Forstadier fødsel

 Hvordan starte arbeidskraft? Når du trenger å gå til sykehuset?
 Når det er hensiktsmessig fødsel, nesten hver kvinne omfavner frykt. Vinn med en kvinne forberedt, og som er mest bevisst på hvordan arbeidskraft vil gå og hva det vil være å hjelpe til med dette. Og hjelp er nødvendig ikke bare sin egen, men et barn som ved fødselen føler også ubehag.
 Leveransene starter på kommando av hjernen. Unnfangelse, svangerskap og fødsel sted under kontroll av det sentrale nervesystemet som kommandoer utformingen av visse hormoner. I løpet av de ni månedene av svangerskapet viktigste hormonet som regulerer prosessen med svangerskapet, var det kvinnelige kjønnshormonet progesteron, som hemmet kontraktilitet av musklene i livmoren, og dermed hindre spontan abort.
 Men når hjernen mottar et signal om at frukten er moden (dette skjer vanligvis to uker før levering), mengden av progesteron reduseres, og begynner å produsere en annen kvinnelig kjønnshormon - østriol (en av østrogen). Under påvirkning av østriol cervix mykner, øket sensitivitet og vilje til livmormuskelen sammentrekning under forskjellige patogener (som de står kommando av hjernen på).
 Tilnærmingen begynner med fødsels forløpere - tegn på at kroppen forbereder seg for arbeidskraft. Disse tegn på arbeidskraft synes 2-3 dager.

 Prekursorer Childbirth


 Langsiktige prediktorer kommer i ca to uker før levering, noen ganger - før. Selv om viljen til kvinner å føde, kan de første bud skremme henne og gå inn i en tilstand av panikk. Dette hindrer ikke er mulig, bør kvinner klart vite at varsler - det er ikke fødsel, og det er tid for å slappe av, for å huske alle de tingene det undervist og rolig vente på levering.
 Av de tidlige forløpere for arbeidskraft er: endringer i psyken, utelatelsen av magen, utseendet på falske rier, vekttap, redusert motorisk aktivitet av fosteret, slim plugger fra kjønnsorgan.
 Endringer i psyken til kvinner fant at to uker før fødselen som om det er i seg selv, blir sløv, likegyldig til alt. Hun selv brutt minne. Men noen kvinner i stedet for apati vises irritasjon. 1-2 dager til levering kvinnen dukker opp igjen hekkende syndrom - en manifestasjon av intens aktivitet på enheten av reiret; det sies at fødselen veldig nære.
 Utelatelse av magen og er to uker før fødselen. Kvinnen sier at det er lettere å puste, var så plaget av halsbrann, men vanskelig å sitte der smerte, hyppig vannlating. Utelatelse av magen er for fremming av fosterets hode ned for å gå ut av bekkenet og senk tone magemusklene.
 Vekttap på 1-2 kg et par dager før levering skyldes påvirkning av hormoner: østrogen rike komme, som gir kroppen for overflødig væske - hevelse går ned.
 Endelig kan en kvinne føle falsk utseende av konflikter. De er også kalt trening - trene musklene i livmoren for å opprettholde sin aktivitet. Første gang et slikt sammenstøt kan oppstå etter 20 uker av svangerskapet, men de er så små at deres kone ikke merke til. Ettersom økningen i svangerskapet falske sammentrekninger oppstå oftere og bli synlig. Nærmere fødselen uerfarne primiparous kvinner kan ta dem på ordentlig.
 Forskjellen mellom falske sammentrekninger av sant er at de oppstår regelmessig (på ulike tidspunkt) og fortsette jevnt. Vanligvis falske rier gå bort av seg selv. Men noen ganger de blir uregelmessig og smertefull, som går inn i den virkelige ting. Det beste middel for falske rier - en drøm. Husk at hvis riene ikke er vanlig, så for fødsel langt. Noen ganger falske rier skje på bakgrunn av trening, selv lys. I dette tilfellet, endre aktivitet eller hvile, eller, en liten tur. Noen kvinner falske rier er fjernet, hvis du drikker et glass vann.
 Redusert foster motorisk aktivitet tar også plassere to uker før fødselen, fosteret har vokst slik at den tett i mors liv. Dette skiltet er svært viktig å vite fordi noen kvinner kan redusere aktive bevegelser for å skremme barn.
 Utflod fra det kvinnelige kjønnsorgan mucus plug - tykke viskøse slim klumper sier at begynner å mykne livmorhalsen og offentliggjort. Slimete plugg - en slim cervical kanalen, som forseglet inngangen til livmoren, beskytter den mot smitte. Forankret slim plugg til forskjellige tider, noen ganger direkte før levering, noen ganger - to uker før dem.
 Tidlige prediktorer av arbeidskraft - det er ingen grunn til å gå til sykehuset dersom graviditeten fortsetter som normalt. Bare en kvinne bør vite at arbeidskraft kan begynne snart. Når forløperen levering kvinne bør hvile mer og få styrke - de trenger det under fødselen.

