Forebygging og behandling av dysbiosis hos barn

 I første omgang i forebygging av dysbiosis trenger å sette amming. Hvis du er bryst-mate en baby, da, for det første, du passerer det antistoffer som beskytter kroppen hans mot sykdomsfremkallende bakterier, og for det andre, får han melk med bifidus faktor.
 En viktig faktor i forebygging av dysbiosis er uberettiget nektet å antibiotikabehandling. Med andre ord, du kan ikke engasjere seg i selv og gi barnet antibiotika etter råd fra en nabo eller "jenter fra apoteket." Hvis antibiotika er uunngåelig, la dem oppnevne en lege. Og ikke vær redd for å diskutere detaljene i hans sannsynligheten for dysbiosis og spesifisere hva du skal gjøre for å minimere mulige problemer. Medisiner og kosttilskudd som kan hindre gjengroing, nå er det mange.
 Hvis man allerede har en overvekst, og kvaliteten på de komponentene som brukes i behandlingen av visse diett og legemidler.
 Konvensjonelt, ved behandling av dysbiosis kan deles i to trinn. Det første skritt bør være å ødelegge patogener ("dårlige" bakterier), og den andre - for å fylle tarmen "god".
 For ødeleggelse av patogener brukt:
? bakteriofager (virus spesielle avlinger som dreper patogener). Bakteriofager er innført gjennom munnen og gjennom microclysters. I de første dagene av behandlingen kan være alvorlige magesmerter. Ofte behandling ledsages av allergiske reaksjoner;
? antibiotika. Å drepe "dårlige" bakterier som vanligvis brukes bredspektret antibiotika, vanligvis penicillin eller en rekke makrolider. Den andre fasen av behandlingen innebærer konsistent mottak av grupper av medikamenter:
? prebiotika - stoffer som bidrar bosette "gode" bakterier. Disse stoffene inkluderer Hilak forte (du kan legge i fødselen av væske som du gir barnet ditt) og preparater av laktulose (f.eks Dufalak). Prebiotika er brukt i 7-10 dager;
? probiotika - legemidler som inneholder levende kulturer "gode" bakterier som formerer i tarmen, erstatte "dårlige" bakterier (Enterol, Bifiform - kid Normofloryn D, Prymadofylus).
 Eliminering av dysbiosis - er det veldig enkelt. Det krever tilstrekkelig kvalifisert lege og pasient - tålmodighet, punktlighet og meget store investeringer. Sammen med pre - og på - antibiotika foreskrevet enzymer, sorbenter (kull, smektitten, Polyfepam etc.) og andre rusmidler. Som overvekst er ikke en sykdom, men et syndrom (en komponent av andre (primær) sykdom, henholdsvis, er behandling av den underliggende sykdommen. Fjerning av dysbiosis mulig når, først, ekskludert roten årsaken til sykdommen (primær sykdom) og for det andre, når sykdomsvarighet ikke inntil seks måneder.
 Tiden selges mange forskjellige bioaktive tilsetningsstoffer (BAA) inneholder pre - og probiotika. Det er ikke biologisk aktiv kosttilskudd og fullføre et stoff som for å spare på de kliniske studier som kosttilskudd. Trekke dine egne konklusjoner, og ikke ta noen kosttilskudd uten legens råd.  
Sopp stomatitt (trøske) i baby

 Trost munnen, soppinfeksjon stomatitt, stomatitt candidiasis - forskjellige navn på samme sykdom som ofte oppstår hos spedbarn. Sykdommen er forårsaket av en sopp (vanligvis slekten Candida). Inntil barnet ditt kan få sopp på ulike måter og ved fødselen i å flytte gjennom mors fødselskanalen, gjennom bryst amming, og etter pleie elementer, servise, smokker, leker og så videre. P.
 Morsmål slimhinnene i munnen, kinnene, tannkjøtt vises røde området, etter 2-3 dager er det en plakett i tvorozhystыh korn. Barnet blir urolig med smerter i munnen nekter å spise. Typisk slikt bilde: barnet begynner å suge, men etter noen suger bevegelser med gråtende utgivelser brystet.
 For å bli kvitt gjær infeksjon, bør du koke med brus brystvorter, flasker, leker. Før hver fôring bør håndtere 2 desember% løsning av borsyre.
 De berørte områdene av slimhinner i munn babyen -s behandlet med 2% soda løsning. Dette på fingeren såret med en steril bandasje, fuktet den i en løsning av natron og forsiktig behandlet babyens munn. Legen din kan forskrive antibiotika og soppdrepende spesielle dato anbefalinger.
 Ved alvorlig stomatitt temperaturen kan stige, blir barnet sløv, kan bli med fordøyelsesplager (vanligvis diaré). Denne situasjon er selvfølgelig krever medisinsk intervensjon.  
Kolikk hos spedbarn. Hvordan hjelpe barnet ditt med kolikk

