Forsvarlig behandling av brystkreft
 Fra en tidlig alder hver jente bør ta hensyn til helse og skjønnhet av brystet at hun var vakker bryst form. Endring av størrelse eller form uten kirurgi er nesten umulig, men attraktivt utseende og bevare ungdom råd til hver kvinne. For å gjøre dette, bruker verktøy med vitaminer, alger, ulike oljer som inneholder kollagen og elastin, samt bruke andre skjønnhetshemmeligheter.
 Å styrke brystvevet, forbedre blodsirkulasjonen i brystet bør inkluderes i omsorgen for fôring en kald dusj eller kaldt snyltende i morgen. En strøm av vann bør ikke være for sterk, og etter en dusj er det bedre å massere ved hjelp av spesielle kremer. Også anvendes for sjøvann og massasje i forholdet av salt og vann 01:10. Massasje gjennomføre flytende bevegelser rundt, unngå alvorlig depresjon, ca 10 minutter.
 Små og store pecs tillater ikke bryst obvysnuty. Derfor bør den elastiske bust regelmessig trening. Utseendet av brystet kan forbedre hvis inkludert i øvelser for nakke, rygg, skulderbladene, fordi deres muskelutvikling er nært knyttet til brystmuskulaturen. Men effekten kan oppnås bare med regularitet klasser.

 Vakre bryst form avhenger av valg av BH. Det bør ikke være tett for. Dette er svært dårlig. For dette er det viktig å velge riktig størrelse. For volumetrisk bryst bra er rett og slett uunnværlig til brystet huden er ikke strukket. Små bryster kan justeres ved hjelp av spesielle innsatser inne i BH, men kan klare seg uten det. Men husk at i idrett for alle størrelser bryst bedre bruk BH som er laget spesielt for sporten. De holder brystene, og ikke hindrer trening.
 Fade brystkompresjoner krever fuktig med vekslende varmt vann med salt og kaldt vann med eddik eller sitronsaft.
 I tillegg må bryst også hvile. VseTut sier at noen ganger BH ikke kan bruke eller ta emnet har satt opp. Også, du kan ikke bare skjønnhet stadig dag og natt slitasje stram BH og korsetter - fans i slike eksperimenter ofte snur bryst.
 I bryststørrelse påvirke de kvinnelige kjønnshormoner - østrogen. Derfor spesielle kremer laget med fytoøstrogener, er østrogen av vegetabilsk opprinnelse. Hvis du bruker dem i lang tid, brystkreft øker, og det blir elastisk. Det finnes kremer som øker bryst for en kort sikt ved å stimulere blodsirkulasjonen i brystet. Men for å hindre negative effekter på brystkjertler (de samme bryst brystene), gangsgravide før bruk må slå til eksperter om råd.
 Vel, selvfølgelig, må man være regelmessig fôring.  
Kjøpe undertøy. Hvordan velge undertøy

? Velge riktig størrelse klær. Studier har vist at 80% av kvinner bruker BH ingen tilsvarende størrelse. En god BH vil fremheve formen på bryst, vil det legge ekstra uttrykksfullhet, der du vil se stilig og sexy. Ta kontakt med en profesjonell stylist - det vil hjelpe deg å finne riktig størrelse BH.
? Det er "flaskehals" av kvinnekroppen er rett under brystet. Hvis du har sagging brystene, hun lukker den, og tallet vil virke løs og tung. Velge en BH som vil omringe og støtte brystene. Fra denne linjen av kroppen din visuelt forlenges.
? Hvor mange bras bør være? I garderoben av hver kvinne bør være tilstrekkelig utvalg av ulike undertøy stiler: den samme BH kan ikke brukes i alle situasjoner. Sømløs BH kan være slitt med en t-skjorte, BH stroppeløs nødvendig for A World i kveld kjole, med tynne stropper -. Sport og så videre D. I alle fall bør en god BH være komfortabel og gi mer lagringsplass brystet.
