Forberede kroppen for unnfangelse. Planlegging for graviditet
 For hver kvinnes graviditet er en viktig og avgjørende periode i livet. Derfor må unnfangelsen av barnet tas svært alvorlig. Og best av alt, hvis før du begynner å forberede seg på forhånd.
 I dag, statistikk viser at barn er født helt frisk liten, og det refererer til barn med alvorlig sykdom.
 Ganske stor andel av barn med diagnosen "hypoksiske CNS lesjoner." I dette tilfellet, bør de fleste av barna bli behandlet spesielt utformet spesialister, nevrologer. Barn født med denne sykdommen, og hos friske foreldre. Og grunnen til det er at miljøtilstanden i vårt miljø. Så hva ville barnet ble født sunn og givende, helst pre-graviditet planlegging å gjøre.
 Innholdet i artikkelen:
 Hvor skal jeg begynne
 Hva er nødvendig å tenke seg en sunn baby?
 Ting å vurdere når du planlegger en baby?

 balansert ernæring.
 Ernæring
 Bestemmer seg for å forberede kroppen din for unnfangelse, nødvendig i kosten bare de produkter som er rike på komponenter. Kvinner må ta folsyre, som det forhindrer komplikasjoner i utviklingen av nervesystemet til barnet.
 Spesielt, i riktig mengde i legemet vordende mor skal ankomme jern - det øker hemoglobin i blodet, og således mengden av oksygen tilført til sirkulasjonssystemet i humane organer og vev, kalsium - det styrker skjelettsystemet, jod - nødvendig for å beskytte thyroid kreft og hormonsystemet.
 Besøks leger
 Hvis du kjører en plaget av tvil, dette er en annen grunn til å se en spesialist.
 Først av alt er det nødvendig å gå til en terapeut, og begge potensielle foreldre. Siden det er nødvendig å diskutere det faktum at du bestemte deg for å bli gravid og forberede kroppen din for hendelsen.
Forberede kroppen for unnfangelse. Planlegging for graviditet
 I tillegg bør terapeuten spørre hvem er pålagt å ta tester som må passere inspeksjon. Gitt din generelle helse og medisinsk historie (tilstedeværelse av kroniske sykdommer), kan terapeuten foreskrive ekstra konsultasjoner visse spesialiteter.
 Ikke forsinke og besøker prenatal! Hans spesialist gynekolog bør snakke om sine planer om fremtidige svangerskap. Han på sin side må ta alt du trenger å teste vattpinner og gi anvisninger til undersøkelsen, som vil gjøre det mulig å finne ut hvordan din reproduktive systemet er klar til å bli gravid, eller ikke inneholder variasjoner i plasseringen av livmoren eller eggstokkene funksjonalitet . Gjør sjekker og seksuelt overførbare sykdommer.
 Din partner må også se en spesialist. Hvis det er noen problemer med mikroflora av kjønnsorganer, gjør best behandling for graviditet, som i dette tilfellet primært brukes for behandling av antibiotika som påvirker fosteret.
 Når du er med partneren din prokonsultuyetesya legen, slå i alle testene, og om nødvendig, passerer den foreskrevne behandlingen, og vil føre en sunn livsstil, så kan du trygt takle bare unnfangelsen.
 Hvordan å holde deg i orden under og etter svangerskapet? [/ Quote]
 Å ha et stort ønske om å ha et barn, som fører et sunt og fullverdig liv, etter råd fra eksperter, og dine drømmer vil gå i oppfyllelse. Bare trenger å forstå om du er klar på dette stadiet å ha en baby, eller er klar for din mann. Graviditet vil flyte mye enklere og tryggere hvis du vil føle støtte fra venner og folk som elsker deg.  
Hvordan å ikke spise etter 1800?
 Alle har hørt mange ganger at hvis du ønsker å gå ned i vekt eller ikke får det, bør du ikke laste opp om natten, eller heller ikke å spise etter 1800. Siden barndommen har vi hørt at du trenger å spise frokost alene, seksjoner lunsj med en venn, middag og gi fienden. Ja, det meste av energien som forbrukes i morgen og ettermiddag, så holde deg i god helse, lades med energi, alltid trenger en god frokost. Men som for middag, og deretter fra det skal være forlatt.
 Amerikanerne hadde oppfunnet en spesiell diett, kalt "Dinner minus". Lagt denne dietten, absolutt ikke kan spise etter 1800 som om du skal spise etter denne tid, er det usannsynlig å gå ned i vekt. På kveldene tilbrakt betydelig mindre energi, beveger deg mindre fordi alt fett er avsatt på sidene og andre steder. Men hvis du slutter å laste opp om natten, så kan du gå ned i vekt mye raskere.
 Planen av artikkelen:
 Hva er konsekvensene?
 Tips om hvordan å slutte å spise om natten
 Hva om de beskrevne metoder ikke fungerer?

 metode for hurtig vekttap og miste vekt umiddelbart.
 I praksis ble det bekreftet at et år i gjennomsnitt kan du miste fem på ti kilo overvekt, bare fjerne fra din diett middag etter 1800.
 Man bør også nevne det faktum at for mange mennesker avvisningen av middagen er for komplisert, og så mye som løser det rett og slett ikke har råd. For eksempel kan det vises at personen kommer hjem etter jobb bare 7-8 pm, å derfor, fortsatt muligheter spise der. Mange av oss lever i feil rytme, noe som begrenser seg en kopp kaffe om morgenen og litt snacks på jobb i løpet av dagen, og til slutt tett middag hjemme, og vanligvis ikke før 1800 og vice versa. Så justeres til en annen modus vil være vanskelig, og i noen tilfeller til og med umulig.

