Folk Psoriasis behandlingerI dag ganske vanlig å møte med den mystiske sykdommen som psoriasis, den sanne natur som ennå ikke er løst. Den eneste faktum som ingen tvil - er atpsoriasis, som en hud sykdom som hindrer en person å leve et fullverdig liv. Tross alt, mange mennesker på dette grunnlaget utvikler et mindreverdighetskompleks, de er skamfull for å gå ut, slitasje avslørende klær, vel, er turen til stranden for dem som ikke kan nås. Situasjonen er komplisert ved det faktum at representanter for tradisjonell medisin, uten en klar forståelse av årsakene til psoriasis, ofte ikke kan tildele tilstrekkelig behandling, noe som kan føre til forringelse av pasienten, og overgangen til den kroniske fasen av sykdommen.
Fordi psoriasis er en svært gammel sykdom som engang nevnt i Bibelen, ble våre forfedre kjente til noen, svært effektive metoder for å bekjempe den. Så du kan ta for å behandle folk rettsmidler for å bli kvitt om ikke helt, i hvert fall for å redusere de eksterne manifestasjoner av sykdommen.
Hvorfor psoriasis
Som nevnt ovenfor, bare svare på spørsmålet til at en person syk med psoriasis, er umulig. Det er mange teorier om opprinnelsen til sykdommen, infeksjon, nevrogen, viral, allergisk, endokrine, etc.Nå flere og flere forskere er tilbøyelig til den versjonen som psoriasis har en genetisk natur. I kroppen, nesten alle av oss lever psoryaznыy sopp, men for tiden er det ikke manifestere seg. Trigger psoriasis kan være alt: stress, infeksiøs sykdom, leversvikt, hypotermi, brudd på integriteten av huden. Noen ganger psoriasis kan påvirke en person om han er en lang antibiotikakur eller ofte lider av alkoholforgiftning. Denne sykdommen kan utvikle seg når en plutselig endring i klimasone eller langvarig eksponering for solen. Utsatt psoriasis og kvinner under graviditet og tenåringer i puberteten.
Mekanismen for dannelse av plakk psoriasis
For å finne de mest hensiktsmessige behandlinger for psoriasis, bør du vite hva som foregår i kroppen som er berørt av denne sykdommen. I psoriasis, hudceller sunn angrepet av muterte celler i immunsystemet, noe som fører til kronisk inflammasjon autoymmunnomu. Konvekse uestetisk plaketter karakteristiske av psoriasis vises på kroppen i ganske store tall, som starter veldig raskt dele celler i huden som ikke har tid til å fullt moden og danne sterke relasjoner med hverandre.
De viktigste symptomene på psoriasis
Selv om behandlinger for psoriasis ennå ikke er fullt utviklet kliniske tegn på sykdommen er kjent godt nok. Vanligvis i de tidlige stadiene av psoriasis på huden kan sees røde eller lyse rosa flekker (papler). De har klare grenser og svakt stigende over huden. Et karakteristisk trekk ved psoriasis er at disse papler dekke sølvfargede skjell som lett kan fjernes i løpet av mekanisk stress.
Hvis psoriasis behandling ble utført i det hele tatt, eller gjør fra tid til annen, papler, plakk begynner å forenes i en større størrelse. I de fleste tilfeller, psoriasis ledsaget av alvorlig kløe.
Mest psoriasis påvirker skalp, rumpe, ben, albuer og knær, minst - plaketter dekket hele kroppen. Sykdommen er vanligvis mer aktiv om vinteren og våren. Av alle folk rettsmidler beste psoriasis behandling, det vil si en som ikke krever at du til noen økonomiske kostnader eller ekstra innsats er sollys. Om sommeren, mange pasienter med psoriasis symptomer nesten slukket, men i enkelte individer kan de imidlertid bli forbedret, slik at solen begynner behandling "skal doseres.
