For å vinne, overvinne frykten for døden

 Frykt for døden og uvitenhet om hvordan å bekjempe frykten for døden som hjemsøker noen mennesker for livet og gift hver dag eksistens. Årsakene kan være svært forskjellige, ett barn møtt med dødsfallet til sine kjære, andre i alderdommen opplever slike følelser.

 Psykologer anbefaler motstå denne følelsen og undertrykke den. For å motvirke det, må du isolere årsaken til denne frykten. Det er folk som er redd for ensomhet i det virkelige liv. Og død for dem blir sett på som evig ensomhet som kommer etter døden. Ikke tenk på det, fordi når kroppen dør, slutter hjernen fungerer og også bevissthet om ensomhet kommer. Død obirve all frykt og tanker, en gang for alle.
 Hvordan å overvinne, erobre frykt for døden
 Hvis en person er redd for døden, fordi det er atskilt fra sine kjære, er det nødvendig å leve i dag og betale nær lang. Ikke bekymre deg, vil de glemme deg hvis du trenger dem i det virkelige liv, vil familien alltid huske.
 For å overvinne denne frykten, kan vi stupe inn kreativitet, vitenskap, kunst, noen som lukker. For å "temme" død, kan du gjøre ekstremsport, gå på turer.
 Vi må tenke på nåtiden og verne om hvert øyeblikk av livet, er ikke redd for å dø. Det var råd om hvordan å kjempe, å erobre frykt for døden.  
Hvorfor ett bryst større enn den andre?Mange kvinner lurer på hvorfor det ene brystet større enn den andre, som denne tilstanden er normale bryster? Typisk dannelsen av den kvinnelige brystet, både i form og størrelse, slutter 21 år. Selv etter brystkreft kan endre seg.
For eksempel, under graviditet eller pleie baby. Og asymmetriske bryster, hvis forskjellen i størrelse er ikke veldig stort, det er fysiologiske normen. Interessant faktum: alle levende kvinner bryststørrelse kan endre seg flere ganger.
Hvorfor ett bryst større enn den andre?
Hvorfor de forskjellige størrelser av brystene? Det bør bemerkes at mange deler av kroppen vår asymmetrisk. For eksempel kan vi ha ulik størrelse og tykkelse av armer og ben. Usynlig oss er innsiden av legemet også forskjellig. For eksempel, svært forskjellig lys. Vi har bare ikke merke til dette.
Brystet er ofte gjenstand for vår oppmerksomhet. Og ikke bare kvinner, men også menn. Derfor er enda en liten forskjell i bryststørrelse merkbar.
Så, hva er grunnen til dette ujevn fordeling? Med hendene, for eksempel, er alt klart. Hvis du er høyrehendt, er den høyre hånd større og tyngre, som de fleste tilfeller tar det det. Av denne grunn kan det være lengre. Det samme skjer med brystet: hvis en kvinne pleie et barn over høyre bryst, vil det være større. Og musklene hans høyre hånd arbeidsstyrken vokser høyre bryst større enn den venstre.
Selvfølgelig kan årsaken til forskjellen i størrelse være en alvorlig sykdom, slik som hormonelle forstyrrelser eller en tumor i bryst. Disse sakene krever umiddelbar behandling til legen.
Endring av størrelsen på brystet under mating
Den vanligste periode når brystene er forskjellige i størrelse - pleie baby. På denne tiden brystene begynner å vokse, ofte kløende bryster med rask vekst. Mål bryster er ikke det samme, hvis de produserte ulike mengder melk. Det finnes andre grunner:
om babyen suger et bryst galt ikke helt suge melk, kommer det mindre bryst er mindre;
hvis pumpe morsmelk ett ztsidzhuye enklere og raskere det vil være mer;
