For å understreke grønne øyne?
 Grønne øyne ofte virke mystisk og enda litt mystisk. Det har lenge vært knyttet til eiere av sin magiske kraft. Over tid, ble menneskeheten mindre overtroisk, og nå knapt noen klandre jenta med grønne øyne hekseri. Men likevel, tiltrekke de oppmerksomhet og fascinere. Kanskje dette skyldes det faktum at grønn - en sjelden øyenfarge. Som om ikke det var, grønn-eyed beauties er ikke bør gå glipp av muligheten til å markere hva de ga natur, noe som gjør henne til å se enda mer uttrykksfulle. Det er flere måter å understreke grønne øyne. En av de mest populære er, selvfølgelig, makeup. I utvelgelsen av nyanser oppmerksom på følgende regler:
 1.  Alle uten unntak jenter med grønne øyne passer skånsom pastell skygge slik som, for eksempel, beige, fersken, lys brun og sand gull. Du kan prøve å legge til dem litt kobber eller rosa, men være ekstremt forsiktig, fordi den udugelig bruk av disse fargene vil se betente øyne.
   Grønt vil også fokusere på øynene, men ikke i noe tilfelle skal gjelde grønn skygge på hele øyelokket. Vinn-vinn-situasjon - den nå klassiske kombinasjonen av to farger. På øvre øyelokk, bruke en beige eller hvit skygge flytte på - grønn. For dagtid makeup, velger rolige toner som oliven eller myr. Hvis du oppretter et bilde av kvelden, gjerne prøve den rike grønne eller smaragd.
   Hvis dine grønne øyne ingen gylden fargetone, kan bruke lilla, lilla og lilla skygger. Ellers øynene vises gule.
   Unngå nyanser av blått og blå grønne øyne makeup. Unntak - grønne øyne med en blålig eller turkis nyanse. Hvis du har grå-grønne øyne, kan du prøve skyggen sølv.
   Hvis du er vant til å bruke makeup eyeliner bedre velge brun eller grå, så disse fargene er kombinert med en myk grønne øyne.
   For å visuelt gjøre øynene mer, satt i det innerste hjørnet av øyenskygge eller eyeliner hvit. Lys beige eller gylden farge i indre øyekrok vil også legge til grønn spesiell uttrykksfullhet.
   Ikke bruk lys leppestift hvis du bare ønsker å understreke øynene dine. Det er bedre å velge en skånsom stopp nøytral skygge. Generelt, med fokus på tankene, prøve å holde ut resten av sminken i beroligende farger.
   I farge kosmetikk, som aktivt bruker ikke alle damene, det er andre måter å understreke grønne øyne. For eksempel, klær og tilbehør. Her er noen alternativer som du kan trekke oppmerksomhet til andres øyne:
  1.  Øredobber og halssmykke med grønne steiner som jade eller malakitt;
    Grønn ring eller blomst i håret;
    Grønn kjole eller bluse og slitasje nøytrale farger: brun, beige, blek rosa.
    Alle de ovennevnte forslag kan legges også at visse nyanser av hårfarge også kan belastende for øynene. Ja, grønne øyne ser på det mest spektakulære bakteppe av rødt, brunt og honning-gyllent hår.
    Og det viktigste. Prøver å understreke grønne øyne, se etter noe som ikke bringer deg indre eller ytre ubehag. Ikke eksperimentere med klær, sminke eller hårfarge, hvis du føler det er ikke rolig. For vakre øyne kan bare være en kvinne som virkelig fornøyd ham.  
Kan gravide kvinner behandlet tennerGraviditet er alltid forbundet med endringer i fysiske og moralske helsen til kvinnen. Derfor gravide kvinner ofte har tannproblemer. Forventningsfull mor kan gå til tannlegen?
Tennene trenger regelmessig pleie
Å ikke bry deg om dette spørsmålet før og under svangerskapet kan gjennomføre forebyggende tiltak som primært består av regelmessig og grundig børsting hver gang etter å ha spist. Ikke glem å endre din tannbørste hver tredje måned, fordi helsen til tennene er i stor grad avhengig av kvaliteten.
Men dette er ikke nok til å opprettholde helsen til den gravide kvinnens tenner og hindre deres behandling. Også, hun trenger å spise fordi kroppen gravide kvinner bør få fullt lager av vitaminer og mineraler. Derfor bør gravide kvinner ikke glemme melk og meieriprodukter, som inneholder mye kalsium.
Hvordan kan du behandle tennene gravide
Under graviditet, gjennomgår en kvinnes kropp hormonelle endringer i immunsystemet blir mye svakere. Dette er ikke overraskende, fordi alle mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer kroppen din vordende mor betaler dannelsen og utviklingen av barnet i mors liv. Og som skjelettet babyen trenger kalsium, fluor og andre mineraler, blir de tatt fra morens kroppsressurser. Hvis en gravid kvinne er ikke nok av disse bestandene, så det påvirker bein og tenner. Den første blir sprø, og noen begynner å bryte ned den negative virkningen av tannråte.
Så tannlegen å besøke i begynnelsen av svangerskapet. Det vil vurdere tilstanden til tannkjøttet og tennene, gi passende anbefalinger for omsorg, om nødvendig, vil begynne å behandle dem.
Også gravide bør gå til tannlegen hvis hun har en tann. Hvis du ser på tennene av små svarte hull eller flekker, og de plutselig ble smertelig svare på søtt, surt, varm eller kald - er de første symptomene på tann. Ikke glem at tennene berørt av karies, vil spre bakterier rundt munnen, kan de komme inn i luftveiene til barnet, og dette i sin tur vil utløse allergi og svekket tilstand av fosteret. Derfor bør de behandles.
Under graviditet, kan kvinner også fjerne tennene. Ellers ødelagt tann som var kramkar infeksjon kan forlenge den i hele kroppen. Dette er farlig ikke bare for helsen til den gravide kvinnen, men for hennes baby også. Avfallsbehandling gjøres best med bruk av bedøvelse, som avvisningen av bedøvelse injeksjon kan føre til ekstra stress som utløser livmorkontraksjoner og økt blodtrykk. I tillegg er moderne smertestillende er ofte kortvarig effekt, kan de ikke trenge gjennom morkaken, og dermed nashkodyvshy fosteret.
I tillegg er det antatt at gravide ikke kan gjøre røntgenbilde av tannen som er nødvendig for en korrekt diagnose, og en vurdering av tann kanaler etter behandling. Når en kvinne får minimal X-ray dose, men det er bedre å bruke en spesiell bly forkle som holder og ikke la røntgenstrålene.
Generelt kan en gravid kvinne behandle tannråte, fjerne tennene, behandle periodontitt, bekjempe betennelser i tannkjøttet og tennene, og installere bukseseler. På samme tid fjerne tannsten og tannmassen under svangerskap ikke er ønskelig. Sette disse prosedyrene til fødselen av barnet ikke å skade verken hans eller hans helse.  
Kjoler for Prom 2015
 Graduation Party - den etterlengtede ferie! Hver jente ønsker å skinne på prom og pådra deg beundrende blikk på klassekamerater eller medstudenter. Hva er modell konfirmasjonen kjoler for prom i 2015 tilbyr moderne designere. Prøv å forstå de viktigste trendene i mote konfirmasjonen kjoler 2015.