Alvorlige former for psoriasispasienter kan føre til reell lidelse:de berørte områder av huden kan sees Fester og sprekker, og hvis ikke riktig å behandle sykdommen utvikler leddene - psoriasisartritt.

Funksjoner diett for psoriasis

Under behandlingen av psoriasis bør følge en bestemt diett som kombinert med påvist folk rettsmidler for århundrer kan skape underverker. Vanligvis ledsaget av alvorlig psoriasis forstyrrelser i immunsystemet og metabolske sykdommer, som noen matvarer som kan forverre virkningen av behandlingen bør helt forlatt. Pasienter bør foretrekke mat rik på vitaminer og sporstoffer, men husk at pasienter med psoriasis blir ofte forverret av tendensen til allergi, fordi det er nesten enkelte produkter er kontraindisert.
Eksperter har lenge behandling av psoriasis vanligvis anbefales å glemme mat med høyt innhold av karbohydrater, protein, fett og kolesterol. Derfor blir du kontra smør, fett kjøtt, nyre, pølse, lever. Hvis du virkelig vil, og du for tiden ingen forverring av psoriasis, har råd til ikke mer enn 25 gram mat per dag. Men det er ikke verdt fristet til pasienter med psoriasis, da dette svart kaviar, eggeplommer og fet fisk, eller behandling vil være helt ubrukelig. Hvis man eksudativ form av psoriasis er vanskelig å behandle, å begrense bruken av salt.

Hvis du er under behandling for psoriasis, i alle fall ikke drikke alkohol, ikke ta antibiotika og gi opp matvarer som inneholder flyktige (pepperrot, hvitløk, løk) eller som inneholder rød pigment (tomater, rose, røde bær og andre frukter ).
 Også uforenlig bruk folk rettsmidler for psoriasis og helmelk, egg, bacon, sjokolade, kakao, røkt, honning og sitrus. Alle leger som arbeider med psoriasis, er enige om én ting: vellykket behandling av psoriasis er ikke mulig hvis en person finner styrke til å utelukke fra kostholdet ditt meget fet, salt, krydret, søt og sur mat.

Vanligvis i behandling av psoriasis kan oppnå stor suksess hvis pasienten tar frisk frukt og grønnsaker i store mengder (unntatt rød).
Hvis ønskelig, har du lov til å spise måltider med magert kjøtt, kalkun eller kanin kjøtt kokt eller stuet. I den akutte fasen av psoriasis tilrådelig å lage vegetariske supper, kan du deretter bruke svak kjøttkraft. Andre kurs i psoriasis også er varierte: anbefalte kjøttboller, dampede kjøttboller, kokt kjøtt og pynt med - ulike vegetabilske stuinger og grøt. Fans av fiskeretter kan smake litt kokt eller stekt lett elv fisk (sjø ved diagnose "psoriasis" helt utelukket). For å rense kroppen for giftstoffer at pasienter med psoriasis akkumuleres i store mengder, ikke begrense deg til bulk væske: for dette formålet koke tørket fruktkompott eller ta eller våren smelte vann.
Har terapeutiske bad i psoriasis
En viktig rolle i behandlingen av psoriasis spilt kar. Vanligvis deres forberedelse på folk rettsmidler, inkludert urte, som i stor grad kan legge til rette for de manifestasjoner av psoriasis hos pasienter som lider av denne sykdommen.
Vær oppmerksom på at det bad som anvendes i behandlingen av psoriasis av forskjellig alvorlighet må fremstilles på en spesiell måte. En av de mest vanlige oppskriften er: til ren emalje bolle helle en halv liter vann. Det er bedre dersom det er fjæren, da virkningen av en slik behandling av psoriasis er mer betydningsfull. Sett vann på bålet, og når det koker, tilsett 30 gram gni babyen såpe. Dette er en av de mest rimelige og enkle folk rettsmidler, som lenge har vært godt etablert seg i behandling av psoriasis og andre hudsykdommer. Fjern retter fra varmen og rør ren skje, helle en halvliter olje gran. For å bøte på dette psoriasis lenger vedlikeholdt, det grundig rørt å fullføre homogenitet er flasker og lukket godt bakken stoppere. Klar emulsjon, som de fleste folk rettsmidler, som er nødvendig del av behandlingen av denne sykdommen bør holdes bare i mørket.