? Sømløse korsetter, som ble brukt av våre bestemødre, nå er laget av lycra. De trekker lubben mage, markere linjen figurer gjøre mer feminin silhuett,
? Du er i ferd med å kjøpe en ny BH? Først av alt bestemme under hvilke klær du bærer den. Ta det med deg å prøve på - den eneste måten du kan gjøre et riktig valg. Først av alt, spør selgeren å vise deg en sømløs og tettsittende modell. Vær oppmerksom på etikettene på dem, vanligvis angitt hvilke klær bør ha en spesiell BH.
? Du oppfylle retten hvis du spør selgeren å vise hvor mye bras ulike modeller. Store bedrifter - produsenter av undertøy vanligvis bruker sitt eget system størrelse. Hvis du noen gang kjøpe et bestemt merke undertøy, kan ta en sjanse og en gang klare seg uten montering.
? Dine bryster sagging slik at selv en god BH er ute av stand til å skjule fra andre er et trist faktum? Prøv å sette i spesielle kopper silikonputer (i vanlig språkbruk kalles de "kyllingbryst fileter", som farge, form og tekstur er svært like). Disse myke hudfarget puter legge ekstra volum av bust og fremheve midjen.
? Hvis du har flotte bryster, du trenger bare å ha i garderoben hennes virkelig stilig BH uvanlig form og farge. Iført det, vil du fortelle deg selv hver gang: "I dag vil jeg være veldig attraktivt! "Hold deg unna gammeldags bras mørk grå nylon - de er neppe til å gjøre menneskenes hjerter banke fortere.
? Kvinner over 35, under noen omstendigheter, ikke bør være rundt for å vise deres undertøy. Hvis du komplett skulder stropper BH vil fråtse i huden og etterlater den stygge bulker. Forsettlig briljere stilige BH-stroppen er mye mer egnet jente - tenåring enn en moden kvinne.
? Ønsker du din figur utseende tiltrekke menn? Du trenger undertøy med en innstramming effekt. Det vil bidra til å korrigere problemområder. Klar til å brukes med et bredt spekter av ulike stiler av klær og farger (fra korsetter til leggings). Seng med en innstramming effekt fremheve alle kurver og former rozhladyt folder av fett.
? I noe tilfelle ikke prøve å presse inn i en mindre størrelse BH. Noen kvinner prøver å bære denne undertøy - det synes at det de ser slankere og slankere. Denne ideen er skjebnesvangert feil. Lin, som oppriktig var bare fremheve dine virkelige alder og størrelse - BH stropper up'yutsya dypt inn i huden på kroppen stygge bretter dannes, og som et resultat, i stedet for appetittvekkende utsikt over de omliggende figurene vises utstående rygger fett.
? Du er i ferd med å kjøpe tights? Velg tynn høy i elastin. De har en innstramming effekt, de har bena ser slankere linjer og former blir mer tydelig.
? Hva undertøy er best å velge flotte dame?
 Dameklær Stores tilbyr et bredt spekter av moderne kvinners undertøy. Men damene i kjødet er ikke nødvendig å trekke over thong truser. Eiere av praktfulle former bør foretrekkes elastisk undertøy stil av 1950-tallet. Den er laget av Lycra og blonder, det reduserer fettfolder på baken og gir nødvendig harmoni figur.
? Bukser med en innstramming effekt rozhladyat folder på magen, lår, rumpe, lage slankere og slankere figur. De er laget av tett stretch, som inkluderer lycra, lycra polyamid. I dem du vil føle deg komfortabel, de glatte ut små defekter i form, noe som gir kroppen en bedre form.
? Vakker og høy kvalitet undertøy - er grunnlaget for suksess for enhver kvinne. Hvis du ønsker å alltid se stilig og sexy undertøy, betale seriøs oppmerksomhet. Hvert antrekk, det være seg en dress eller en kjole i garderoben din må være riktig undertøy.
