Frisyre Shell (foto)Fint hår Shell anses universell og lengre opphold fasjonable. Ofte kalles det annerledes - snegl, fordi tydeligvis det er svært lik Pecten. Frisyre Shell kan gjøre utseendet ditt harde eller gi ham med ømhet og romantikk. Og hvis du viser litt fantasi, legge ut et originalt og minneverdig.

Noen kvinner finner frisyre Shell kjedelig, men det er det ikke. I dag er det mange varianter av det, med glatt kjemmet hår, slurvete, med innslag av andre hår prydet med all slags tilbehør.
Dette frisyre er Shell
Frisyre Shell (foto)

Den største fordelen med denne frisyre - eleganse. Legging stand til å visuelt gjøre en kvinne høyere og slankere. Derfor Shell perfekte lave jenter eller damer med curvy form. Frisyre åpner halsen, understreker sine elegante linjer og tiltrekke oppmerksomhet. Fra dette perspektivet skallet lett kan velge kvinner som er vakre og aristokratiske skuldre nakke.
Dette frisyre er perfekt for alle hår lengde, hår og hvis arten av nivået og glatt - er dette det beste alternativet. For krøllete hår og frodig utyuzhok trenger for utbedringen.
Frisyre Shell (foto)

Frisyre Shell går med ethvert antrekk - og offisielle virksomhet dress og kjole. Med det, vil du alltid se attraktive.
Hvordan lage en frisyre Shell
Frisyre Shell (foto)

Håret bør være forberedt på å lage frisyrer. For å gjøre dette, setter vi dem tørket gel og hårføner. Nærheten smell skille strand og stikker henne bortsett fra alle stealth hår. Alle andre låser skikkelig vыchesыvaem, overføre til den ene siden, deretter feste den direkte proboru bruke sniking. Da håret vridning i motsatt retning for å danne den ønskede struktur, og å feste den. Korrigerer mindre feil og bruk maling. Frisyre klar.
Frisyre Shell (foto)

Alternativer frisyrer Shell

Den klassiske versjonen av skjell alle vet, og mange føler kjedelig, hvorfor finnes ulike varianter.
Wave.Før samle håret for å skape sin vind uaktsom bølget effekt.
Evening Shell. Fantasy i å skape frisyrer nesten ubegrenset. Endene kan krølle eller la feltet stå tomt.
Pen tape laget ved hjelp av jern: de kan redusere eller festet med to bolter i form av en blomst. Du kan legge til en rekke frisyrer å dekke.
Frisyre Shell (foto)

Bow. På toppen av halen å gjøre, dele den inn i tre deler: den gjennomsnittlige minst to andre. Av disse danner en sløyfe og hans tredje, deretter feste bolter.
Double Shell. Hår delt i to deler og tvinne skjell i retning av hverandre.
Bulk hår fleece passer eiere tynt hår. Å skape frisyrer låser nachisuyut, en haug med gjøre ganske fri, og stramme tourniquet er ikke stramt. Hvis lengden av håret når skuldrene bør vridning starte med spissene, løfte håret på røttene. Når håret er lang og tykk, nachis gjøre for frodige og størrelse skjell.
Shell utstedt med rygger. I dag blir håret ikke å være harde. Det kan være litt slurvete, dette tampen igjen fri. Virvlende tråder utstedt på hver side, gjøre bildet mer romantisk. En vanlig variant skall med cholkoyu som starter fra midten av hodet, mens stramme tourniquet på sidene og bak.
Frisyre Shell (foto)

Frisyre Shell og passende for et forretningsmøte og til enhver festlig arrangement. Det er nok å legge noen interessante tilbehør og styling vil være spesielle.
Dette styling kan være en god løsning for et bryllup. Hun ser blek og hans klassiske syn utfyller tradisjonell brudekjole. Av subtil aksel frisyrer lett fikse slør. Og for å legge til en festlig notater, bør du velge dekorasjoner som passer den generelle stilen på kjolen. Dette kan være hue, kammer, kunstige blomster, pins med uvanlige hoder.
Frisyre Shell (foto)

Shell velger ofte frisyrer kjendiser og Hollywood-stjerner. Dette styling gir gode muligheter for eksperimentering kan gjøres asymmetrisk skall, løftet opp, eller snarere ned. Noen alternativ vil se romantisk og milde. Men det viktigste - det er veldig fort, og noen måte gjøre interessant.  
Forebygging av liggesårBehandling av trykksår - en lang og smertefull og vanskelig for pasienten og for behandlingsprosess. Derfor alltid lettere å forebygge trykksår enn utøve sin behandling.
Hindre trykksår bør være kontinuerlig og omfattende, det inkluderer følgende trinn som:
- Eliminering av risikofaktorer;
- Bruk enheter mot trykksår;
- Grundig hudpleie pasient;
- Stimulering bevegelsen av pasienten (hvis mulig);
- Care om riktig ernæring og kosthold på pasienten.


