Fordelene av meieriprodukter fra geitemelk
 Fordelene med naturlig mat hørt, sannsynligvis, alle sammen, men få vet at er svært nyttig for menneskekroppen geit melk og kokte det med andre produkter (for eksempel geitost).

 Dette er nyttig geitemelk?


 Produkter geit avl nyttig for folk som lider av allergiske reaksjoner på proteiner som er en del av kumelk. Slike mennesker, dessverre, må helt gi opp meieriprodukter som har en høy verdi for menneskekroppen. Proteinet i geitemelk er ikke sannsynlig å utløse allergiske reaksjoner, med geitemelk har en positiv effekt på menneskekroppen.
 Med regelmessig bruk av geitemelk hver dag, kan du bli kvitt allergi, inkludert kumelk protein.

 Produkter fra geitemelk hjelper mot stress


 I geitemelk inneholder minimalt med fett, slik at dens absorpsjon er mye enklere og raskere, i motsetning til kumelk. Dette faktum er svært viktig for mennesker som har en kropps ble svekket av påvirkning av ulike farer. Dessuten er den geitemelk mye kalium, noe som er umulig uten den fulle funksjon av det kardiovaskulære systemet, spesielt i et svekket organ.

 Geitemelk mot rakitt


 Produkter fra geitemelk svært nyttig for små barn på grunn av geitemelk er ganske store mengder vitamin D og kalsium, som gir styrkende virkning på ben. Derfor er det ofte leger anbefaler å legge kosthold babyen geitemelk, som er svært nyttig for folk som nylig har flyttet brudd.

 Fordelene med geitemelk for gravide


 Bare ubeskrivelig fordeler for kroppen til en gravid kvinne, som bringe produkter fra geitemelk, geitemelk som inneholder bare ubeskrivelig mengde av vitaminer, mikroorganismer og ulike næringsstoffer. Geitemelk inneholder store mengder kalsium, som kreves av den voksende barnet for riktig dannelsen av bein. Gjennom regelmessig bruk av geitemelk, en kvinne kan holde tennene, fordi ofte ødelagt etter graviditet tenner og negler på grunn av mangel på kalsium.
 Produkter fra geitemelk og er også nyttig ved amming, som å gi barnet med de nødvendige vitaminer og sporstoffer.  

Erter: nyttige egenskaper


 Historie erter


 Erter - en av de eldste avlinger, begynte det å vokse mer primitive. I dag er disse bønner spist nesten overalt forbereder supper, frokostblandinger, kaker, nudler, pannekaker og selv ost og pølse. I Russland, erter kokt pudding kalt "gode", og i Europa og bønder og konger aktet erter med bacon med smult.
 At kjærlighet har alltid likt erter med rette. Det er en vakker plante kilder til protein.
 Det var en historie av erter.

 Hvor nyttig erter?


 Den inneholder meget viktig for kroppen aminosyrer, cystein, lysin, tryptofan, metionin. Tørkede erter salat kaloriynishe biff fordi det er mye brukt i vegetarisk mat, dens like indere og srilankere.

 Imidlertid er den ernæringsmessige verdien av erter ikke begrenset til høyt protein og kalorier. Den er rik på jern, jod, magnesium, sink, selen, kalsium, fosfor, kalium, B-vitaminer og vitamin A, PP, C, er det delt en mild vanndrivende effekt og er bra for vekttap fordi aktiverer fettstoffskiftet.
 Selv erter - en flott kosmetiske, først assistent i kampen mot betennelse i huden. Slurryen av grønne bønner eller ert mel fortynnet med vann blandet med et protein (for fet hud) eller eggeplomme (for tørr og normal) og sette blandingen på ansiktet som en maske. Nå vet du hvor nyttige erter.

