Folk rettsmidler for trost


 Hver kvinne minst én gang i sitt liv møtt med trost.
 Trost - en sykdom som i prinsippet ikke utgjør en alvorlig trussel mot kroppen, men i form av å kjøre blir det et mareritt. Det tar ikke bare den kroniske formen, men kan føre til komplikasjoner. Thrush er en smittsom sykdom forårsaket av en sopp som heter Candida. Denne soppen rammer både kvinner og menn og små barn. Effektiv behandling av trost bør gjelde ikke bare farmakologiske midler utformet gynekolog, men å slå til tradisjonell medisin.
 Det er viktig å merke seg at soppen Candida er i hvert menneskekroppen. Det manifesterer seg bare når kroppens forsvar svekkes, og sopp kan manifestere seg i all sin prakt. Så, før du starter behandling gjær infeksjon, bør du ta hensyn til immunsystemet.
 Forekomst av sykdom bidrar ikke bare redusere kroppens beskyttende barriere, men ulike sykdommer, overdrevent inntak av søtsaker, stress, iført klær av syntetisk stoff.
 Faren ligger i gjær, fordi den er lett i stand til å trenge inn i tilstøtende organer og forstyrre arbeidet.
 Infeksjon med en sopp kan oppstå ikke bare seksuelt, men også i nasjonal og oral samleie.

 Slik fastslår trost

 De mest slående symptomer på trøske ost er utflod. Mulig genital kløe, smerte under samleie og dårlig.
 Graden av alvorlighet av symptomer kan bestemme formen av sykdommen:

 Transportøren. Karakterisert ved fravær av symptomer og klager. Observert hos pasienter med god immunitet og vaginal mikroflora.

 Den akutte formen. Det kan diagnostiseres ved hjelp av følgende kriterier: en brennende følelse i vagina og vulva tann karakteristisk hvit utgivelsen konsistens ligner ost. Dette grad krever kvalitet trost behandling, slik at det ikke kunne finne ut skjemaet under.

 Den kroniske formen. Det påvirker mer enn 3 prosent av kvinnene. Symptomer på trost kan forsvinne, og skaper inntrykk av utvinning, men etter en stund sak med fornyet styrke. Hvis dette tilbakefall oppstår opptil fire ganger i året. observert i 2,3% av kvinnene.

Folk rettsmidler for trost


 Diagnose

 Siden sin gjær infeksjon symptomer ligner andre urin sykdom før behandlingen er viktig å oppsøke lege. Du vil begynne å helbrede er ikke den eneste sykdom og skade kroppen din.
 Spør en korrekt diagnose kan bare spesialist, har bakteriologisk og mikroskopisk undersøkelse.

 Hvordan å behandle trost rådet tradisjonell medisin

 I naturen, kan plantene bli funnet blant de naturlige antiseptiske midler og antibiotika. Disse lar deg raskt eliminere ubehagelige symptomer og lindre pasientens helse. Dessuten, folk er helt ufarlige medisiner under svangerskapet. Du kan bruke disse folk rettsmidler, calendula, kamille, salvie, gulrøtter, tea tree olje og andre. Og de kan anvendes på mange måter, vi beskrive i detalj nedenfor.

 Oppskrifter


 Soda. For behandling nærmer tre prosent løsning av brus. Lesjoner av de slimete bør tørke dynket i denne suppen med en bomullspinne. Dette endrer vaginal mikroflora, og skadelig for kroppen utstøter bakterier og sopp. Effektivt å kombinere rubbing pinne ved hjelp av skuffer sitter. For å forberede en løsning av huset: Løs opp en spiseskje med natron i en liter kokt vann.

 Med. Løs opp honning i et glass kokt vann (01:10) og smøre rammet regionen.

 Kefir. Ofte brukt vanlig yoghurt. Det faktum at meieriprodukter kan du gjenopprette den naturlige sure miljøet i kroppen. Programmer - suge en bomullsdott på vanlig frisk yoghurt og inn i skjeden. Det anbefales å bruke tre dager til tre timer i løpet av uken. Hvis du er bekymret kløende vulva, blir de anbefalt å tørke yoghurt.

