Forberedelsene til å styrke immunforsvaret
 Forberedelsene til å styrke immunforsvaret deres opprinnelse kan deles inn i flere grupper. Etter samråd med legen din, kan du plukke opp et tiltak for å øke kroppens motstandskraft mot infeksjoner, som vil passe deg best.

 Urtepreparater for å styrke immunforsvar


 Den vanligste måten - "Immunal." Dette stoffet basert på ekstrakt av Echinacea rot. Også du kan kjøpe på et apotek blad ekstrakt av Echinacea (som konsentrasjonen av de aktive forbindelser under), skjær eller te med ginseng, sibirsk ginseng og kinesisk magnolia vintreet.
 Forebygging ARI - er ikke den eneste bevis for disse stoffene. Vanligvis blir de utnevnt til lav effektivitet, tretthet, døsighet, dvs. å forbedre den generelle tonen. Som med alle andre legemidler plantepreparater, disse midlene har sine kontraindikasjoner og bivirkninger som forekommer oftest i form av allergiske reaksjoner.

 Bakterielle forberedelser for å styrke immunforsvaret Ribomunil

 Imudon

 IRS-19

 Bronkoøsofageal Munal

 Disse stoffene blir brukt til å behandle mellomørebetennelse, rhinitt, sinusitt, tonsillitt, laryngitt, faryngitt, bronkitt, betennelser i munnen, og for forebygging av inflammatoriske prosesser.
 Kontraindikasjoner mot bruk av disse stoffene, blant annet, er en autoimmun sykdom og sykdom i den akutte fasen.

 Interferoner


 Disse medikamenter for å styrke immunsystemet, som vanligvis brukes for å behandle alvorlige sykdommer. Når banale forkjølelse og akutte luftveis ineffektiv bruk interferoner, så effektiv, godt undersøkt narkotika er svært kostbart og har mange bivirkninger og kontraindikasjoner. Interferon som nesedråper til behandling av barn er kaldt - det er snarere en placebo, da disse legemidlene har dokumentert effekt og en rennende nese skyldes interferon, produsert av kroppen.
 Det finnes også medisiner for å styrke immunforsvaret, stimulere produksjonen av interferon egen kropp (Cyclopheron, tiloron, Mehosyn), nukleinsyrer (Derynat, Rydostyn), immunglobuliner som inneholder antistoffer spesifikke villige agenter for noen av en lang rekke (Tsytotekt, Humahlobyn, Intrahlobin), syntetisk adjuvans (Ymunofan, Polyoxidonium, Likopid, Tymogen). Slike medikamenter kan ikke i noe tilfelle være legemidler for selvmedisinering og ikke utnevnt på anmodning fra pasienten uten alvorlig grunn.  
Hva gjør du når sykKvalme - er en naturlig reaksjon på stimuli som påvirker den. Årsaker til kvalme kan være dårlig fordøyelse, luft og sjø-sykdom, reaksjonen til influensa-viruset, toxemia, alkoholforgiftning og så videre. Før du tar noen tiltak for å eliminere kvalme må analysere sin natur.

Hvis du føler deg syk til mageproblemer


Hvis det er alle tegn på matforgiftning, som er ledsaget av diaré, oppblåsthet, slapphet og feber, bør du gjøre følgende:

- Det er nødvendig å frigjøre magen og tarmene av giftstoffer og mat som er innsiden med rent vann med kaliumpermanganat. Fargen av væsken bør være lys rosa;
- Etter rengjøring av mage spise kull, håper en tablett hver ti kilo kroppsvekt;
- Løs opp i 200 ml vann to store skjeer Entherosgel og drikke det betyr.

Om en time sykdom må ledsages av oppkast, etter som kommer lettelse. Hvis det ikke skjer, men symptomene er til stede, og deretter ringe ambulansen.
Vær oppmerksom på symptomer som:
- Forekomst av blodpropp i avføring og hans selvfølgelighet;
- Kroppstemperaturen er 38 grader eller mer;
- Mørk urin;
- Gul sclera av øyne og hender.

Alle disse symptomene tyder på infeksjon med hepatitt B eller E. coli. Derfor, i dette tilfellet selv avtale ikke anbefales, da disse sykdommene som krever sykehusinnleggelse.
Hvis kvalme er ledsaget av raping, forstoppelse eller diaré, og magen ikke fungerer, kan du ta enzymatisk medisiner - Fest, Mezim eller Эnzymtal.
Noen ganger kvalme kan manifestere seg sterkest i morgen mennesker som lider av gastritt. Når du pusser tennene vises syke med alvorlig brekninger. I så fall må du trene deg opp til frokost, og en god måte å slå kvalme av gastritt er havregryn til frokost. Regelmessig med flytende grøt med litt smør, kan berolige irritert magesekken og unngå morgen kvalme.

