Fordeler og kontraindikasjoner lymfedrenasje ben
 Dessverre, arbeid og livsstilen de fleste av oss kan ikke skryte av god helse. Svekket immunforsvar, kronisk tretthet, sløvhet, vaskulær sykdom og mage - det er ikke alle satellitter hvert sekund voksen person. Spesielt påvirket moderne mennesker fra hevelse og åreknuter, som ofte ligger i bena. Hva du skal gjøre i tilfelle hvor trette ben hovne fra lasting? Hvis du var tydelig sett blå blodåre mønstre? Mosjon og medisiner for å løse dette problemet er ikke nok. Vi må søke lymfedrenasje massasje ben. Hvordan lymfedrenasje massasje ben?


 Teknikken med å massere gunstige effekter på sirkulasjons lymfoobrazenyya, som i sin tur viser kroppen av overflødig væske, toksiner og frie radikaler. Dette er en stor effekt på eliminering av ødem, behandling av åreknuter, mengden reduseres ben. I tillegg til disse positive effekter ved å redusere opphopningen lymfe, forbedrer den generelle helse, en person erfarer en ny serie av energi, øket barriere legeme.
Fordeler og kontraindikasjoner lymfedrenasje ben

 For da de første synlige resultater, må Massing utføres to ganger i uken i to til tre måneder. Det er ønskelig at en massasjeterapeut og engasjert en erfaren lege som er godt bevandret i plasseringen av lymfeknuter.
 Aldersgrenser for denne prosedyren er det ikke. Det finnes imidlertid en rekke kontraindikasjoner, inkludert soppinfeksjoner og hudsykdommer, allergiske reaksjoner, brannsår, ondartede og godartede svulster, tromboflebitt, diabetes, skjoldbrusk dysfunksjon, feber, graviditet på ethvert stadium og amming.

 Teknikk lymfedrenasje ben


 Før økten, bør pasienten ta den liggende stilling. Kroppen skal være avslappet, føtter nakne. For dette massasje vil være nyttig å bruke massasje olje eller krem ​​for å bidra til å kontrollere kraften av press på problemområder.

 Så du trenger å jobbe med begge hender. Masserer bevegelser er forbundet med slag, lette kraner og volonoobraznoho bevegelse. Til å begynne med må du massere lårene. For å gjøre dette, må terapeuten omfavne begge hender femoral overflate og polukruhovыmy bevegelser fra side til side for å gå mot knærne.
Fordeler og kontraindikasjoner lymfedrenasje ben


 Nå arbeider på hoftene lett berøring av fingrene hans. Prøv å styre strøm, siden stort trykk kan utseende av hematomer.
 Disse manipuleringer må utføres med bunnen av føttene. Nå bevegelsen bør begynne fra knærne og anklene slutter.
 Samlet økten 40-60 minutter.
 Lymfedrenasje massasje - en enkel, men samtidig effektive tiltaket for mange plager, spesielt relatert til føtter. Med regelmessig besøker massør person er i stand til å bli kvitt problemene med hevelse, åreknuter, lavt immunforsvar og til og med fedme. Ikke glem å gi tid til din helse, så livet ditt vil bli mye bedre og klarere!
Fordeler og kontraindikasjoner lymfedrenasje ben
Chinese Health Massage gouache
 Moderne kinesisk som sine forfedre visste mye om healing kroppen. Begrepet "tradisjonell medisin" i mange forbinder med Kina og med god grunn, fordi i dette landet er det populært som ingen andre steder. Videre tradisjonelle metoder gjør hjelp og eksempler på dette settet. En av dem - massere Gouache, forræder styrker asiatiske mennesker i over 2000 år. Hva er massasje gouache?


 Oversatt fra den kinesiske "gua sha" - vidskribaty dårlig. Navnet er helt i tråd med selve prosessen. Spesialist bruker en skrape laget av stein Byanshy og utfører en bevegelse langs meridianene på kroppen. Gjelder ikke for denne prosedyren som en avslappende massasje. Amerikanske forskere og noen europeiske professor gjennomført en studie om "hva massasje gouache" og funnet ut at det bærer enorme fordeler for kroppen, healing enn 400 plager. USA er en egen avdeling som tar for seg anvendelse av teknologi gua sha og akademiske eksperter.
 Varigheten av kurset - 10-15 15-20 minutter.
Chinese Health Massage gouache

 Massasjeteknikker skraper gouache effekt


 Gua sha Kina anses populære behandlinger. De har en rekke mennesker, men fortsatt utføre gouache massasje hjemme anbefales ikke da dette kan forårsake skade, feil påvirke biologisk synspunkt person virkende eller ikke på det tidspunktet.

 Prosedyren er delt i to faser:


 •  Første - hånd innvirkning. Massør bruker lette bevegelser og press litt slappe av musklene i kroppen vil føre olje til huden;

 •  Den andre - ved hjelp av en skrape. Bevegelser kan variere avhengig av effekten som kunden ønsker å oppnå. For kosmetisk effekt - treg og svak press; forebyggende - langsomme bevegelser og sterkt press; medisinske - raske bevegelser og sterkt press.


 • Chinese Health Massage gouache

   Retning av effekt skraper er de såkalte meridian linjene på kroppen fra topp til bunn og vice versa. Effekten kan ses med det blotte øye på et par minutter etter økten. På steder hvor følt ubehag, ubehag eller smerte vises røde etiketten. Flekker kan være forskjellige farger:
 •  Blek - blod stagnasjon;

 •  Rød - betennelse;

 •  Lilla eller rødt - stillestående blod ("dårlig blod");

 •  Svart - veldig "dårlig blod."