 Tindved olje. En teskje olje blandet med en klype tørket nesle og helte en liter kokende varmt vann. Suppen bør insistere kveld, etter å ha sittet skuffer brukes for ikke mer enn én gang per dag.

 Gulrøtter. Ferske Gulrøtter inneholder betakaroten, som styrker immunforsvaret, og dermed forbedrer beskyttende funksjoner. Hvis du har en gjær infeksjon, daglig drikke minst to glass fersk gulrot juice uten sukker. Hvis du fortynne juicen med vann, kan du ta et bad og spryntsyuvatysya.

 Tea tree olje. Denne essensielle oljen har utmerket antibakterielt middel. Olivenolje, tilsett to eller tre dråper tea tree olje og blandingen spryntsuytes sengetid.

 Blandingen av urter. Bland 2 ss nesle røtter med en skje storfe, en skje av lavendel og eik bark. Blandingen helle et glass med kokende vann. Suppen bør stå i ca to timer, etter som fyller selv samme mengde kokende vann. Denne blanding er ikke bare antimikrobiell virkning, men også effektivt reduserer inflammasjon.

 Daisy. Avkok av kamille er en av de mest populære verktøy i behandling av candidiasis. Bland to spiseskjeer med kamille apotek med en skje av calendula blomster og hell kokende vann. Blandingen og kok opp, fjern fra varmen, belastning og la avkjøles til 38 grader. Denne løsningen kan spryntsyuvatysya og ta et bad. Frekvens - flere ganger om dagen.

 Johannesurt. Hell kokende vann, to spiseskjeer urten johannesurt og la det brygge. Så kult og belastning. Legg det til å sitte vannochty to ganger om dagen i to uker.

Folk rettsmidler for trost

 Det anbefales å kombinere behandling folk rettsmidler til overdrevent inntak av mat som inneholder vitaminer. Gode ​​resultater er sett etter administrering av 100 mg vitamin B. Stopp infeksjonen vil hjelpe frukt og grønnsaker som inneholder vitamin C. Dette vitamin gjør dette trygt og hindrer bakterier fra å spre seg ytterligere. I tillegg kan du bruke produkter som inneholder vitamin A og E, som er viktig for å opprettholde en sunn tilstand av slimhinnene i kroppen.
 Lytt til kroppen din og velge riktig folk rette, men husk at det er best å kombinere dem med medisiner foreskrevet av legen din. Denne måten vil du være i stand til å takle trost og i tide til å hindre ny forekomst.  
Ansikts Akne: årsaker, behandling, rettsmidler for akne


 Innhold:

 Grunnen?

 De første skritt på veien til suksess

 Nåværende behandlinger

 Folk rettsmidler

 I de siste tiårene har akne opphørt å være den eneste egenskap av ungdomsårene. I økende grad skjer det i mennesker som har krysset 30 og 40 år. Dette påvirker luftforurensning, dårlig miljø, dårlig kosthold og misbruk av junk food, dårlige vaner, konstant stress. Huden er svært følsom for negative faktorer. La oss se på hvordan du kan bli kvitt eller i det minste redusere forekomsten av akne.


 Grunnen?

 En av de viktigste årsakene til akne i ansiktet ditt - hormonelle endringer i kroppen. Det er grunnen til at flere tenåringer lider av fet hud og leder av utslett selv på kroppen. Raging hormoner i alle aldre, og gravide kvinner i den andre fasen av menstruasjonssyklusen, så de er også utsatt for enkelte kviser.
 Hos voksne kan akne og fet hud være et symptom på noen endokrine lidelser i kroppen. I dette tilfellet, er det nødvendig å gjøre en avtale med endokrinolog, passerer alle nødvendige tester for å sjekke hormoner.

 Hvis hormoner er greit

 Men ung alder og feil på kroppen er ikke alle årsakene til akne. På utseendet på huden kan bli berørt:

 Sykdommer i indre organer: mage, tarmer, lever, bukspyttkjertel. Ofte kroniske sykdommer manifesterer seg i kroppen betennelse i ansiktet hans. Selv tonzylyt eller spiker sopp kan produsere en reaksjon. Derfor haster passere en full undersøkelse av alle kroppens systemer.

