Nå er mange kvinner har en tendens til å følge moten, uvitende om det faktum at ikke alle ting kan dekorere deres syn på funksjoner bygge. I verden er det ingen perfeksjon i hver har sine fordeler og ulemper.


For å understreke sin verdi å se stilig


 Faktisk, for å se moderne og stilig, ikke nødvendigvis har god form, du trenger bare å vite hvordan du kler deg, for å gjøre originalitet av kroppen hans i det mest gunstig lys.

 Evnen til å fremheve fordelene og avlede oppmerksomheten fra manglene vil finne den stilen, se og føle deg helt komfortabel. Det viktigste du trenger for å finne den beste delen av kroppen, noe som kan gjøre aksent.

 For eksempel, vil fordelene i form av en svane nakke- og skulder elegante linjer ser spektakulære mot den lyse store smykker (for eksempel ikke veldig mye forskjellige perler, store øreringer), kort hals skjerf og sjal relatert måte i Red skjerf (med forlatte side og bak ender).

 Alvorlighetsgrad legge gensere med høy krage, gensere og topper med rund eller grunne V-hals.

 Grasiøse linjer også understreke kjole med tynne stropper eller klare seg uten.

 Eiere frodige lår og rumpe elastiske bør foret tett sittende rette lange bukser med elegante tynne stropper og skjørt, som skildrer den øvre lår og litt divergerende nedover.

 Å tiltrekke seg ekstra oppmerksomhet til disse interessentene pluss tallet er nok å bare ha bukser med en liten sølvfarget glidelås bak eller lommer (men ikke glem at de vil legge ekstra volum).

 Hvis mest fremragende, som er en kvinne - en fantastisk byste, anbefales det å bruke en bluse med dristige trekantede utskjæringer og kjoler eller gensere med lukten. Godt fremheve høy elastisitets brystet elegant, ikke for mye smykker, slik som en kjede av kapleobraznыm anheng og brosje-pin liten.

 Subtilitet bevilge midje perfekt, selvfølgelig, korsetter og andre ting passende form og brede belter med store utsmykkede spenner. Kvinner med veps midje rådes til å unngå folder av klær i denne delen av kroppen fordi det ikke vil se ganske naturlig.

 Å trekke oppmerksomhet til skjønnhet slanke ben å gå med trange ting, korte shorts og skjørt, lyse tights med mønster, fremtredende opprinnelige sko. Imagination menn rozburhayut lange skjørt med lys flytende stoffer.

 For damer med vakre hender vil se positivt gensere med separate ermer som å sette på eller like over albuen. Relevant be kjole med en liten lommelykt eller ermeløs jakke med korte ermer kombinert med lange hansker. Skjønnhet og eleganse av hånden også understreke mange armbånd avhengig av stilen: stor fargerik plast eller elegant og raffinert med edle metaller.  
 Det er ingen hemmelighet at baren pen, tradisjonell stil, klassisk bur og annet brukerutstyr godt glemt gamle, kunne ikke bare for å skape en frisk og minneverdig, og viktigst av alt, det opprinnelige bildet i dag, men også i stor grad bidra til å skjule figur feil.


Tilbake til røttene eller retro er tilbake på moten


 I dag er ikke lenger relevant klassisk svart fra Sony Rikel eller urban, litt slurvete stilen på motehuset Donna Karan, fordi alle verdens catwalken choke i denne strømmen flere alternativer psykedelisk godt glemt gamle.
 Dessuten bruker lyse, skjærende flere nyanser var veldig relevant innsats "under klærne," selv om en slik Hallyano nektet å begrense behandling og generelt presentert en ny kolleksjon for vår-sommer, eller utelukkende består av "nosybelnym" antrekk. Noen av åpenlyst minne produkter sex butikk, men for klubben, partier eller bilde setter ganske bra.
 House of Dior vekt på å gjøre lilla-fiolett rekkevidde, men vi gjorde egentlig ikke vil tro om hvit-rosa stripe ser veldig imponerende - visuelt forlenge kroppen er i stand til å gjøre eierne av flotte former noe slankere. Det er viktig å forstå at ikke indikere kurvet vekt på 200 pounds med høyde på 150 cm.
 Innenriks Yudashkin ikke så bekymret som tilsier Paris, besluttet ikke å bringe sin samling til det absurde og til slutt ga noe ganske verdifull. Dette er hovedsakelig kjoler og jakker med hevet "skuldre - se bilder drakter 80s og nøyaktig forstå hva som er deres subtile skjønnhet, mens selv for kvinner med" nemodelnыmy "parametere Paradoksalt massive skuldre gi noen skjørhet all figuren betraktelig. "zauzhyvayut" midje.
 I dag, dessverre, avdøde Alexander McQueen i hans siste verk, sannsynligvis allerede følte noe - åttitallet truende spekter av noen tilbehør direkte til utvendige modellene. Så det ikke er støttet av en samling av gamle klassiske linjer, men en påminnelse om den onde "normale" åttitallet var uvanlige frisyrer modeller - Iroquois, malt i alle tenkelige farger.
 Ja, for omfangsrik krager og elegant frill maestro glemte, men har mitt utstyr fra McQueen garderobe er bare for spesielle anledninger - på gata i dette skjemaet for å legge igjen en dyrere, mens i enhver forstand.
 Mr. Gauthier fortsatt overrasket ingen mote gjenkjenner ikke og strengt følger mottoet "Alt alene." Denne gangen kan denne holdningen leke med designeren som ikke ønsker å vie et flott sted å eie en syntetisk samling, og jo mer pels, som er på toppen av det andre året.
 Vel, kanskje noen damer også gå i fotsporene til Jean Paul og ikke bli for opphengt i det faktum at de kan være en fremmed.  
 For å opprettholde god helse, harmoni i kropp og pep mange kvinner og menn på ulike aldre registrert i bassenget på yoga for fitness eller gym.