 Det bør også bemerkes at dersom avslag på middag fører til enorm stress som i alle fall er det ikke nødvendig å ty til en diett av "Dinner minus" spise rolig, som kreves av kroppen din. Unødvendig spenninger, stress og tretthet vil ikke bringe deg helse og skjønnhet, selv om du mister vekt, så du gjør det på bekostning av deres helse, og i fremtiden kan den returnere svært alvorlige problemer. Så for folk som faller inn under denne kategorien, ikke i kveld heller dårlig.

 Tips om hvordan å slutte å spise om natten
 Disse tipsene er laget for folk som selv er vanskelig å gi opp med servering, men det er gjennomførbart.
Hvordan å ikke spise etter 1800?
 Først av alt bør du ikke sulte deg selv, kan du spise litt lett fruktig dessert, slik som lav-fett yoghurt. Denne middagen vil ikke gi deg kalorier, men med hensyn til appetitt, vil det redusere den. Den neste versjonen er ikke veldig tilfredsstillende middag kan være: et lite stykke stuet grønnsaker og et stykke stekt kylling, grønnsaker salat, eggerøre med 1-2 egg og en liten mengde melk du kan koke i noen minutter i mikrobølgeovnen uten olje.
 Også, før du drar før sengetid kan spise 20 gram ost. Forskerne fant at hvis sengetid spiser 20 gram ost, hjelper det du sovner, men for de som går til sengs på tom mage er ikke uviktig. Også kan brukes i stedet for ost eller et glass melk kjeks.

 Før du går til sengs er anbefalt å ta et varmt avslappende bad eller ta en kort tur i frisk luft. Dette hjelper også deg å sovne raskere.
 En annen måte er ikke på kveldene, det er et alternativ som ikke involverer kjøp av energitette matvarer som kan friste deg til hans utseende. Hvis det er mulig, er det best å fylle kjøleskapet frukt. Også er det nødvendig å fylle et kjøleskap produkter som vil være nyttig både for din helse og vekttap generelt.
 Det bør fjernes fra kostholdet ditt altfor varmt krydder. Det har lenge vært kjent at krydder forbedre appetitten, så etter lunsj krydret og skarp, vil du være mye vanskeligere å gi opp middag.
 Et annet alternativ er et behov for å pusse tennene så snart som mulig, så mange mennesker bare skitne som holder tennene rengjøres av overskytende ganger for å spise.
 Ikke glem at maten skal konsumeres i rimelige mengder i løpet av dagen, ikke hoppe over middag. Observere riktig ernæring.
 Ikke drikk natt forfriskende te, kaffe eller alkohol som disse drikkene kan hindre deg sove om natten.
 Du kan be dine venner og slektninger at de støttet deg, og ikke brukes til mat i ditt nærvær flavored, kalori og veldig deilig mat.
 Det bør også huske at noen diett menes med den daglige overholdelse av riktig ernæring. Det er viktig å holde den daglige spising regime og dets riktige valg.
 Fra sult kan distrahere deg selv med noen husarbeid, som å lese en fascinerende bok, snakke i telefonen med venner eller slektninger, sitte på internett, se en god film, etc.


 Hva om de beskrevne metoder ikke fungerer?
 I tilfelle at ingen av alternativene ikke passer deg, og du er også lider av akutt sult kveld, er det trygt å si at denne dietten "Dinner minus" for deg ikke passer. Ikke fortsett å torturere deg selv, da dette kan påvirke din tilstand som helhet.
 Noen forskere og ernæringseksperter er imot denne metoden for vekttap. De mener at den nektet å spise i kveld, en slags sult som igjen ikke vil føre til vekttap, men bare bidra angrep om natten sult og underernæring. Merk også at nektelse av matinntaket etter 1800 ikke er egnet for denne typen mennesker som "ugler", er det mye vanskeligere å overholde makt enn "lerker".

Hvordan å ikke spise etter 1800?
 For å bli avstå fra mat er ikke over angrep eller sultne sultne drømmer å være klar over hva slags mat kan spises etter 1800 som ikke fører til vektøkning og ingen innvirkning på figuren din. Så kvelden i kosten kan omfatte følgende produkter:

 fibrøs karbohydrater (peanøttsmør);
 melkeprotein (ost);
 frukt (aprikos, eple, lime, melon, sitron, mandarin, ananas, vannmelon, appelsin, grapefrukt, nektarin, mango, papaya);
 grønnsaker (agurk, tomater, rødbeter, blomkål og rosenkål, brokkoli, grønne bønner, selleri, aubergine, gulrøtter, gresskar, sopp, reddiker, neper);
 fisk (flyndre, torsk, hummer, krabber);
 bær (jordbær, blåbær, bjørnebær, bringebær, kirsebær, tyttebær)
 purre, shnit-løk, pepperrot, hvitløk, spinat.

 Forstyrrer ikke slike kalorifattig mat som fett yoghurt, lette desserter, dampede grønnsaker, et stykke kokt kylling, kokt i damp, eggerøre, bokhvete, meieriprodukter. Listen over disse produktene vil hjelpe kvitte seg med sult og ikke fører til en stor vektøkning.
 Passer dette alternativet er for deg til deg. Hva du føre en livsstil som rutine arbeidstid, etc. alt dette har en direkte innvirkning på din helse og din helse generelt. Så selv om du ikke kan gi opp å spise etter 1800 skal fortsatt overvåke deres ernæring.  
Яндекс.Метрика