Frisyrer med fletter
 Sjelden, men i virkeligheten er det fortsatt situasjoner hvor uventet invitasjon til en fest eller et tilbud i siste øyeblikk billetter til showet når du trenger å se originalen, imponerende og elegant, men det er ingen måte å besøke frisørsalong.
 I dette tilfellet, komme til unnsetning frisyrer med fletter, lære hvordan du gjør ganske enkelt, spesielt i nærvær av visuelle trinnvise instruksjoner, og viktigst av alt - de ikke krever tidkrevende og kan gjøres i siste øyeblikk.Frisyrer med fletter
 Veldig enkel i utførelse, men heller spektakulær og skaper et bilde av en beskjeden, sjarmerende og stilig jente er frisyren Land. Den er utført med to fletter som er flettet fra templene til baksiden og deretter krysset og faste.

Frisyrer med fletter
 I den første fasen håret er delt i to deler ved hjelp av skiltes i midten. Ta tråden på venstre tinning og høyre raser nedover mot forkanten av hår vevd fransk flette, som deretter går bakover.

 Deretter sette en lås nær høyre loddet og fransk flette vevd mot venstre tempel og deretter til baksiden.
Frisyrer med fletter
 Når begge musefletter klar, overlapper de hverandre, og den rette enden av flettene skjult ved hjelp av pinner og usynlig i venstre templet og venstre ende flettene - til høyre.


Frisyrer med fletter
 Frisyre, som består av to franske fletter kan være både høytidelig og formell og lekent romantisk. Ljå veve forfra og bakover, og deretter løper sammen i en enkelt snor, som er festet på undersiden av hodet.Frisyrer med fletter
 Først, er håret delt i to deler ved hjelp av dele. Steder å gå pannen tempel begynner veving vanlige franske fletter. Det dopletaetsya til baksiden og fikset det.

Frisyrer med fletter
 Da den andre delen av håret symmetrisk vыpletaetsya annen pigtail, som bringes til baksiden, hvor det er forbundet med den første skrå og fikseres ved bunnen av ryggområdet ved hjelp av list og pinner.


Frisyrer med fletter
 De resulterende variant frisyrer med fletter er ganske strenge og næringsliv, for å gi den hodelykt og gi håret volum bør prakt i både vevd flettene forsiktig trekke trådene.


Frisyrer med fletter
 Svært fasjonable frisyre fra vanlige fletterKrever ingen spesielle ferdigheter og er egnet for veving tilfelle noen orientering.
 Før pyntebånd håret er delt inn i tre deler uten spesiell avskjed: den største delen inneholder om lag to tredjedeler av hår, og en tredel rett og slett delt i to.
Frisyrer med fletter
 Fra den vanlige etterfølgende tråder skjerm (flettene i fig A og B - nivå og C - to ganger), men ikke tett vevnad anvendes, men heller fri.Frisyrer med fletter
 Da satt den høyeste Spit (C), dreier seg om to mindre (A og B) og festes med pinner.Frisyrer med fletter
 Mer lik handling holdt i pigtail A.Frisyrer med fletter
 Og med musefletter Art. Å skjule spot feste endene av flettene kan bruke en stor sikkerhetsnål eller bånd.Frisyrer med fletter
 Frisyre ører kan ha to alternativer for å skape prestasjons ordinær virksomhet eller kveld utsøkt bilde.
Frisyrer med fletter
 Hår delt i to like deler ved hjelp av avskjed, og på den ene siden av hodet (fra tempelet til baksiden) zaplitayetsya normal øre. På baksiden av hodet (eller rettere sagt, når de øvre kant pigtails kommer til skille), den andre flette av hår og plentayetsya til bunnen av øret.Frisyrer med fletter
 Så er det to alternativer for frisyrer, eller pigtail forble innpakket hårstrå, langt hår fast og forblir i en hale,
Frisyrer med fletter