 •  Disse plassene er kalt kinesisk "sha". De er karakterisert ved et høyt innhold av melkesyre. Spot redd ikke nødvendig, legene mener at det er giftstoffer og avfalls prosesser i kroppen. Blåmerker gi ytterligere informasjon spesialist, på steder hvor kroppen har sviktet, og vil gå i 3-4 dager. Med hver prosedyre vil bli mindre skade - dette betyr å redusere antall stagnasjon.
   Etter inngrepet, noen dager du ikke kan ta en dusj og utsett kroppen kald. Forhånd for å være forberedt på å kle seg varmt etter massasje.
  Chinese Health Massage gouache

   Kontra å massere Gouache


   I gouache, som noen form for medisin, er det noen kontraindikasjoner:
 •  Skade på hud, utslett, sår, kutt;

 •  Du kan ikke holde en sesjon i forverring av allergier;

 •  Graviditeten;

 •  Tendens til indre blødninger;

 •  På tidspunktet for massasje trykket bør senkes eller noe, eller normal. Høyt trykk er ikke tillatt.

 •  Video massasje teknikker gouache og sier Wikipedia?


   Mange benytter seg av hjelp Wikipedia om massasje gouache. Det du ikke vil finne den. Forfattere wiki skiller ikke individuelle massasje, noe som begrenser den totale skrive artikler.
   Endelig kan du se en video pedagogisk metode for massasje Gouache kommentarer fra ekspertråd i dette området.

  Honning massasje hjemme
   Alle vet om den helbredende egenskaper av honning. Ofte spiser honning for forkjølelse, drikke te eller oppløst i melk. Det er også brukt eksternt for desinfisering og helbredelse. Hørte du om honning massasje? Mest honning massasje foregår innenfor rammen av "appelsinhud", men honning inneholder en enorm mengde næringsstoffer som den kan gjøre tillegg til konvensjonell, klassisk massasje ikke bare tilbake, men ansiktet. Det faktum at honning, trenger inn i porene i huden tiltgiftstoffer, salter og giftstoffer, og ved massasje bevegelser alle eliminert fra kroppen.   Gjennom denne type massasje utføres forebygging og behandling av indre organer, ved behandling av lungebetennelse eller bronkitt, med redusert immunitet. De fleste honning blir brukt som en skrubb å peeling stratum corneum av huden. Og etter første behandling huden blir mer smidig og elastisk. Det er bedre å gjøre det etter et bad når huden porene åpne så mye som mulig. Derfor får denne type massasje, du vil ikke bare forbedre fungerer kroppen din, men også få maksimal glede av prosessen.

   Honning massasje hjemme


   Kursavgift for å fullføre honning massasje i skjønnhetssalongen kan nå ikke berettiget tall, har så mange mestere lært å utføre denne prosedyren hjemme. Hva du trenger er å kjøpe kvalitet honning på plass troverdig. Honning bør være sjeldne fordi zatsukoryvsya kan gi effekt kratt, noe som kan føre til ubehag for kroppen din. I honning kan legge til et par dråper eterisk olje av ditt valg, til en kurs på 5 dråper olje 1 ts honning.
  Honning massasje hjemme

   Husk at du ikke bør sette honning på lyskeområdet, bryst, hals, bak knærne eller under armene. Du kan begynne.
   Bruk honning på området og begynner massazhyruemыe lett gnis inn i huden. Når honning vil være litt tykkere, endre taktikk. Armene nær kroppen og rykk otderhyvayte de kan brukes bølgende bevegelse, skarphet overvåke seg selv basert på smerte massert. Når den hvite-grå ​​slurry tørke henne varm fuktig håndkle før du bearbeid området med et tørt håndkle og fortsette. Ikke stopp på en del av kroppen i mer enn 15 minutter, og hele økten, prøv å bruke 40 minutter. Ved ferdigstillelse er det nødvendig å ta en dusj og smøre huden fuktighetskrem.
   Etter prosedyren brukes medisinsk behov og kaste i alle fall ikke bruke igjen fordi, som vi har nevnt før, absorberer det alle de skadelige stoffer fra kroppen og er giftig.
  Honning massasje hjemme

   Fordeler og ulemper med honning massasje


   Massasje er et klart pluss:


 •  oppdatert lang mistet fasthet og elastisitet i huden, justert farge og hudfarge blir morsommere

 •  avledet fra kroppen toksiner, giftstoffer og salter

 •  Du kan bli kvitt overflødig fett under "massasje"

 •  Av cons inkluderer:


 •  svak smerte under massasje, oftere hos personer med tynn, sensitiv hud kan være mørbanket

 •  huden blir mer tørr, hvis ikke fukte huden krem


 • Honning massasje hjemme


   Kontraindikasjon


   Ikke hold folk som lider av allergi mot bie produkter, gravide kvinner med åreknuter og tromboflebitt.

   Til slutt ønsker jeg å gi noen råd og tilbud video


 •  I noe tilfelle ikke bruke honning butikk, så hjelp fra massasje ham svært tvilsom, du er mer skadet.

 •  Etter inngrepet er nyttig å drikke te med honning for å forsterke effekten av massasje.


 • Яндекс.Метрика