mor mate barnet en mer foring enn den andre, fordi de fleste bryst økning i etterspørsel;
i noen tilfeller er det ikke noe enkelt morsmelk, vil det være mindre.
Hvordan håndtere problemet?
Det er klart at jo mer en barnet suger på brystet, jo raskere og mer han kommer til melk. Du prøver bare å sette barnet på samme frekvens for forskjellige bryst. Hvis dette er upraktisk, så brystet at barnet ikke suger, må du uttrykke melk. Her er råd til unge mødre til brystet var samme størrelse.
Hvis brystene er forskjellige i størrelse, fôring, start med mindre bryster, så gi barnet ditt en stor kiste, og endelig fôring tilbake mindre.
Hvis et barn ikke er sulten og trenger bare å roe ham, la oss senke brystet.
Hvis et barn pleide å sove med bryster lenge det ikke lar gå bedre denne gangen for å gi ham en mindre bryst.
Natt fôring er også i hovedsak med mindre bryster. Barnet er ikke veldig sulten, er fôring oftere bare for å roe barnet. Derfor, selv om en liten mengde melk det vil være nok.
Hvis brystet, noe som er mer jam begynner, la hennes baby kort for å redusere følelsen av overbefolkning. Og så la den nedre del av brystet. Delvis utgivelsen flere mer vil redusere morsmelk produksjon. En konstant stimulering mindre - vil øke mengden.
Når bryst vil være omtrent det samme, prøver å mate dem babyen alike.
Råd til unge mødre: hvordan å mate babyen, og uttrykker melk
Fra begynnelsen for å lære å sette barnet til brystet. Det skal fullt ut tar opp nippelen, selv om den er liten eller flat. Etter litt trening, bør alt slå ut.
Pumping også bør utføres riktig, like fra begge brystene, eller oftere med mindre bryster. Men pumping melk bør ikke alltid. Ofte barnet suger all melken selv.
Hvis brystet lunger dannet ikke kan bruke kamfornыmy komprimerer, de slutter amming. I dette tilfellet er det bedre å mammologist.
Uvanlig syn
Og på brystet er en mening. Hvis de utvikler ujevnt, er det en skjevhet i tankene. Psykologer mener at den høyre halvdelen av den kvinnelige kroppen med ansvar for forholdet til det motsatte kjønn, og venstre - med kvinner. Ofte venstrehendt jente blir en trofast feminist.
På grunn av feil tanker, hyppig irritasjon begynner frustrasjon stagnasjon i leveren og galleblæren. Fra dette er det ulike betennelse på hvilke muskler er inaktive. Følgelig er ernæring bryst med en hånd begrenset, vokser langsomt en annen, eller vokser ikke brystene.
Hva kan du ønske denne kvinnen? Få nok kommunikasjon, frihet fra ensomhet, positiv levende. Og med hjelpemidler: Bile urter som kan rense leveren og gjenopprette kroppen din.
Hvis forskjellen i bryststørrelse er minimal, bør du ikke gjøre med dette problemet. Bare fryde liv, kommunisere med din kjære. Hvis du ikke forteller ham at brystet deg annerledes, gjorde han ikke merke.  
 vazhayetsya at lengden på en normal graviditet bør være ca 40 uker. Men er at barnet er født mye tidligere eller noe senere. Gynekologer sier at fødselen 38-42 en uke er en naturlig prosess, og i alle fall ingen patologi. Ofte er dette fordi det er umulig å beregne ankomst unnfangelse til innen noen få dager. Derfor er feil i bestemmelse av svangerskapslengde på 2 uker - er ikke uvanlig. Denne artikkelen beskriver kjennetegn, årsaker og konsekvenser av arbeidskraft etter 36 uker av svangerskapet.

