Det fine med våre føtter har ofte en naturlig opprinnelse. Men til selv de mest vakre føtter omsorg. Estetisk Trender nylig lagt frem en rekke krav for hvordan kvinner skal se ut (og, forresten, menns) føtter.
 Omsorg er nødvendig ikke bare for området av foten. Fotpleie inkluderer hårfjerning, cellulitt fjerning, forebygging av diabetessår behandling av åreknuter, avslappende behandlinger og mer. Støtte for helse og skjønnhet ben innebærer overholdelse av visse prinsipper.
 Planen av artikkelen:

 Grunnleggende prinsipper for omsorg

 Tradisjonelle metoder

 Skikkelig vare på føttene

 Hårpleie
Foot Care: Effektive metoder og verktøy strekke sko hvis den presser.
 2. Daglig hygiene
 I løpet av én dag, til tross for trøtthet, må du vaske føttene. Kan være ledsaget av vaske beina på milde massasje knær. Når slapp hud gned knærne om natten fettete lanolin krem. Enorme fordelene med dusj for føttene. På slutten skal være grundig tørr hud, spesielt mellom tærne.
 3. Hudpleie og omsorg igjen
 Skjønnhets anbefaler 2-3 ganger besøker profesjonell pedikyr prosedyre i en måned i sommer, en gang i måneden - i vinter.
 I tillegg er flere ganger i uken bør gjøre avslappende, nærende og styrkende fotbad.
 4. "Output" for føtter
 I sommermånedene, når du er ute på byen eller slappe av på sjøen, ofte går barbeint. Dette vil tillate luft og sol refresh hud på føttene og bakken - gjør utmerket fotmassasje ved å slå bena mot og styrke.
 5. Ingen dag uten en varm-up
 Hvor ofte kan gjøre øvelser for bena. Det kan være enkle øvelser - rotasjon fot i en sirkel, prøver å gripe et objekt tær, "sykkel" liggende på ryggen, løfte "på nosochky" og mange andre.
 6. vegetasjon Si "NEI! »
 Absolutt ikke liker kvinner å se mer naturlige, men elegante meislet ben dekket helt neyzyaschnoy "ull", få andre til å si de minst, blandede følelser og undring.
Foot Care: Effektive metoder og verktøy
 Tradisjonelle metoder
 lindre trøtthet.

 Protivoprostudnye - hot tub med tillegg av tørr sennep - varm, gi blodtilførselen til beina, reduserer betennelse.

 Desinfeksjonsmidler - med tillegg av calendula, kamille - drepe patogener, som reduserer risikoen for inflammatoriske prosesser på området blærer og sprekker.

 Decongestants - med tillegg av kamille, lime blomster og honning - lindre hevelse og normalisere blodsirkulasjon i føttene. Du kan også lese en artikkel om hvorfor hovne føtter.

 Begrensning - med tillegg av poteter - mykgjøre huden og gjør den klar til en pedikyr.

 Redusere Svette - med tillegg av furu ekstrakt og oljer, timian og eik bark - bidra til å redusere svetting, normal metabolisme.
 Etter dampende føtter rene med såpe og børste. For generell tonic eller avslappende effekt kan dryppe brett aromatiske oljer. Etter bad kåt hud på fingrene, hæler og fots skrubber lett zchyschayutsya eller pimpstein. Hard hud og "liktorn" nøye rengjøres pinsett.
 Negler er trimmet med all den omsorg i en rett linje (ikke en sirkel) for å unngå inngrodde negler. Spikeren på tommelen reserve litt lenger. Nadkozhnytsu spiker roll fjerne spiker pinsett. Deretter gjelder en oppstrammende neglelakk eller olje brensel.
Foot Care: Effektive metoder og verktøy
 Ernæring og hydrering inkluderer også et antall fremgangsmåter. Først av alt, er grunnlaget for helse og attraktivitet av bena riktig ernæring. Menyen bør nødvendigvis omfatte fiskeolje, ost, lever, olje og smør, eggeplomme. Med gaver av naturen bør du spise gul rød og grønne grønnsaker og frukt. Kiwi, rose, buckthorn, pepper, persille, spinat, gulrøtter, gresskar - dette er det beste alternativet for deg.
 En annen måte for ernæring og hydrering er tillegg av naturlige oljer, kremer og masker. Denne prosedyren er obligatorisk etter vask føttene i terapeutiske bad, fjerning av døde hudlagene.
 For hydrering og ernæring fit mandel, trinse, oliven og solsikkeoljer.
 Du kan også forberede fuktighetskrem. For å gjøre dette, må en av disse oljene blandes med en liten mengde av tea tree olje (sin avgjørende opsjon) eventuelle sitrus, mynte.
 Fuktighetsgivende og nærende maske Foot også kan tilberedes hjemme.
 To eller tre spiseskjeer av ost blir malt under tilsetning av yoghurt. Den resulterende masse er satt på foten, i alderen ca en time. Deretter gni foten olje eller fuktighetskrem.
 Du kan også gni en mashed moden banan og yoghurt fortynne det ved å gjøre mye av moderat væske. Masken holdes på føttene i ca 15-20 minutter. Slutter prosedyre å bruke fuktighetskrem eller olje.
 Honning hjelper også til å ernære huden. To eller tre spiseskjeer honning blandet med en eller to spiseskjeer med varm melk. Maskere alderen 20-25 minutter. Ved slutten av foten bør spres nærende krem ​​eller olje.
 Sprekker på hælene vil bidra til å fjerne masken med strimlet kål blader. Pulp og sette en wrap cellofan film per time.
 Til forfriskende foten ofte brukte verktøy som talkum, kremer, lotion og deodoranter. De inneholder antiseptiske og antibakterielle stoffer, eteriske oljer, sink oksid. Prosedyrer for å redusere svette foten vi har beskrevet ovenfor.
 Den logiske forherligelsen av omfattende omsorg for føtter er massasje. Best å gjøre det med bruk av aromatiske oljer.
 Olje ekstrakter fra tea tree, sypress, appelsin og salvie brukes til å fjerne overflødig svetting.
 For tretthet gjelde lavendelolje, linfrøolje, rosmarin.
 Oljer av peppermynte, eukalyptus, rosmarin gjenopprette blodsirkulasjonen.
 Sprekker i hælene eliminere vanlig massasje med olje av myrra, sandeltre og patchouli.
 Åreknuter og økt blodlevring - en sykdom der fotmassasje FORBUDT.

