Folk rettsmidler for håret

 Hvilket betyr at du kan lage mat hjemme for å behandle håret for å styrke hår, skjønnhet hår.

 Hårpleie hjemme


 Sunt, skinnende, velstelt hår har alltid vært en drøm for hver kvinne. I nyere sykdom hår mye "yngre". Årsakene til dette er mange - nerve opplever ulike påkjenninger, postpartum hormonelle endringer, annen kropp sykdom, arvelighet og så kjedelig, livløst hår som er tapt naturlig glans, bør behandles.
 Håret er tørr, fet, normal. Du bør vite hva slags inkludere håret, og skal ta vare på dem. Først av alt, husk våre bestemødre Rådet. Håret bør gre kvelden før sengetid minst 5 minutter i alle retninger. Kam må nødvendigvis være mild med en gjennomsnittlig størrelse på tennene. Det er uakseptabelt å forlate for natten på håret lakk, skum, diverse kosmetiske styling (med mindre, selvfølgelig, ikke drømme om redenkyh hår).
 Å ha håret sterkt, skinnende og sunt, prøv for en måned å spise frokost havregryn (et par spiseskjeer helle kokt vann, tilsett epler, nøtter, honning). Tygge dette "franske skjønnheten salat godt fornøyd - og etter en måned du ikke vil torturere deg selv søker hjelp" hår for volum "og betale for dyre reklame utmerket pleie produkter. Denne frokosten er veldig bra for magen og ledd, og helse generelt.
 Vask håret ditt trenger ikke mer enn en gang i uken, spyle infusjoner og decoctions av urter. Fett hår oftest hos ungdom, unge. Imidlertid vil daglig vask ikke gjøre det bedre. Tvert imot. Korrekt velge renere hår, bruke en sjampo for fett hår. Før vask er nyttig å gni inn i hodebunnen yoghurt, yoghurt og la stå i 5-10 minutter. Praktisk til kort hår, i det minste midlertidig. For fett hår vil ikke ta skade perm. En moderne biokjemi ikke ødelegge, ikke ystonchaet hår.
 I sommer, sørg for at håret ikke tørker opp, ikke bryte. Etter bading i sjøvann må skylle håret med ferskvann.
 Meget god hårvask eggeplomme, slått i litt vann. Hvis du ønsker å styrke håret etter vask deres plomme og opolosnuvshy, bør man gni eggeplomme inn i huden, vikle hodet med et håndkle i 10 minutter, og skyll håret. Denne hår maske anbefales å gjøre en gang i uken for måneder 15-2.
 Naturlig håret glans lys legge skylle kamille, løpstikke, rosmarin (2-3 ss urte hell 1/2 liter kokende vann, kok i 3 minutter, la stå i en time).
 Frisk brunt hår skylling gir solsikke. 2 ss petals hell 300 ml kokende vann i 2 timer.
 Bladene og barken av valnøtt skall grønn frukt brukes til å lage buljong skylling mørkt hår. Color regulert vann og råmaterialer. Et stort antall av råvarer er en mørk brun farge.
 I tidlig gråning av bruk nesler (og blader og røtter). Innsamling av nesle (50 g) insisterer på 1/2 liter vann, tilsett 3 ss eddik og kok i en halv time på svak varme. Kjølig, press. Gni hodebunnen daglig om kvelden. Løpet av behandlingen er 2-4 uker. Denne oppskriften leger anbefaler som en effektiv måte og med håravfall.
 Hvis håret ditt folkemedisin anbefaler.
 Fersk løk mush pålegge røttene av hår, bruk en cap isolasjon i 1 time, skyll håret med varmt vann. I den ferske pærene inneholder deler dysulfydы gi keratolytic (hjelper ren forseglet og deretter fjerne døde celler) effekt.
 Forberede en slurry av knust røtter chernokornya, gjelder en gang per dag i løpet av uken.
 Gni hodebunnen lakserolje.
 Forberede et anstrøk av burdock rot i olivenolje (01:10) og daglig gni inn i hodebunnen.
 Ta en del vodka, 4 deler av løk juice, 6 deler av avkok av burdock rot, bland godt. Gni kokte narkotika i hårrøttene kveld.
 Flass og for å styrke hår forberede et avkok av urter nams normale og gni det inn i hodebunnen om natten.
 Ta en spiseskje med knust kjerringrokk og arnika, hell 2 kopper kokende vann, kok forsiktig, la, avløp. Gni en dag i røttene av håret for en og en halv å sove time.
 Bland en spiseskje hakket rot Teiebær med en spiseskje med rot coil, helle to kopper kokende vann, kok forsiktig, la, avløp. Gni en dag, for 1-15 timer før sengetid.
 Hvis flass tørt hår til 10 g av kinin, 100 ml vin alkohol, 2-3 dråper roseolje og en teskje av castor olje. Sammensetning gni inn i hodebunnen 1 per dag, fortsette å behandle flass forsvinning.  
Valget av kosmetikk makeup

