Formen øyenbrynene for ovalt ansikt (foto)Ovalt ansikt regnes som en klassiker, noen foretrekker å kalle det perfekt. Hvis du er eieren av denne ansiktsformen, anser deg selv heldig på mange måter. Å gjøre ansiktet ditt nesten perfekt, bare noen få enkle teknikker vil, for eksempel å endre formen på øyenbrynene.
Å velge riktig form av øyenbrynene vil understreke verdighet ovalt ansikt, markere øynene dine, lage en harmonisk ansikt. Det bør tas i betraktning at store endringer gjøre det bedre, fordi den ovalt ansikt passer nesten enhver form øyenbrynene, du bare justere det litt, for eksempel endrer formen litt, proredyv minne, promalyuvavshy senere.
Formen øyenbrynene for ovalt ansikt (foto)

Egnet for oval ansiktsform øyenbrynene
Velge formen på øyenbrynene trenger basert på alder, ansiktstrekk, har de fleste øyenbrynene, og personlige preferanser.
Det er best for den ovalt ansikt vil se ut:

buede øyenbryn (eller øyenbryn formet rainbow);
horisontale eller rette bryn;
øyenbryn form "måkevinge" (med en mild brudd).

Formen øyenbrynene for ovalt ansikt (foto)

Hvis du nettopp har besluttet å justere øyenbrynene, du bedre slå til en profesjonell som kan hjelpe deg å gjøre det riktige valget. Husk, det er ikke alltid en lekmann kan ikke ta de rette valgene, og deretter en annen og gjøre det ordentlig. Så hvis du ikke er avhengige sikker på om du er redd for å gjøre feil, noe som er ganske vanskelig å korrigere senere - vennligst kontakt salongen.
Buede øyenbryn for ovalt ansikt
Formen øyenbrynene for ovalt ansikt (foto)

Hvis du ønsker å gjøre ansiktet ditt ser rolig, stille og rolig, buede formen øyenbrynene - akkurat det du trenger. Doug også hjelpe deg med å myke opp ansiktstrekk, hvis av natur er de litt grov. Også, ved hjelp av en slik form kan visuelt litt redusere pannen, hvis du har veldig bred. Utsikt fra pannen av dette skjemaet vil utstråle varme og ømhet.
Buet fasong gir naturlige bredde øyenbryn - som er en svak innsnevring i retning fra den indre til den ytre ende. En lengde bør være moderat.
Hvis du lager denne formen øyenbrynene selv, du er best å bruke til dette formålet er spesialdesignet applikator som vil gi deg muligheten til å spare symmetriske form øyenbrynene. Ikke bli for revet plukker øyenbryn nederst, prøver å gjøre godt og merkbar bøy - du kan overdrive det ved å gjøre det også merkbar og unaturlig eller for ystonchyv øyenbryn. Dette skjemaet øyenbrynene gi ansiktet ditt et unødvendig uttrykk for overraskelse og undring.
Direkte øyenbrynene for ovalt ansikt
Formen øyenbrynene for ovalt ansikt (foto)

Dirigere form øyenbrynene perfekt i harmoni med ansiktet oval. Hvis nesten perfekt ovalt ansikt, øyenbryn, horisontal, da hjelpe markere elegansen i sine linjer. Når langstrakt ansikt, horisontale øyenbrynene litt hjelp til å runde det visuelt, vil møte mindre langstrakt.
Å skape effekten av horisontale øyenbryn var den mest positive siden plasseringen av hodet (begynnelsen) øyenbrynene. I tilfelle at det er for lav i forhold til øyet, kan din ansiktsuttrykk kjøpe nepryvitnosti, tungsinn. Bli kvitt denne uønskede effekten du lett hvis noen hår Uber bunn og topp add bredden ved hjelp av øyenbryn blyant tilsvarende farge. På samme måte kan du lett utvide tippeøyenbrynene da det var for kort.
Direct Line gir øyenbrynene ansikt grasiøs skjema. En liten korreksjon av horisontal og rett fra naturen øyenbryn gi mulighet til å gjøre utseendet ditt mer innbydende og åpen.
Øyenbrynene med en mild brudd for ovale ansikter
Formen øyenbrynene for ovalt ansikt (foto)

Øyenbryn, ligner i formen måkevinge betraktes som standard. På grunn av det universelle i dette skjemaet er godt egnet for unge jenter og modne nok kvinner. Disse bidrar til å gjøre øyenbryn øynene åpne, visuelt forstørre øynene, balanse funksjoner. Myk pause i form øyenbrynene ser spesielt harmonisk med mandelformede øyne. Menn eiere gjenkjenne denne formen for øyenbrynene feminin, sensuell, sexy.
Hvis du bestemmer deg for å gi øyenbrynene selv en pause, må du huske at du må nøye bevare størrelsesforhold. Bredden og lengden av den direkte opplink bør være to ganger den ende av øyenbryn. Smale form øyenbrynene bør sakte og gradvis. Ikke bryte altfor bratt og skarp, ellers har vil se alvorlig, og personen vil bli et uttrykk for grusomhet. Unn nøye til "hale" øyebryn, ikke gjør det for lenge og bøyde seg ned, eller risikere å bli trist uttrykk.
Lengde øyenbrynene for ovalt ansikt
Men ikke bare avhengig av skjemaet hvor vakkert og harmonisk vil se øyenbrynene. Mye avhenger av lengden på øyenbrynene. For å beregne den ideelle lengden, kan du bruke en blyant eller linjal er ikke for bred.
Formen øyenbrynene for ovalt ansikt (foto)

