Forsvunnet stemme: hvordan å behandle?
 Mange har kommet over en situasjon der plutselig forsvinner stemme. I stedet for den vanlige samtalen går bare revet hvisking. Hvorfor denne sykdommen og hvordan å behandle tapt stemme?
 Bare holde kjeft
 Hvis mistet stemmen, bør du prøve å fastslå årsaken til denne sykdommen. Men uansett hvilken påvirket evnen til å snakke normalt kommunisere på dette punktet du trenger mindre. Det er ikke å prøve å snakke med alle hviske - det bare forverrer problemet med begrensninger. Og dessuten, ikke ring en venn, som beskriver i detalj vanskelighetene med dagens situasjon. Du trenger bare å holde kjeft og gi deg selv en pause.
 Velg milde mat
 Å bidra til å gjenopprette stemmebåndene, må du følge en diett. Fra kostholdet, vil i hvert fall for en stund eliminere de skarpe, varme, veldig salt mat. Jeg kan ikke drikke brus. Alle disse produkter kan forårsake ytterligere irritasjon av betent slimhinne i strupehodet.
 Roe nervene
 Stress, belastning, for mye spenning - alt dette kan også føre til tap av stemmen. Og i dette tilfellet, må du først slå seg ned. Dersom grunnlaget for psykoterapi og behandling ord ennå å lære, for eksempel en god måte vendelrot piller eller beroligende midler - alltid fungerer.
 Forresten, bidrar til å roe ned og pust. Og pusteøvelser kan positivt påvirke den generelle helsen og bli kvitt heshet og sår hals. Utføre dem enkelt - bare puste gjennom munnen mens og nese. De sier denne metoden praktiseres selv operasangere i forberedelsene til konserten.
 Fjerne spenningen med oss
 Gapet kan stemme i tilfelle at hadde anstrengt bånd. Dette kan skje hvis dagen før med en gitar sang sanger till morgen eller forsøke å kommunisere med en venn i en støyende diskotek.
 Imidlertid kan frigjøre spenninger fra forholdet være å drikke et glass varm juice, laget av bjørnebær eller bringebær. Du kan også skylle halsen med en oppløsning av vann med en skje av salt og noen dråper jod. Kan hjelpe denne oppskriften: små slurker å drikke 25 gram cognac, og etter - gløgg med ett egg. Det er lurt å gjøre disse prosedyrene om natten, og deretter sette på ullsokker og en varm hals wrap skjerf.
 For å overvinne den kalde
 Vanligste årsaken til tap av stemmen kan være kaldt. Det samme laryngitt kan forårsake en tørr hoste, eller osyplyy ohryplыy stemme. Slå den kan, ved hjelp av varme og fet mat.
 Eksperter anbefaler gurgle med varm melk eller fløte. I melk kan også legge litt smør og honning. Varm drikke vil gradvis varm hals, vil fet mat skape en naturlig beskyttende film.
 Hvis akutt laryngitt er utløpt, kan du prøve å gjøre innånding. Leger anbefaler å gjøre parovlazhnыe innånding, legger honning og urtete. Du kan bruke natron vandige løsninger eller løsninger av tindved olje eller eukalyptus.
 Hjelp kan eucalyptic kost, men allerede i badekaret. I dobler den trenger varme, bringe til et par minutter ansikt og inhalere aroma healing. Eteriske oljer i badekaret for å lindre betennelser og smerter.
 Ubehandlet endring stemme
 Hvis spesialisten diagnostisert laryngitt og mot sykdom mistet stemmen, kan det ikke bli satt av behandling. Det faktum at det er fylt med ubehagelige konsekvenser. Spesielt kan intens belastning på betent slimhinne føre til heshet. Dette er en tilstand der det ødelagte stemme - i stedet for glatt og melodisk, kan stemmen være hes, breathy, stille. Derfor er det viktig å lytte til kroppen og anbefalinger fra eksperter.  
Hvordan gi håret glansTil alle tider, ble skinnende hår anses fasjonable og vakker. Dessverre kan ikke alle kvinner gjør dem så. Men å lytte til råd fra fagfolk, kan du realisere drømmen om skinnende krøller.
Måter å gi håret glans
Hår begynner å skinne når de blir reflektert sollys eller kunstig lys. Men hvis du ønsker å oppnå en slik prakt, håret må nødvendigvis være glatt. Først da vil de være i stand til å skinne.
Arten av overflaten av håret er skjell. Når vekten er rettet i forskjellige retninger, vil håret ikke skinne. Kanskje du lagt merke til at krøllete, bølgete hår sjelden skinne. Hvis du ønsker å gi håret glans, først av alt, trenger du å justere dem. I dag er det mange verktøy som hjelper rette håret. Noen fylle ulikhet hår og annet glatt underlag.
Unngå å vaske håret med varmt vann - det skader overflaten av håret, så de begynner å falme. For sjampo er bedre å bruke varmt vann og skyll håret bør være vann ved romtemperatur (ikke kaldt).
Å legge glans til håret ditt, ikke glem å bruke balsam. Det er best å sette den i det øyeblikket når du tar et bad. Under påvirkning av damp effekten av bruk av klimaanlegg vil være mye bedre.