 Det virker som inntil nylig sminke var lys og trivelig, men ikke obligatorisk øvelse. Perfekt makeup virket den som skapte illusjonen av naturlighet, dvs. fullstendig fravær av make-up. Og noen ganger, hvis dagen før det var et høyt parti eller dato i måneskinn, hadde råd til å forsømme makeup. En lett bris ga farge og en frisk hudfarge, lepper chervonily i solen, øynene skinte lyse, delavshee sin lyse og uttrykks uten skygger og mascara.
 Omsider makeup blir en nødvendighet. Tidligere, fint å se på hvordan en person blomstrer og blir enda mer uttrykks under ulike kosmetikk, men følte at prosessen var forvandlingen trekke mer tid og krefter.
 Eksempelvis sminke kvinner etter 25-30 år og eldre er ganske forskjellig fra den make-up av en ung jente.
 For første gang ordet "kosmetikk" er brukt i moderne forstand i 1867 på den internasjonale utstillingen i Paris i forhold til produkt salver og produsenter av såpe, som tidligere ble tilskrevet den farmasøytiske industrien. Union parfyme og såpe gjør har skapt en ny industri - kosmetikkindustrien.
 Bør jeg være opprørt på grunn av dette, bli deprimert? Ikke i det hele tatt! Når du kjører en sandalykah og hvite sokker, og min mor kledd deg med frills kjoler og skjorter med tegneseriefigurer.
 Og før du smart gjennomgangen i bleie og lue. Men nå har ikke du går glipp av glidebryteren eller sandalykam?
 Makeup, som klær må oppfylle alder. Tenk deg en dame som hadde på seg en panser håper å se yngre ut. Jenter sminke på ansiktet til kvinnen er like latterlig. Så av bygninger og angre! Vi vil lære å bruke sminke som ikke bare har du "akkurat passe", men også gjøre deg yngre.

 Hva kosmetikk å velge?


 Først av alt kosmetikk bør være av høy kvalitet. Dette er vanligvis sant for kvinner i alle aldre. Men slapp hud er spesielt følsomme for forfalsket produkter. Hun har mindre styrke til å bekjempe den korrumperende påvirkning av lav kvalitet kosmetikk og færre ressurser til å komme seg. Det er nyttig å huske at kosmetiske produkter ikke må være utløpt. Kosmetikk som har utløpt, selv om det er gjort mest kjente firmaer kan uopprettelig skade huden din.
 Husk at med alderen begynner det å føle en økende mangel på fuktighet. Derfor, for å beskytte huden mot uttørking handling av kosmetikk og bevare sin ungdom trenger du en fuktighetskrem.
 Unngå lyse grelle farger, Og sjiktet av kosmetikk ikke gjør for tykt. Veldig mørk leppestift makeup i dagslys og ofte "malte øyenbrynene legge alder. Det samme gjelder foundation, pudder og blush.
 Makeup Colors må kombineres med hverandre og matche din farge type (øyenfarge, hår, hud). Justerer sine fargepalett kosmetikk, gitt sted dere aldersrelaterte endringer, for eksempel grått hår og en blek hud.
 Velge foundation, Foretrekker en god hjelp av ugjennomsiktig å få effekt selv når du søker en meget tynt lag med krem. Oppdatere visuelt hudens aldring krem ​​er i stand til svetoraspыlyayuschymy eller lys absorberende partikler.
 Gjør det til en regel ha minst to kosmetiske kremer en - veldig lett, en annen - svært mørke. Blande dem, kan du få ulike nyanser. Faktum er at, avhengig av sesong, ser huden vår lettere, jo mer garvet. Dermed basen tone, perfekt for solbrente ansikt, om vinteren, når mengden melanin i huden faller, vil være for mørke. Kontrast Tint kan løse dette problemet.
 Bruk transparent pudder med en delikat tekstur. Pulver grov tekstur, og selv påført et tykt lag, som alle fremheve rynker og andre hud defekter.
 Bruk tørre skygger : De er lettere å sette på øyelokket aldring av huden, og de er lysere nyanse. Fatty skygger faller på dårlig som har mistet elastisiteten i huden og raskt rulle.
 Arsenal kontur blyanter for leppe og øye, må være effektiv. Men gi opp de blanke blyanter. Forresten, kan den aktuelle skygge øyenbryn blyant velges blant de kote blyanter for leppene.
 Rouge bør ikke være for mørkt eller lyst. Brick-eple kinnene er borte. Nå dine nyanser - fra blek rosa Inntil golden fersken (ikke giftig!). Velg en blush som vil være litt mørkere enn fargen på leppestiften.  
 syv kjent for å ha en negativ innvirkning på huden virkning på miljøet. Fordi hudpleie for hver kvinne bør være obligatorisk og viktig komponent. I vinter, lider huden mest, den blir tørr, det er peeling og uhøflig. Derfor er ansikts vinter den viktigste handlingen.
Ansikts vinter - hvordan du gjør det riktig?

