Forkjølelse under svangerskapet - hvordan å behandle og hvordan å bekjempe?
 Som vi gleder oss som den første snøen, og vi liker ikke piercing gjennom den kalde vinden. I høst og vinter i våre breddegrader lett forkjølet. Ubehagelig hendelse én person slår ned minst et par dager, og hvis det er en kald under svangerskapet?
 Kvinnen i familien måte være så lite kontakt med patogener SARS, influensa og andre smittsomme sykdommer, ikke utsett deg selv hypotermi fordi kald behandling under svangerskapet litt vanskelig og farlig for det ufødte barnet.

 Forkjølelsessymptomer i svangerskapet


 Realiteten i vårt klima er slik at de fleste gravide kvinner fortsatt lider av symptomene og de, som alle mennesker:
 •  hodepine;

 •  feber;

 •  svakhet;

 •  tett nese;

 •  rennende nese;

 •  sår hals;

 •  hoste;

 •  verkende ledd.

 •  Ved første tegn på sykdommen legen at han undersøkte deg og bekreftet diagnosen, det er virkelig kaldt, men ikke røde hunder. Virusinfeksjon - røde hunder har de samme symptomer: hoste, rennende nese, temperatur, men økte lymfeknuter, utslett, som ikke alltid er synlig for det blotte øye. Denne infeksjonen er ekstremt farlig, som alltid fører til patologi av fosteret.

   Risikoen for forkjølelse i svangerskapet


   Hva sykdom kan påvirke svangerskapet? På ulike stadier kan ha ulike effekter:
 •  Forkjølelse tidlig i svangerskapet kan ende i spontanabort, øker risikoen for misdannelser i fosterutviklingen. Det er viktig ikke å gå glipp av første ultralyd, som er foreskrevet for en periode ti til i hele elleve uker. Dette screening vil bidra til å identifisere mulige defekter.

 •  Kaldt i gjennomsnitt graviditet proveny uten konsekvenser for barnet, har morkaken dannes og beskytter fosteret, men det er ingen grunn til ikke å beskytte deg selv.

 •  Forkjølelse i slutten av svangerskapet preget av en høy risiko for barnet, og hans mor. Hvis kvinner begynner for tidlig fødsel, kan barnet umiddelbart etter fødselen får fra mor, og hun kan ikke hjelpe, fordi i seg selv har ennå ikke dannet immunitet mot infeksjon. Hvis det er en kald under svangerskapet de siste ukene, må moren innlagt på sykehus, det vil skille fra andre kvinner Commerce og barn etter fødselen vil ikke forlate det.


 •  Alle kvinner som er gravide, må vokte: ikke gå til overfylte steder (butikker, kinoer), ikke ri offentlig transport, hvis byen tilfeller av influensa, SARS.

   Denne anbefalingen gjelder for alle gravide kvinner, men spesielt de som forble 2-3 uker før levering. Hva er farlig kald under svangerskapet? Det faktum at kvinner begynner å oppleve mye: virkningen på barnets sykdom. Nervøs utmattelse og skadelig for helsen til mor og hennes ufødte barn.

   Behandle en kald under svangerskapet


  Forkjølelse under svangerskapet - hvordan å behandle og hvordan å bekjempe?
   Hvordan å behandle en kald under svangerskapet? Det bør ikke være noen forestillinger. Vi må bruke alle kravene til legen din, er det mye bedre enn du vet hva du skal ta medisiner under svangerskapet bør brukes med forsiktighet, og hvis det er mulig å unngå dem helt. Alle beslutninger om hvordan du går frem vil behandle forkjølelse under svangerskapet bør tas sammen med familien din lege.
   Jo før du starter behandling, jo mindre sannsynlig er det som kan utvikle komplikasjoner. En lungebetennelse, bronkitt Tradisjonelle metoder ikke kurere. Feber bør trekke seg fra bringebær te, buljong mor og stemor, men hvis det er over 38 grader - legen vil foreskrive paracetamol.
   Hoste behandlet urt, men bestemt urte lege må fastslå, ettersom ikke alle urter kan være nyttig. De hjelper med gargling, samt mat og brus. Den sikreste rhinitt bør prøve å kurere så snart som mulig, mens du puster dårlig, og lider av mangel på oksygen frukt. Her også - bare tradisjonelle metoder og saltvann dråper.
   Det var kaldt på leppene under svangerskapet - er dette for å lære og en terapeut og gynekolog. Herpes viruset kan flytte til kjønnsorganene. For å unngå smitte av barnet, og dette viruset er svært farlig for barnet å være indikasjoner for keisersnitt.

   Forebygge forkjølelse i svangerskapet


   Tiltak for å forebygge sykdom bør være vanlig, ikke bare i akutte situasjoner i ditt område. Dette vil unngå kald, noe som betyr at barnet ditt ikke vil bli skadet, noe som kan bedre fordi alle disse tiltakene bør ikke tas av deg i armene:
 •  nøye velge klær for sesongen;

 •  lin må være laget av naturlige stoffer;

 •  spise rasjonelt;

 •  på skrivebordet må være frukt;

 •  ikke glem å ta prenatal vitaminer;

 •  fersk løk og hvitløk skulle vise seg å være et vanlig tilsetningsstoff til mat;

 •  mer tur i godt vær;

 •  Vask hendene ofte med såpe og vann;

 •  Gjør moderat herding - kontrast fotbad.