For håret glans kvinner ofte til hjelpe olje wraps. Varme i brann et par spiseskjeer burdock olje, kontakt med eggeplomme, søke på håret. Etter 60 minutter, skyll godt med varmt vann.
Skyll hår kan være her så væske som er enkel å tilberede selv. Ta litt epleskall og hell henne en liter vann, kok. Bruk etter avkjøling. Over tid håret glans finne, vil mer kropp lukter godt.
Blondt hår glans finne hvis skylle infusjon av kamille. Hell tørkede blomster planter med varmt vann, la det brygge, forsiktig belastning. Legg dette infusjon av vann hver gang opolaskyvaete hår.
Eiere rødt hår kan bruke håret vitamin blanding, samme mengde juice av gulrøtter og rødbeter. Bruk den på håret ditt, sørg for å bruke gummihette eller vikle håret i en plastpose. Litt avløp håret ved hjelp av en hårføner, holder blandingen på håret i flere minutter og skyll.
Ønsker å gi glans til håret ditt, kan du også vaske sine kjøttkraft, utarbeidet på grunnlag av sterk kaffe eller te. Denne metoden er spesielt effektiv for mørkt hår. For å finne din håret glans, periodevis gni hårrøttene med aloe juice.
Bidrar til å oppnå en glans til håret og skyll med sitronsaft. Ta en halv liter varmt vann og klem den inn saften av en sitron. Litt Sil, denne væsken kan brukes etter vaske håret. Husk å skylle håret igjen med rent vann. Fra sitronsaft kjapt skinne håret.
For å gi håret glans, de trenger å riktig kam. Plukk en spesiell kam med naturbust som fremmer jevn fordeling av fett, som er utformet for å beskytte håret. Før du vasker håret, ta noen minutter å få en massasje børste. Hvis du ønsker å dryppe på sin essens. Denne fremgangsmåten vil gi deg mye moro og vil dra håret.
I skjønnhet og glans reflekteres det faktum at livet er en kvinne, hun fullt næring som ofte bruker grønnsaker og frukt. Hver dag forsøker å drikke mer enn en liter vann. Denne mengden væske vil bidra til å sikre riktig funksjon av indre organer, som har en positiv innvirkning på skjønnheten i håret. Legg glans til håret hjelper også vitamin B, som finnes i lever, kylling egg, integrerte frokostblandinger. I tillegg kan det bli funnet som en del av forskjellige vitaminkomplekser. Gi fordeler til håret og tang.
Å ta vare på skjønnheten og glans av dine krøller, ikke overse fysisk aktivitet, gjennom noe som forbedrer blodsirkulasjonen og håret blir blankt.
Ansikt til å legge glans til håret
I den gamle fartøy (bedre - keramikk) Sett en teskje muskat og kanel. Bakken i en kaffekvern havremel blandes med resten av ingrediensene. Hell blandingen kokt vann, bland rømme til tykk. Gni betyr hårrøttene, gjelder hele lengden på håret. Pakk håret inn i et håndkle, la Stay maske på håret i en halv time. Skyll det bør være vanlig sjampo, skyll med vann med sitronsaft. Ved hjelp av denne oppskriften, vil du snart se at håret funnet ønskelig glans.
Du kan også lage en maske av teblader. Sett den i en keramisk bolle og fylle tre store skjeer av kokt melk, tilsett eggeplomme, litt frisk honning. Peremishavshy blanding, gjelder det på håret ditt, pakk dem varmt håndkle. Vask av etter en time med sjampo.
Vel å gi glans maske basert banan og olje. Ta en banan og bland det godt og smak til med smør og yoghurt. Rør blandingen og søke å rydde, vaske håret nylig, distribuere hele. La for en halv time, vel zamotavshy hår i polyetylen. Masken er lett å vaske av med varmt vann.
Hvis du ønsker å lage vakre hår, gi dem glans, bør vi prøve å maskere med vannmelon. Ta et par skiver og nøye male dem natsidyty glass juice. De trenger å smøre håret, gni inn i hodebunnen. Fordi masken er veldig zhydka, pakk håret inn i et håndkle. Etter en halv time kan du vaske håret med sjampo. For å legge til skyllevann sitronsaft. La håret tørke naturlig. Denne masken vil gi låser mykt og skinnende.  
Belysning håret hjemmeOfte kvinner ønsker å endre bildet, noen ganger også den mest radikalt. En måte er å endre hårfarge, som mørk til lys. Ofte disse kvinnene delta meningen fra ensartethet mellom psykologisk stress eller i favør av skiftende moter. Men mange kvinner frykter at en slik konvertering vil koste dem dyrt, både i form av finansiell investering og når det gjelder innvirkning på helsen til håret. La oss snakke om hvordan å lysne håret veldig enkelt hjemme uten mye skade på deres skjønnhet.
Fordeler og ulemper med belysning mørkt hår hjemme
"Dårlig og brunette, ønsker ikke blonde å stoppe" - sier ordtaket. Riktignok ikke med høy sannsynlighet, men denne uttalelsen ikke kom fra ingensteds. Hva er fordelene kan oppnås dersom lyst hår er ikke en dyre salong profesjonelle midler, og hjemme, de fleste bruker min bestemors oppskrift?
