Forkjølelsessår i nesen
 Ifølge de mest optimistiske prognoser for helse, er mer enn 70% av mennesker på jorden bærer av herpes virus. Selvfølgelig er et sterkt immunsystem til pasienten i de fleste tilfeller forebygge utvikling av sykdommen ved å undertrykke herpesviruspartikler, men den minste sprekk i immunforsvaret av kroppen på grunn av langvarig sykdom eller tar antibiotika kan tillate herpes virus forekommer, og leverer ubehag for pasienten.
 De fleste Sykdommen manifesterer som utslett, lokalyzyruyuscheysya på leppene, men hvis porten for viruset i kroppen handlet neseslimhinnen, vil lokalisering av lesjoner og i de fleste tilfeller være det.

 Årsaker og symptomer på herpes
 Den vanligste årsaken til herpes lesjoner i nærheten av flere faktorer som svekker kroppens forsvar og redusere immunitet:
 - Luftveisinfeksjon med viral natur;
 - Langsiktig påvirkning på de lave temperaturene som forårsaket hypotermi;
 - Graviditet og amming;
 - Psykologisk spenning eller stress.
 Spesifisiteten av hudlesjoner av herpes-virus som forårsaker ødeleggelse som ikke er utsatt for utsiden, og et dypt lag av epidermis. Dette øverste laget av huden, består nesten utelukkende av døde hud partikler forblir intakt, branner skypayuchy flere formasjoner bobler. Ubehag og kløe som oppstår inne i nesegangene vanligvis mye hardere enn tilsvarende lesjoner på leppene.
 Det hender at sykdommen har ingen tydelige symptomer, ledsaget av tegn på luftveis eller inflammatoriske sykdommer.
 Ofte vises herpes nese følgende karakteristiske symptomer:
 - Subfebrile kroppstemperatur, forekommer oftest på ettermiddagen;
 - Ubehag, tretthet, svakhet;
 - Den smertefulle utslett som består av små herpes vesikler som forårsaker alvorlig kløe og svie.
 Ofte pasienter som lider av akutt forverring av herpes nese, uvitende om sin egen sykdom, tro ubehag skjerm banale irritasjon som oppstår når kald. Til tross for relativt sterk ubehag, forkjølelsessår inne i nesen er mye raskere leppe lokalisering, og dermed ikke mye tid til å yzmuchyt pasient.
 Behandling av herpes nese
 I de fleste tilfeller ikke sår på slimhinner i nesen ikke krever spesiell behandling. Styrke immunforsvaret gjør at kroppen til å takle infeksjon lokalizuvavshy og ødelegge brann irritasjon. Det eneste du bør være oppmerksom på dette tidspunktet - svært smittsom patogen, noe som resulterer bære virions utrygge for andre, i stand til høy sannsynlighet for å pådra seg sykdom.
 Lokal terapi involverer behandling av herpes blemmer spesielle antivirale midler, er den mest effektive er acyclovir, tromantadyn og dokozanol.
 Å øke vitalitet og styrke motstanden mot anbefales konsultasjon med en lege, til behandling med immunmodulerende eller spesielle vitaminpreparater.
 For å hindre sekundær infeksjon av berørte personer, helst om morgenen prosess besitter tørking pulver eller antibakteriell sårsalve og kvalitet myke opp huden ved hjelp av naturlig vegetabilsk olje - tindved, eukalyptus, kamille.
 Tradisjonelle metoder for å bekjempe sykdom
 Pasienten, som lider av utslett, vil ingen skade vet hvordan å behandle forkjølelsessår og nese folk rettsmidler.
 Kamfer olje, varmet til romtemperatur, perfekt leger sår, og enda viktigere, lindrer ubehag av sårene.
 Mye brukt i folkemedisinen som en film av hard kokte egg eller valokordynovыe applikasjoner pålagt betent område.
 De som er avhengig av homeopatisk behandling bør bli husket som tradisjonelle medisiner som er mest effektive i kombinasjon med konvensjonelle terapeutiske tiltak alene er i stand til å svekke litt raskere symptomer og tillate raskere helbrede utslett.  
Hvordan er Ureaplasma?
 Ureaplasma bakterier (Ureaplasma urealyticum) tilhører familien av mykoplasma og er en av de minste bakterier som lever fritt.
 Et karakteristisk trekk ved disse organismene er at de har ingen celleveggen og leve inni cellene. Men, som viruslivsformer de finnes i kulturer utenfor cellene. Til forskjell fra viruser, kan de bli drept av antibiotika.
 Hva er symptomene forårsaker Ureaplasma?
 Ofte sykdommen er latent. Imidlertid kan pasienten oppleve slike manifestasjoner ureaplasmosis:
 - Valg av kjønnsorganene;
 - Røyking;
 - Hyppig vannlating.
 Hvordan diagnostisere ureaplasma?
