Fotograferer øre: hva du skal gjøre?
 Ører - er det viktigste organet i kroppen, noe som gir oss muligheten til å høre og oppfatte lydene av verden. Også i området av det indre øret vestibulære systemet er ansvarlig for balansen. Det er viktig å overvåke helsen til ørene, men hvis du føler ubehag i øret, er det lurt å oppsøke lege.
 Såre ører indikerer tilstedeværelse av inflammasjon. Generelt vil ethvert betennelse i øret resulterer i en meget alvorlig sykdom - otitis media.
 Mulige årsaker til ørebetennelse
 1. anatomiske trekk ved strukturen i mellomøret. De fleste lider av otitis barn i alderen 3-5 år. Auditiv tube baby kortere enn en voksen. Det nesten rett og har ingen svinger. Dette letter i høy grad inntrengning av forskjellige infeksjoner i mellomøret.
 2. Hyppige akutte luftveisinfeksjoner. I normale luftveissykdommer, infeksjoner påvirker neseslimhinnen. Dette bidrar til å tette utløpet av den auditive røret. Dermed er det en krenkelse av ventilasjon og drenering trommehinnen. I utgangspunktet smitte kommer inn auditiv tube med en sterk blåser nesen.
 3. Tilstedeværelsen av Adenoid vegetasjoner. Adenoids (svulst i nasopharynx) - en kronisk sykdom i nesehulen og svelget.
 4. Brå endringer i atmosfærisk trykk.
 5. Redusert immunitet. Hvis en person ikke er sterk nok immunforsvar, da noen virusinfeksjon kan utløse manifestasjon av mellomørebetennelse.
 De fleste ørebetennelse utsatt små barn, fordi de ikke har en stabil kroppens motstandskraft mot infeksjoner. Otitis flere voksne mindre farlig for mennesker.
 Men uansett, hvis du ikke vet hva du skal gjøre når du fotograferer i øret, er det bedre å ikke engasjere seg i egenomsorg, og umiddelbart slå til otolaryngologist. Spesialist nøye undersøke pasienten oppdager årsaken og sykdommens art, og tildeler den rette behandlingen, etter som du vil takle den inflammatoriske prosessen mye raskere.
 Otitis finnes flere typer: akutt, kronisk eller langvarig, Katarr eller purulent.
 Hovedtrekkene i mellomørebetennelse er
 1. hørselstap.
 2. Sterke smerter i ørene, spesielt om natten.
 3. heve temperaturen til 39 grader (ofte i små barn).
 4. Hodepine.
 5. Følelsen av fylde av øret.
 Behandling av ørebetennelse
 Behandling av mellomørebetennelse hos voksne og barn er ikke mye annerledes. Hvis eldre mennesker kan takle betennelse i mellomøret uten bruk av antibiotika til barn for å forhindre mulige komplikasjoner, leger foreantibiotikabehandling. På grunn av den anatomiske strukturen av barns mellomøret infeksjon raskt kan trenge inn i kraniet, noe som ville medføre utvikling av alvorlige sykdommer så som meningitt, encefalitt, og så videre.
 På smittespredningen kan indikere følgende funksjoner:
 - Alvorlig sekundær feber;
 - Forringelse av generell tilstand;
 - Langvarig genetisk;
 - Svakhet og tretthet.
 Tid startet behandling gjør at en kort tid til å overvinne sykdommen, og ikke føre til hørselstap. Vanligvis behandling av ørebetennelse bruke narkotika (antibiotika), som er rettet mot ødeleggelsen skjedde infeksjon, smerte og oppvarming dråper.
 Hvis ørebetennelse ledsaget av en rennende nese bør regelmessig vask med varmt vann, påfør vasokonstriktor dråper. Hvis du er utsatt for allergier, ikke glem disken allergi narkotika. Husk at du kan dryppe ned i øredråper alkohol bare hvis du ennå ikke har skjedd perforasjon av trommehinnen, ellers risikerer du å miste hørselen.  
Forebygging av dysenteriDysenteri - en sykdom hvor infeksjonen påvirker tarmen. Du kan få fra en hvilken som helst syke med dysenteri. I de fleste tilfeller er infeksjonen spres gjennom forurenset mat og vann. De viktigste symptomene - magesmerter, feber, hyppig diaré blandet med blod. Med fremveksten av pasienten må sendes til sykehuset.
Hva dysenteri
Tarm infeksjoner er svært vanlige og bare dårligere palm luftveissykdommer. Hvert år får rundt 120 millioner mennesker verden over lider av dysenteri. Den vanligste sykdommen funnet i underutviklede land med høy befolkningstetthet, hvor nesten ingen sanitær kultur.
Dysenteri kan bli syk til enhver årstid, men ofte det skjer i sommer, på grunn av flere faktorer: bruk av uvaskede frukt og forurenset vann, bading i vann.
Pasienter - ansatte i ernæring og vann er spesielt farlig. De bakteriene kan komme inn vann eller mat og forårsake utbrudd. Inkubasjonstiden er 3-4 dager. Innenriks dysenteri infeksjon skyldes retter, dørhåndtak, lysbrytere. En viktig rolle i spredningen av dysenteri spille hender skitne. Derfor, for å forebygge sykdom bør observere god personlig hygiene.
Dysenteri kan være akutt eller kronisk. I det første tilfellet av sykdommen varer ikke mer enn tre måneder, den andre - jo lengre sikt. Ofte sykdommen er i akutt form og er karakterisert ved relativt milde og lav dødelighet.
Symptomene på dysenteri
De viktigste symptomene på sykdommen inkluderer følgende symptomer:
- Dysenteri utvikler seg raskt, i løpet av timer, observert symptomer på forgiftning.
- Kroppstemperaturen stiger til trettini grader og rommer ca tre eller fire dager. Samtidig klager pasienten av frysninger og hetetokter. Symptomer på tarm lesjoner er tydelig i to til fire dager etter utbruddet.
- Magesmerter, først de er dumme, så skarp.
- Diaré, dysenteri krakk hyppig, mer enn fem ganger om dagen. Som regel oppstår loven av avførings og smerte angrep samtidig. Smertefulle begjær, opprinnelig observert rikelig avføring, fire dager krakk blir knappe. Ofte stol inneholder forurensninger av friskt blod.
- Kvalme, oppkast, lesjoner i tynntarmen oppblåsthet.
- Tørr hud og slimhinner, tørste, redusert trykk, skarpe ansiktstrekk - alt dette indikerer dehydrering.

