Folk rettsmidler for forkjølelsessår på leppene
 Ofte referert til som kalde kviser på leppene kjent for folk flest. Faktisk, herpes dette viruset som er til stede i nesten alle mennesker. Bare på et tidspunkt de er aktivert, noe som resulterer i leppene vises vonde og ubehagelige kviser. Sam kan ikke kurere herpes - en mann og er en bærer av viruset. Men de ytre manifestasjoner - de uestetisk bobler kan fjernes raskt. Og i stedet for narkotika, som er kostbare, og ikke alle er egnet (de fleste av disse stoffene bør ikke brukes under graviditet eller amming, kan du bruke folk rettsmidler for forkjølelsessår på leppene De er tilgjengelige for alle, faktisk -. De er effektive.
 Propolis tinktur av herpes
 En effektiv behandling for herpes er propolis skjær. Hun først "brenner" kviser på leppene, da - det tørker. Således er det et sår desinfeksjon. I media er negative - prosedyren for behandling bobler ganske smertefulle. Derfor, etter behandlingen propolis skjær er ønskelig å smøre leppene beroligende krem ​​eller lite fett, for eksempel calendula salve bruk.
 Gran olje fra herpes
 Litt gulaktig fir olje med en hyggelig furu duft svært effektivt hjelper viruset. Imidlertid bør det berørte området smøres med olje ved intervaller på to timer. For dette er det praktisk å bruke en bomulls plate. Imidlertid har denne metoden for behandling sine egne nyanser, kan fir oljen ikke vaskes av, den har en ensartet smak. Og akkurat når du søker olje til herpes følte en brennende følelse. Men bare et par dager med denne behandlingen bør være herpes på leppene forsvinne.
 Svart te
 Svart sterk nytraktet te hjelper også å fjerne de eksterne manifestasjoner av herpes. Bomullspinner bør være lavere i varm te og umiddelbart sette den til leppene. Smerte, men effektiv lindring. Gjenta prosedyren bør være en dag mer enn én gang.
 Valokordin eller cologne
 Når herpes kan brukes til desinfeksjon av cologne eller valokordin, er basert alkohol. Dette kur herpes på leppene eliminerer bakterier og "cauterize" de berørte områdene av leppene. Behandling er lignende og andre midler - for å presse på for et par sekunder leppene fuktet bomullsputer midler.
 Kalanchoe
 Smertefull sted på leppene tre ganger om dagen smøre juice, like før prosedyren preget med blader av Kalanchoe. Hvis du regelmessig gjennomføre prosedyren, deretter etter to eller tre kan bli kvitt viruset.
 Hvitløk
 Takket hvitløk er flyktige, dette produktet sliter med en ekstern manifestasjon av herpes. Gjelder det skal være dette: et par fedd hvitløk bør rive eller passere gjennom chesnokodavku. Deretter legger hvitløk til litt vegetabilsk olje, en spiseskje rømme eller yoghurt. På samme blanding sette en spiseskje honning og mel. Deretter til flere ganger om dagen satt på leppe salve forberedt på å gi den til tørk, og gjennom tiden - erstatte med frisk del av midlene.
 Ash
 Denne gamle metode for behandling av herpes. Men på grunn av mangel av aske fra en brann eller ovn, kan du "få" det, brennende papir ark. Og det skal brenne så mye papir for å danne en spiseskje av aske. Det gjenstår å legge til halvparten til en spiseskje av honning mai, hvoretter blandingen kan påføres på leppene.
 Soda løsning
 Å eliminere herpes kan lage varm brus løsning: brygget kopp kokende vann en spiseskje med natron løsning og plassert på en langsom brann. Det er viktig å ikke la blandingen koke. Og i en varm oppløsning bør dyppe vatt, som deretter påføres på leppene. På dette punktet, kan danne en skorpe brus. Men det anbefales ikke å skyte. Effekten vil være bedre hvis skorpen vil forsvinne av seg selv.
 Aloe
 Aloe foruten mange positive kvaliteter, i stand til også å lokalisere betennelse. Derfor er det med hell brukes til å behandle herpes. Videre er behandlingen svært enkel: bare smøre det berørte området kutt aloe blad. Dagen for å gjøre det så ofte som mulig. Det vil også forsterke effekten av å ta aloe juice inne. For å gjøre dette, før måltider bør drikke en teskje av blandingen består av honning og aloe juice. Honning i dette tilfellet vil justere ganske bitter smak juice.
 Salt
 Når små bobler herpes kan bruke vanlig bordsalt. Nok til å sette sine korn bobler herpes. Imidlertid, for å oppnå den ønskede effekt bør likevel kombinere denne metode med de ovennevnte.  
Avføringsmiddel hjemme
 Vanskelig avføring eller på annen måte forstoppelse hos mennesker som er stillesittende og inaktiv livsstil. Menneskekroppen må tømmes minst en gang om dagen, hvis ikke, bør noen måte vi kan rette opp situasjonen, hjelper kroppen å kvitte seg med giftstoffer. Ellers kan folk få generell rus, ledsaget av hodepine og svakhet i hele kroppen. I episodisk eller kronisk forstoppelse pasient blir foreskrevet medisiner som fremskynder prosessen med fordøyelsen og fjerne matrester, som kan kjøpes på apotek eller gjør et avføringsmiddel hjemme.
 Indikasjoner avføringsmiddel
 Ubehagelig følelse "full mage kan forekomme hos mennesker under lang tur hvis han ikke aksepterer riktig mengde væske om dagen, bruker legemidler som inneholder kalsium. Endringer i arbeidet med å forekommende hos gravide kvinner fordi tømming de senere stadier, vanligvis i dem vanskelige Av produkter som forsterker stol inkluderer:.. kokte egg, blåbær, svart te, kaffe og ris i mage-tarmkanalen påvirker den generelle helsen til personen: jobbe hans nervesystemet sykdommer der en bivirkning er forstoppelse. . Av dette er gastritt, kolecystitt, hemorroider, kolitt og enteritt, og noen typer av endokrine sykdommer slik som diabetes og overvekst av tynntarmen Blant de legemidler som en bestemt dose, og i henhold til individuell toleranse utpeke en lege, er:
 -stymulyatory tarmen - bisakodyl og Senna trekke ut når du gjør det kan oppstå oppblåsthet og rask tømming, så du må være veldig forsiktig med doser;
 - Microclysters, inkludert dokuzat natrium;
 -probiotyky de foreskrevet av lege dersom pasientens diagnose og tarm dysfunksjon i nærvær av dysbiosis;
 - Basert avføringsmidler laktulose som skånsomt og trygt eliminere giftstoffer, så de er ofte foreskrevet til gravide kvinner og barn.
 Alle legemidler kan forbedre peristaltikk, stimulere gunstig bifidobakterier økning og normalisere volumet og konsistens av avføring. Men medisiner kan ha bivirkninger og fordi ofte folk blir testet folk rettsmidler, lage tinkturer, løsninger, saft fra planter som har lignende Medisinske avføringsmiddel egenskaper.
 Hvordan lage et avføringsmiddel hjemme
 Forstoppelse er behandlet ikke bare medisin, som viser mottaks innsiden. Den grunnleggende behandling legge selv massasje av magen, streng diett, fysioterapi, som inkluderer spesielle øvelser for normalisering av intestinal motilitet. Når produserende avføringsmidler huske på at dette er også en medisin, og det bør være ikke bare effektivt, men også trygt for kroppen.
 1.  De mest populære folk rettsmidler mot forstoppelse er Juice. Stol normal hvis tatt muntlig morgen spinat juice i forholdet 1/1 bete. Videre kan konsentrasjonen bli valgt i henhold til individuell toleranse, men saften fortynnet med vann bør uten å lykkes, ellers kan du brenne slimhinnen i magesekken.

