Rimelig forsiktighet og strenge gjennomføring av anbefalingene fra fagfolk som vet hvordan å forebygge utvikling av alvorlige sykdommer krever ikke bare disiplin, men midlertidig, og noen ganger finanskostnader.


Forebygging av brystkreft. Det er nødvendig å kjenne nødvendigvis påkrevet.


 Men vurderer konsekvensene, som ofte kan unngå det, kan vi si at resultatet er verdt innsatsen. Spesielt når det gjelder å forebygge brystkreft.


 Faktorer som påvirker sannsynligheten for sykdommen


 Blant de viktige faktorer som er direkte knyttet til å redusere risikoen for sykdom, omfatter nærværet av vanlige intime liv, og som har et barn opp til 28 år. Dermed effektiv forebygging av brystkreft vil være hvis kvinnen ammer barn. Det antas at amming kan bidra til å forhindre utvikling av kreft, hvis bare varer i minst 15 år. I leger i denne forbindelse er det ingen eksakte svar, men statistikken helt klart: kvinner som har minst to barn matet morsmelk, halv mindre utsatt for risikoen for sykdom.

 Du kan ikke ignorere de grunnleggende tiltakene opprettholde god kropp tone. Viktige sport, friluftsliv, riktig catering. Røyking og alkohol beslagleggelse, selvfølgelig, ikke passer inn i ideen om en sunn livsstil. Det er sterkt anbefalt å beskytte nerver og leve uten stress.

Forebygging av brystkreft. Det er nødvendig å kjenne nødvendigvis påkrevet. La leger betimelig hjelp


 Forebygging av brystkreft vil være veldig effektivt bare med deltakelse av spesialister i profilen. Hvis en kvinne har ingen grunn til å klage på helsebesøk mammologist kan utføres med en frekvens på en gang i året, ikke mindre. Ignorerer denne anbefalingen etter fylte tretti år er helt uakseptabelt. Dette er spesielt viktig for kvinner som er i fare på grunn av genetisk predisposisjon eller høy sannsynlighet for kreft. I dette tilfelle kan en spesialist fore profylaktisk kirurgi for å fjerne brystet. Dette minimerer risikoen for manifestasjon av sykdom, selv om den ikke utelukke det helt. Det er klart at slike beslutninger fattes bare på grunnlag av en grundig undersøkelse og med tilstrekkelige forutsetninger.

 Det bør bemerkes at med høy risiko for ondartede brysttumorer også en stor sannsynlighet for ovariekreft. Som et resultat, til ved slutten av perioden fruktbarhet noen ganger tilordnet operasjonen fjerne dem.  
 Først, la oss analysere hva er akne og hvor de kommer fra. Acne - en sykdom (betennelse) i talgkjertlene, som oppstår når svekkelse av immunsystemet, underernæring, mulig hypotermi, overoppheting, så det kan være syntetiske klær, betyr det ikke absorberer fuktighet og er ikke pustende. På grunn av denne potten som skiller seg ut er en yngleplass for spredning av bakterier og overnatting. Når bakterier komme inn i porene, deretter begynner den inflammatoriske prosess som fremmer dannelsen av akne. Å begynne behandlingen, må du først finne årsaken til akne, vanligvis for å finne en løsning på dette problemet.


Fighting akne på ryggen Årsaker til akne


 Det er flere årsaker - stress, nervøs spenning og ulike lidelser, røyking, manglende overholdelse av hygienetiltak, pubertet, forkjølelse, graviditet, gjengroing og mulige problemer med magen, hormonell svikt (som for øvrig skjer under svangerskapet), og som sykdommer i urin og reproduktive system. Disse sykdommene kan være hovedgrunnen, særlig hvis de var på baksiden.

 Hvis du fikk mye av akne, ikke selvmedisinering. Dette vil bare forverre situasjonen og vanskeliggjøre videre behandling av akne. Hvis du har mye akne, du definitivt trenger å rense så spesielle midler (lotions, kremer, gels vaske), eller å stole på legen. Uavhengig gjør ingenting, ellers kan det føre til tragiske konsekvenser i form av arr og arr, som til slutt vil vare livet ut.

 Ekstrudere sår føre til infeksjon av hud og fremkomsten av nye lesjoner. Hvis akne ikke fjernes ordentlig kan bo flekker, arr, men hvis du fortsatt fortrengt kvise, så det pripech peroxide som ikke har fått en infeksjon. Huden bør tørkes med spesielle kremer og i alle fall ikke å røre hendene. Behandle akne på alvor, er det fortsatt blir betent, og det kan være farlig hvis den forblir ubehandlet.