Frisyrer med fletter

 eller flette er koblet til resten av ryggen, på vanlig zaplitayetsya pigtail og rullet inn i en bolle, som er festet med bolter.  
Enkle frisyrer for hverdagen
 Ved omtale av at skjønnhet krever ofre, kvinner er mange ubehagelige, men nødvendige prosedyrer, voksing, øyenbryn form korreksjon, cellulitt massasje og så videre. Men ikke hver dame mener at regelmessig bringer skjønnhet til offerets alter mest verdifulle - tid.
 Faktisk, hvis du tenker på, det kjente kvinnelige ritual "for å få meg opp" hver dag tar mye av vakre damer i tid, blir årsaken til forsinkelser, forsinkelser og ubehagelig masse forvirring. Derfor er det ingen tvil om at noen av det smukke kjønn ville gi mye for muligheten til å se perfekt, mens tilbringe mindre tid.
 Gjør det virkelig mulig å fylle opp sitt arsenal ganske noen enkle og raske hverdags frisyrer som kan endres avhengig av humøret.
Enkle frisyrer for hverdagen
 Et av de mest allsidige frisyrer for hver dag er kjerringrokk. Mange kvinner undervurderer denne frisyre, vurderer det for enkelt og hjem. Men hestehale - det er virkelig god frisyre kan dekorere et bilde (kontoret, hjemme eller kveld). Selv de modellene som deltar i Fashion Week har ofte å bruke den.
 Lag en hestehale er et blunk. Bare tre enkle trinn:
 1. gre forsiktig håret med naturmateriale.
 2. kam håret tilbake og samle en jevn stråle oppå eller under.
 3. Fest hestehale elastisk, pin eller tape.
 Avhengig av situasjonen hestehale kan variere:
 • Vikle halen rundt en av strengene, slik at den dekket tyggegummi. Sikre usynlig. Hvis du vil, kan du lage tråder av tynt hår.
 • Med hår hale komponenter kan flette noen Kos (antall og tykkelse avhenger av dine ønsker og tetthet av hår).
 • Hår som utgjør halen kan krølle. Få rask og originale kjole.
 Men alle damene bør huske flere nyanser. Først ser det ryddig hestehale bare hvis håret nøye kjemmet og renset godt (ingenting stikker ut, ingen uregelmessigheter). For det andre, hvis du har fluffy, uregjerlig hår, frisyrer fra det bør bli forlatt, det vil se rotete (som et alternativ til å bruke gode verktøy for styling).

 En annen elegant og rask uformell frisyre kalt Shell. Den konverterer umiddelbart et bilde, noe som gjør det feminine og delikat. Skilpadden er ideell for både kontor og for sosiale arrangementer. Og aller viktigst, er bare noen få minutter.
Enkle frisyrer for hverdagen
 1. kjemmet håret samlet i nærlys (eksperiment med høyden på skilpadde, og du vil finne det perfekte valget for seg selv).
 2. Strålen er fast og elastisk, holder slutten, løft opp.


Enkle frisyrer for hverdagen
 3. Håret vridd inn i et stramt bjelke slep.
 4. Når røyken er ganske stramt, begynner han som en "form" rulle. Denne valsen er skilpadden.Enkle frisyrer for hverdagen
 5. hårtuppene kan skjules inne i valsen, men du kan legge igjen åpen, noe som gir dem en interessant form.
 6. Hvis du ikke sølt hår og så ryddig, fest den med pinner og lakk. Oh, og til slutt, noen ekstravagant lyst hår som vil elske de jentene som liker å tiltrekke seg oppmerksomhet. Vakkert hår baugen med Du vil ikke forlate ubemerket.
Enkle frisyrer for hverdagen
 Til tross for den tilsynelatende kompleksitet, gjør håret-bow ganske enkelt, raskt og over). Man trenger bare bruke noen få treningsøkter, og du vil raskt lære å gi håret den ønskede formen.Enkle frisyrer for hverdagen
 1. Gre håret i en høy hestehale samle, sikre den elastisk.Enkle frisyrer for hverdagen

Enkle frisyrer for hverdagen
 2. Del hestehale i to halvdeler, og hver tar på en liten spinner spesifisere en tråd av medium tykkelse. Det ferdige tråd vende tilbake og rette pinnen, så det ikke forstyrrer.

Enkle frisyrer for hverdagen
 3. Ta en ekstra tyggis og fikse håret hennes mot slutten av halen (for enkelhets skyld kan du vri håret i en stram tourniquet).Enkle frisyrer for hverdagen
 4. Håret fanget mellom to elastiske bånd, trekker litt for å danne en "fan" (hår må ikke skli ut av tannkjøttet). Dette vil "ører" bue.
 5. Plasser "ører" av okropyvshy maling og festebolter.


Enkle frisyrer for hverdagen
 6. Ta den samme strand av dere satt til side og forsiktig gre den tilbake (slik at det dannet en bro mellom partene bow).Enkle frisyrer for hverdagen
 7. Strand-pinners jump sikker eller usynlig.
 8. skjønnheten bak frisyre kan dekorere kam eller pinne. Etter å ha mestret disse tre enkle frisyrer for hver dag, kan du spare mye tid på arbeidskrevende styling og ser alltid velstelte og attraktive. En liten utholdenhet, vil enhver frisyre være for deg grunn til glede, ikke sorg.  
Яндекс.Метрика