Hva du skal ha til gym


 De fleste fitness - sentrene tilbyr et bredt og komplett system for fysisk utvikling, ved å kombinere i ett abonnement muligheten til å besøke massasje, badstue og ulike typer trening.
 Som vanlig Besøkende treningssentre betaler mye oppmerksomhet til deres utseende og form, selvfølgelig, klærne, slik at det som er i trening i dag pokazheshsya.
 Klær for klasser på treningsstudio er veldig alvorlig og viktig. Velg ønsket ved å følge visse regler. Avhenger suksessen og leksjoner, sikkerhet og enda helse.
 Først må vi ta hensyn til materielle ting. Kostymer fra hlebka veldig behagelig og hyggelig, absorberer fuktighet. Men det virkelig dårlig tørr. Etter intens trening vil, kjoler, eller gå i våte klær. For å unngå slike problemer, eksperter anbefaler å kjøpe klær fra ulike vev. De er absorberende og tørker raskt, mens du lar huden puste og fjernes uten kjølt.
 Spesiell forsiktighet bør velges bukser. De bør være myk, nødvendigvis begrenses til bunnen, men ikke for lenge. Dette er spesielt viktig i klasserommet vil være på plattform eller steppe. Med en høy hastighet holdt klasser for å klamre seg på lang etappe slipp, å bli skadet.
 For det andre, når du kjøper klær for gym svært viktig såkalt psykologisk effekt. Det er viktig at det i sportsklær du må like deg selv. Fordi kurs holdes ofte i speilet og du uunngåelig sammenligner seg med andre. Klær bør understreke fordelene ved figuren din, slank du øker din selvtillit og humør. Det vil raskt bli slank og vakker.
 Ta hensyn til mote sesongen med langsgående faner skjorter og bukser. De visuelt gjøre bena slankere og trekke deg. Hvis du vil tro at utenfor alt i orden, du er helt zoseredytesya å utøve. Jeg vil trene mer effektivt og aktivt.
 Og uavhengig av idrett, elegant og godt valgt dags, klær vil understreke sin femininitet sjarmerende. Så før du går til fitness - senter eller en joggetur gjennom nabolaget. Pass på å se i speilet på deg selv - du kan trenge tid til å endre sin sportsklær og være stilig og moteriktig idrettsutøver.  
 BBC ønsker å se bra ut og kle moteriktig, men ikke hver kvinne er tillate deg selv å kjøpe nye klær hver måned.


Hvordan å kle seg moteriktig, og ikke bruke en masse penger?


 Komplekse situasjoner kan slå med en rekke små deler av klær og tilbehør.
 Designerne gjorde en fin gave til damene som lyse strømper, skjerf og belter. Disse fagene løftet stemningen og oppdatert garderobe. I tillegg må du ikke trenger å bruke store summer for å se moteriktig, frisk og stilig. Nok til å sette på et nytt belte som kjolen begynner å puste nytt liv og spiller alle fargene.
 Cloak kjøpte sist sesong kan forskjønne turkis, rosa eller rødt silkeskjerf. Nesten hver kvinnes garderobe er et par ting som ikke er slitt på grunn av ikke-fashion, men ikke kastet ut. De er sikker på å få det og prøve å eksperimentere med tilbehør. For eksempel, vil fjorårets kjole ser stilig med fargede tights eller strømper. Kreative kvinner kan melde deg på skolen der studien motedesign til senere lage sine eksklusive ting.
 Det er tilrådelig å garderobe besto av to deler. Basispartiet er slitt i flere år, slik at ting skal være meget god kvalitet. Å alltid møte mote, er det lurt å kjøpe klær beroligende farger som svart, hvit eller mørk - blå.
 Den andre delen består av billige klær bluser og Turtlenecks rekke farger med paljetter og volanger. Det anbefales å ta kjoler i butikkene, som det vil koste mye mindre enn i vanlige butikker. Med disse tingene har ikke noe imot å forlate på slutten av sesongen.
 Selvfølgelig, noen ganger virkelig ønsker å kjøpe fasjonable ting, selv når sunn fornuft tilsier at en slik sløsing med penger til noe. Faktisk er det bedre å kjøpe en dyrere moderne utstyr enn en haug med billige produkter som vil være på hyllene i skapet. Sokker slike ting sikkert bringe ekte glede, så det er best å ha en kvalitet kjole enn noen syntetiske som strekker seg etter første vask.
 Det bør være en ære at bag og sko - de elementene som fanger øyet først. Sko bør velges slik at det passer til alle antrekk. Bag trenger også å kjøpe god kvalitet, fordi det er slitt mer enn en sesong.
 Det er viktig å huske at alle elementer av klær bør være behagelig, ikke hemme bevegelse og gi en følelse av trygghet. Kjoler, skjørt og bukser bør velges slik at de vil bli vektlagt naturlig fysisk skjønnhet og femininitet.  
Яндекс.Метрика