 Når du trenger å gå til sykehuset


 I liggende på sykehus må sendes med utseendet av vanlige smertefulle sammentrekninger. Disse sammentrekningene kalles sant fordi de oppfordrer offentliggjøring av fødselskanalen. Tilfalle de sakte, spesielt i første svangerskap og i utgangspunktet nesten smertefri. Men gradvis tiden mellom individuelle kamper forkortet, de selv blitt lengre og er ledsaget av sterke smerter. Du trenger ikke å være redd en gang når de første riene, er vaginal bare begynnelsen for å utfolde seg, og kvinnen kan trygt komme til sykehuset.
 Like viktig funksjon starter fødsel - et utslipp av fostervann - klar væske uten lukt. Dette tyder på at de føtale membraner briste under vekten fostervann, og at det var et hull. Hvis hullet er liten, så vil vannet langsomt lekkasje hvis store, at de raskt svekkes. Dette skjer spontant og smertefritt. Fostervann kan trekke seg tilbake til bakgrunnen eller kamper med dem. I alle fall bedre deretter sakte gå til sykehuset.
 Alle skilt og begynte nærmer fødsel bør vite ikke å være redd og tid (men ikke få panikk) ringe en ambulanse for å flytte til sykehuset. Derfor må sykehuset sendes når:
 • er ekte vanlige smertefulle sammentrekninger - minst fire sammentrekninger i en time;
 • intensiteten av sammentrekninger øker - de forekommer oftere og mer alvorlig;
 • sammentrekninger ledsaget av smerter i korsryggen;
 • var smertefri utslipp av vann eller utslipp av vann på bakgrunn av sammenstøtene.
 Husk, viktigst i barsel - en rolig og tilstedeværelse i sinnet, vil alle andre eksperter hjelpe deg.  
Hvordan er fødsel

 Fødsler skjer hver kvinne annerledes, men samtidig er det generelle lover for alle kvinner i denne prosessen. En gravid kvinne er en uunnværlig aktiv deltaker i barsel, så hun trenger å vite hvordan de skal gå videre.
 Ved slutten av svangerskapet under påvirkning av endringer i sentralnervesystemet av legemet forandrer kvinner forbereder for fødsel. Dette fører til økt eksitabilitet av musklene i livmor og gir betimelig og riktig tilnærming kurs levering.
 Varighet av fødsel hos kvinner føder for første gang er 14-20 timer, de føder igjen - 9-12 timer. Fødsler forekommer i tre perioder: I perioden - åpning av livmorhalsen, II perioden - utvisning av fosteret og III periode - PLAYBACK.