? Hvordan bruke BH?
 Mange kvinner bruker feil BH - først sin front-knappen, og deretter veltet i en naturlig posisjon. I mellomtiden, hvis du er iført en bh riktig, kan tallet være mye slankere umiddelbart. Så la oss lære hvordan du gjør det riktig. Adopter en kopp under bysten og litt lene seg fremover, slik at brystene selv falt inn i dem. Gjør lås, og deretter trekke på skulderstroppene. Dermed vil brystet være som i vuggen vil selv ta sin rettmessige plass, og du trenger ikke å deformere det, å trykke en kopp.  
Hvorfor kan jeg ikke sove i en BH?"Hvorfor kan ikke jeg sove i en BH? "- Lurer på mange kvinner. For tenåringsjente meget viktig er det faktum at du kan bære denne klesplagg. Så snart begynner å vokse bryster som du ønsker å føle støtte denne etterlengtede hendelse. Derfor, selv om natten ikke er enige om å skille seg fra sin første BH.
I "modne" alderen kommer den forståelse at det er nødvendig å følge formen og spesielt elastisiteten av brystet. Og her er begynnelsen på tanken er påfallende annerledes. Noen mener at det hjelper BH holde seg fine og ønskelig for menn, mens andre er sterkt uenig med dem, å nekte noen sjakler slitasje under søvn. Hvilken er riktig? For å få svar bør forstå faget bedre.
Hvorfor kan jeg ikke sove i en BH
Ulike eksperter (inkludert og mammologist) anbefaler å forlate henne bra mens du sover. Som argumenter kan presenteres flere grunner, en eller annen måte knyttet til hverandre:
Risikoen for å utvikle brystkreft. Leger fra hele verden, basert på offisielle data si med sikkerhet om farene ved en BH under normal natts søvn. De som sover uten denne delen av garderoben, 10 ganger mindre sannsynlighet for å møte ulike sykdommer i brystet. Under søvn, kroppen er i konstant bevegelse posisjon, noe som fører til klemme og klemme på delikat brystvev.
Permanent ubehag er en av årsakene til kreftceller. Spesielt skadelige bruk BH underwire og skuminnlegg som gir ekstra drivhuseffekt. Som et resultat av langstramtsittende BH i stor grad øker risikoen for kreft. Alvorlig diagnose forandrer alt i en kvinnes liv lykkelig "før" og forstyrrende "etter" ...
Søvnforstyrrelser. Det moderne mennesket er svært vanskelig å slappe av i bestemmelsene for aktive rytme travle byer. For rekreasjon og avslapning bedre å skape gode vilkår for søvn. Du kan ikke sove foran speilet, slitasje stramt undertøy, laste opp om natten og mer. Noen ganger nok til å erstatte BH myk pyjamas eller melde deg ut av klærne for å forbedre kvaliteten på resten.
Forverring vekst og utvikling av brystkreft. Jentene er ganske følsom for eventuelle merknader mot sitt utseende. Etter å ha hørt fra venner, sove i en BH som fører til dannelsen av flotte bryster, mange nekter å skyte den på kvelden. Som et resultat, gir konstant trykk brystene den nødvendige blodstrømmen, noe som fører til dårlig formasjon av det kvinnelige brystet.
Leger anbefaler ikke iført BH beundre 18, minnes sin sak (sport, ferie ut av gjennomskinnelig bluse) et sterkt behov. Opp til 25 år for å opprettholde best fysisk aktivitet regelmessig gjøre øvelser for å styrke musklene i brystet. En lin bør velges med stor omsorg og oppmerksomhet til å fortsette så lenge som mulig for å nyte ditt firma rundhet i brystkassen.
Utvikling syndrom "festene". Langvarig seg en bra kan påvirke ikke bare brystet, men ryggraden. Klemming og nerve kompresjon på samme sted fører til ubehagelige konsekvenser i form av spinal kurvatur.
