Vaktel egg - et produkt som har enorm verdi. De inneholder en enorm mengde sporstoffer og vitaminer, og dermed fri for kolesterol! Disse eggene er nyttige i oldtiden kjent for sine medisinske egenskaper. Til å begynne med, de er meget godt påvirke den generelle kroppen, har antibakterielle, immunmodulerende egenskaper. Ha en gunstig virkning på magen, mage-tarmkanalen og tolvfingertarm, og bidrar også til bukspyttkjertelen og prostata, nyre, lever, og at hovedlegemet - hjertet. Og i vår tid er svært viktig og har kreft egenskaper.

Fordelene med vaktel egg


 Verdien av vaktel egg kan snakke uendelige. Alle tjener på bruken av egg av disse fuglene, både voksne og barn, menn og kvinner. De styrker bein, hjelpe med problemer med nervesystemet, øyesykdommer, forstyrrelser i seksuelle funksjon, brudd på blodtrykket ved å ta radionuklider fra kroppen. Barna kan hjelpe med allergi, lungebetennelse, astma. Menn hjelpe med problemer med potensen.

 Sammenlign med kylling

 Sammenlignet med kylling egg, fant forskerne at bare et gram av vaktel egg er 25 ganger mer vitamin A, vitamin B1 og B2-over 28 og 22 ganger henholdsvis. Nivået av fosfor, som fremmer intellektuell utvikling over 5 ganger og 45 ganger jern. De ikke forårsake allergi hos barn og voksne, men heller bidra til dens behandling. Når det gjelder innholdet av kobber, kobolt og aminosyrer egg, vaktelegg og mindreverdig.
 En annen forskjell i disse små egg - det er ingen salmonella gjennom membranen under sterkt skall som penetrerer ikke bakteriene. Derfor kan de bør brukes og som en rå voksne og deres trofaste. Det sparer mer næringsstoffer for kroppen vår.
Fordelene med vaktel egg


 Fordeler skallet vaktel egg

 Overraskende nok har skallet og mange like gode egenskaper. Derfor kan denne egg brukes helt til medisinske og kosmetiske formål. Jenter som følge nøye med deres utseende kan gi råd - ta en hammer vaktel skall som en tredjedel av en teskje om natten med to kapsler med fiskeolje - og ditt hår og negler vil se fantastisk.
 Med hensyn til helse, må det sies at vaktel Skallet inneholder 27 sporstoffer som trengs for å normalisere flyten av biokjemiske reaksjoner i kroppen vår. Disse inkluderer: molybden, silisium, fluor, jern, mangan, fosfor, sink, svovel, kobber og mange andre elementer. Skallet er spesielt nyttige små barn etter år for beindannelse. Du kan legge til pulver for å gi mat eller separat.
 En annen nyttig funksjon av skallet - en vann av klor og tungmetaller, noe som er viktig i dag, som vi benytter vann av meget lav kvalitet.

 Behandlingsmetoder vaktel egg

 Nå vurdere noen sykdommer som kan kureres med vaktel egg.
 Med allergi og astma egg blandet med en halv teskje honning, ta ett egg om morgenen, to - natt. Behandling fortsette i førti dager og seks måneder kan gjentas.
 Når sykdom mage knust eggeskall ta en tredjedel av en teskje om dagen og drikk rikelig med vann.
 De kan også brukes for å redusere varmen. Fem rå egg igjen i en haug av vodka og legge en spiseskje sukker, all mix og drikke.
Fordelene med vaktel egg


 En liten spole - ja Roads

 I dag hyller foret med produkter som inneholder mye konserveringsmidler og tilsetningsstoffer alle mulige, så naturlige og sunne produkter spesielt i etterspørselen. Det er til dem, og disse er små, men nesten uvurderlig i sine egenskaper vaktel egg. Men våre forfedre visste om sine gode egenskaper som er nevnt i egyptiske papyrusruller, så vel som i tradisjonell kinesisk medisin.
 Flere og flere mennesker er nå fremme en sunn livsstil, basert på en skikkelig utvalgte produkter til bordet vårt. Mange i en alder av informasjonsteknologi bruke en rekke vitaminer og biologisk aktive tilsetningsstoffer for å opprettholde og forbedre immunitet. Men de beste assistenter i å opprettholde vår helse fortsatt naturlige produkter vokst natur. Og bevis på dette er, vaktel egg, ett egg fordi den inneholder en kilde til sporstoffer og næringsstoffer, så er nødvendige for en sunn utvikling av kroppen, mye mer enn noen vitaminer som kjøper på apotek.
 Disse fargerike testiklene kan kjøpes på ethvert supermarked, så de må være i kostholdet til hver familie er bekymret for hans helse, ungdom og skjønnhet. Spesielt hvis en familie har små barn og er bare forventet sitt utseende. For alt annet forbedre de helsen til gravide kvinner, lette toxemia, mette kroppen med aminosyrer, vitaminer, sporstoffer etter fødselen, og dermed øke mengden og kvaliteten på melk hos kvinner som ammer. Så, vaktelegg er nyttige for alle mennesker i alle aldre og kjønn. I å bruke dem hver dag, vil du forbedre din helse og løse mange helseproblemer.  
 Dessverre er nesten alle stor familie en person som misbruker alkohol. Folket i disse sa at han "drinker". Men problemet er ikke så mye at folk noen ganger bruker alkohol.