Hva gjør du hvis du føler deg syk under svangerskapet

Kvalme med toxemia - er vanlig for gravide kvinner, men mange kvinner har morgenkvalme varer gjennom alle ni månedene av svangerskapet og leverer ubehag. Å redusere manifestasjoner av toksisitet og kvalme, er det lurt å drikke rikelig med rent vann fordi mangelen på fuktighet i vev fører til dehydrering og kvalme. To liter vann om dagen for å hjelpe takle kvalme. I vannet kan du drikke usøtet og litt sure fruktdrikker, te med urter, mineralvann uten gass. Helst fortynne juice med vann. Det viktigste at drinkene var så lite sukker.
Notat som lukter utløse kvalme og unngå den søte lukten av parfyme, er langt borte fra røyking. Mest ventilert bolig å ikke tillate luft å stagnere.
Spesielt når de er syke i morgen uten å komme ut av sengen, spise et par kjeks eller en brødskive.
Hva du skal ta for kvalme under svangerskapet
Riv fersk ingefær stykke, og den resulterende masse (15-20 oz.) Hell 200 ml kokende vann og la stå i 20 minutter væsker Drikk ingefær te sakte flere ganger om dagen.
Et effektivt middel for kvalme kan være mynte. Broth mint har en beroligende effekt på magesekken og redusere irritasjon. Hold carry mints eller mynte tannkjøtt hvis kvalme finner du ut av huset, er det mints og tyggegummi for å hjelpe sprette tilbake.
Bruke sitron for å bli kvitt kvalme. Bare kutte en sitron i skiver og hell kokende vann. Drikk sitron ekstrakt så snart du føler tilnærming av kvalme.
Du kan forberede et avkok av kvalme. Forberede en samling av urter celandine (15 oz.), Mynteblader (15 gr.) Og eik bark pulver (15 oz.). Kok menigheten i en tett lukket beholder i ca 10-15 minutter. Når væsken er avkjølt, ztsidit urt avkok og drikke flere ganger om dagen i en stor skje.
Unngå fete kjøttbuljong og kast sopp i det hele tatt under svangerskapet.
Hva gjør du hvis syk av sopp
Så lenge du føler ubehag i magen, kramper og oppkast trang til å avstå fra å spise i timevis. Og også:
- Drikk svak te, vanlig svart frukt og blomst uten tilsetningsstoffer;
- I løpet av dagen drikke mineralvann, kan brus litt;
- Avstå fra kaffe til grønn te, bedre drikke grønnsak eller kyllingbuljong svak;
- Ikke la dehydrering;
- Hvis det var sult, deretter gradvis begynne å spise mat som inneholder fiber. Det kan bli
- Frokostblanding eller moste grønnsaker, fettfattig vegetabilske supper, stuinger eller ferske grønnsaker;
- Ikke overspise, det er bedre å være litt sulten mage og fyll den med rent vann.
Hva de skal gjøre med sopp forgiftning
Ett av symptomene på sopp forgiftning er kvalme. Når det først er nødvendig å spise umiddelbart aktiverte kull tabletter (en for hver ti kilo kroppsvekt). Kull vil tjene som absorbent, som vil koble giftstoffer. Det anbefales å gjøre rengjøring klyster.
I stedet for klyster kan ta et avføringsmiddel lakserolje med smør og salt. Avføringsmiddel trigger diaré komme ut giftstoffer og kvalme vil passere. Hvis forgiftning sopp saltet vann bør drikkes i små slurker, og hvis etter sykefravær trang til å kaste opp, så du ikke bør beherske seg. La giftstoffer kommer ut med oppkast.
Hva kvalme alkohol
Det første du må gjøre - er å slutte å drikke alkohol en gang var kvalme. Kvalme kan tyde tilnærming av oppkast og trenger ikke å forstyrre. Hvis kvalme er til stede, og trangen til å spy er ikke, så begynne å drikke dårlig luftet mineralvann sakte i små slurker. Vel lindrer kvalme mineralvann som inneholder et sett av salt. Det antas at en sterk kopp økologisk kaffe hjelper også bli kvitt kvalme.
Være forsiktig med å ta alkohol er nærende matvarer, for eksempel poteter og kjøtt, mer friske grønnsaker, skylt ned med alkohol er ikke søt vann som ikke har kvalme. Å kvitte seg med kvalme, noen ganger nok til ikke å røyke mens du drikker.
Hvis kvalme dukket opp neste dag etter å ha tatt alkohol - et tegn på forgiftning og forgiftning ham. I dette tilfelle umiddelbart rense kroppen for giftstoffer. Assistent i dette tilfellet vil være gjæret mat som yoghurt, naturlig yoghurt, yoghurt, ayran og så videre.
Kvalme med alkoholforgiftning er vanligvis forårsaket av en sterk dehydrering, så du trenger så raskt som mulig å fylle tilførsel av fuktighet. Dette kan gjøres ved å drikke te skjør, tomatjuice med litt salt, saltet kylling eller fisk kjøttkraft.
Hva gjør du hvis du føler deg syk på veien
Mange er plaget av sykdom mens du reiser på offentlig transport. I dette tilfellet er det bedre å ta forsetene i en buss eller bil og prøve å se inn i frontruten. Du kan prøve å gå i dvale, og dermed unngå "rocka". Folk rettsmidler for kvalme i svovel transport regnes som et fyrstikkhode. Ifølge populær oppfatning bør tygge kamp hodet og kvalme vil passere.
Hva gjør du hvis oppkast fra sjøsyke

For ikke å kvalm på fartøyets dekk, fremstille dette på forhånd. Om en uke før forventet lansering, gjenta følgende oppgave:

- Pokachaytes på konvensjonell swing;
- Lukk øynene og ta 15-20 sirkulære bevegelser hodet til den ene siden.
- Når hodet zapamorochytsya, stoppe og vente et par minutter, og gjenta det samme bare den andre veien.


Hvis kvalme fortsatt i gang, deretter:


- Se etter en stund, noe som er i ferd med å kaste båten;
- Hvis kvalme oppstår, bare ligge rett på dekk og alt vil være i løpet av 10 minutter.
- Ikke røyk om bord og unngå steder der røyke andre, så sannsynligheten for kvalme er redusert.
- Prøv havet er salt og litt sjømatprodukter ikke spiser kjøtt og smørbrød med smør;
- Et angrep av kvalme drikke te med ingefær eller sitron, men ikke sukker, unngå kaffe.

Og ha med deg piller for kvalme Avyamore Vertyhohel eller kanskje disse homøopatiske midler vil hjelpe deg.  
Яндекс.Метрика