   For decoctions bør ha i medisinskapet følgende komponenter: kamille blomster, fennikel, hakket marshmallow rot, lakris rot og vendelrot urt Johannesurt. Hvis du har noen sykdom, og forstoppelse anses sporadisk, kan du bruke flere komponenter av urter for utarbeidelse av infusjoner. For å gjøre dette, blandet i like proporsjoner kamille, lakris rot og marshmallow, og legger fennikel frukt i kokende vann. Denne teen er drukket på kvelden, han setter det påvirker hele fordøyelsessystemet, og i morgen kan du trygt avlaste seg.

   Hvis forstoppelse bli permanent, vil du avkok av reinfann urt, johannesurt, Valerian rot og søt flagg. Å opptre ble en sterk avkok tatt en halv time før et måltid, så det er helt absorbert av kroppen.

   Ofte uregelmessig avføring fører til forgiftning, symptomer som er ukarakteristiske utslett i ansiktet. Å redde deg selv fra slike problemer, trenger du å brygge i like proporsjoner eldre blomst, fiolett blomst, legger bjørkeblader og bark Geitvedslekten. Blandingen koke i 10 minutter og drikke når den kjøler ned helt glass før måltider tre ganger om dagen.

   Ikke alltid i medisinskapet kan være så mange komponenter mot forstoppelse fordi det er lettere å bruke enkle oppskrifter. For eksempel, indikerte aloe juice leger for kronisk forstoppelse. Hans metode - en teskje før måltider for en måned.

