Fransk manikyr hjemmeFransk manikyr i mange år er en indikator på god smak. Akkurat som den lille sorte kjolen, har en fransk manikyr blitt en klassiker, og absolutt en vinn-vinn. Dette elegant manikyr er hensiktsmessig i enhver situasjon - og på et forretningsmøte, og på seremonien, og datoen. Dessuten er det den franske manikyr menn finner mest sexy. Så argumentet for denne manikyr - mer enn nok. Det gjenstår bare å lære det riktig og vakkert gjort, og suksessen til deg og dine håndtak garantert!
Hva er den fransk manikyr
Først, la oss innse det, er det en klassisk fransk manikyr.
Faktisk, fransk manikyr, eller jakke, som det kalles, er en etterligning av den naturlige neglen, med vekt på sin hvite tuppen. Derfor, for å skape en slik naturlig manikyr lakk brukte naturlige farger - blek rosa eller kjøtt for basen og hvit lakk eller akrylmaling i hvitt for å understreke spissen. Den mest vellykkede og fordelaktig pels er middels lengde negler, men i prinsippet kan det brukes og de lange og korte negler med en annen konfigurasjon av tuppen av neglen.
Forresten, dagens trender endre form jakke. Tidligere var det bare en halvsirkelformet månen i dag "smil" på spissen av spiker og erstattet av trekanter, og til og med asymmetriske former.
Men først, selvfølgelig, jakken ikke gi slike friheter. For den vanligste versjonen av historien til fransk, det ble oppfunnet for den franske modellen, som krevde en naturlig manikyr, som skulle kombineres med hvilken som helst farge sminke og kjole på catwalken. Selvfølgelig er jakken egnet for dette formålet perfekt. Han er også en viktig egenskap forretningskvinne.
Hvis det er konsonant med ideen og du - gjør deg klar til å lage det på neglene!
Hva gjør fransk manikyr hjemme
For ikke lenge siden, en klassisk fransk manikyr eller jakke, kunne bare profesjonell salong mester, som han avsatt en spesiell avlang tynn pensel. For å gjøre det enda og tynn stripe som hadde stor, som det sies, "ting" hånd. Men i dag har det blitt mye enklere og gjør dette elegant manikyr kan være i hjemmet. Gitt den utrolige populariteten til fransk, opprettet spesielle sjablonger for presis påføring av maling eller lakk på tuppen av neglen.
I dag forskjellige merker tilbyr et komplett sett for fransk, der det er beige eller rosa spiker-basen for å dekke spiker plate og hvit maling, fikse og transparent, og viktigst av alt, et sett med sjablonger. Dette er spesielle limstrimler det og hjelpe selv nybegynnere hjemme for å skape en klar og presis sti spiker kaemochky. I denne unike suite for å skape jakke vil du helt sikkert trenger Manikyr sett å lede neglene i orden før du påfører neglelakk, en spesiell væske for å fjerne skjellaget, og frakk, som beskytter neglene fra virkningene av farget lakk. Og ikke glem den neglelakkfjerner - lite, fortsatt kommer til å trekke på negler!
Fransk manikyr hjemme

Lag en fransk manikyr hjemme
Så når vi forberedt alt nødvendig - å begynne arbeidet. Å begynne å forberede våre negler. For å gjøre dette regelmessig manikyr prosedyre: fjerne neglebåndene, rense våre negler, fjerne alt unødvendig, og viktigst i denne forberedende stadium manikyr - gi form våre negler. Selvfølgelig, det avhenger av mange faktorer, blant annet formen på negleplaten og fingre, men perfekt for franske rektangulær form negler. For å skape den rasp negler trenger en rett linje og hjørner - zakruhlyatysya litt.
Nå gå direkte til å dekke våre opplærte ringblomster. Det første lag - lakkbase. Neste - det avgjørende øyeblikket - pinne på neglebånd, sjablonger, forlater åpner bare tuppen av neglene. I åpne områder, bruker vi hvit maling eller akryl maling, og pass på at den ikke kommer inn under sjablongen. Stripes fjernes først etter fullstendig tørking hvit lakk.
Fransk manikyr hjemme