Dysenteri hos barn er mer vanlig enn hos voksne. Spesielt farlig infeksjon presenterer i barnegrupper barnehager. Dysenteri spres lett gjennom skitne leker. Symptomene ligner: et barn klager over smerter, sier hans dårlige helse, manglende appetitt. Diaré, ledsaget av feber, umiddelbart vise barnets lege. Behandlingen bør starte så snart som mulig, så skarp dehydrering er svært farlig for barn.
Diagnostisering av dysenteri
I dag, en rekke metoder som brukes. Den største bekymringen:
- Bakteriologisk forskning, der pasienten blir løslatt fra fekal patogen
- Hurtigmetoder slik som ELISA,
- Undersøkelse av avføring, indikerer blod i avføringen påvisning at tarmslimhinnen er skadet,
- Sigmoidoskopi - en gjennomgang av tarmen ved hjelp av en spesiell enhet som gjør det mulig å se tegn på betennelse.

Behandling av dysenteri
Først av alt, å motta medikamenter og diett. Pasienten legges inn på sykehus.
Hvis det var symptomer på dysenteri, gjør du følgende: ringe en ambulanse for å besøke legene gi pasienten mer væske. Ikke ta medisiner som demper diaré. Pasienten skal være isolert og sørge for at tømming grundig vasket bort i toalettet.
Hovedsakelig brukes til å behandle dysenteri antibiotika selvfølgelig - fem til syv dager. Da er det nødvendig å behandle intestinal dysbiosis. Sistnevnte skaper forholdene til rette for bevaring av mikrober. Restaurering av normale mikroflora ikke bare fremmer helbredelse, men også hindrer spredning av smitte.
Diett dysenteri
En viktig rolle i behandlingen av dysenteri kosthold spiller. Det hjelper i helbredelsesprosessen. Først må pasienten allokere en separat bolle. Så snart de første symptomene, bør du begrense matinntaket. Deres forsvinning bør drikke rikelig med væske. For å forbedre mikrofloraen anbefales whey. Når symptomene forsvinner, normal avføring, 4B nummer tildelt diett. Ekskludert fra diett produkter som forbedrer gjæring i tarmen: frukt og grønnsaker, brød, melk, hermetikk, krydder, kjøtt, fet mat. I tillegg, i løpet av de første to uker ikke skal spise kjøtt, sukker, alkohol og kaffe.
Etter lindring av pasienten er lov til å spise ost, frisk frukt, fiken. Etter to eller tre måneder kan du gradvis gå tilbake til vanlig kosthold.
Forebygging av dysenteri
Forebyggende tiltak er ment å identifisere pasienter med dysenteri og deres behandling, overvåke mat selskaper, vannforsyningskilder, hygiene compliance. I dysenteri viktig å grundig vaske frukt og grønnsaker, kok opp vannet.
Den mest effektive måten å forebygge sykdom - vaksinering. I dag dysenteri vaksinasjon gjennomføres for alle mennesker som reiser til land med underutviklet. Gjør det på spesialiserte sentre.
Amøbedysenteri
Årsaken til denne sykdommen er Entamoeba histolytica. Dysenteri denne arten regnes som en akutt tarminfeksjon. Vanligvis påvirker sykdoms øvre tykktarm. Smittekilden er syke eller bærere av amøber. Inkubasjonstiden - fra en uke til tre måneder.
Amøbedysenteri er vist ved hjelp av følgende funksjoner: svakhet, magesmerter, diaré, alvorlig blodig, appetitt tap. Pasienten på sykehus umiddelbart. Den viktigste behandlingen - antibiotika. Den mest brukte kloramfenikol, tetracyklin, Emetine, metronidazol. Dosering stille lege betraktning av alderen og vekten til pasienten. Varighet av behandling amøbedysenteri - fem til syv dager.
I tillegg må du følge en diett. Med mat pasienten for to eller tre måneder er ekskludert melk, kjøtt, kål, fisk.
Komplikasjoner dysenteri
Sykdommen er farlige alvorlige konsekvenser:

- Prolaps i endetarmen, noe som skyldes hyppige smertefulle avføring. Ofte er det en konsekvens for små barn.
- Dehydrering. Det forekommer sjelden, som regel med rikelig vannaktig avføring.
- Intestinal blødning. Hvis lesjonen omfattende observert flere deteksjonstarmslimhinnen kan begynne å blø. Denne tilstanden krever umiddelbar sykehusinnleggelse.
- Giftig megakolon - en sjelden komplikasjon hvor strekking av den nedre tykktarm, tynning av veggen. Som et resultat av et stort antall bakterier inn i blodbanen og forårsake alvorlig forgiftning. Ofte toksisk megacolon dødelig.
- Samtidig infeksjon. I dagens sikt av dysenteri organisme er oppbrukt, er det lett å bli med andre infeksjoner - lungebetennelse, urinveissykdom.

Rettidig behandling av dysenteri risikoen for komplikasjoner er minimert.  
Яндекс.Метрика