   Ufarlig og effektiv måte har vært og er kål, som du kan presse i en blender og fersk juice, fortynnet med vann, tas oralt 1-2 ganger om dagen før måltider. Kom og syltet kål pickle og potet juice er presset, og til og med agurk pickle. Alle folk rettsmidler gi beroligende effekt på magen og tarmene og smertefri fjerning av rester fra kroppen.

   For å hindre forstoppelse å bruke honning, som teskje utvannet i et glass lunkent vann og drikke på tom mage, og ved hjelp av drikkevann fra springen over natten.  
Hvordan få ned trykket hjemme?
 Hypertensjon - Strand av moderne liv. Dette angrepet, ifølge statistikk, påvirker hver fjerde person på planeten. Årsaker til høyt blodtrykk
 - Permanent emosjonelt stress;
 - Stress;
 - Mangel på mosjon;
 - Alkohol, te og kaffe;
 - Ubalansert diett;
 - For mye salt;
 - Tilstedeværelsen av plakk i blodårene;
 - Overvekt;
 - Røyking;
 - Patologiske forandringer av alderdom;
 - Sykdommer i endokrine systemet og nyrer.
 Til tider hender det ofte at plutselig finner sykdom hos mennesker, og muligheten for medisinsk behandling tilgjengelig. Beat trykket hjemme kan være veldig, følgende enkle regler. Tradisjonell medisin har mange hemmeligheter gjemmer seg under alders dekke. Virkningsmekanismen innflytelse er ofte uklart, men resultatet er slående i sin effektivitet.
 1.  Vi må dramatisk revidere mat, nekter å fullstendig stekt, hermetisert, saltet, røkt og fet mat. Preferanse bør gis frisk frukt og grønnsaker. Kjøttet i en liten mengde bør bare spise kokt eller Parboiled skjema. Daglig menyen må være tilstede 3-4 epler i morgen anbefales å bruke 10 Viburnum bær og kokte rødbeter.

   Beat det høye trykket ved hjelp av urter som kan kjøpes på apotek eller samle meg selv. Den beste av dem er vendelrot, motherwort, linfrø, peon, sitronmelisse, og frukt busker av villrose og hagtorn.

   La merke til at inntak av grønn te Hibiscus stabiliserer diastolisk og systolisk blodtrykk. Dette fenomenet er forklart av evnen til agenter for å hindre åreforkalkning, forbedrer blodsirkulasjonen og ødelegge kolesterol utdanning.

   Daglig inntak av hvitløk i mengden av ett Zubko i seks måneder, et vegetarisk kosthold og mosjon som en vanlig aerobic eller walking (jogging) kan fjerne problemet med tilstedeværelsen av høyt kolesterol.

   Blant de faktorer som provoserer hypertensjon er tilstedeværelsen av overflødig væske i legemet, som er den effekt for forskjellige avgifter. I en nødsituasjon bør ta en varm fotbad, stuper hendene til albuene.
   Redusere trykket med akupunkturpunkter
   Denne metoden er mye brukt i kinesisk medisin. Den er basert på fremgangsmåten til innflytelse på punkter som er til øret.
  1.  Det første punktet er under lobe, og dens fremspring er i midten av kravebenet. Å normalisere tilstanden bør fingertuppene på begge sider av hjerneslag vertikal linje på minst 10 ganger.

    Det andre punktet er på forsiden, i en avstand på 1 cm fra øreflippen mot nesen. Massasje er utført med et trykk i 1 minutt. Redusert trykk fremmer avslappende massasje.
    Tabletter med høyt trykk
    Med økt hjerterytme som forårsaker trykkstøt, anbefales det å ta:
    - "Barboval";
    - "Novopassyt";
    - "Papavery";
    - statin narkotika ("Vazylyp"), som bidrar til rene fartøy.
    Typisk kan en utvidelse av hulrommet i arteriene legen råde spasmolytika: for eksempel "Papaverin".
    Tradisjonelle hjelp av høyt trykk
    Ved høye trykk presserende behov for å tørke hele kroppen er eple cider eddik og kaldt vann. Det bør bli vasket ansiktet og sette en kald kompress på solar plexus og skjoldbruskkjertelen. Vi må prøve å slappe av, ved hjelp av å lytte til rolig musikk. Forskere har vist at spesielle pusteøvelser er i stand til å redusere trykket av 40 enheter. Trenger du å ta et dypt åndedrag. På toppen av oppholdet i 7 sekunder og pust sakte ut.  
Яндекс.Метрика