 •  Det beste tiltaket planlegger graviditet. Å bli gravide bør ta sin egen helse så mye som mulig, slappe av på sjøen, få styrke. Det er bedre å ikke planlegge graviditet i en tid da nesten forebygge forkjølelse vil ikke fungere. Selv om du vil alltid være hjemme, kan en infeksjon i huset svinge slektninger. Hvis noen av dem er syke, begrense kontakt med dem, ikke bruk en hvite, gjøre dem bære masker.
   Forkjølelse under svangerskapet - ikke en setning, alle kvinner lider og stige til stor sunne barn. Helse til deg og barnet ditt!
  Tjære såpe for hår
   I dag en eller annen grunn var det følelsen som om bare veldig dyre og profesjonelle verktøy bidra til å gjøre håret luksuriøse. Faktisk, riktig bruk av billige tid-testet verktøy gjør at du kan opprettholde håret i perfekt stand. Det viktigste i hårpleie - en regularitet matchende midler og hårtype. For eksempel, et utmerket resultat gir tjære såpe for hår.
   Når man skal bruke tjære såpe?
   Som en del dehtyarnoho såpe er 10% bjørk tjære. Det er det som gjør vanlig såpe er faktisk terapeutisk. Det bjørk tjære stand til å bekjempe bakterier og parasitter. Dette viktig med lus og lignende problemer.
   Bjørk tjære - det er også en kraftig naturlig antiseptisk, for å hjelpe deg å opprettholde et rent og sunt hår.
   I noen tilfeller anbefaler bruk av tjære såpe for hår? Følgende er de vanligste:
   1. Hypersensitivitet, i noen tilfeller, hodebunn ømhet. Tjære såpe, med sine sårhelende egenskaper, egnet for alle hudtyper.
   2. Flass - dette problemet hjelper også takle tjære såpe, gjennom dype rensende egenskaper.
   3. Svak hårvekst. Tjære er i stand til å ernære hårsekkene og øke blodsirkulasjonen i hodebunnen. Alt dette bidrar til å aktivere og styrke hårvekst. Ganske effektivt bevist tjære såpe selv med alopecia.
   4. Økt fett. Egentlig er dette den viktigste grunnen til at nødvendiggjør bruk dehtyarnoho såpe - det har tørking effekt.
   Hvordan bruke tjære såpe?
   Tar såper kan brukes i stedet for sjampo håret namylyuyuchy. Det er viktig å vurdere noen nyanser. Først, ikke alle liker den søt lukt, så etter bruk, bruker klimaanlegget. For det andre ville det være fint å bruke og balsam for hår gjorde seg klar. Spesielt ville det beste alternativet være podkyslennaya vann - det vil gjøre håret etter vask silkeaktig og frodig.
   Den første effekten av bruken av såpe dehtyarnoho kan ikke vær så snill - håret kan bli tøffere og tørrere. Men eksperter advarer øyeblikkelige resultater bør forventes - for å vurdere effekten av bruken kan være en halv eller to måneder. Etter den første søknaden kan også være følelsen håret blir verre. Så like før en viktig hendelse ikke bør begynne å bruke dehtyarnoho såpe. Men til slutt forsvinne flass, håret blir mer glansfullt og frodig.
   Og én regel - bruke tjære såpe anbefalte kurs. For faktiske bruken er bare egnet dehtyarniy sjampo.  

  Insomnia: årsaker og behandling
   Søvnløshet: hva du skal gjøre?


   Ofte finner søvnforstyrrelser lege ut årsakene til søvnløshet og lærer spesifikke teknikker for pasientens atferd som letter søvn: bygge fine bilder i fantasien, lære avslapping teknikker, anger management. God effekt gir vannbehandling, vannaerobic pusteøvelser. Utnevnt narkotika. Hypnotika må fjerne symptomer på søvnløshet, men du kan ikke bare satse på det - etter avskaffelsen av medisiner søvnproblemer kommer tilbake, så er det viktig å velge de riktige verktøyene for å låse opp frykt og angst. I løpet av psykoterapeutisk behandling i ti økter (to ganger i uken) og medikamentell behandling varer i to til tre måneder.
   Årsaker og behandling av søvnløshet
   "Hvor mange timer en dag du trenger å sove en sunn voksen? "Det blir ofte sagt sju eller åtte timer - er normen På et tidspunkt i pressen blinket." Oppsiktsvekkende "-melding til forskere som sover mer enn åtte timer selv skadelig: altfor lang søvn kan utløse kreft og hjerte-og karsykdommer Faktisk er det absolutt. ikke. Søvnbehovet er forårsaket av genetiske og individuelle. Noen (ofte melankolske) er tilstrekkelig til fem timer, og noen (inkludert mer optimistiske) for rekreasjon krever minst ni. Men det finnes situasjoner der behovet for lenger sove naturlig og berettiget for eksempel utvide det ufarlig etter en tur i et varmt land, etter endringen av klima eller tidssoner for å gjenopprette de kjente rytmer.. "våkenhet - sleep" kroppen trenger ca en uke.

   Behandling av søvnløshet. Hva søvnløshet?


   1. Tenk sau ved sengetid? Greit, men hvis 20 minutter kunne ikke sove - ikke torturere deg selv, stå opp. Legg deg ned igjen, akkurat når du føler den uimotståelig trang til å sove.
   2. Fjern alle soverommene, som minner om den saken: stasjonær datamaskin, telefon Disse interiør deler returneres til å reflektere over barnehagens og sette opp en våkne.
   3. røyk? Prøv å slokke en sigarett siste to timene før sengetid.
   4. Bruk aldri alkohol samtidig med hypnotika - deres interaksjon fører til alvorlige konsekvenser.
   5. En av årsakene til søvnløshet - ikke gripe stresset tett middag, sjokolade, nøtter, men også på tom mage kan ikke gå i dvale. Jeg ønsker å bite rett ved leggetid? Du kan drikke yoghurt, yoghurt eller kefir.  
  Яндекс.Метрика