Risikofaktorer for trykksår og deres utelukkelse

Risikofaktorer, som i de fleste tilfeller innebærer dannelsen av trykksår er:
- Overvekt eller vice versa, utmattelse;
- Fast eiendom;
- Tilstedeværelsen av hjerte-og karsykdommer;
- Diabetes;
- Utilstrekkelig væskeinntak eller underernæring;
- Fekal inkontinens eller urin;
- Utilstrekkelig hudpleie;
- Allergiske reaksjoner til å bry seg;
- Tilgjengelighet av irriterende objekter og detaljer på klær eller seng.

Å eliminere risikofaktorer for trykksår, må du gjøre følgende:
- Utfør daglig inspeksjon av huden til pasienten, med fokus på risiko for å utvikle trykksår soner og områder av bein forestillinger;
- Hver to eller tre timer (inkludert om natten) for å endre plasseringen av pasientens kropp til hans hud er ikke utsatt for overdreven kompresjon og bløtvev ikke zmischuvalysya;
- Conduct reversering i samsvar med forholdsregler for å hindre strekking av huden;
- Unngå for lav eller for høy temperatur i rommet der pasienten;
- Obscure sengetøy med myke naturlige stoffer;
- Legg pasienten bare behagelig, sømløs som mulig og dra-på knapper laget av naturlige materialer;
- Nails klippe kort pasienten;
- Timely skifte av sengetøy og bruke den nødvendige hygiene.

Bruken av profylaktiske anordninger protyprolezhnevyh
Hoved slik tilpasning er langt protyprolezhnevyy madrass som forhindrer komprimering av enkelte deler av kroppen. Bruk av denne madrassen mot trykksår effektivt gjennom jevn fordeling av press og direkte effekten av massasje som bidrar til å normalisere blodsirkulasjonen, gi ernæring og respiratoriske vev.
Redusert variasjon protyprolezhnevyh madrass er protyvoprolezhnevaya er brukt i tilfelle at pasienten er flyttet til en rullestol.
Ved protyvoprolezhnevыm enhet omfatter også kvarts stråle av åpen type, rense luften, nøytralisere lukt og bidrar til en mer effektiv behandling prolezhnevyh skade.
Omsorg av pasienten for forebygging av trykksår
Mens omsorg må oppfylle følgende krav:
- Hold huden ren og tørr;
- Gjennomføre delikat hygiene ved hjelp av spesielle godartede uhodovyh midler;
- Hvis det er mulig eliminere bruken av alkoholholdige stoffer og sylnopahnuschyh;
- Endre temperaturen i rommet hvis pasienten svette eller fryse;
- Naturlig utvalg fjerne fra huden så snart som mulig;
- Holder seg til riktig sekvens av kroppsvask - start med den personen går på ørene og halsen, deretter skuldre, torso, armer og ben. Minst behandlet kjønnsorganer;
- For å gjennomføre rettidig utskifting av klær og seng pasient.


Oppmuntre pasienten til å flytte for forebygging av trykksår

Hvis pasienten ikke er fullstendig paralysert, og beholder selv den minste fysisk aktivitet, er det nødvendig å oppmuntre til fysisk aktivitet. Selv hans bevegelser er redusert til enkle shevelenyyu krøller med fingrene eller albuer. Du må forklare pasienten behovet for å flytte, for å overbevise ham om at, fordi slike pasienter får ofte deprimert og ikke ønsker å gjøre noe. Hvis hendene forblir aktive mens i sengen plass må være en stropp til å trekke eller terapeutisk bue, og ulike simulatorer for hands.
Dersom pasientens tilstand tillater det, kan du oppmuntre ham til å bruke rehabilitering pedalnыh simulatorer, men å gjøre det kun etter avtale legen din.
Forebyggende ernæring fra liggesår
Måltider pasienter for å hindre liggesår bør være moderat og balansert kosthold. Oppmerksom på at menneskelig aktivitet ved sengeleie praktisk talt redusert til ingenting, og dermed kroppen trenger færre kalorier, men mer mineraler og vitaminer. Spesiell oppmerksomhet for å unngå trykksår bør gis til mat rik på vitamin C og sink og jern.
Estimert daglig kaloriinntak hastighet i form av sengeleie er 1500 kalorier. Når overskuddet av denne figur er vektøkning, noe som påvirker ikke bare huden, som forårsaker dannelsen av trykksår, men den generelle tilstanden til pasienten. Dietten av pasienten for å hindre liggesår bør være fisk og kjøttretter, meieriprodukter, korn, grønnsaker og frukt, nøtter i små mengder fordi, til tross for det store antallet innspill i sammensetningen av mineraler, de er høy i kalorier. Det bør begrense mengden av mel produkter, animalsk fett, brus og sukkerholdige matvarer, spesielt butikken. Fra bakverk i fornuftige mengder vil ikke være mye skade.  
Яндекс.Метрика