Når du tar et bad umiddelbart, prøve å sørge for at vannet hadde en temperatur på minst 39-42 grader. Dette vil bidra til forsvinningen av de viktigste symptomene på psoriasis - shelushaschyhsya skalaer som ikke alltid lar seg behandle selv hormonelle salver. Hvis en pasient med psoriasis svakt hjerte, bør vanntemperaturen ikke overstiger 39 grader, men mindre, og det bør ikke gjøre det, fordi da pyhtovaya emulsjon kan ikke jevnt fordelt i volumet av badet. Rist blandingen, 15 ml vidlyyte, tilsett vann og bland med en tresleiv. Du kan nå fortsette å behandle psoriasis, fordype deg i et badekar i 15-20 minutter. Selv om du bruker folk rettsmidler regelmessig og har en stor opplevelse, ikke uavhengig øke denne gangen kan du fullføre behandlingen av psoriasis, men gjør problemer med det kardiovaskulære systemet.
Sjekk om du tilbringer behandle sykdommen kan være svært enkel: når nedsenket i et bad bør du føle en liten kriblende følelse i lysken, armhulene, skrittet. Dette indikerer at du riktig har beregnet konsentrasjonen av emulsjonen, som betyr at snart vil du psoriasis dårlige minner fra fortiden. Ved hver etterfølgende prosedyre øker mengden av medikament tilsatt til 5 ml. Etter en slik behandling løpet av 20-25 bad, kan du bli kvitt manifestasjoner av psoriasis i minst et par år. Bad i psoriasis kan kombineres med oral gran olje, men mellom disse prosedyrene ta en pause i 5-6 timer.
Eksterne midler anvendt ved behandling av psoriasis
Gode ​​resultater i behandling av psoriasis gi folk verktøy som kan brukes lokalt. Her er noen oppskrifter som kan hjelpe deg redusere de ytre manifestasjoner av sykdommen:
• Å behandle flekker på huden - konstant egenskap av psoriasis - kan være forberedt alkoholholdig ekstrakt av celandine. I halv halvliter alkohol ta stilkene eller jordstengler celandine og la blandingen å sette mot i noen dager, og deretter tørke de berørte områdene. Siden celandine er en av de mest effektive folk rettsmidler for psoriasis, kan du like godt ta det kjølig bad (vanntemperaturen er 25 grader). For dette avkok er forberedt på frekvensen av fire spiseskjeer celandine per liter vann.
• For å oppnå den nesten fullstendig forsvinningen av plakkpsoriasis kan på denne måten: Ta celandine, hagtorn, Valerian rot, oregano, humle kjegler, sikorirøtter av tvisten og i forholdet 1: 2: 4: 2: 2: 2: 4 og de bland godt. 300 g av blandingen helles 10 liter vann og koke. La suppen trekke i en halv time, profiltruyte og legge til badet. Til effekten av slike prosedyrer veletablerte i behandling av psoriasis var maksimal, tilbringer de to til tre ganger i uken i seks uker.
• Kan brukes til å behandle psoriasis og en urte: Ta ryllik, toadflax, sitronmelisse og celandine i forholdet 2: 2: 2: 1. All hogge, mikse og legge litt vegetabilsk olje oppvarmet, med to av sine tre deler skulle falle gress blanding. All mix godt, la det sette mot i flere timer, da gjelde for berørte områder av psoriasis.
