Folk rettsmidler for ormerTil enhver tid er en av de viktigste problemer for mennesker representert ved nærvær av ormer (helminter). Å bekjempe ormer kan brukes som medisin og folk rettsmidler. Fordelen med ormer folk rettsmidler som er mer tilgivende og ikke gjør det ugunstig innvirkning på flora av kroppen.
Symptomer på infeksjon med ormer
Leger hevder at ormene er berørt mange mennesker, gjorde mange av dem ikke engang mistenker. Helminter, vanligvis vanligvis er en kronisk sykdom. Det første tegn på ormer anses forstoppelse, som ormer, på grunn av sin natur, og kan lukke tarmgallegangene. Andre tegn på tilstedeværelse av ormer i kroppen - hevelse i magen, gass, hevelse, kvalme, ømme muskler og ledd (parasitter, beveger seg gjennom kroppen, deponeres i muskelvev og leddvæske).
På grunn av giftstoffer utgitt ormer kan utvikle allergiske reaksjoner. Konstant følgesvenn av mannen, syke ormer, er søvnløshet, nervøsitet, tretthet, kronisk tretthet, skrehotinnya tenner under søvn. Som et resultat av svekkelse på grunn av tilstedeværelsen av ormer immunsystemet redusert motstand mot forkjølelse og luftveissykdommer. Amid ubehag som oppsto som et resultat av ødeleggelse av kropps ormer kan starte utvikling av kreft.
For å unngå dette, må du starte behandling for ormer som mulig. Dermed anser vi at folks testing av mulige kur ormer.
Behandling av helminthiasis bruker løk og hvitløk
Kanskje den mest populære folk rettsmidler for skadedyrbekjempelse, særlig med ormer - en hvitløk og løk. Disse vegetabilske avlinger konsentrert et stort antall forskjellige flyktige og eteriske oljer, som ikke lukter ormer. Med dem kan du lage ekstrakter og formuleringer for klyster (med melk).
Den enkleste middel for ormer med hvitløk - er dens juice. Ta hvitløk juice presset behov 12-15 dråper med varmt kokt melk rett før måltider tre ganger om dagen. Gjør en infusjon av hvitløk er ganske enkel. Vi trenger å ta noen ikke veldig store skrellet nellik, legge til en kopp vann og kok til litt varme i 10 minutter, deretter avkjøles og hell infusjon, avløp urenheter.
Parallelt, behovet for å forberede et avkok av salvie 1 ts tørre kvister deksel med vann (ca 1 kopp) koke 2 minutter, litt kjølig, stamme av urenheter og legge til frisk chesnochnomu kjøttkraft. Dette kokes umiddelbart etter at stolen brukes for klyster. Før bruk, buljong helst tåle en privat bank i minst 10 minutter, helst - time.
Effektiv mot ormer følgende populære behovsprøvd. Ta 1 fedd fersk hvitløk, en sild (benfri) 1 rå eggeplomme og 2 ss. spoon hirse. Alle komponenter slipe og bland til glatt konsistens blanding, deretter gradvis tilsett kald melk til blandingen blir flytende. Blandingen skal drikkes ofte, flere ganger om dagen i et halvt glass, så lenge ingen fullstendig herding vil komme.
Oppskrift terapeutisk blanding av hvitløk og pepperrot basert på den felles virkning av de aktive bestanddeler av disse plantene. For å gjøre dette folkemedisin fra ormer bør ta like deler av hvitløk og pepperrot, hogge og bland. Hell vodka (hastigheten fra 0, 5 liter av en blanding av 50 g) og satt i et skap for infusjon på dag 10. Periodevis riste beholderen. Når blandingen er ganske nastoyitsya, filtrer urenheter og drikke 1 ss kort tid før måltidet ca 3 ganger om dagen. Du kan drikke usøtet te eller vann.
Sammensetningen av ormer for klyster er som følger. Flere store fedd fersk hvitløk mos, så de la saften, og hell varm, men kokt vann sammenslåtte og la stå i en halv time. Deretter press løsningen og brukt for klyster. Forresten, anbefaler tradisjonell medisin for å behandle små barn fra ormer ved å innføre hvitløksfedd i anus.
Også utmerket antihelminthic folkemedisin er løk. Den mest effektive resultat gjør bruk av løk infusjon. For å gjøre det, må du ta høy oppsvulmede hodet, kuttet i små biter, legg i en krukke og legge 250 ml alkohol eller vodka. Å plassere en bank med en rund vekt i 10 dager i et tørt varmt sted, deretter tappe urenheter og gjøre tilgjengelig tre ganger om dagen for en spiseskje umiddelbart før måltider.
Anstrøk av ormer trenger ikke å være alkohol, kan du skrive inn rett og slett: hakket løk, hell kokende varmt vann om natten og la i morgen. I morgen, belastning og drikke før et måltid en spiseskje
Andre bevist folk rette for ormer
Det er mye brukt til å behandle innvollsorm folk rettsmidler som urter. Det mest effektive er reinfann, estragon, buckthorn bark, gresskarfrø og andre. Du kan søke opp til bakken pulverisert malurt, nellik, linfrø. Kaster ormer og frisk gulrot juice. På de andre gunstige naturlige folk rettsmidler hjelpe utvise ormer Viburnum, mynte, evigvarende, hamp frø og linfrø, blader av fersken, appelsinskall, etc. Det antas at ormer fra Nyplukkede jordbær hjelper.
Flere oppskrifter av tradisjonelle midler for å fordrive ormer:
• 4 ss umoden valnøtter sted i en liten bolle, tilsett vann (ca 1 kopp), kaste tilbake en klype salt og la stå i ca en halv time. Deretter tappe og drikke salt mutter ekstrakt innhentet i løpet av dagen, tar med seg et avføringsmiddel. Dette verktøyet hjelper mot alle typer ormer.
• God hjelp urte infusjon av reinfann, ur og centaury. For sin forberedelse må ta like deler se blader og blomster av reinfann og centaury og mix. Brygge 2 ss. som resulterer i en skje samling kopp kokende vann. Drikk ett glass daglig (en halv om morgenen, før du spiser, en annen - i kveld, rett før søvn).
• Få 10 deler linfrø og en del nellik. Ingredienser knust til pulverisert og legg blandingen til å spise eller ta ren 6 ts per dag. Rotere tre dager fra du mottar 3 dager pause.
Ta minst en måned.