 For nøyaktig diagnose mikrobe må bruke spesielle laboratorieprøver og cellekultur (metode for å formere bakterier å diagnostisere dem).
 Diagnose og behandling ureaplasmosis vanskelig av flere grunner. For eksempel, meget vanskelig å identifisere patogenet og følgelig nedsette nødvendig behandling. Gjøre en analyse kan ikke vanlig gynekolog eller fastlege.
 Bare visse typer antibiotika er i stand til å takle multiplikasjon av bakterier, og de trenger for å ta over en uke til en måned. De fleste pasienter ikke følger riktig antibiotika ordningen eller ta medisiner i lang tid. Dette fører til et kronisk forløp av sykdommen. Å være i nær kontakt med en smittet person, veldig lett reynfytsyrovatsya selv å ta et antibiotikum.
 Hvordan får du ureaplasma?
 Hvis du vet hvordan Ureaplasma passert, kan du unngå sykdommen. En av de vanligste metodene for infeksjon er seksuell kontakt, så er det viktig å gjennomføre en ryddig sexliv med en fast partner.
 Det finnes andre måter å overføre som ureaplasmosis gått hjemme. Ureaplasma urealyticum kolonisering av organismen skjer under fødsel fra en infisert mor, men i de fleste tilfeller infeksjon. Moren med en positiv test for ureaplasma kan også overføre smitte ved hematogenous (gjennom navlestrengen), eller i kontakt med huden til nyfødte.
 Når folk blir seksuelt aktiv, 40% av menn og kvinner finner bakterier i skjede. Som ofte asymptomatisk bærer, den Ureaplasma anses opportunistiske mikroorganismer.  
Hvite blodceller redusert
 Lavt antall hvite blodceller eller leukopeni - reduksjon av cellulære elementer i blodet. Nivået av hvite blodceller er svært avhengig av pasientens medisinske historie.
 Noen helt friske personer kan ha mindre WBC grenser. Vanligvis er mengden av 4000 hvite blodceller i en mikroliter blod lav. Barn frekvensen av disse cellene er avhengig av alder og kjønn.
 Det er fem hovedtyper av hvite blodceller (leukocytter):
 - basophils;
 - Eosinofile;
 - Lymfocytter (T - og B-celler);
 - Monocytter;
 - Nøytrofiler.
 Hvite blodceller produseres i benmargen og er en viktig del av menneskets immunsystem. Disse cellene - den viktigste aktive naturlige våpen i kampen mot bakterier, virus og andre mikrober. Hvis den hvite blodceller redusert, betyr det ymmunosupressyvnom helse. I dette tilfellet, med personen utsatt for potensielt farlige infeksjoner vanskelig å behandle.
 Lave nivåer av hvite blodceller oppdaget ved rutinelegeundersøkelse eller ved rettet diagnostikk ved behandling av den underliggende sykdom eller generelt dårlig helse. Antall leukocytter 4500-10000 i 1 mikroliter blod er vanlig. Terskelen for lavt nivå av hvite blodceller (under 3500-4000) varierer avhengig av medisinsk lab testmetoden og enkelte kasuistikker.
 Årsaker til reduksjon av hvite blodlegemer i blodet
 Nedgangen i hvite blodlegemer på grunn av den manglende evne til benmarg til å produsere nok hvite blodlegemer. Autoimmune sykdommer hvor blodceller angriper sine egne, fører til lave leukocytt-nivået i blodet.
 Mange legemidler, narkotika, inkludert kjemoterapi, ikke bare redusere nivået av hvite blodceller, men også ødelegge dem. Virusinfeksjoner kan midlertidig forstyrre funksjonen til benmargen. Noen genetiske sykdommer kjennetegnet ved redusert benmargsfunksjon.
 Spesifikke årsaker til nedgang i hvite blodceller:
 - Aplastisk anemi;
 - Tar visse antibiotika og diuretika;
 - Kjemoterapi;
 - Splenomegali;
 - HIV / AIDS;
 - Leukemi;
 - Akutt underernæring og vitaminmangel;
 - Parasittsykdommer;
 - Strålebehandling;
 - Kostmana syndrom - en genetisk sykdom hvor redusert produksjon av nøytrofile.
 Symptomer på lavt antall hvite blodlegemer
 Er det noen spesielle tegn som tyder på at nivået av hvite blodceller avviker fra normen. Pasienten kan ha noen symptomer eller bare en.
 Personer med lave nivåer av hvite blodceller ofte bekymret om tilbakevendende feber og tilbakevendende infeksjoner i hals, blære sykdom, nesetetthet og betennelse i bihulene.
 Hos disse pasientene til lungeinfeksjoner ledsaget av langvarig hoste og pustevansker triggere. Ofte på bakgrunn av redusert immunitet er sår i munnen, utvikle hudinfeksjoner, forstørrede lymfeknuter.