Fransk manikyr hjemme


Det neste trinnet - å dekke hele overflaten av neglelakk grunnfarge.
 Legg merke til at det bare skal utføres i et enkelt lag, ellers effekten er ikke den samme. Endelig er den siste finpussen lage fransk manikyr - tegning fiksativ. Å gjøre dette er bare når malingen er helt tørr. Dette vil glede deg lenge jakke, og legge til en skinnende glans manikyr. I tillegg kan du med jevne mellomrom oppdatere gjennomsiktig lakk strøk for å bidra til å holde det lenger vakker og frisk.
Fransk manikyr hjemme

Fransk manikyr hjemme
Hvordan gjøre manikyr hjemme? 5 enkle trinn

 De fleste kvinner prøver å gjøre manikyr hjemme. Krever imidlertid neglepleie visse ferdigheter. Derfor spørsmål om regler manikyr hjemme, opphører ikke å være relevant. Oppnå gode resultater er ikke veldig vanskelig, bare å utføre fem enkle retningslinjene.

 Grunnlag kvalitet manikyr hjemme er godt matchet sag. Glass, sand eller safir sagen perfekt egnet for behandling av negler, men fra et metall neglefiler bør forlates. Kornet overflatestruktur som er egnet for naturlig negler, grov og blir brukt til behandling av kunstige negleplaten.
 Å gi form spiker rasp bør være fra kanten til sentrum. Prosessen kan bare tørre negleplaten, kan så våt spiker behandling føre til separasjon.
 Å probrely negler skinner glans, må de være polert. Vanligvis er det polerings med fire flate.
 Det er viktig å lære å håndtere skjellaget. Spesialister anbefaler å fjerne henne manikyr kanter metode. I skjønnhet butikker som selger spesielle midler for å myke opp neglebåndene. De har ikke bare en mykgjørende effekt, men også hindre vekst av hårstråene.
 En profesjonell kvalitet manikyr kan ikke ignorere kampen mot grader. Hvis det var tegn til coarsening av huden rundt neglen, gjør fuktighetsgivende bad med olivenolje. Hvis tiden savnet, deretter dampet hendene i vann med glyserol, og deretter bruke pinsett for å forsiktig fjerner grader kåt sted med pinsett bør være plassert nesten vinkelrett på huden. Det er nødvendig å utføre desinfisering verktøy i alkoholisk oppløsning.
 Den siste etappen manikyr - lakk. Denne prosedyren er ganske enkelt, ganske følge noen grunnleggende regler. Opprinnelig brukt lakk basen til hovedfargen gikk glatt og saftig. Grunnlaget er igjen til tørk på neglene i noen minutter.
 En flaske lakk base farge pre-flick. Pensle knyttet til midten av neglen, deretter sakte skyve det til det ytterste. Deretter børste med lett trykk som fører til spissen av spiker og maling over siden av. Tilsvar pålegge et annet lag med lakk.
 Med konstant omsorg ved å følge disse enkle reglene, kan du ha en vakker velstelte negler. Bare glad for å vite hvordan å vokse neglene hjemme.

 Hvordan gjøre manikyr hjemme video


Fransk manikyr korte neglerI lang tid ansett perfekt vakre lange negler dekket med lys maling eller dekorert med fargerike tegninger, paljetter og strass. Men hvis du følger motetrender, har du sannsynligvis vet at nå mer enn noensinne, verdens manikyr nåværende minimalisme. Så hvis du ønsker å se moteriktig, moderne og stilig - velg manikyr på korte negler. Og det beste alternativet er en fransk manikyr på korte negler. Med det vil du føle deg som en ekte dame, dine korte negler vil se veldig pent og ryddig, og håndtaket er utrolig feminin og elegant.
Videre manikyr på korte negler - det er veldig praktisk og praktisk. Prøv denne type manikyr sine penner - og se selv.