Ta en linjal og blyant, og fest den til den ene enden av nesen vinger slik at linjen kjørte langs indre øyekrok. I skjæringspunktet mellom linjen av øyebrynet og vil være starten på øyenbrynene.
For å bestemme det høyeste punktet på øyenbrynet for å utføre en slik operasjon, men vi må trekke en linje i dette tilfellet på vingene av nesen til pannen linje gjennom det ytre skallet av iris grensen. I den resulterende punktet bør være det høyeste punktet på pannen din.
Å bestemme halen slutten av bryn, tegne en linje fra vingen av nesen til det ytre hjørnet av øyet. Tenk også på at alder lange øyenbrynene bør gradvis avta for å hjelpe deg å unngå vekt på rynker i ytre øyekrok - "kråketær".
Hvis plukker øyenbryn og gi dem form når du er litt overdrevet, vil du bli bedre i nær fremtid med en blyant, tonen hvorav to nyanser mørkere enn den naturlige fargen på øyenbrynene. Bruke den, kan ønsket lengde eller bredde dorisovat, men senere prøve å være mer forsiktig og oppmerksom.  
Øyenbryn forme den typen person: faglige anbefalinger for korrigering av øyebryn

 Heltinnen i den berømte filmen "Office Romance" tenkning om formen på øyenbrynene, sier at de skal være "tynn" og "oppvokst i overraskelse." Årene gikk, endre lune mote, og i dag er vi endelig kom til den konklusjon at det er ingen enkel standard her. Øyenbrynene bør primært omsorg. Og dessuten nødvendig øyenbryn forme den typen person som trenger det alternativet som er riktig for deg.
 Hvordan velge formen på øyenbrynene?
 Hva bør jeg se etter? Faktisk, er det viktig ikke bare struktur øyenbryn buer, men formen på ansiktet som en helhet. Som du vet, stylister er fire hovedansiktstrekk. Dette rund, oval, trekantet og firkantet ansikt. For hvert av disse alternativene riktig utvalgte øyenbryn form den type person må legge vekt, skjule feil og, selvfølgelig, understreke verdighet. Guidet trenger følgende enkle regler.
 Danner øyebryn etter type ansikt
 For runde ansikter mer egnet form øyenbrynene med en kort spiss og lastebiler - den er ødelagt, men det bryter ikke for skarp. Ellers det bare fremheve rundhet. Men myke, runde form øyenbrynene vil ikke fungere - det vil gjenta formen på ansiktet. Ovalt ansikt anses ideelt. Formen på øyenbrynene, kan det være en naturlig - linjene må være rett, horisontal, lett avrundet.
 Fra høye buer kan foretrekke å unngå. For trekantet ansikt anses ideelt litt hevet og buede øyenbryn (ikke rette linjer). For personer per kvadratkilometer stylister anbefaler buede øyenbryn, svært lange og høye, men i alle fall ikke tynn.
Øyenbryn forme den typen person: faglige anbefalinger for korrigering av øyebryn


 Hvordan man skal oppnå de ønskede form øyenbrynene?
 Ideelt sett, selvfølgelig, for å oppnå en vakker form øyenbrynene bør kontakte en profesjonell makeup artist. Selvfølgelig, du må mestre for å forklare hva slags form du ønsker å oppnå. Men bør lytte til hans råd, noen ganger på den delen fortsatt synlig. Hvis du ønsker å justere formen på sine egne, så du trenger for å få en god pinsett og lese noen anbefalinger.
 For eksempel, tweeze øyenbrynene kan bare bunnlinjen vekst. Det hårene tynnere og svakere. I tillegg har de mindre pigment og et spor av hårfjerning slike levninger. Mens den øverste håret tykkere, hard, etter fjerning deres er godt merket sti.
 Hvis du ønsker å oppnå en fundamentalt nye skjemaøyenbrynene må vente et par uker siden siste hårfjerning. Men vær klar over at den første gang den ideelle formen ikke kan komme seg ut, for eksempel, noen hår ikke vokser tilbake, mens andre vokser i feil retning, der du trenger. Så for å skape den ideelle formen du trenger to eller tre økter eller egen prosedyre.
 Hvordan å holde formen på øyenbrynene?
 For å opprettholde den valgte form øyenbrynene trenger dem til å vare. Først blir hver uke må justere linjen. For å unngå vonde følelser, tweeze øyenbrynene bedre umiddelbart etter dusjen mens huden er ganske dampet, og forstørrede porer. For det andre, for ikke å bryte symmetri, jo bedre å plukker sjekken krets med et fett blyant.
 Lange hår som vokser opp, må du nøye gre spesiell pensel, og de som kommer for den malte grensen, trekk forsiktig. Snakker av verktøy - pinsett for å bedre flate og tynne kanter enkelt fange små hår. Ikke prøv å oppnå perfekt symmetri, gir asymmetri lett å leve bilde av sjarm.

Яндекс.Метрика