Forvrengning i riktig holdning fører til ryggsmerter og skulder, ulike helseproblemer og utvikle et mindreverdighetskompleks. En liten del (for vane å sove i en BH eller ikke) kan forandre fremtiden livet til kvinnen.
Tap av attraktivitet. Vakre blonder stoff meget tettsittende bryst som vertinne hunkjønnsformen stående eller sittende. Men bør ligge så opplagt sirkularitet tapt så tiltrukket av det motsatte kjønn. Og i stedet for å se sexy kvinne i bh synes meningsløs med skum kopper eller stive inserts. Å skape et vakkert bilde om natten er bedre å plukke en Lacy negligee av lys stoff.
Redusert følsomhet. Kvinners bryster kan være et senter for følsomhet og veldig langt fra begrepet "erogen sone". Skylde ikke bare genetisk predisposisjon og temperament, men også svakere sexvaner.
Når skal bære slanking undertøy som ikke tillater kroppen trygt "puste", ikke bli overrasket totalt tap av følelse og nedsatt seksuell lyst. Nerveender krever samme ferie som hele kroppen. Derfor vane å sove i "Evas drakt" vil bare være til nytte intime liv med det motsatte kjønn.
Hvordan velge en god BH?
I livet til så mange forbud: ikke drepe edderkopper, misbruke yngre spise etter 18, iført trange klær og mye mer. Men det er bedre å bytte oppmerksomhet til det faktum at du kan. For eksempel plukke kvalitet BH viktige kriterier:
Fabric. Det er bedre å foretrekker naturlige stoffer, slik at huden å puste rolig. Små blonder inserts gjøre modellen mer feminin uten å svekke den generelle kvaliteten bra.
Form. For idrettsutøvere sømløs passform modell pitted. For forretningskvinne og eier av praktfulle former bør definitivt holde et øye med lin med brede stropper, redusere stress på ryggraden. Romantisk kan velge en kombinasjon av blonder og sateng trim og beaded silke, naturlig skinn med pels inserts. Men det er spennende klær kan ikke bære for en lang tid, så det burde ta bare en brøkdel av kvinners garderobe.
Størrelse. Best tilstrekkelig forholder volumet av brystet og BH-størrelse. Ganske ofte skjer når et forsøk på å visuelt forstørre brystene, jenter stoppe deres oppmerksomhet på mindre i størrelse BH. Deretter oppretter du en ekstra effekt «push-up».
Men når vantro skjønnhets påfølgende helseproblemer? I tillegg kan du velge riktig innsats spesialmodell av stykket garderobe, til brystet heve ønsket høyde. Best av alt, når brystene er innen komfortabel BH, uten å bukke under for stort trykk fra sømmene og blonder inserts.
Farge. Borte er de dager da BH skulle være bare én av tre farger (hvit, svart eller kjøtt) eller nøyaktig matche toppen av plagget. Så valget av farger er helt prisgitt smak og sans for proporsjoner av sin eier.
Ytterligere detaljer. Bein bør sydd inn i BH og ikke veldig buet. Plast bedre metall, slik at mer vare på stoffet BH. Silikon stropper er komfortabel når naken skulder bluse eller transparente stoffer, men de forårsaker en følelse av fordi undertøy. Det er best å velge en farge av klær stropper eller nekter å bruke lyamochek (velg en BH band).
Selv den mest komfortable BH anbefales å bruke 12 timer om dagen, og om natten - skyte. Unntak er typisk kvinner med store bryster som trenger ekstra støtte. Under amming særlig betydning er muligheten til å ta luft bad ", noe som resulterer i reduserte problemer med cracking brystvorter og mastitt utvikling. Så dyktig veksling av sexy undertøy og full nakenhet vil gjøre livet noe vakrere lykkelig og glad.  
Яндекс.Метрика