 Tidlig fødsel


 Fødsel på 22-37 uker som heter "for tidlig" og en ugunstig slutt beremennosty.Ony bør foregå under spesiell medisinsk tilsyn. Dessverre, for tidlig fødsel hvert år er det mer og oftere.
Fødsler på 36 uker av svangerskapet

 Basert på hva som regnes som full sikt foster på 38 uker av svangerskapet, oppstår spørsmålet hvor farlig fødsel i 36 uker?
 Ifølge statistikk, veroyatnostrodyt på 35-36 uker av svangerskapet i ulike land er 5-20%. Som for Russland, antall saker det siste kvart århundre, mindre enn 7% av det totale antall fødsler per år.

 Årsakene til tidlig fødsel


 Dersom fødselsdato er ikke snart, men prosessen har begynt, bør dette være din forklaring. I den ordinære graviditet fødsel trenger ikke å starte så tidlig.
 Sykdommer som ikke er relatert til gynekologi, for eksempel forstyrrelse av skjoldbruskkjertelen, nyrene og binyrene, eggstokkene, hypofysen, hjertesykdom ofte føre til fødsel på 36 uker av svangerskapet. Disse plager i medisin betegnes "extragenital patologi" forventningsfull mor.
 Det er viktig å merke seg at trusselen om tidlig fødsel på 36 uker der og blant noen gynekologiske problemer. Disse kan omfatte:

Fødsler på 36 uker av svangerskapet


 Økt livmor tone;

 Løsning eller placenta previa;

 Utslipp eller lekkasje av fostervann;

 Infeksjonssykdommer;

 Multippel graviditet;

 Polyhydramnion;

 Stor frukt.

 Den effekten av stress


 Avdekket et stort antall tilfeller hvor tidlig fødsel ble innledet med mye stress hos gravide eller mindre, men hyppig stress under svangerskapet. Forskere har vist at dypt eller langvarig stress under svangerskapet gir generisk anomali, patologi nyfødt og er selv i stand til å styrke toxicosis. Mer på video.

 Faller og treffer


 En annen årsak til for tidlig fødte vurdere fall gravid, særlig hvis slaget faller på magen. Slike hendelser kan ikke bare utløse arbeidskraft ved 36 uker, men også føre til ulykker.

 Klar for levering


Fødsler på 36 uker av svangerskapet

 I noen tilfeller, spår tidlig fødsel, og spesielt deres effekter kan ikke engang leger.
 Den nåværende helsevesenet kunne redde livet til premature babyer. På mange måter avhenger resultatet på perioden som skjedde tidlig fødsel.

 Overlevelse av premature barn


 99% av fødsler ved 35-36 uker av svangerskapet at barnet er født i live. Gutten i denne perioden er nesten fullt dannet, det tar riktig posisjon og forbereder seg naturlig prosess. På 36 uker babyen veier ca 2-2,5 kg og hans høyde er 45-48sm. Hans vitale organer og systemer i de fleste tilfeller normal funksjon og klar til å arbeide uten hjelp fra sin mor.
 Ifølge Verdens helseorganisasjon er gjenoppliving yyntensyvnaya assistansen selv for babyer født på 22 uker som veier 500 g.

 Hva er konsekvensene av arbeidskraft på 36 uker?


 Om hva som kan bli konsekvensene av arbeidskraft på 36 uker på helse og utvikling av barn vil bli diskutert nedenfor.
 Fødselsleger og gynekologer si at trusselen om tidlig fødsel på 36 uker kan være en alvorlig trussel for helsen til barnet. Vi har funnet ut at på dette stadiet barnet er teoretisk klar for fødsel. Men er barnet ikke ennå tilpasset stress som forventer ehovo fødsel. Denne faktoren er ofte den viktigste årsaken komplikasjoner under levering på 36 uker.
Fødsler på 36 uker av svangerskapet

 Når luftveiene og termoregulering hos nyfødte ikke fungerer godt, legene ta straks de nødvendige tiltak. Slike barn blir lagt på intensivavdelingen kammer hvor de får kvalifisert hjelp.

 Psykiske helsen til premature barn


 I tillegg til konsekvensene av fødsel i 36 uker, helserelaterte, slike barn ofte krever en spesiell psykologisk tilnærming. De vokser sentimental, mer emosjonell, hyperaktiv. Manifest problemer med appetitt og søvn, tendens til nervozu. I prosessen med dyrking av disse ubehagelige virkninger ofte forsvinner.
 Et interessant faktum er at de fleste tvillinger er født i samme periode på 36 uker. Og mens de vokser opp normale, friske barn, ikke forskjellig fra de som ble født, for eksempel 40 uker.  
Яндекс.Метрика