Folsyre (heretter forkortet utfordring Sour..) - Et vitamin B9 er nødvendig for vekst og utvikling av immunsystemet og sirkulasjons-systemer. Han ble utnevnt til nesten alle gravide kvinner, og ved planlegging av graviditet noen måneder før henne. Så hvorfor gravide foreskrive folsyre? Mer på video.

 Hvorfor gravide kvinner drikker folsyre?


 Uavhengig organ utfordring. surt. er utført. Sine reserver etterfylles av produkter som inneholder det, og vitamintilskudd. Nesten alle prenatal vitaminer folsyre må inkluderes. Det er involvert i dannelsen og fordelingen av celler, og fremmer dannelsen av røde blodceller.
Folsyre for gravide

 Mangelen på utfordring. syre under svangerskapet kan utløse alvorlig fysisk misbruk av et barn i form av fødselsskader i hjernen og ryggmargen av barnet, fysiske lidelser som fødselen av leppe- og så videre.
 I tillegg til utfordringen. surt. hos kvinner effektivt bekjemper anemi. Dette er grunnen til at gravide bør drikke folsyre.

 Dosering


 Frekvensen av folsyre for gravide avhenger av hvor mye av dette sporstoffet kommer inn i kroppen til en gravid med mat.
Folsyre for gravide


 Doseringen av folsyre for gravide kvinner er 400 mg per dag med ingen mangel på kvinner. Hvis det er et underskudd, er det nødvendig å øke dosen til 500 mg. Mange prenatal vitaminer allerede inneholder folsyre daglig dele den og tjene ekstra er nødvendig. Hvor mye folsyre bør en gravid kvinne lege avgjør etter analyse. Disse analysene viser hvor mye av stoffet finnes i gravide kvinner. I noen tilfeller, for eksempel hvis en kvinne vegetarianere nødvendig daglige behov av selen det kan komme ut av deres normale mat. I dette tilfellet, gjør drink vitamintilskudd ikke må.

 Hvordan ta


 Hvordan å drikke folsyre for gravide vanligvis styrt av bruksanvisningen. I alle fall er en hjelpe medikament tatt av en lege og under hans kontroll. Han definerer vanligvis normen. Vanligvis, når det gjelder å forebygge underskuddet utfordring. syre i kroppen, blir medikamentet tas en tablett daglig før måltider. Hvis det underskuddet, øke dosen. Lær mer om folsyre i videoen.

 Forberedelser


 Forberedelser folsyre produsert i form av tabletter 0001h blek - grønn, med et flatt underlag, 10 eller 30 biter per pakke. Av alle rusmidler folsyre for gravide kvinner ofte foreskrevet som følger:
 Folio - inneholder ikke bare utfordringen. syre, men jod ved noe som eliminerer behovet for ekstra jod inntak.
 Folacin og Apofolyk - inneholder ingen forebyggende og terapeutisk dose av folsyre, så de bør bare brukes når en akutt mangel utfordring. surt. hos gravide kvinner klinisk bekreftet.

 Generell multivitamin komplekser


 Gravid multivitamin kompleks som inneholder folsyre så mye som du normalt gravid og derfor fravær av mangel hos gravide kvinner ekstra tilskudd er nødvendig. Disse vitamin komplekser inkluderer:
 Multi faner perynatal;

 Prehnavit;

 Vitrum prental;

 Vitrum Prental forte og Elevit;

 Robust og Elevit.

 Symptomer på mangel på folsyre


 Stygg. syre for gravide kvinner er et viktig element.
 Mangel på folsyre hos kvinner kan forekomme som den første, og på den fjerde uken av svangerskapet. Det avhenger av tilgangen utfordring. surt. hos kvinner. Symptomer som irritabilitet, tap av matlyst, tretthet også.
 I akutt mangel utfordring. syre i gravid zhinchyni smerter i mage, diaré, kvalme, smertefulle sår vises i munnen, mye håret falle.

 Produkter som inneholder folsyre


 Den viktigste kilden til utfordringen. syre produkter er blant måltidet. Også den rike i følgende produkter:
Folsyre for gravide


 Sitrusfrukter og juice;

 Avocado;

 Bønner;

 Asparges;

 Grønne erter;

 Leveren;

 Greener.

 Overdose


 En overdose av folsyre for gravide kvinner er bare mulig i tilfelle overstiger det daglige behovet av narkotika 100 ganger, ellers overkant av selen utskilles kvinnens kropp alene.

 Pris


 Pris folsyre for gravide varierer 30-320 rubler. i. I Ukraina, prisen varierer 734-5893 USD.