Har fransk manikyr på korte negler

Det særegne ved fransk manikyr, er både lange og korte negler på det understreket naturlighet og naturlig. Selvfølgelig, når det kommer til klassisk manikyr. I dette tilfellet, neglelakk naturlige farger - maling hvit beige eller lys rosa og tuppen av neglen lakk løslatt eller akryl. Linje krysset farget og hvit lakk som heter "smil" spiker. I den klassiske versjonen - det er litt avrundet. Denne regelen gjelder for neglene uansett lengde, men den fransk manikyr for korte negler er en begrensning - bredden på stripe av hvit maling bør ikke overstige 2 mm, eller manikyr vil se grov og unaturlig. Resten - en teknikk for fransk manikyr på korte negler eller fransk, som det kalles, er ikke mye forskjellig fra det andre manikyr negler lengde. Så reglene for gjennomføringen vil være nyttig og interessant å eiere negler uansett lengde.
Lag en fransk manikyr på korte negler
Så begynner vi å forberede manikyr våre negler. Dette betyr atvi trenger for å utføre en rekke manipulasjoner for å ta vare på våre negler - mykgjøre huden, fjerner overflødig tynne huden rundt neglen, gi dem den samme formen.
Fransk manikyr korte negler

Og fremfor alt - er å skape den riktige formen for korte negler. Det bør bemerkes at fransk form av spiker - en av de viktigste komponentene av suksess. Hva er det å være? I prinsippet tillates fransk og avrundet, oval spiker, avhengig av formen av hånden og fingrene lengde. Men klassisk, selvfølgelig, er rektangulær form negler. Dette gjelder for korte negler. Vær veldig forsiktig podpylyvaya negler - de må være helt lik lengde og form, eller ved jakke og man bør ikke - han bare innrømmet du understreke feil.
Formen av negler bestemte vi oss for, når det gjelder lengde, er størrelsen for et klassisk spiker lengde på seks millimeter. Det er lengden som er nødvendig for den franske manikyr på korte negler.
Making form, anbefaler vi at du bruker et glass cutter eller hranytovoy som ikke skader neglene. Husk at metallredskaper lette separasjon av spiker, så de bør ikke brukes. Rasp for korte negler fransk manikyr eksperter anbefaler bevegelser i én retning, flytter sagen i en vinkel på 45 grader fra hjørnene av neglen på midtpunktet. Dette vil bidra til å forhindre separasjon.
Fransk manikyr korte negler

Når du har lagt neglene vakker, og viktigst av alt, den samme formen, begynner å vannbehandling. Pen dyppet i varmt vann for å myke opp neglebåndene. Denne prosedyren vil være mye mer effektiv hvis du legger til en pre-vann flytende såpe og havsalt. Bra skuespill på hender og urte avkok.
10 minutter er nok til rozm'yakshylasya skjellaget. Fortsett deretter å fjerne det. Hvis du foretrekker en klassisk manikyr - hårstråene fjerne den ved hjelp av pinsett eller spiker nozhnychek. Hvis du gjør det europeiske, kantklipping manikyr - bruk en spesiell væske for å myke opp overflødig hud rundt neglene og forsiktig fjerne restene av en bomullspinne.
Fransk manikyr korte negler

Nå er den morsomme delen - negledesign. Som vi allerede vet, ut fra fransk manikyr - en hvit tips på bakgrunn av delikate pastell naturlige toner. Men til fargede lakk bedre legge ned på negleplaten, spiker før deres søknad er nødvendig for å dekke underlaget - lakk basen. Det er ikke bare å justere farger og overflaten av negleplaten, men også for å beskytte den fra malingsfargepigmenter.
Fransk manikyr korte negler

Neste, den mest avgjørende trinn i fransk manikyr - tegning på tuppen av neglen hvite kanter. Dette kan gjøres og tynn pensel bruker hvit akrylmaling, og med spesielle strimler, sjablonger som kan kjøpes som en del av fransk manikyr kit. Det viktigste - å gjøre en veldig klar og glatte kanter negler, og i vårt tilfelle, når vi gjør en fransk manikyr på korte negler, bør kanter også være svært tynn.
Fransk manikyr korte negler

Hvis den første gang, vil ikke fungere - ikke gir opp, i dette tilfelle hoved erfaring. Etter "smil" spiker spores - dekker hele overflaten med lakk blek rosa eller andre naturlige farge.
Fransk manikyr korte negler

Nå kan du puste lett - det viktigste du har gjort. Det gjenstår bare å dekke fransk manikyr fiksativ og nyte resultatene av deres arbeid!
Fransk manikyr korte negler
Яндекс.Метрика