 Demodex midd som lever på huden til en person og er opportunistisk. Men under gunstige forhold for det begynner å formere seg og forårsake kviser. Returnere huden skraping å sjekke inn STI klinikk eller et uavhengig laboratorium.

 Underernæring, semi-fangst, fast food. Her og si ingenting, alle vet om farene ved disse produktene, men mange fortsetter å spise dem.

 Ekstremt grundig vask, bruk av alkohol lotions, misbruk solarium. Dette først kan også gi et positivt resultat, men snart forstyrret lipid balanse, dehydrert hud begynner å produsere for mye olje, tilstoppede porer, kviser vises. Så for fet eller kombinert hud, bruk kun besspyrtovыe tonic for vask biler med lav surhet, lys fuktighetsgivende emulsjon.

 Til slutt, stress på jobben, kronisk tretthet, søvnmangel, nervøs belastning. Huden reagerer kjapt og i acne vises grå hudfarge, øye poser, nye rynker. Elsk deg selv, finne tid til skikkelig søvn og hvile.

Ansikts Akne: årsaker, behandling, rettsmidler for akne De første skritt på veien til suksess

 Når årsaken til akne behandling for etablert og kan gjøre og ekstern komponent, dvs. begynne å behandle det for huden.
 Først kviser et strengt forbud presse deg selv. Ikke noe bra det vil ikke. Selvfølgelig, bør huden være ren og dette vil hjelpe kompetent spesialist - kosmetolog. Han korrekt under sterile forhold blir rengjøringen ansiktet ved hjelp av spesielle verktøy og instrumenter, ville maskere massasje hud hold.
 For det andre, når legen må plukke opp medisin for hjemmebruk, som tar hensyn til de individuelle egenskaper av huden. Snarere vil det koste varemerker, som er mye bedre de som selges i butikkene. Også kosmetolog kan skrive en resept for de såkalte kremer, salver og pratmakere. Disse stoffene er produsert i apotek og inkluderer aktive ingredienser: svovel, sink, retinol.
 For det tredje må du alltid følge grunnleggende regler for hygiene. Ikke berør ansiktet med skitne hender, ikke popyrayte haken med neven når du sitter ved datamaskinen, endrer ofte putevar, tørke ansiktet etter vask mer hygienisk engangsklut enn et håndkle.


 Nåværende behandlinger

 Hvis akne kjører dårlig eller hjemme behandling, uten spesielle salon prosedyrer er nødvendig.

 Ozon. Ozon - en allotropiske modifikasjon av oksygen som inneholder ett molekyl mer. På grunn av dette, er det et sterkt oksidasjonsmiddel, og har høye antibakterielle egenskaper. En lege har subkutane injeksjoner av ozon-oksygen cocktail som bidrar til å eliminere bakterier på ansiktet og tørr eksisterende akne.

 Mesotherapy. Det er en subkutan injeksjon. Som en kombinasjon narkotika cocktails å bidra til å løse et bestemt problem. Midler velges individuelt og i å eliminere akne, rynker kan fjerne spor postacne.

 Kjemisk peeling ansikt. Effektivt verktøy for å hjelpe vidluschyty øverste laget av døde hudceller, renser porene og redusere oiliness av huden, fjerner arr og akne shramyky etter. Produsert ved hjelp av frukt eller andre syrer nødvendigvis styrt av skjønnhetsekspert.

 Ultralyd rensing av ansiktet. Ganske populær prosedyre. Effektivt renser huden, jevner hudfarge, bedre allmenntilstand.

 Laser skreller. En slik prosedyre er etterspurt blant kvinner over 30 år, siden i tillegg til akne også eliminerer fine linjer, arr, støt på huden, flekker fra acne.

Ansikts Akne: årsaker, behandling, rettsmidler for akne Folk rettsmidler

 For komplekse bekjempe hud feil fit og oppskrifter av tradisjonell medisin for akne i ansiktet. Disse inkluderer masker fra naturlige produkter, urtete, juice av noen planter som en lokal antiseptisk. Men husk at disse kostnadene er mye lavere effektivitet enn profesjonelt og godt egnet bare for mild form for akne.
 Viktigst, husk, alle på fingertuppene. Jo før du begynner å slite med akne, jo raskere vil bli eier av et rent og vakkert ansikt.
Яндекс.Метрика