Riktignok må det bemerkes at lyset håret selv hjemme er unektelig fordel for lommeboken. For profesjonell belysning selv i de dyreste frisører fremdeles krever bruk av dyre ganske lyse, omsorg og fikse hårfarge midler. Og det er ikke å nevne det faktum at slike prosedyrer bør gjentas fra tid til annen for å la håret ditt ser alltid velstelt og ryddig.
Det neste punktet vi kan nevne det faktum at folk rettsmidler vanligvis er ikke bare estetisk endring håret, men også bidra til deres utvinning og påfølgende beskyttelse på grunn av det høye innholdet av naturlige stoffer. Noen masker Hår produkter som brukes i hjemmet, kan aktivt påvirke prosessen med vekst.
De vesentlige ulemper lyse håret selv i hjemmet er det faktum at selv ved virkningen av lys hår nyanse er oppnådd ved å redusere pigment inneholdt i dem, og som et resultat, antall av naturlige ingredienser som gjør håret sterke, elastiske og vakre. Hvordan gjøre håret en ny farge bortsett fikk selv bryr?

Verktøy for belysning mørkt hår hjemme

Vi tilbyr deg en rekke velprøvde populære oppskrifter lyst hår. Når det brukes riktig de ikke vil miste håret naturlig sjarm og prakt, men bare få ønsket nyanse.
En av de mest gunstige, men ikke i seg selv en grunnleggende virkning på håret kan være et rensende hår maske ved hjelp av glycerol.For sin forberedelse må ta en håndfull av kamille blomster apotek, hell kokende vann og la stå i to timer. Den resulterende gulaktig infusjon blandes med 50 g glyserol, ta på håret ditt og holde alt under wrap og lue omtrent en halv time.
Daisy seg selv kan også være ganske effektivt middel for å gi håret.Våre bestemødre og oldemor alltid brukes i hårpleie kamille og andre urter, og på grunn av at portretteneRussiske skjønnheten har alltid stått skinnende blondt hår og vakre fletter.
Det har lenge vært kjent for sine lightening egenskaper og sitron.
 I kosmetikk kan det ofte bli funnet i oppskriftene bleking masker og tørket, og nå vil vi vise deg hvordan du bruker sitron for lyse hår.
Å lysne håret med sitron, fortynne saften av en presset frukt og vann og skyll denne lineup nettopp vasket håret. Men ved å bruke denne metoden er ganske merkbar risiko overdry tråder, men den optimale konsentrasjonen valgt av rettssaken, får du ganske en effektiv måte å tenne deres naturlige mørkebrunt hår. Ved bruk sitronsaft det kan kombineres med løk juice - denne gamle bestemors oppskrift stor styrke håret glans og skygge dem. En sitronsaft vil ikke lukte toppers vъestsya i løs hår struktur.
Det vil gjøre ditt hår og vanlig yoghurt. Å ty til hans hjelp, utarbeide en maske av 50 gram yoghurt, ett egg, en spiseskje med vodka og noen dråper frisk sitron juice (som, som vi vet, lysner også håret). Den resulterende blandingen jevnt over hele lengden på håret, pakk tett med folie og vikle hodet med et håndkle eller ha på seg en varm lue. Med denne masken på håret behov for å gå ganske lang tid, ideelt selv gå til sengs med henne. Morgenen stå opp og vaske håret vanlig sjampo. Forresten, er denne masken ikke bare merkbar glans skyggen av hår, men også betydelig styrke og pidzhyvyt sine røtter for å hjelpe håret til å bli enda sterkere og vakrere.

Utmerket næring og forskjønne ditt hår kan og honning.
Han er ikke kjent for sine vi malingsegenskaper, men er i stand til å gi håret ditt skinnende chic hvete farge og unik glans. Honning maske kan anvendes for de mest forskjellige kombinasjoner - med egg, sitron, borre olje, yoghurt eller pepper for å stimulere hårvekst. Varm forsiktig opp honning over lav vannbad til en flytende tilstand, blandes med nødvendig eller ingrediens du sette på hårrøttene. Lukk polyetylen hår, vikle et håndkle på toppen og bruker to timer. Etter vask håret som vanlig og nyte sin nye spektakulære glans.
Endre hårfarge med hydrogen peroxide - Blant disse er kanskje en av de mest radikale, raske og farlige metoder fordi lyst hår. Problemet er at hydrogen- peroksid brenner meget raskt keratin i håret, noe som fører til alvorlig tynning og tørking. Derfor er bruk av peroksyd hår belysning viktig å gjøre alt meget raskt og alltid under tilsetning av ammoniakk fremstilt for maling (eller snarere bleking) oppløsning. Antall ammoniumklorid bør være omtrent en dråpe pr 10 gram peroksydløsning. Og igjen, med lyst hår denne metoden alltid åpen, og prøver ikke å innhalere den damper av ammoniakk - det kunne true alvorlige skader i luftveiene.  
Яндекс.Метрика