 Siden det er om vinteren er en konstant endring i temperatur - ved avkjøringen og inngang fra et kaldt til et varmt rom - behovet for å bruke anses fett og rikt på vitaminer kremer. Anvendelsen av denne kremen anbefales i minst en time før du går utenfor. Kremer inneholdende en del av vannet er best igjen for bruk om natten fordi de sannsynligvis vil bidra til avkjøling av huden.
 For hver type hud om vinteren gir en måte å bry seg. Ja, for tørr hud er den beste bruken av melk eller gel cleanser. Mens for normal eksistensen av gode hjelpere for vinteren vil bli vurdert kremer og tonics. Mer egnet til eksponering for kulde anses fet hud. Men ikke kult det videre, så bedre å foretrekke bruk av innretninger uten alkohol.
 Facial vinteren innebærer bruk av forskjellige masker. Men for tørr hud trenger ikke gjelder kostnad person. Det er bedre å gjennomføre ved bruk av masker og fettstoffer næringsstoffer. Ikke ut huden vil være dyp rengjøring minst to ganger i uken ved hjelp av skrubber og masker varme.
 I vinter hud trenger fuktighet enn noensinne, som anses nødvendig påbud på en person hver natt fuktighetskrem, det overskytende som kan fjernes senere med en serviett.
Ansikts vinter - hvordan du gjør det riktig?

 Ikke glem leppene. Du bør alltid ha på lager en leppepomade eller Chapstick vanlig. Fuktighetsgivende leppestift i løpet av denne perioden anbefales ikke fordi det gir enda mer obvetryvat lepper. I dannelsen av sprekker i leppene, kan du bruke antiseptisk leppestift eller tea tree olje. Tegning på kvelden av fôret leppepomade vil ikke være overflødig. Ruhet bidra til å fjerne peeling lepper. Dette vil kreve å holde våte massasje leppene med en tannbørste og dekk dem med nærende krem ​​eller olivenolje. Det er bemerkelsesverdig at flere vil resultere fra kosmetikk med en slik kald vinter - fra Finland, Canada, Sverige og Russland.
 For optimal øye vil bruke vannfast mascara, og fjerning gjøres best ved hjelp av en spesiell lotion, som også vil gi øyehelse.
Ansikts vinter - hvordan du gjør det riktig?

 Hvis obvitryuvannya person ikke kan unngås, bruker folk rettsmidler. Du må lage et anstrøk av urter. Roten av rose ', honning, bør lime dekk med kaldt vann og deretter koke i 10 minutter. Etter hva gjør anstreng buljong. Lagring infusjon å trene på et kjølig sted. Vil bli vurdert tilstrekkelig til å bruke den i løpet av noen få dager.
 Om vinteren er makeup arbeid er nødvendig for å vurdere et par ting. Først av alt, trenger du en god tilstedeværelse av basen, som passer perfekt krem ​​som kan lime alle skalaer og jevn tone person. Som makeup bør velge kalde farger - blått og hvitt, eller rosa. Dermed kan vi identifisere klarere øyne. Vinteren er akseptabelt. Som pulveret bør foretrekke løs.
Ansikts vinter - hvordan du gjør det riktig?

 Feilen mange mens i gatene er, og deretter dekke ansiktet i et skjerf. Å gjøre dette anbefales ikke fordi det bidrar til å felle fuktighet i ansiktet, noe som kan videre føre til obmorozhuvannya. Når du skriver inn et varmt rom fra de kalde gatene bør være nær ildsteder for å unngå påvirkning mottakelighet for tørr luft.  
Яндекс.Метрика