff, nubuck, semsket skinn, pels og stoff.
 Fortsatt på moten kombinasjon av teksturer, for eksempel skinn med semsket eller strikket stoff med pels. Et annet viktig poeng - det er alle typer smykker og sko farge, mye på grunn av disse komponentene, endre utseendet og stilen til den foreslåtte modellen.
Mote vinterstøvler for All (12 bilder)

 Den kommende sesongen av kvinners sko er veldig populært å bruke nyanser av rødt, rødbrun og pastellfarger - sand, sennep, beige, krem.
 Forbli populære og klassiske sorte modeller og trend av sesongen - dette smaragd og blå farger. Forresten, fin lange designere fjernet forbudet mot bruk av sko og vesker i forskjellige farger, er det nå to uavhengige stilistiske forbedring med ingen spesielle restriksjoner.
Mote vinterstøvler for All (12 bilder)

 For å holde stilige og fasjonable nok til å kjøpe vintersko med en stor metallbeslag - spenner, nagler, ringer, maljer overhead, masse glidelåser og dekorative snøring. Ikke glem om en favoritt farge trend stykker, populære sko med wedgies, som kontrast til den viktigste delen av sko, hæler og fargede sokker.

 Fasjonable herresko


 For andre mennesker, men for de mannlige halv - sko - en av de mest populære og mest vanlige typer sko. Den kommende sesongen er en populær klassisk modell av herresko som er utført i duse farger, med streng og konsis stil.
Mote vinterstøvler for All (12 bilder)

 Vanligvis ledsaget av en sirkulær form sokker og glidelåser. I retro stil kan være til stede skjære sokker og pyntesømmer. Spesielt populært blant menn er i militær stil støvler som er rimelig høy topp, blonder og tykk såle med preget mønster.
 Slike modeller er ofte komplementær uvanlig beslag, spenner og stropper, og en spesiell høydepunktet denne sesongen var lyse lisser og skille seg sko.
 Neste populær modell, hvorav den første var variasjoner i det fjerne 1960, det er sikkert kjent og eventuelle martynsы-sko, komfortable og stilige, er ideen om en berømt tysk merke Dr. Martins støvler.
Mote vinterstøvler for All (12 bilder)

 Den klassiske versjonen av denne skoen er kirsebær støvler med åtte hull på hver ankel boots, de er alltid forskjellige lys såler og gode dempeegenskaper. Nå kjent firmaet representerer en rekke farger som kan variere i innredning, men beholder sin gode kvalitet og brukervennlighet.
 En annen trend av sesongen, som flyttet oss fra fortiden, er det fasjonable og favoritt sko timberlendy utført i klassiske farger lyse gul, er svært holdbare, vanntett og støpt gummisåle. Disse støvlene kombinerer perfekt med maskulin stil hver dag, forresten, nylig, har de blitt populære blant den vakre halvparten av samfunnet. De er ikke dårlig kombinert med skjorter og jeans, jakker.
Mote vinterstøvler for All (12 bilder)

 Hvis du bestemmer deg for å velge korte støvler, kan de komme til å smake slik mote Lofer, brohy og Oxford, som kom fra utlandet og annen type sjarm og stil.
Mote vinterstøvler for All (12 bilder)

 De viktigste materialene som brukes for å lage vintersko - et skinn, semsket skinn og nubuck også svært relevant tekstil og sko kombinert modell. Som for farge, må fasjonable menn sko vintersesongen gjøres svart, brunt, burgunder, blå og sennep toner.
Яндекс.Метрика