Før bruk av folk rettsmidler for å utvise ormer tilrådelig å konsultere legen din, spesielt når det gjelder barn.
Tegn og symptomer på tarm dysbiose. Behandling av sykdomNår dysbacteriosis i tarmen forstyrret balanse av bakterier. Denne situasjon er ikke en uavhengig sykdom, men et tegn på tilstedeværelsen av sykdommer. For å forstå hvordan å behandle dysbiose, må eksperter først identifisere de viktigste årsakene til denne tilstanden.
Årsaker til dysbiosis
Sykdommen forekommer i strid med den naturlige balansen av mikroflora representanter. Under påvirkning av forskjellige faktorer gunstige bakterier drepes, et sted fylt med døde bakterier. I tynntarmen akkumulerer større antall av fordelaktige bakterier enn den normale tilstand, og de delvis mister sin evne til å produsere enzymer som er nødvendige for kroppen.
Når brudd livstarmbakterier ofte observert hovedtrekkene dysbiosis - oppkast, kvalme, magesmerter, har ofte problemer som oppblåsthet, oppblåsthet, diaré, forstoppelse, fekal sammensetning endres, endrer det farge og form (likner saueskitt) kan vises metallisk smak i munnen. Også blant de tegn og symptomer på tarm dysbiosis sykdomsfølelse, slapphet, tretthet, søvnforstyrrelser, hodepine.

Slike forstyrrelser i normal funksjon av tarmbakterier forekomme i en rekke eksterne faktorer:

- Med immunsvikt kroppen;
- Antibiotika fører til døden av gunstige bakterier;
- Tarminfeksjoner bidra til utvikling av patogene bakterier;
- Behandling av hormonelle og ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, og behandling med cellegift - og strålebehandling forårsake en stoffskiftesykdom, der det er en ubalanse i mikrofloraen;
- Metabolsk sykdom også forårsaket av et ubalansert kosthold.
Stadier av intestinal dysbiosis
Sykdommen er delt inn i fire faser:
1. Redusere antall nødvendige bakterier i tarmen. Hovedtrekkene i dysbiosis og forstyrrelser i tarmen på dette stadiet er ikke observert, som sykdomsfremkallende mikroflora ikke er fullt utviklet.
2. bifidobakterier og laktobasiller Nyttig dramatisk redusere deres antall og bakterier aktivt sprer. På dette stadiet er det de første tegn på dysbiosis - diaré, grønnlig farge avføring, oppblåsthet, magesmerter prystupopodibni.
3. Under påvirkning av patogene betennelse oppstår som påvirker tarmveggen. Krenket mai funksjon i avføringen er matrester. Symptomer på tarm dysbiosis som diaré eller forstoppelse bli kroniske. På dette stadiet i barn som lider av dysbiosis, merket underutvikling.
4. utvikling av sykdomsfremkallende bakterier og sopp når et kritisk punkt, obligate bakterier tilstede, men i svært små mengder. På dette stadiet hovedtrekkene i dysbiosis er anemi, vitaminmangel. Ofte er det utmattelse. Dette trinn er en forløper akutt tarminfeksjon.
Hvordan er effektiv behandling av dysbiosis
Det er viktig å etablere den viktigste årsaken til ubalanse i mikrofloraen for å finne ut hvordan å behandle overvekst, som effektiv behandling avhenger av faktorer av ubalanse. Umiddelbart før behandling er nødvendig for å eliminere årsaken (utelukke antibiotika, for å gjøre optimal diett og så videre. F.). De fleste behandlingen utføres spesielle forberedelser rike bakterier i kroppen som for tiden mangler. Dessuten må utnevnelsen av behandlingen ta hensyn til underliggende sykdom, som var drivkraften for utvikling av dysbiosis.