• En av de mest populære folk rettsmidler behandling av psoriasis kan rangeres som følger: Ta et par spiseskjeer med tjære, 4 ss vegetabilsk olje, en spiseskje mashed kobber sulfat, en spiseskje med ren svovel halv spiseskje honning, en spiseskje eddik. Alle bland godt og innen 20 minutter av tak over middels varme under omrøring. Avkjøl og smøre huden begynner å sammensetning.
• Forbered kremen med en spiseskje av bjørk tjære, en teskje tran, en teskje smør og en halv teskje av kobber sulfat. All mix og koke over middels varme i fem minutter. Kjølig og avkjøl. Gjelde for de berørte områdene av psoriasis sammensetning bør være hver dag. For behandling skal være vellykket, er det bedre å følge tarm rensing.
• Hvis du opplever hyppige eksaserbasjoner av psoriasis, kan du prøve følgende sammensetning: Ta 10 gram honning, 10 ml Kalanchoe juice og 30ml av eukalyptus olje. Alle komponenter bland godt og la stå i 3 dager. Grease huden flere ganger om dagen.
• Ta skalaer av marin fisk, klapp tørr, gni mel og bland med fiskeolje. Denne blandingen av psoriasis bør sette på en kropp i en time før du tar en dusj eller badekar. Pomyvshis med såpe prosess berørte områdene alkoholat Celandine røtter, og deretter børste deres fiskeolje.
• Bland 100 gram fett, 26 gram ask, eik, en frisk egg protein, 10 gram og 25 gram celandine aske grener hofter. Insisterer blandingen ved romtemperatur i to uker. Denne metoden er ganske effektiv hvis psoriasis uttrykte veldig tydelig.
• I psoriasis ofte hjelper vanlige valnøtter. En halvkilo nøtter bør splittes, nucleoli spise med honning. Shell helle kokt vann rettferdig løsning og press gjennom cheesecloth, og hell infusjon i badekaret. Ta et bad i 3 dager, bør varigheten ikke overstige en halv time. Etter prosedyren, gjør deg selv et par timer hvile og legge seg ned.
• I den innledende fasen av psoriasis kan være nyttig følgende sammensetning: Pisk to egg med en spiseskje vegetabilsk olje og tilsett 0, 5 spiseskjeer med eddiksyre. Holde blandingen i en forseglet krukke på et mørkt sted og søke på ansiktet ditt om natten.

Forberedelser til bruk inne psoriasis

Selv om psoriasis manifesterer seg mest av den utenlandske, men en kompleks sykdom i hele kroppen, så det er mye brukt behandlings folk rettsmidler ment for oral administrasjon. Blant disse er de følgende:
• I psoriasis god hjelp følgende samling: Ta burdock rot, motherwort, storfe, humle, brennesle og lakris rot i forholdet 2: 1: 2: 1: 1: 3 og bland godt. Skjeen samling helle en halv liter vann bare for å koke og la stå i ca 12 timer. Deretter press og drikke varm drikke hele dagen i 3-4 doser.
• 5 teskjeer tørkede blader av bjørnebær helle to kopper vann bare for å koke. Innen fire timer insisterer sammensetningen i en lukket beholder, belastning og drikke en halv time før du spiser en halv kopp fire ganger om dagen. En halv for å bruke denne strukturen En måned og har kommet remisjon.
• Utmerket renser blodet i psoriasis følgende samling bør ta beite gress burdock, tre-farge fiolett, jordbær blader, solbær blader, ryllik og nesle i forholdet 6: 4, 3: 6: 5: 3: 4. All mix, ta en spiseskje samle to kopper svezhezakypyachennoy vann og la stå i en fjerdedel av en time. Drikke en halv kopp tre ganger om dagen.
• Utarbeide en alkohol anstrøk av Siberian Ginseng og ta det til 25 dråper to ganger om dagen på tom mage, litt fortynnet med vann.
• Noen ganger kan det være nyttig lys sult når annet enn vann og veldig lett mat (f.eks, frukt og grønnsaker), vil du ikke ha noe å spise.  
Яндекс.Метрика