 Kolikk (. ​​Gr Colicos - smerter i tykktarmen) - angrep av magesmerter ledsaget av alvorlig angst barn. De vises vanligvis i løpet av de tre første ukene av livet, og nesten alltid forsvinner, vanligvis uventet, i tre til fire måneder.
 Mest utvikle kolikk hos barn med kunstig fôring, men ofte observert i desember.
 Single point of view på årsakene til neonatal kolikk ennå. Tradisjonelt, forklarte magesmerter ved opphopning av gasser i fordøyelseskanalen. I noen tilfeller kan det være på grunn av smerte laktoseintoleranse.

 Hvordan vet jeg at barnet kolikk


 Uansett årsak, tegn på kolikk er:
? lang klagesang, også etter fôring;
? Mellom anfall av gråtende baby rolig;
? betale flere angrep skje om natten (vanligvis samtidig);
? gråt stopper etter utlopsgassene;
? Barnet trekker bena til magen, beina dryhaye;
? under angrepet et barns ansikt er rødt;
? å berøre babyen magen kan være stor.
 Disse symptomene kan være tegn på mer alvorlige problemer, så er det viktig å ta kontakt med lege.

 Hvordan hjelpe barnet ditt med kolikk


? Hvis en baby er på amming, sjekk menyen. På tidspunktet for amming bør utelukkes fra kostholdet matvarer som fører til alvorlig flatulens og økt intestinal motilitet (bønner, frisk salat og syltet kål, agurk, paprika, mais, reddik, reddiker, druer, sprudlende mineralvann, boller).
? Dersom barnet er flaske-matet, bør du sjekke om blandingen kokt, ikke for tykke, og de er sjeldne.
? Holde barnet riktig beslaglagt ammer - det vil redusere svelger luft. Når kunstig fôring ordentlig holde flasken (ved amming av smokk bør ikke utsettes for luft).
? Etter mate babyen holde vertikalt til det vidryhnuv luft.
? Mellom feedings for minst flere minutter å legge ut barnets mage, er det nyttig for fysisk utvikling.
? Du kan lage en myk massasje av magen, stryke med klokken.
? Bend barnets ben på knærne og presse dem til magen. Denne enkle øvelsen vil styrke magemusklene.
? Prøv å hjelpe barnet ditt sohrevanyem "vital varme" (skyve barnet til hennes mage) eller spikke.
? Mange barn hjelpe urtedrikk med fennikel og kamille.
? Opp til 3 måneder er ønskelig å utvikle en individuell diett med 2-3 timers mellomrom, noe som sikrer fullstendig nedbrytning.
? Du kan gi barnet ditt aktivert karbon (finhakket 1/4 tabletter, bland med vann og gi barnet ditt med en skje) og medikamenter som hindrer dannelsen av gasser (Espumizan, Sabsympleks).
? Du kan bruke damprøret, setter det, etter børsting tuppen av baby olje eller krem, 2-4 cm inn i endetarmen av et barn. Mange mødre redd for damprøret. Faktisk kan det skade tarmen barnet: tube laget av myk gummi eller latex og dens diameter er vesentlig mindre enn de indre hulrom i endetarmen.
? Hot varmeapparat kan ikke brukes!
 Kolikk hos spedbarn kan være en manifestasjon av allergiske reaksjoner rådføre deg med din barnelege, ta hensyn til din egen meny.  
Makeup for TeensUngdommelig periode - en tid for eksperimentering. Dette gjelder stilen på kjole og sminke. Helst eksperimenter med utseende slutter problemer og konflikter med foreldre, mens tenåringer føler at voksne ikke forstår i den moderne mote.
Makeup for tenåringer er avgjørende. Ved hjelp av sminke, finner en ung jente ut om sine styrker og svakheter, lære å lage din egen unike bilde. Individualitet hjelper trygt gå gjennom livet og realisere alle dine drømmer. Derfor bør dette arbeidet skal støttes, sender i riktig retning.
Makeup for Teens - å være en kosmetolog
I hver tenåring bør være sitt eget sett av kosmetikk. Disse er forskjellige tonics, kremer, kosmetikk makeup. Fyll kosmetolog mor datter trenger hjelp, slik at du ikke hører påstanden. Imidlertid må jenta forstå at personlig makeup - er seg selv, og kan ikke legge ansvaret til andre.
Som enhver kvinne, tenåringer trenger spesiell børste: great for blush påføring av kosmetikk for øynene, leppestift og gloss, samt fundament. Behov for omsorg og øyenbryn, de bruker en spesiell pensel, etter som de vil bruke til å se ryddig og godt vedlikeholdt.
I alle skjønnhet butikken kan du kjøpe en klassisk sett med børster eller bestille katalogen. Alle verktøyene som trengs omsorg fordi etter hver bruk må de vaske. Dette vil beskytte mot gjennomtrengning av infeksjoner og vil unngå betennelse.
Makeup for Teens