Hvordan få folk med binge?


 Mye verre når personen være i en posisjon der han ikke kan kontrollere seg selv, faller inn i sprit, er det tungt drikker uten prosyhayuchy. " Bare se på hans forhold i dette tilfellet kan ikke være - det bør umiddelbart trekke seg fra hard drikking tilstand.
 Det bør bemerkes at "cut" drukne egen risiko. "Fjerning av hjernen" ikke gir noe resultat, så melankolsk roll hysteri er ikke nødvendig. Etter lange drikke bouts dramatisk kaste alkoholforbruk ikke er anbefalt fordi en person kan rett og slett nekte hjerte. Men dette betyr ikke at du må bringe ham en øl eller vodka for opohmela. Det er nok til et glass rødvin, en halv fortynnet med vann.
 Personene det er en oppfatning at etter en alkoholisert binge bedre fysisk godt arbeid. Så han hadde protvereziye raskere og komme til fornuft. Faktisk er denne ideen helt usant. Hvis utgangen binge og kan gjøres er en slik måte. I dette tilfellet, må du helt forskjellige intervensjoner. Forresten, mosjon strengt kontraindisert i de to første dagene etter å ha tatt alkohol. Konsekvensene kan være forferdelige.
 Produksjon av hard drikking mann, er på en av de siste stadier av alkoholisme, kan bare være en erfaren psykiater. Ingen formaninger og formaninger vil ikke hjelpe, fordi pasienten ett mål - å drikke "healing" vann. Faktisk er denne væsken dødelig for ham. Ifølge statistikk, hundretusener av mennesker over hele verden dør av sykdommer relatert til alkoholforbruk. Er det ikke verdt å vurdere?
 Uavhengig trekke seg fra en alkoholisert binge er ikke bare vanskelig, men nesten umulig. Det er best å stole på prosessen opplevd lege-psykiater. Ikke bare gjør det berolige pasienten ved å skrive det i søvn medisinering, etter som en person våkner opp uten trekkraft igjen beruset, men tilbyr metoder for å bli kvitt den viktigste - alkoholisme.
 Alle prosedyrer utføres best ikke hjemme og i spesialiserte rusmisbruk behandling sentre, der pasienten vil bli gitt en høyt kvalifisert hjelp. Husk, det er ikke min skyld at drikke fordi den klarte utelukkende fysiologiske instinkter.  
 Mange kvinner vet ikke førstehånds hva en tilbakevendende smerte. Vitenskapelig det er ubehagelig og uønsket fenomen som kalles algomenoreya eller dysmenoré. Smerten kan være moderate og tolerante trekker og shvatkoobraznoy kan være sterk, og uten bruk av smertestillende det svært vanskelig å tolerere narkotika. De fleste kvinner tåler "disse dager", men mer enn en tredjedel av kvinner verden over lider av sine smertefulle symptomer. Av disse 5,10% trudnoperenosymoy lider periodisk smerte.

Sterke smerter under menstruasjon


 Natur og symptomer algomenoreya

 Hvorfor er det smerter under menstruasjonen?

 I begynnelsen av hver syklus, begynner livmoren å avta, og dermed rense oss fra unødvendig slimhinnen (endometrium). Nerveender som er funnet i bukhulen, og dermed irritert og forårsake magesmerter som kan stråle ut til ryggen området, i lår og lyske. Smerte binder kroppen - et ønske om å jobbe og bo rolig råder. Men i stedet for å gråte og nerver gjør deg selv og venner, å utsette ting å gjøre "i morgen", prøv å finne et effektivt alternativ for å føle smerten til et minimum eller, hvis mulig, bli kvitt det. Sørg for å gå til legen hvis takle sterke smerter mulig.

 Hvor mange dager varer vanligvis?

 Smerten kommer noen dager før menstruasjon og varer 2-3 dager etter fremveksten. Ikke bland det med smerte under PMS (premenstruelt syndrom), som går fra begynnelsen av "disse dager". Den største styrken er det en dag før og på den første dag av menstruasjonen. Ikke rart de sier at den første dagen av den mest vanskelig, spesielt for dem som opplever sterke smerter.