 Farge kjoler for promenadekonsert kjoler 2015


 Farge er et viktig skritt i å velge en fin kjole til skoleball. Det bør plukke opp i første omgang, de individuelle egenskapene til nyutdannede: hårfarge, hud. Ja, brunetter mest harmonisk utseende i trendy nyanser av bronse, beige, gull, fersken. Opprinnelig vil se mørkhudede girl kjoler gull farge.
 Blond og mørk, bør foretrekkes rosa, rødt og korall toner. Grønn, turkis - fargene flådd skjønnheter. Gul, mørk blå og sjokolade farger stand til gunstig understreke individualitet rødhårede. Fra promenadekonsert kjoler svart bør fjernes og erstattes med en edel grafitt.

 Modeller kjoler


 Foto konfirmasjonen kjoler 2015 er allment tilgjengelig for alle og enhver "World Wide Web". Her kan du se mange bilder av kjoler for prom presenteres ulike motehus og motemerker. Men å velge en stil promenadekonsert kjoler i 2015, ikke glem de ledende kveld motetrender neste år.
Kjoler for Prom 2015

 De fleste ungdoms merker foretrekker minimalistisk og perfekt kutt. Men mote som fargen, er det viktig å velge, basert på egenskapene til figuren. Den mest relevant i den nye sesongen - en lang kjole til gulvet med et minimum av tilbehør. Dessuten er det mote lagdeling gjennomsiktige stoffer til kjoler middels lengde. Storonnytsam minimum lengde tilbud designer-farget kjole med lyse aksent i cut, som åpen rygg eller "sleeve" asymmetri.

 Mote tekstiler


 Photo konfirmasjonen kjoler 2015, presentert av ulike designere og moteskapere understreke at i mote kjole med delikat organza, taft, silke. Mange tilbud designer kvelden kjoler av sateng, selvfølgelig, kvalitet.
Kjoler for Prom 2015

 Hit "finalen" sesongen 2015 vil kle med blonder varierende tetthet i kombinasjon med skimrende effekt stoff.
 Kjole med antikke utskrifter er fortsatt relevant og tilgjengelig for å hjelpe skjule feil tallene.
 Ved å velge kjoler for prom, sørg for å vurdere den komfort og bekvemmelighet som skole ball - en primært mobil dansefestival som vil bli husket for en levetid. Og promenadekonsert kjoler er designet for å hjelpe deg skinne blant sine klassekamerater og ikke være en byrde for deg, som raskt vil endre seg til en koselig pyjamas.  
Яндекс.Метрика