 Hårpleie
 eliminering sløvt formasjoner og "liktorn";

 trimming neglebåndene;

 korreksjon av overskytende spiker form;

 påføring av kremer og emollients;

 kiropraktikk stopp;

 anvende forsterkning eller dekorativ maling.
Foot Care: Effektive metoder og verktøy
 Pedikyr europeisk stil (tørr):

 oppløsning av skjellaget spesielt sammensatt;

 pidpylyuvannya og polering bunnen av spiker;

 korreksjon av overskytende spiker form;

 påføring av kremer og emollients;

 rengjøring av keratinized hud (15 minutter);

 manipulering av krem;

 lakk stil "jakke".
 Hardware pedikyr:

 anvende desinfeksjonsmiddel;

 Mykere hudtoner Foot unikt medium;

 skin resurfacing spesielt apparat;

 korreksjon skjellaget av ham;

 korreksjon av overskytende spiker form;

 kiropraktikk;

 anvende forsterkning eller dekorativ maling.
 Spa Pedikyr med elementer:

 rengjøring av spiker;

 påføre fuktighetsgivende, desinfisering, deodorizing og dempe midler;

 grunne peeling;

 fjerning av liktorn serum;

 eksfolierende skrubb;

 utbedring av fingrene;

 påføre mykgjørende og fuktighetsgivende maske;

 kiropraktikk.
 I tilfelle av fotpleie viktigste er å elske deg selv, kroppen din. Det er ingen grense til perfeksjon! Til din disposisjon er et stort arsenal av verktøy for å ta vare på føttene dine - fra folke potions til siste fremskritt kosmetikkindustrien. Bruk den klokt og la beina er vakker og sjarmerende!  
 Sunn og god søvn er en viktig del av menneskers liv, er det i denne tilstanden en normalisering av grunnleggende prosesser gjennomført rekreasjon og til og med healing!
 Dette faktum er ikke vanskelig å bevise om søvn fortsatte i normale menneskelige forhold for det, så neste morgen han er under, sunnere ansikt, fin hud glimt i øynene og et smil på leppene! Ellers våkner en person opp og føler seg sliten, som om det er sover, og litt hjelp: vondt i ryggen, en person striper og poser under øynene.
Hvordan å sovne raskt om natten: utprøvde metoder

 Dessverre, problemet med god og sunn søvn overfor en av fire voksne mannlige planet: livet i et konstant løp, stressende situasjoner, frekvensen jevne ruller slik at vi ikke har tid til å spore så fort som det var kveld.
 Hjernen og nervesystemet gjennomgår konstant belastning, som et resultat av kronisk tretthet, hvilket resulterer i en forstyrrelse av den normale funksjon av kroppen, og manglende evne til å sove på riktig måte - en av de første tegnene på dette problemet.
 Selvfølgelig skjer dette, og det er ganske sunt og balansert mann som aldri hatt et problem sover, plutselig kan ikke sove. Dette kan økes hjernens aktivitet, en bølge av følelser som er vanskelig å tilfredsstille vårt hode hele tiden tenker og gjør er hjemsøkt av kroppen, klar over den informasjonen som den har akkumulert over tid. I denne situasjonen, er det ingenting galt, og hvis du ikke får hengt opp, normal søvn raskt tilbake til det normale.
 Hvor alvorlig problem når søvn er blitt en daglig hendelse som ikke har fjernet en dag, og kanskje en måned. I slike tilfeller kan søvnløshet være forårsaket av en alvorlig sykdom, som håndtere alene vil ikke fungere, så det er best å oppsøke lege.
 Men i de fleste tilfeller kan takle problemet, om den konstante takt tretthet, stress og overstimulering, som mest sannsynlig er årsaken til dårlig søvn. Hvis du allerede den dagen lurer på hvor raskt sovne om kvelden, er det første du bør merke på din egen daglige rutine, som vil måtte justeres først.