 Og til slutt,


 Uansett utfordring lager. surt. hos kvinner ikke holdt sin tilstedeværelse i multi-vitaminer for gravide hun var ikke vondt, så du kan trygt drikke multivitamin komplekser vanligvis kvinner "i posisjon".  
Hvordan bruke silikon banker Massasje
 Det har lenge vært kjent at massasje alle andre effektive rettsmidler for cellulitt. Men ikke alle effektive massasje elementer, sammenlignet med silikon banker. Og grunnen er at massasje gni ikke frata kroppen av appelsinskall som silikon Banken opererer. Massør rekker meg kroppen hans og trekker, trekker banken kroppen vakuum. Men effekten bør vite hvordan du skal bruke silikon banker Massage.
 Silisium banken er laget av elastisk materiale. Når det gjelder klemmen lufttett beholder og prysmoktuyetsya til kroppen. På grunn av vakuum huden er involvert i banken, og dermed oppfylle massasje- virkning. Gjennom denne påvirkningen forbedrer blodsirkulasjon i hud og på dypt lag. Resultatet - cellulitter forsvinne.

 Fordeler og ulemper med vakuummassasje


 Åpenbart må vi dyktig bruke og vet hvordan de skal bruke silikon banker Massage. Men det er like viktig å vite fordeler og ulemper ved denne prosedyren.
 Fordeler. Denne metoden for å bli kvitt cellulitter er den mest billig og enkelt. Det er ikke brukt mye tid, og ingen trenger spesielle forberedelser, bare to eller tre krukker og spesiell olje massasje. Etter massasje vil bli liggende blåmerker på kroppen.
 Ulemper. Hvis du gjør hele prosedyren riktig, vil smertene bli følt. Selv om det avhenger av laget av fett og smerteterskelen. Huden etter kopping massasje mye rødt, så om sommeren er det ikke anbefalt. I nærvær av åreknuter gjøre det forbudt. I menneskekroppen er det steder som ikke kan være uavhengig promassyrovat, slik at du kan trenge profesjonell hjelp.

 Her er fremgangsmåten hvordan å bruke silikon banker Massasje Problem steder trenger spesialfett med smør eller fløte.

 Anti-Cellulite bank må klemme på sidene av kroppen og klem til den prysmokchetsya. Dersom banken er godt fast, må det vidchutysya lett smerte.

 Langsomt, må begynne å lede banken i huden ved å trekke rette linjer, slik som å trekke spiraler er komplisert.

 Dersom banken begynner å komme unstuck derfor ikke nok olje eller bank dårlig fast.

 Disse reglene, som banker bruker silikon massasje, grunnleggende og skal være godt gjøre, så vil det oppnå maksimal effekt.  
Behandling etter fjerning av galleblæren
 Galleblæren er et reservoar, hvor gallen. Under påvirkning av en rekke negative faktorer av strømning kan bli forstyrret og galleganger tilstoppet. I fremtiden er det fylt med betennelse og forekomst av peritonitt. Derfor at dette ikke skjedde, er det anbefalt å fjerne galleblæren kirurgisk. Bile vil strømme til magen, ikke bare med mat, som alltid. Det er derfor behandling etter fjerning av galleblæren bør være under medisinsk tilsyn, en gastroenterolog.

 Behandling etter fjerning av galleblæren


 Hos pasienter som behandles etter fjerning av galleblæren er ikke bare med antibiotika, folk rettsmidler, men også kombineres med en bestemt diett. I årets tre første måneder, kroppen gradvis tilpasser seg fordøyelsen av mat "på en ny måte." Derfor bør du holde deg lett diett hvor produktene maktkampen eller bakken i en blender.
 2 måneder etter operasjonen (hvis det er ingen komplikasjoner) kan tillate legen å utføre en tur i 20-30 minutter. Dette bidrar til å forbedre stoffskiftet og normalisere fordøyelsen. Husk at for 6-8 måneder utestengt harde fysiske anstrengelser eller løfte vekter.
 Generelt blir behandling etter fjerning av galleblæren ved hjelp av spasmolytiske legemidler ("Mezim", "Penzytal"). Ta dem skal kun forskrives av lege.

 Diett etter galleblæren fjernes


 Dermed er behandling etter fjerning av galleblæren lagt dietten, som ekskluderer, fett kjøtt, hermetikk, sjokolade, krydret krydder, kullsyreholdige drikker og alkohol.
 Hver rett er tilberedt anbefales peretyraty eller slipe til en blender. Siden magen er lettere å håndtere fordøyelsen. Del måltider for 4-5 porsjoner om dagen. Kjøtt, fisk og grønnsaker bedre å bruke kokt eller dampet. Brød erstatning for hel hvete.
 Limit belgfrukter i kostholdet, sukker og kaffe. På dagen bør drikke minst to liter rent vann. Menyvelkomstmeieriprodukter. Veldig nyttig om natten for å drikke en kopp yoghurt. Denne fordelaktige effekt på fordøyelsen og metabolisme.
 Det bør begrense matvarer som inneholder kolesterol, noe som fremmer dannelsen av steiner.
 Husk, behandling og kosthold vil bidra til raskt å bringe kroppen tilbake til det normale.  
Яндекс.Метрика