 Finne disse symptomene med lavt antall hvite blodlegemer er tildelt ytterligere tester for å fastslå årsakene redusert produksjon av hvite blodlegemer. Siden kronisk lav disse cellene gjør en person nesten forsvarsløs mot infeksjon, bør behandlingen prosessen unngås der det er mulig kontahyoznыh infeksjoner. For å gjøre dette regelmessig, og vaske hendene grundig, bære en maske på ansiktet hans i overfylte steder og ingen kontakt med syke mennesker.  
Hvordan øke melanin i kroppen?
 Melanin er ikke for noe som kalles et hardt skall av menneskekroppen. Dette pigment er ikke bare beskytter huden mot direkte sollys, men hindrer gjennomtrengning av virus inn i kroppen, onkogene midler og stråling.
 Mangelen av melanin i kroppen
 Hvitaktig, utsatt for irritasjon av huden, mottakelighet for solbrenthet og tan unnlatelse av å riktig si at naturen skamløst jukset du dette nødvendig og nyttig pigment.
 Med alderen, stadig avtar prosenten av melanin i kroppen. Dette fører til misfarging av iris til øyne, hud og utseendet av hvitaktige flekker på kroppen.
 Reduksjon av melanin i kroppen kan blant annet føre til tidlig grått hår, som i seg selv ikke er dekorert kvinne. Dessverre, kosmetiske problemer - det er ikke det verste, underskuddet truer dette nyttig pigment. Melanom Parkinsonova sykdom, vitiligo, fenylketonuri og albinisme - dette er bare en liten liste over helseproblemer som rammer ubeskyttet menneskelige skjold melanin.
 På spørsmålet: "hvordan å øke melanin i kroppen i lang tid for å holde et ungdommelig utseende og vakker? "Ekspertene svarer at den enkleste måten å gjøre dette med en korreksjon mat.
 Hvilke produkter inneholder melanin?
 Lading melanin med en balansert meny - en av de mest underholdende og enkle behandlinger. Etter at pigmentet, som det merkede inneholdes i massen av velsmakende og sunne produkter:
 1. Flott stimulere produksjonen av melanin, spesielt sollys, mat rik på vitamin B10 som har det vitenskapelige navnet på para-amino benzosyre. Dette er en nyttig stoff er plassert i kornprodukter, bakevarer laget med hvetemel, og lever av dyr.
 2. Eksotiske gaver hav, kakao og sjokolade produkter, rik på mineralsalter og kobber, hjelpe melanin akkumulere reserver av organismen.
 3. Alle typer fiskeretter og rødt ferskt kjøtt i overkant inneholder tyrosin, som er ansvarlig for rettidig produksjon av pigment, så saftig, smakfull biff med blod ikke bare glede smaksløkene, men også bidra til å bevare ungdom og helse.
 4. Belgfrukter, soyabønner, alle typer nøtter, bananer og frukter av palmer er svært rik på tryptofan - annet stoff som er ansvarlig for samsvar melanynovoho balanse.
 5. De gode gamle vitaminer C, E, A, uten noe som det er umulig å innføre sunn meny ikke passere hans oppmerksomhet og melanin. Takket være disse stoffene og beta-karoten, som finnes i overflod i tomater og gulrøtter, vil huden vår under eksponering for solen får en fin bronse look, fregner skinne enda lysere i solen, og forsvar under påvirkning av melanin aktivert.
 6. De som melanin nivåer nådd et kritisk punkt, kan rådes til å ta med mat additiv syntetisk Melanotan, som selges på resept. Men det er bedre ikke å tvinge kroppen sin til slike alvorlige konsekvenser, og er glade for å flytte til en velsmakende melatonynovuyu diett.
 Alternative måter å øke melanin
 Produksjonen av melanin i kroppen avhengig av UV-lys. Derfor morgen eller kveld øvelse i solstrålene kjærtegnet kult ikke verre mat stimulerer produksjonen av nyttig pigment.
 Normalisering av hormonell balanse, rasstrayvayuschehosya alder også hjelpe melanynovoy fôring. Melanokortyn - hormonelt middel av menneskekroppen, som direkte påvirker produksjonen av pigment. Dessverre, forsøk på å skape kunstig hormon analog mislyktes. For fort ble delt syntetisk stoff i blodet, ute av stand til å bringe noen synlig effekt. Så i dag økningen i melanin ved hjelp av hormoner kanskje bare naturlig.
 Ernæring, gå på luft og godt humør ikke bare bidra til å gjenopprette balansen melanynovoho, men opprettholde en tonet kropp, øke immunitet og stabilisere biokjemiske reaksjoner i kroppen. Etter reglene for en sunn livsstil, holde deg frisk i lang tid brun hud, glitrende øyne og bølgete, uten grå hår, og dermed Strongman helse.  
Яндекс.Метрика