Vakker og velstelt hår pryder og komplett bilde, og tiltrekker seg oppmerksomheten til andre. Som hjemme gjøre dem friske og skinnende. Ganske effektiv måte er gelatin hår maske. Eiendommene det ligner laminering. Men i motsetning til sistnevnte ikke er så lang og kjedelig, så vel som et billig.

Fordeler geléaktige hår maske


 Gelatin - animalske produkter fremstilt ved foredling av dyrebein. Sin basis er kollagen protein og andre mikronæringsstoffer. Men det bidrar til protein ernæring av hår, hud og negler. Hvordan gelatin maske? Ved søknad gelatin wraps hår tynn film, gir næring og beriker det med gunstige mikronæringsstoffer. Masker med gelatin gitt ikke bare synlige resultater, og behandle og gjenopprette håret.
 Resultatet av slike masker fantastisk - håret er tykk og blank, mindre elektrifisering. Videre beskyttende film beskytter håret mot termiske effekter tørketrommel. Denne masken passer for alle hårtyper, og dens regelmessig bruk bare forsterker resultatet.
 Her er et eksempel på standard og enkel hår maske med gelatin. Vi trenger en spiseskje med vanlig gelatin, som kan kjøpes på hvilken som helst butikk og tre spiseskjeer med varmt vann. Fyll gelatin vann og rør godt til det er helt oppløst. La til 15 minutter for hevelse av gelatin. Nå masken varmes i vannbad og tilsett den siste komponenten - en spiseskje med sjampo eller balsam, trenger vi det ville være lettere å sette en maske på håret ditt. Gi kul maske. For konsistens ligner krem. For lange hår ingredienser kan øke som følge av forhold på 1: 3 dvs. en spiseskje av gelatin til tre spiseskjeer vann.
 Så mitt hår, litt tørket, noe som ville fjerne overflødig fuktighet og gelatin Masken påføres i hele lengden på håret, være forsiktig med å ta på hodebunnen. Deretter dekke med hår polyetylen, og innpakket et håndkle på toppen. For best effekt kan varme hårføner, kan som varme trenge dypere inn nyttige elementer. Vi holder i 30-40 minutter. Skyll godt og vaske vekk gelatin helt, ellers vil resultatet bli reversert, og vi får limt hår. Gelatin masken vaskes av lett som å kjøpe noen maske fra butikken. Resultatet - en glatt, skinnende og silkeaktig hår.
Fordeler geléaktige hår maske

 I dette grunnleggende oppskriften, kan du legge til et par andre ingredienser og dermed øke effektiviteten.
 For eksempel kan du legge til et par dråper aroma oljer maske. For vekst og styrke håret - olje av rosmarin, ylang-ylang, lavendel. For håret skinne egnede aromatiske oljer av sitron. Og hvis vi ønsker å bli kvitt flass, kan masken legge noen dråper aromooliyi эkvalypta eller tea tree.
 Her er et mulig alternativ aromamasel bruke en maske. Bruke samme andel - 1 ss. Spoon gelatin 3 ss vann og legge dem til 05 teskjeer av eple cider eddik. Alle rør, satt i et vannbad og tilsett 3-4 dråper av en hvilken som helst essensiell olje påføres på håret.
 I aromamasel base oljer kan brukes. Kokosnøttolje har evnen til å forsterke og mykne håret. Burdock olje kan brukes til å bli kvitt flass. Mandel olje brukes mot flisete tupper og sprøtt hår. Bruke grunnleggende oppskriften og legge til det, avhengig av hårtype, en teskje olje for tørt og normalt hår, 05 teskjeer olje for fet. Smelte i et vannbad, og anvendelse på håret, holde håret ikke mer enn 30 minutter.
 Et utmerket alternativ er å bruke urtete. For eksempel avkok av kamille blomster (egnet for lyse hår), et avkok av brennesle, burdock og kjerringrokk. Kraften blandet med gelatin og tilsett litt sjampo. Her kan du legge til en spiseskje honning, bruk av noe som er kjent for å forhindre tørrhet og håravfall. Dette alternativet, blant annet fremmer hårvekst og forbedrer sin struktur.
Fordeler geléaktige hår maske

 Følgende oppskrift - gelatin maske med egg. Bruke grunnleggende oppskrift, som vi diskuterte ovenfor og legge til det en eggeplomme, satt i et vannbad, etter en blanding som ville være noen flere klumper og gjelder for hår. Eggeplomme legger mykhet og glans og gi ekstra mat.
 En annen effektiv mulighet er å bruke en maske gelatin og juice. Ta 3 ss sitronsaft og fortynne gelatin i den. La til 15 minutter å svelle, og så varmet i et vannbad, gi avkjøles litt og påfør i fuktig hår.
 Det ville virke sannsynlig, men annet enn gelatin masker kan brukes sjampo basert gelatin. Den brukes som hvilken som helst annen sjampo primært for å vaske hår. Det gir også en terapeutisk effekt. I denne oppskriften alle ingrediensene oppført på ett program. Det vil ta en spiseskje med noen sjampo og en teskje av gelatin. All mix og la stå i 15-20 minutter for hevelse av gelatin. Påfør i håret og la vspenyvaem et par minutter. Vel, etter vask av som alle andre sjampo.
 Gjelder disse maskene kan være 1-2 ganger i uken for normal og tørt hår og en dag i uka for fett hår.
 Bruk noen av maskene, og du får den magiske resultat - velpreparerte og skinnende hår.
 Kvinners skjønnhet - konseptet er ganske bred. Virkelig halvparten av menneskeheten må være utrolig fra kronen til fingerspissene. For å oppnå dette resultatet, finér var, og fortsatt trenger indre trygghet i sin appell. Å føle disse følelsene ved hjelp av små kvinners hemmeligheter, som for eksempel tog favoritt parfyme duft, Lacy strømper og helt glatt bikini området. Og hvis du får ingen triks klarer ganske enkelt, hårfjerning prosessen - en prosess ikke de fineste. Prosessen ubehagelig, noen ganger smertefulle, men likevel svært nødvendig .