 Varianter av erter


 Alle varianter av erter delt inn i tre grupper.
 1. Sukker og myke pods (flere) umodne bønner. Han malokaloryen grunn av høyt fuktinnhold, søt og svært nyttig, spesielt frisk fra hagen. De fleste anbuds erter spist helt med pods, som den franske kaller det "manzhtu" (eller "spise"). Pods ennå bevare og frost.
 2. Pea Brain - også veldig søt. Det er hovedsakelig brukt i hermetikkindustrien (lette varianter) og frysing (mørk). Kok ertene anbefaler ikke dette, så det rozm'yakaye, da lagt til suppe det er satt i gang "under cover".
 3. avskalling erter - hvorav den ene tørre bønner kokte supper. Krahmalystыy og mest kalorier samtidig på innholdet av vitaminer foran det hermetisert.

 Flatulens etter erter


 Erter nyttige for alle bortsett fra personer med økt flatulens og gikt. For å hindre luft i magen, er tørre bønner bløtlegges i kaldt vann. Også bestemt effekt nedgang erter fennikel, dill og anis. Legg dem i frø måltid eller rozzhuyte par korn etter måltider.
 Flatulens etter erter
 En annen begrensning i forbindelse med kalorier, 100 gram tørre bønner inneholder 303-323 kalorier. Men hvis du velger ferske erter, kalori inntak av 100 gram vær så snill - bare 70 kalorier. Retter med ferske erter passer folk som sitter på Elena Malysheva fri diett (ingen SMS). I tillegg har det nesten ikke forårsaker oppblåsthet. Nesten all smaken og ernæringsmessige egenskaper er lagret i de frosne erter, så den beste måten å høste vinter erter bør anerkjenne den raske frysing.  
Sorrel: bruk og behandling
 På forsommeren hvert hageflekk vises ung løvverk, som hjelper diversifisere mat og hurrarop i vintervitaminer sliten kropp. Løk, reddik, spinat, dill, persille dag vi vil gjerne fortelle deg mer om grønnsaker som i vårt land i mange år feilaktig anses vanlige ugress. Bare litt over hundre år siden, folk vurdert de gode egenskapene av sorrel.

 Spis grønnsaker - det er veldig nyttig


 Nyttige egenskaper sorrel ligger i dens rike vitamin innhold. Sorrel gir oss et stort kompleks av vitaminer. Mye av den og mineraler - kalium, kalsium, magnesium og jern i særdeleshet. Jern spiller en viktig rolle ved behandling og forebyggelse av anemi, som inneholdes i Sorrel vitamin C bidrar til å bedre absorpsjon av jern, slik at legemet øker hemoglobin.
 Nyttige egenskaper sorrel er også i et stort innhold av organiske syrer (oksalsyre, garvesyre, tartronovoyu og så videre). Tartronova syre hemmer omdannelsen av karbohydrater til fett, og dette er absolutt et stort pluss for de som ser sin figur.
 Nyttige egenskaper sorrel - er dens evne til å positivt påvirke syre-base-balansen. Sorrel nøytraliserer sure metabolitter, så uunnværlig som et middel hindrer aldring.

 Nyttige terapeutiske egenskaper av sorrel


 Nyttige egenskaper sorrel mye brukt i folk rettsmidler behandling.
 Sorrel brukes som et blodstillende, forbedrer fordøyelsen, anti-inflammatorisk effekt. Infusjoner sorrel hjelp med stomatitt. Eksternt Dock brukes for skabb. Tradisjonelle healere kjent avkok av røttene av sorrel som hjelp med dysenteri, diaré og lignende problemer med mage-tarmkanalen.
 Avkok av hele planten brukes som et middel for forkjølelse, friske hakkede sorrel bladene som brukes på abscesser og komprimerer avkok av frøene - brannskader.
 Sorrel er også brukt i kosmetikk. For å forberede en ansiktsmaske, å blande knust unge blader av sorrel med honning og søke på renset ansiktet i 15-20 minutter. For å forsterke effekten av masken, vaske den med kaldt vann.
 Maske for fet hud: Bland 1 ss hakket sorrel med en spiseskje med kamille (eller calendula), og hell en kopp varmt vann og kok i 5 minutter. Etter fullført kjøling belastning kjøttkraft og den resulterende slurry søke på ansiktet i 10 minutter. Oppholdt buljong fortynnet med mineralvann og skyll væske hentet fra ansiktsmaske.
 Vi har listet seg en bit av nyttige egenskaper sorrel, som han eier.
 Men, som et legemiddel, er det sorrel en kontraindikasjon. Ikke bruk det for mat og å behandle mennesker som lider av nyresykdom og har gastritt med høy surhet. Bare dock er kontraindisert hos gravide kvinner.
 Være sunn og ikke bli syk!
 av Natalia Balatsyuk
 Spesielt for området "World Women"
 Se også en interessant artikkel på våre partneres fordelene med te sopp "  