 Kviser på ryggen - et ganske vanlig problem som bekymrer mange, uavhengig av alder og kjønn. Visste du at kviser på ryggen hører til alvorlig akne. De vises, fordi du mest sannsynlig problemer med magen. Er spesielt bidrar klær, under hvilke ofte svette og skitt er dannet på bekostning av tilstoppede porer og akne dannelse. Regelmessig vaske vår tilbake er ikke alltid på bekostning av dette ville være dannelsen av kviser, og deretter fjerne det ikke vil være så lett. Dette fører til ubehag, spesielt hvis du skal til stranden, eller gå til en fest i en åpen kjole, men hvis det likevel skjedde, anbefaler jeg deg på forhånd til alle hendelser gå i solarium, hvor ultrafiolette stråler renne huden og gi den en fin brunfarge, på grunn av dette Akne vil ikke være så merkbar.

Fighting akne på ryggen Forebyggende rettsmidler for akne


 Gelrensing.

 Buljong for vasking (calendula, flokk, kamille).

 Kremer og løsninger for akne (peroxide, salicylic alkohol).

 Krem for behandling.


 Metoder for behandling av akne


 Jevnlig behandling problem områder hydrogenperoksid (bruke tre prosent løsning)

 Urtebad (dette kan være, kamille, flokk, calendula, celandine, eik bark)

 Salt bad, meget god bruk av havsalt. Løs opp salt i litt vann (det bør være varm) hver dag, helst om natten, ikke mer enn tjue minutter til å ta denne bad.

 Utmerket hjelp gytjebad, gjørme leire, de er godt tørket hud. Løs opp i en liten kopp havsalt, deretter legge leire og bland. Den resulterende tekstur satt på ryggen og la den sitte i noen minutter, deretter massere og skyll.

 Kroppsskrubb, peeling, eller enda bedre hjelper vaskeklut, men det viktigste er ikke å overdrive det! Påfør kratt tilbake og grundig gni svamp, og skyll med varmt vann.

 Godt til honning: honning satt på problemområder og la stå i noen minutter, og skyll med varmt vann og tørk hudkrem.

 I tillegg er det ulike vaskemidler, de selges i apotek og butikker kosmetikk er forskjellige skrubber, kremer og lotions, samt midler som hindrer akne. Du kan også utføre behandlingsprosedyrer for magen, faste dager, det fremmer god ren magen, på grunn av dette du avlaste deg av giftstoffer i kroppen.

Fighting akne på ryggen


 I tillegg er det noen prosedyrer som holdes skjønnhetssalonger, de er mer effektive og tryggere - en renselse, der det er to hoved to typer:

 Mekanisk rensing (fjerning av arr hender).

 Hardware rensing (ultralyd behandling, som galvanisk strøm eller vakuum).

 Laser behandling av akne.


 Å skjule arr på ryggen


 Det er veldig enkelt, vil det hjelpe deg en fin brunfarge, sunblock eller i verste fall ha beskjeden kjole!

 Viktigst, ikke utsett liv stress, slitasje kvalitet klær, følg hygiene på våren, når immunforsvaret svak, være sikker propyyte vitaminer som vil forbedre immunforsvaret og øke ditt humør!

 Denne artikkelen vil detalj demontert hva akne er og hvor den kommer fra deres behandling og forebygging.


 En legende forteller at myggen ble sendt til oss av sladder og nahovory ond kvinne. Ingen av disse menneskene har ikke følt myggstikk. Kratt de alle følte ankomsten av varme. Den mest aktive tid for mygg fra mai til oktober. Mygg angripe vanligvis om kvelden dagen før og etter solnedgang. Ingenting og ingen kan ødelegge ferien verre utendørs, og en summende myggstikk.

Folk rettsmidler for myggstikk


 Det er mer enn to og et halvt tusen arter av mygg, nitti av dem bor i Russland. De er ikke malaria malaria. Mygg er farlige fordi de hawkers malariainfeksjon. Det er overført via spyttkjertlene av mygg. Vi blir ofte møtt med malariamyggarter. I naturen angriper vi representanter for denne typen, som Aedes, og i byene er Culex.
 Alt liv fortsetter mygg er bare en måned, men de legger mange egg, kan antallet være opp til tre stykker. Legger egg i vann, et par dager vises sveiv, så bare syv dager mygg, varer den neste fasen for tjueen dager og han dør. Folk bare bite hunner, blir hanner født bare til kjærlighet og ekteskap dans. Bare en mygg kan bite bare én gang i sitt liv.
 Mygg føle bevegelsen av mennesker og fly dem. Når en person begynner å få problemer med å puste og slipper mer karbondioksid tiltrekker seg mygg er flere ganger sterkere også, og melkesyre. De er også tiltrukket din plassering. Dammer, spesielt hvor stillestående vann, korn oppholds mygg.
Folk rettsmidler for myggstikk