 Vilkår dag som fører til sunn søvn


 Før du hopper inn i armene på ulike beroligende medisiner og sovetabletter, prøv å se på livet ditt som om fra utsiden, vil du sannsynligvis se med en gang at det ikke er. For folk flest, stress - dette er vanlig tilstand som følger dem hver dag, vi prøver alltid å kontrollere, beregne og tenke.
 På den ene siden er det sikkert sant, som tanken mønster av sitt eget liv for å leve det hjelper mest effektivt, så bare vi glemmer en ting: vi trenger hvile like aktive daglige aktiviteter.
 Lær å glemme problemer på jobben, tror planen neste dag i forveien, samt fordøye denne hendelsen, minst en time før sengetid. Så du la tid til hjernen reduserte priser av aktiviteten begynte å forberede seg på søvn for å hjelpe deg å sovne mye raskere.
 Plukk ditt eget ritual forberedelse for søvn, gre håret i noen minutter, ved hjelp av massasje krem ​​ansikt og hender, gå ta en dusj, slappe av der, prøver egentlig ikke noe å tenke på.

 Prøv å respektere dag: drikker ikke kaffe, sterk te eller sjokolade i to timer for å sove og ikke mye overspise, om enn med en sulten mage søvn vanskelig. Hvis magen brummer, er hjernen ikke deaktivert, så hvis en helt uutholdelig, er det bedre å slukke tørsten ved å spise en lys saus, frukt eller lav-fett yoghurt popyvshy. For god søvn kan gå inn tradisjon en liten tur i luften for en time eller to for å sende lagt i seng.
Hvordan å sovne raskt om natten: utprøvde metoder

 Før du går til sengs, er det bedre ikke å spille spennende spill og se filmer er ikke så oppmuntre prosessen med tenkning, empati helter, fordi disse følelsene også negativt påvirke den økte hjerneaktiviteten.
 Forresten, er det ingen vei i flere tiår, som involverer anta sau eller elefanter, i motsetning til det mange tror, ​​er ikke effektiv fordi kontoen igjen utløse hjernen som søvn er enda vanskeligere. Det er best å ta før sengetid pusteøvelser, lytte til favoritt avslappende musikk, tenk på behagelig å lese din favorittbok.
 Forresten, det er en interessant måte: gå til sengs og prøve å lese en bok som du bare lei, for eksempel en katalog i matematikk eller humaniora lærebok, nekter trøtt hjerne til å akseptere en ny gruppe med kompleks informasjon og personen begynner å utrydde søvn.

 Hva hvis jeg sovner og feilet?


 Først må vi huske på at du trenger å gå til sengs bare når virkelig ønsker å sove, ellers vil du fortsatt ikke sover, og provalyavshys igjen uten søvn, du bare vil styrke problem.
 Selvfølgelig, vel, når en butikk daglig rutine og gå inn på samme tid hvis du har råd produktet som en vane, vil det være mye lettere å sovne. Forresten, sjekk for å se at soverommet temperaturen var litt lavere enn vanlig du ikke er 22 ° eller 25 °, som ofte er tilfelle, og 18 °, er det antatt at de ideelle forhold for god søvn.
 Hvis du sovner og ikke fungerte, er det bedre ikke å ligge og ikke til å lide, og for å få opp og prøve å gjøre noe, så dere mye raskere bakkene tilbake til å sove.

 Hvis alle anbefalingene ikke har hjulpet, kan du ty til folk rettsmidler som urter til å stappe en pute til å sove: egnet later geranium, mynte, laurbær, hassel, barnåler eller roseblader. For dem som lar magen, kan du spise en pære om natten, så det hjelper agenter for å roe seg ned og sovne.
 Forresten, en skje av honning om natten - også veldig bra beroligende og sovetabletter. Hvem liker ikke honning, kan lavendelolje bruke hvis å gni et par dråper whisky, er spenningen fjernes, personen slapper av og sovner lettere.
Hvordan å sovne raskt om natten: utprøvde metoder

 Det skjer ofte som normalt ikke går i dvale i et barn, han klager om du er frykt eller andre grunner som vokser inn i et reelt problem. Kroppen til barnet, selvfølgelig, mindre konfrontert med stressende situasjoner ofte barnet er slem og bare viser karakter, ikke ønsker å fylle i den avsatte tiden.
 Babyen ble behandlet rolig til å sove, er det nødvendig å gradvis forberede for denne prosessen, stadig minner om det. Hvis du dramatisk endre spillet til sengs, slik at barnet ikke vil være i stand til å veksle raskt og kan falle i hysterisk anfall.
 Sjekk ut barnet overnatter favoritt eventyr, sitte der og sosialisere i rolig tema. Du kan få hjelp av plysj leker i armene som barnet kan føle seg tryggere.  
Яндекс.Метрика