Hvordan å rense blodet for giftstoffer
 Beliggenhet giftstoffer i kroppen?


 På hvert måltid kroppen får mat miljø, karakterisert ved kroppens celler, som noen ganger ikke er fullstendig spaltet og bearbeidet av kroppen. I begynnelsen av produksjonen påvirker råstoff for bedre oppbevaring, og gir en mer behagelig form og attraktiv for kjøpere veshneho arter. Da de produktene som kommer inn i kroppen, utsatt for primærvarmebehandling, tushkuyutsya, kokk, endre sin energi verdi. I behandlingen, utvinning og assimilering av næringsstoffer egnet modifisert med en ny stat kroppsprodukter gjør viss energi.
 Ved delvis eller fullstendig assimilering av mat, drikke, bør alkohol rense blodet for giftstoffer - kroppen av avfall. Skal mekanismen for å fjerne giftige stoffskifteprodukter samler seg i blodkarene og i sirkulasjonssystemet er fordelt gjennom legemet farlig avfall, døde celler, nedbrytningsprodukter, avfallsmikroorganismer som utgjør den nødvendige mikroflora av menneskekroppen.
 Å rense blodet for giftstoffer involvert to systemer - blod - for å fjerne små nedbrytningsprodukter og limfosistema - stor. Tilstanden til en frisk person påvirker ikke energi tildeles av kroppen til å rense blodet for giftstoffer.

 Ting å rense blodet for giftstoffer?


 Symptomer på forgiftning kan være tretthet, irritabilitet, utslett, misfarging av ansiktet. Immunitet er svekket og blir angrepet av infeksjoner.
 Å rense blodet for giftstoffer, mineralvann, medisinske utgifter, prosedyrer avledet fra celler av giftstoffer og giftige stoffer. Rensing kroppen kan gjøres i samråd med en ernæringsfysiolog og endokrinolog.
 Anvendelsen av spesielle materialer, sorbenter (som ofte brukes i medisin) og infusjon av ring blomster rutinen, som i limfosisteme trenger inn i alle celler i kroppen, fjerne giftige stoffskifteprodukter. I tørr blomst gebyr i en mengde på 2 ss kokende vann tilsettes, insistere tjue minutter og ta tre hundre gram per dag på tom mage.
 En effektiv måte å helbrede konsum kan betraktes som en periode av livet fordøyelige vitaminer-holdige produkter. Du kan ikke bruke alkoholbaserte stoffer, fastfood, nikotin. Etter undersøkelse av spesialist, avslører fravær av kontraindikasjoner, utelukker bruk limotherapy måltid, men gir rikelig naturlig drikking drikker rike på næringsstoffer (fruktdrikker, fersk juice, avgifter urter).
 Rense blodet for giftstoffer kan være å gå på en diett bestående av juice, naturlig frokostblanding, spise bare én bestemt type produkt eller helt fordøyelig mat.
 Prosedyrer for å rense blodet for giftstoffer er ikke ad hoc, blir de holdt regelmessig. Hvis kroppen helbrede to ganger i året, er det ufarlig. Etter rensing kroppen av toksiner og gifter forbedrer funksjonen av lever, tarm, hjerte-systemet.
 av Ludmila Habdrahmanova
 Spesielt for området "World Women"  
Яндекс.Метрика