 Jeg fasen av arbeidskraft - cervical dilatasjon


 Denne perioden er lengst, i primiparous kvinner det varer 12 til 18 timer, deutipara - 8 til 11 timer. Det starter med utseendet på vanlige fødsel smertefulle sammentrekninger som oppmuntrer offentliggjøring av livmorhalsen. Sammentrekninger er i utgangspunktet korte, svake og sjeldne, fortsette sin økende hyppighet og varighet.
 Med hver kamp er økende cervical dilatasjon. Som et resultat er cervix glattet, dens kanal med den ytre gapet (hull) er skrudd inn i et stort hull gjennom hvilket den mulige passasje av hodet og kroppen av fosteret. Samtidig toppen av livmorhalsen presser sac (fostervann som akkumuleres i de lavere membraner).
 Avsløring av livmorhalsen anses som fullført når svelget strekker seg 11-12 cm. Sammen med åpningen av livmorhalsen i det første trinn av arbeidskraft begynner vanligvis å presentere fremming (den som senket) av fosteret gjennom fødselskanalen.
 Etter åpning av livmorhalsen skall membraner under påvirkning av høyt trykk er brutt og rettidig utslipp av fostervann. Hvis vannavgang skjer før utbruddet av arbeidskraft, deretter snakke om for tidlig vannavgang. Hvis vannet strømme ut etter fødselen, men full offentliggjøring av livmorhalsen, kalles det tidlig amniorrhea.
 Ved svært høye tetthetsmembraner føtale blæren brister etter åpning av livmorhalsen - en forsinket vannavgang. Av og til foster blæren ikke er brutt i det hele tatt, og barnet blir født dekket med frukt skjell. I dette tilfellet, sa: "født i en skjorte" - et godt tegn.
 Etter vannavgang clash stoppe for en stund eller svekkes, og deretter bli sterk.

 II fasen av arbeidskraft - perioden utvisning av fosteret


 I denne perioden utvisning av fosteret fra livmoren gjennom krefter - de samtidige rytmiske muskelsammentrekninger i livmoren og magen. Innbetaling periode i 1-2 timer med fødende kvinner for første gang og 30-60 minutter deutipara kvinner. Intensiteten av livmorsammentrekningene i det første og andre trinn av arbeids varierer. I II perioden har vært noen reduksjon i intensiteten av livmor sammentrekninger, men prosessen med utvisning av fosteret støttet sluttet mage sammentrekninger som bidrar til fortsatt levering.
 Under påvirkning av krefter frukt beveger seg gjennom fødselskanalen, mens fremme alle bevegelser nødvendige for bedre pasninger. Siden tilnærming av fosterets hode til inngangen til bekkenet skrittet bule begynner delen, bare i løpet av de første forsøkene, og deretter en pause mellom dem. Deretter avslørt kjønnsforskjellene, og viser et lite område av hodet, som er skjult utenfor krefter (vrezyvanie hoder). Deretter hodet over alt fremover og ikke gjemmer seg i fravær av krefter (utbrudd hodet). Så kommer fødselen av hodet, skuldrene, vender lonnogo krysset (lavere), total skulder belte, hele kroppen og bena. Deretter som oppstår forble uklart fostervann inneholder foster restene syrovidnoy smøring og noen ganger - blanding av blod med små hull mykt vev i fødselskanalen.
 Når startkraft, kvinnen flyttet i fødestua - et spesielt rom hvor hun skal føde. Oppgaven med kvinner i denne fasen av arbeidskraft er å bistå legen hvis livmorhalsen er helt åpen, må strøm være inneholdt, med full offentliggjøring av livmorhalsen - trykk på landslagslegen, men noen ganger i løpet av denne perioden bør begrense strøm når fødselskanalen ut deler av kroppen til barnet. Og dytte og begrense effekten som kreves av en spesiell pusteteknikk, som vil bli undervist i skolen kvinne mødre.
 Smerten å synkronisere rikdom og puste. For å gjøre dette, ta et dypt åndedrag, som om å skyve barnet ut med hjelp av mellomgulvet, fokusere sin innsats ned mot skrittet, men ikke til hodet. Når styrke er over, vil du gjenopprette pust, prøv å hvile og slappe av før neste makt. Av stor betydning er det nøyaktig gjennomføring av instrukser og retningslinjer kvinne lege som tar fødsel. Dette unngår perineal traumer og barn.

 Ill fasen av arbeidskraft - den påfølgende


 Denne perioden begynner etter fødselen av fosteret og ender med fødselen av kullet, som består av morkaken, membraner og navlestreng. Tar denne perioden av ikke mer enn 30 minutter.
 Etter fødselen av kullet inspisere det for å sikre integritet. Hvis du mistenker et brudd på integriteten kullet gjennomført manuell undersøkelse av livmoren og kontorer bodde i hennes vev.
 Fødsel over, og starter tidlig postpartum perioden.  
Яндекс.Метрика