Voksing bikini sone


 Den beste måten å bli kvitt overflødig vegetasjon er beslutningen om å overgi seg i hendene på en profesjonell skjønnhetsekspert, som effektivt og raskt utføre arbeidet tildelt. Dessverre kan vi ikke alltid overvinne sjenanse, finne ekstra penger og tid til å gå i skjønnhetssalongen. I denne situasjonen er den eneste metoden for kampen for skjønnhet voksing hjemme.

 Hva er voksing? Uttrykket depilation betyr mekanisk eller kjemisk effekt på utsiden av håret. Dette pære selv forblir tilnærmet intakt, og prosedyren er gjort relativt kortsiktig effekt. Den midlertidige natur effekten er den største ulempen med hårfjerning.

 Det er to hovedmåter: fjerning av hår med en barberhøvel eller etter påføring av en spesiell sammensetning baserte kjemikalier. Alle andre aktiviteter er så lik vår kvinner synd, men det er, shuharinh, vaksynh og andre niceties til hårfjerning er irrelevant. De er en high-end kosmetisk arbeid - fjerne uønsket hår fjerning og hår fra røttene. Dermed anser vi vår timelige frelse mer.

 Klassisk barberhøvel som den viktigste metoden for hårfjerning Det mest klassiske metoden - barbermaskin. Det kan være én eller flere, som utstedes spesielt for kvinner og menn. Strengt tatt er den mannlige modellen enda mer praktisk. De viktigste fordelene med denne metoden inkluderer brukervennlighet og tilgjengelighet, evnen til raskt å eliminere krydret problem i enhver situasjon, selv å være tusenvis av miles fra hjemmet. Prosessen tar ikke mye å barbere tid og med rett til en helt smertefri. Enorme minus uønsket hårvekst kan vises i løpet av få timer, og noen erfarne eksperter hevder at hyppig bruk av maskinen etter vegetasjon i sårbare områder er mer struktur det blir mer tett utseende.

Voksing bikini sone


 Få folk til å innse at selv en komplisert prosedyre har mange nyanser som må vurderes for å oppnå positive resultater. Å begynne å definere seg komfortabel periode der ingenting vil distrahere deg. På forhånd, gjøre alle de nødvendige ting: barbering utstyr, rene og myk klut, speil, kosmetiske produkter. Ta en varm dusj og sette på fuktig hud barberskum. Du kan forberede deg basert såpe, men sikkert mer praktisk å bruke klar beriket av ulike nyttige tillegg. Hvis barbering er viktig å observere riktig lengde hår, bør det ikke være mer enn 5 mm, henholdsvis, om nødvendig, før du starter trim hår trimmer. Det er veldig enkelt barbering leksjon, ta en komfortabel stilling, forsiktig strekke huden med fingrene og gjøre bevegelsen bare hårfestet for å fjerne uønsket vegetasjon. I å utføre arbeid på avsidesliggende steder bruke speilet, vil det bidra til å oppnå ønsket resultat og unngå stykker. På slutten - en spesiell godbit hud lotion eller krem ​​for å fukte og forhindre irritasjon. 

 En hyppig følges barberhøvel vises ved rødhet og små kviser. Fra slike problemer bidra til å flykte fra calendula skjær og blande aloe juice og papirmasse. God idé å hjelpe vanlige kalde omslag. For å gjøre håret tynnere og bremse veksten holder vanlig søknad til hud krem ​​som bremser veksten av inngrodde hår og hjelper skrubb med fine partikler. Gode ​​råd - bruke klær laget av bomull etter barbering, det gir frisk luft og bidrar til å redusere irritasjon.

 Riktige kremer - frisk løsning Analog hårfjerning er barbering, utført med en bestemt sammensetning, som produseres i dag i form av kremer, geleer eller aerosoler. Avhengig av produsentene, og viktigst på sammensetningen av innkjøpte produkter varierer gjentakelsesintervall Veksten. Vanligvis er det om to eller tre dager, men i enkelte tilfeller kan komme i uken. For å unngå ubehagelige konsekvenser for et par dager før prosedyren, gjør et prøve test for allergier. En liten mengde krem ​​satt på underarmen eller albue. Hvis komponentene forårsake allergi, betyr det ikke tregere påvirke. Prinsippet for slike sammensetninger basert på kjemiske forbindelser som bidrar til ødeleggelse av keratin inneholdt i strukturen av håret.

Voksing bikini sone


 Sørg for å plukke opp kremen er utviklet for intime områder, eventuelle andre alternativer det er ikke akseptabelt. Prosedyren blir påført jevnt lag av krem ​​på huden, dens virkning i lengre tid, på grunn av pakken, og dens fjerning spesiell spatel med uønsket hårvekst. Raskt, raskt, komfortabelt og uten kutt. Ulempen er sterk lukten og kortsiktige resultater.

 Et par generelle regler endelig Uavhengig av fremgangsmåten for hårfjerning er nødvendig å observere noen generelle regler. Ikke holder noen prosedyre i henhold til eksisterende irritasjon, kutt, hud og obostryvshemsya herpes.  
Яндекс.Метрика