 Hva er symptomene på smertefull menstruasjon?

 Smertefulle perioder er vanligvis ledsaget av symptomer, ubehag og svakhet, psykiske lidelser, kvalme og oppkast, avføringsforstyrrelser, hodepine, nummenhet og hevelse i ekstremiteter, tørr munn, økt temperatur og trykkforskjeller, besvimelse, økt følsomhet i brystkjertlene. I tillegg, symptomene på sykdommen, hvis noen.
Sterke smerter under menstruasjon


 Årsaker til smerter under mensen

 Primær algomenoreya

 Veier til smertestillende, er det mange fra populære oppskrifter for graviditet. Det eneste du bør finne ut årsaken til smertefull menstruasjon. Algomenoreya kan være naturlig (primær) og ervervet grunn av sykdom (sekundær). Den vises først i 1-2 år etter den første månedlige økningen i følsomhet for smerte. Dessverre, bli kvitt menstruasjonssmerter kan ikke være funksjonell.

 Sekundær algomenoreya

 Den sekundære er tydelig i 3-4 dager før menstruasjon og øker sin ankomst. I dette tilfellet, en gynekolog fore behandling. Hvilke sykdommer forårsake av algomenoreya? Denne sykdommen av reproduksjonssystemet, inkludert: endometriose, kronisk betennelsessykdom i planen, fibromer, livmor fibroids, endometriepolypper, sammenvoksninger av bukhinnen, patologi i utviklingen av kjønnsorganene. Dette kan være så intrauterin prevensjon, abort og selv fødsel.

 Hormonell ubalanse

 Ofte årsaken er hormonell algomenoreya påvirker styrken av livmor sammentrekninger. Således kan mangelen på østrogen, endorfiner eller overskudds prostaglandin hos kvinner forårsake smerter under menstruasjon. Hormonelle forstyrrelser er av alder (unge jenter og kvinner i overgangsalderen) eller forbundet med sykdommen. Svangerskapet - en spesiell statlig organ kvinne når det er store fysiologiske, anatomiske og hormonelle endringer. Derfor, hvis du har graviditet hormoner har blitt brutt, og dermed forårsaker smerter under menstruasjon, er det sannsynlig at etter fødsel smerte kan forsvinne.
Sterke smerter under menstruasjon


 Behandlingsmetoder algomenoreya

 Ikke-medikament behandlingsmetoder

 Først av alt, lære å takle smerte uten bruk av narkotika - sistnevnte alltid har tid. Dessuten, hvis du kan tolerere smerten slakk - tolerere eller tabletter Trouy kroppstype Ketanov. Lær å håndtere stress og roe ned mer engasjert i idrett og yoga, unngå hypotermi eller røyk og redusere alkoholforbruket, gå på en diett lav på sukker og fett. Ta et varmt bad, feste en varmepute til nedre del av magen eller vice versa ispose. Generelt anbefales det i andre halvdel av syklusen for å unngå fysisk og psykisk stress. Ta deg selv noe interessant og spennende, distraherende fra loop av smerte. Få opp av sengen og begynne å bevege seg - det er distraherende.

 Noen av tradisjonell medisin

 Oppskrifter av tradisjonell medisin - en annen måte å fjerne uønsket smerte. Brygget te med bringebær, mynte, nepeta katt, kamille, ekstrakter av oregano, bark rose, sitronmelisse. Vanligvis denne perioden drink i en rekke (helst slurker) mer varm væske, det være seg te, buljong eller suppe. For å roe nervesystemet, drikke infusjoner av beroligende effekt av urte. God hjelp infusjoner med en vanndrivende effekt, de redde dra av magesmerter.

 Gå til legen og medisiner

 Hvis ikke-medikamentell behandling er ikke nok, bør etter en detaljert undersøkelse og diagnostisering av din gynekolog begynne å ta medisiner som lindrer smerte og redusere kramper. Det kan være ikke-steroide anti-inflammatorisk, smertestillende, krampeløsende midler, legemidler som hemmer dannelsen av prostaglandiner, p-piller med lavt østrogen. Ikke selvmedisinering og henvise til en spesialist hvis du føler mye smerte, som kan forårsake alvorlig sykdom.
 Finne en effektiv måte å lindre smerte og ikke være redd for å gå til legen. Hvis du tror at du kan ingen hjelp, lytt til kroppen din, sørg for at ingen neysprobovannыh penger for deg. Kvitte seg med frykten for månen, fordi mye verre når de ikke gjør det. Selvfølgelig, hvis du ikke er gravid  
Яндекс.Метрика