Moderne farmakologi har slike midler er etablert på grunnlag av obligat bakterier og deres metabolske produkter:

- Probiotika. Grunnlaget for probiotika gjør levende mikroorganismer eller deres enzymer er å komme inn i legemet, utfører en reguleringsfunksjon, som fører til normal balanse av bakterier. Ved forskrivning av disse stoffene ta hensyn til deres motstand mot samhandling med farlige patogener som kan forstyrre livsgrunnlaget for visse typer av gunstige bakterier.
- Prebiotika. I hjertet av prebiotika er ufordøyelige disakkarider: laktulose, laktyol, pektin, kostfiber.
- Prebiotika stimulerer veksten av Representanter nyttige tarmfloraen, normalisere stoffskiftet, stoppe bakterier å vokse. Ved behandling av intestinale dysbiosis ved hjelp av prebiotika ble observert avstøtingsmedisiner slikt legeme. Prebiotika er tilordnet basert på den totale sammensetningen av tarmmikrofloraen i øyeblikket, slik at en bedre effekt av legemidlet.
3. synbiotikum medisiner. Integrert medisin som kombinerer komponenter av probiotika og prebiotika.
En vanlig metode for probiotika og prebiotika, eller bruk synbiotikum medikamenter gir den mest stabile terapeutisk effekt. Det anbefales å vurdere ansettelse av narkotika symptomer på tarm dysbiose, scene, alvorlighetsgraden av underliggende sykdom. Aksept betyr å normalisere tarmer, muligens som et forebyggende tiltak.
Den siste fasen avtale regulere narkotika er ikke nok. Sammen med dem er brukte bakteriofager - virus er bakterier som ikke bryter med cellene i kroppen. Også effektiv behandling for tarm dysbiosis pasientene som fikk vitamin komplekser forutsatt, adsorbenter, antiseptiske midler, antibiotika, noe som gir en kraftig reaksjon av patogene organismer.
Husk at å fjerne årsakene til dysbiosis og dens påfølgende behandling vil ha den ønskede effekt uten å behandle sykdommen, det har forårsaket. Effektiv behandling av tarm dysbiosis - et bredt spekter av tiltak, som består av kroniske sykdommer (spesiell oppmerksomhet bør rettes mot mage-tarmkanalen), korrigering av immunsystemet, fjerning av foci av infeksjon. Tilslutning til en streng balansert kosthold er like viktig for en pasient som lider av dysbiosis. Alle disse tiltakene er nødvendige for normalisering av den generelle tilstanden til kroppen, som i de berørte av sykdommer områder, trenger gunstige bakterier ikke overlever.
Spedbarn og barn yngre
Ofte unge mødre bekymret for helsen til barn i alderen 3 hmesyachnoho når de vises magekramper. Slike smerter i babyer er svært lik symptomene på dysbiosis, men egentlig hele poenget nesformyrovavshemsya umoden tarm mikroflora sammensetning.
Ved fødselen babyen sterile tarmen, gunstige bakterier til slutt få det fra min mor, som er hvorfor det er viktig permanent tilstedeværelse i barnets mor. Kolikk kan skyldes feil fôring eller kunstig fôring. Tidligere ble det antatt at tarmfloraen er dannet til to måneder, har nyere studier vist at fullstendig utfylt dannelsen av opp til 2 år. Derfor, når analysere barnemishandling funnet i flora, trenger ikke mye erfaring - er dannelsen av kroppen, og slike brudd forårsaker ikke den minste skade for barnet.  
Яндекс.Метрика