Makeup for tenåringer - ungdoms eliminere problemer

De viktigste problem tenåringer - fet hud. Utseendet av kviser og hudormer som er i stand til å ødelegge hele utseendet og ikke dekorere sminke, forårsaker hormonelle endringer i kroppen. Men foundation, pudder, concealer og andre verktøy gjør det enkelt å skjule disse svakhetene.
Regelmessig bruk skrubb og tørket masker vil redusere oiliness av huden og løse problemet med svarte prikker. Nykvernet kaffe eller gjenværende rester etter brygging, som ofte brukes som en skrubb. Opprinnelig brukt gel cleanser, deretter kaffe, gnir seg i sirkulære bevegelser, spesielt i området av T, som er den mest fett. Prosedyren gjentas to eller tre ganger i uken.
Effektivt middel som tørker huden regnes som en maske av hvit leire. Det må fortynnes med vann til glatt konsistens, satt på ansiktet uten å berøre øyenbryn og øyepartiet. Effekten oppnås etter tjue minutter. Gjenta flere ganger i uken, med veldig fet hud - hver dag.
Makeup for Teens

Tone krem ​​jevner huden, maske mindre feil. For mer alvorlige mangler brukt concealer. Bruk den til å skjule kvise eller til og med fregner. Concealer skjuler mørke ringer, men har en tendens til å gjøre opp for ungjenter ikke trenger.
Alle maskeringsmidler bør å matche huden valgt. Unntak er bare eyeliner, som bør være en tone lysere.
Lett Makeup for Teens
Øynene reflekterer den indre verden, på grunn av deres behov for å jobbe veldig nøye. Til lys makeup for tenåringene gikk attraktivt ikke trenger mye sminke. For å bruke sminke blekk, blyant og skygge. Liner unge øyne er ikke anbefalt fordi det legger et par år og kan redusere øye. Blyant hjelp identifisere subtil øye kontur. Blekk malt øvre vippene bare, ser det mer attraktivt og åpent.
Makeup for Teens

For håret jente med mørk hud og blekk blyant kan være svart. Eiere blondt hår og lys bør velge mørk brun farge. Dette vil oppdatere sinn, avlaste ham av overdreven arbeidsmengde.
Shadows bør være friske og pastellfarger: rosa, fersken, beige, hvit. For å bli uttrykksfulle øyne, med en lys blyant kan du legge til en subtil pil.
Makeup for tenåringer hver dag
Daglig sminke er blitt vanlig, men ikke for slitsomt og tidkrevende prosedyre. Ikke gå over med foundation, som en person blir som en maske. Ganske bruke svært lite midler og lys pulver. Lepper legger vekt på å bruke lys skinne, noe som gjør dem lubben og attraktiv.
Makeup for Teens

Makeup for tenåringer på ferie
Ferie - det er en anledning til å sette noen fancy sminke bør være lyse og individuelt, men uten mye sminke. For leppene, bruk en rik glans i hans fravær, sette litt leppestift. Denne metoden utfører alle make-up for å skape en sjarmerende og samtidig ømme lepper.
Shadows velge lysere ved å legge til et bilde med paljetter og strass.
Makeup for Teens

Uttrykk for individualitet - arbeide vanskelig. Alle gjør det til sitt eget, og starter liten. Eksperimentere med makeup nyanser av lys florals, prøv en klassisk kombinasjon av svart og rosa for kvelden eller festlig make-up. Finne en makeup og dets program teknikker som passer din ansiktstype. Noen ganger endre hennes hår eller styling, make-up er å spille friske farger. Ikke glem å jevnlig behandle huden, tidsriktig rengjøring og fuktighetsgivende det. Aldri sove med sminke.  
Яндекс.Метрика