 Konsekvensene av et myggstikk

 Myggstikk er ikke ufarlig, kanskje så mange tror. Den største trusselen de utgjør for små barn. Myggstikk kan forårsake kløe, hevelse, rød bite på en gang, og noen ganger viser det seg allergisk reaksjon. Vanligvis en person kan tåle opptil fem hundre myggstikk. Det er en kategori av mennesker som selv ett bitt kan drepe. En allergisk reaksjon oppstår i alle forskjellige måter, hevelse på bittstedet svak rødhet, kløe. Kanskje i alvorlig svimmelhet, kvalme, svakhet, kortpustethet, oppkast. Og den verst tenkelige alternativet - et fall i blodtrykket, astma, heshet og sjokk.

 Førstehjelp for myggstikk

 Vanligvis en person prøver å beskytte seg mot myggstikk, men ikke alltid lykkes. Førstehjelp når bitt av en mygg trenger ikke å klø stedet hvor du bitt av en mygg, er strengt forbudt, kan du forhåndsinnstille infeksjon. Du må vaske bittet med vann eller alkohol. Hvis venstre allergisk reaksjon, straks drikke tablett allergi antihistamin opprinnelse. Eller salve å smøre seg bite. Når du har alt du trenger, men feber bør lege kontaktes. Hvis bitt av en mygg hjemmet ditt, kan du fukte stedet hvor mygg bitt, hydrogen peroxide eller cologne. Og drikk rikelig med væske, vil det hjelpe deg å unngå rus.

 Beskyttelse mot mygg

 Nå mange alternativer kjemiske effekter på mygg. Hvis du ikke liker kjemikalier i forsvar mot mygg angrep på deg og ditt hjem. Du kan slå til folk rettsmidler. Mygg liker ikke mye forskjellige lukter. Slik som lukten av tomat blader av eukalyptus, seder, nellik, anis, tobakksrøyk, vendelrot, gran og kongler og mange andre.
Folk rettsmidler for myggstikk


 Til huset ikke er flyr

 For å beskytte deg mot mygg i nabohuset trenger å sette et par greiner sezhey salvie, hyllebær, kirsebær, musk, kløver og tysyacholitnyka av ditt valg. Suge vatt lavendelolje, eukalyptus, sitron, mynte og nellik og satt i vinduskarmen. Hvert rom har satt en bukett med tusenfryd, også avskrekker det mygg per uke. Det hjelper også karbolsyre bør fukte veggen ved siden av sengen. De liker ikke lukten av kamfer.
 I antikken, brukte avkok av røttene av sofaen gress - vanlig ugress. Jeg tenkte at den gule fargen er også avskrekker insekter.

 Folk rettsmidler

 Vår rike folks erfaring kan også hjelpe oss i denne saken. Du må hogge en håndfull av røtter salvie og en halv liter vann, la stå, deretter varmes først en gang, så en annen, avløp og tørk alle unclosed område av kroppen din til fem ganger per dag. Det er et annet alternativ, for eksempel muligheten til å lage en løsning av natron, i et glass vann for å oppløse en teskje natron og natertysya til brus på huden myggen ikke har rørt. Eller utføre det samme, men i stedet for soda ved hjelp av eddik til hverandre. Samt hjelp meieriprodukter trenger å smøre bite.
 Det er en annen utmerket middel for myggstikk i folkemedisinen - en fiskeolje. Vi må spre bit og huden der, fiskeolje, for behandling. Dette verktøyet er i stand til å kjøre bort og ta motet fra insekter, forebygge dårlige punkter forbundet med biter.
 Å eliminere kløe og blemmer etter å ha blitt bitt, kan du bruke medisinsk avgift. Inkludert i denne samlingen er veldig enkelt, du må ta peppermynte blader, blader og blomster av Hypericum, ung eik bark. Ta samme mengde av ingredienser, hell vann (to hundre milliliter) og la det småkoke i femten minutter over svak varme. Datoer kjøttkraft å kjøle, belastning og gjøre ham til en fuktighetskrem.
Яндекс.Метрика