Frisyrer (prychosky) for mellomlangt hår med cholkoyu (foto)Vakkert hår er en kilde til stolthet og misunnelse. En rekke eksisterende hår vil skape nesten ethvert bilde. Den vanligste varianten - håret av middels lengde, supplert smell. Å skape ukladan du bruker litt tid, og viser fantasi, kan du velge frisyre som passer deg best.
Håret middels lang frisyre fungerer godt med cholkoyu og helt glatte tråder. For å gjøre dette, må du rette de jern, bør cholka utvides og rett - dette vil hjelpe markere øynene dine. Ofte jenter gjør frisyrer med cholkoyu når håret er middels lengde konkluderte bølger ved hjelp av pinsett og curlers.
Frisyrer (prychosky) for mellomlangt hår med cholkoyu (foto)

Nesten alle kvinner frisyrer er opprettet fra håret av middels lengde og suppleres cholkoyu. Unntak - jenter som har svært lav panne. Se vakre frisyrer med håret høydepunkter og cholkoyu. Å skape behov hår brashynh, hårspray, strykejern, curlers og alt som trengs for installasjon. Å dekorere brukte felger, bånd, pins. Cholku kan settes på skrå, eller sideskill.
Alternativer frisyrer med cholkoyu
Håret middels lang hårklipp kaskade er ofte utført. Uavhengig av type hår det understreker deres skjønnhet. Tynt hår synes mer og mykne hardt og tett kaskade overgang. Frisyrer som er basert på en kaskade av middels lengde, svært mangfoldig, og kan gjøre dem ved hjelp av ulike typer emballasje.
Frisyrer (prychosky) for mellomlangt hår med cholkoyu (foto)

I skjønnhetssalonger ofte håndverkere arbeid med mellomlangt hår og lage frisyrer med cholkoyu. Denne konklusjonen forfriskende ansikt, la det virke yngre. Klassisk scene med cholkoyu, slik legemlig lyse og interessante bilder, fantasere med konklusjonen og patch tråder. Vil hjelpe og ulike modelleringsverktøy - maling, voks, gele og skum, som vil ta opp resultatet.
Frisyrer (prychosky) for mellomlangt hår med cholkoyu (foto)

Ved klipping scenen mulig følgende konklusjon: Trekk hårføner eller jern. Noen mellomlangt hår kan identifiseres ved hjelp av ukladochnoho produkt. Endene av hår kan Stram både innvendig og utvendig.
Rack av cholkoyu ikke gi færre muligheter for en rekke frisyrer med mellomlangt hår. Mod glatt firkant med klare konturer og sterk silhuett.
Funksjoner av cholkoyu frisyrer for medium hår
Svært lønnsomt frisyre med høydepunkter cholkoyu sunt hår av middels lengde. Cholka er klassisk, forkortes eller forlenges til nivået av øyevipper. Ett alternativ konklusjon: Vask, avløp hår, bruke låseinnretningen og lite vzъeroshte hår. Stram Cholku kan være inne med en børste. Hjelpe legge volum føning med en diffuser. Jenter med mellomlangt hår kan krølle krøller med jevne mellomrom. Den klassiske bob, zavytoe på curlers eller bølger slo oppfattes som uavhengig frisyre.
Frisyrer (prychosky) for mellomlangt hår med cholkoyu (foto)

Usymmetrisk avslutningen av cholkoyu opprettet med mellomlangt hår - er et alternativ for kvinner som ønsker å skille seg ut fra mengden. Den passer enhver ansiktsform, og vil skjule alle feilene. Asymmetri kan gjøres bare på cholku eller velg en tråd, og er den lengste. God hår går gjennom et kvadrat eller bob med revet eller skarpe kanter. Hvis du riktig velge farge, kan du skape en unik og spektakulær måte.
Frisyrer (prychosky) for mellomlangt hår med cholkoyu (foto)

Stilige frisyrer kan gjøres på lik linje hår av middels lengde, trimmet graderte grader. Deres funksjon er å skape ulike nivåer av den ideelle lengden på kuttet. Alternativet - for kant til kant hår fylyrovkoy. De enkelte tråder er litt lukket ansikt cholkapry forblir helt flat. Volum ved avslutningen gis bare røtter. På slutten satt et verktøy som gir håret glans og glatthet.
Kveld håndspålegg medium hår
Frisyrer (prychosky) for mellomlangt hår med cholkoyu (foto)

Vi bør si om kvelden frisyrer opprettet med mellomlangt hår og supplert cholkoyu. Kjør dem er lett og med deg selv. En av teknikkene - asymmetrisk hale, komplett med krøller. Eller det kan være en hestehale eller flette fra nakke. Fortsatt på moten veve frisyrer som en del av kvelden. Hvis du har en resepsjon, samle håret i en lav hestehale med noe parti, stramme låser, pins eller podkoly sin stealth som dannet bjelke. Strands cholky må justere og feste skum eller voks, og bjelken - lakk. Komplett bilde lys sminke og du vil erobre alle andre.
Frisyrer (prychosky) for mellomlangt hår med cholkoyu (foto)

Mellomlangt hår - en rekke muligheter for realisering av drømmer. De kan skape enhver frisyre alltid være moderne og attraktiv.  
Effektene av røykingHvis du røyker og ikke tenke på hvor mye skade på helse bringer en slik lidenskap, så bør du lese denne artikkelen. Og ikke bare røykere trenger å vite effekten av røyking, er det nødvendig å vite alle. Husk hvor mange av dere har venner, slektninger og venner av røykere? Folk frivillig ødelegge ikke bare seg selv og sin helse, men også nære venner som røyker inhalert damp.
De fleste røykere er mest sannsynlig bare ikke tenke på konsekvensene. De vet selvsagt at angivelig røyking er skadelig, men hvordan det er skadelig, og hvilke instanser er berørt - ikke faktum. Så, er hensikten med denne artikkelen er å røykerne forlatt avhengighet. Nå, for at organer blir påvirket av røyking, og truer folk som tar daglige doser av nikotin.
Rundt 90% av mennesker med sykdommen av lungekreft - røyker. Men ikke bare kan lage kreft fra røyking, en svært vanlig kronisk sykdom forbundet med irreversible degenerasjon av lungevev - emfysem. Røyking øker også risikoen for hjerte- og karsykdommer, spesielt hjerteinfarkt. Når det er konsumert nikotin på kroppen flere ganger raskere påvirkning av alkohol.

Effekten av røyking på menneskelig utseende

En ugunstig effekt på menneskelig konstant bruk av nikotin fra slike vaner en person ser eldre, huden blir løs, gule tenner, og mange andre negative faktorer kan være oppført, men la oss se mer.
I de fleste tilfeller er det problemer med huden, slik at huden blir fratatt oksygen og næringsstoffer. Det blir en svært blek og utydelig eller synes ujevn tone person. I tobakk inneholder røyk over 4000 kjemikalier som kan forårsake nedbrytning av kollagen og elastin - stoffer som har egenskapen å gi huden elastisitet og styrke. Derfor konstant røyking og bo i nærheten av røyker forverrer hudens struktur. Som et resultat av tidlige rynker begynner å dannes, siger ned i huden. Når huden mister sin fasthet og elastisitet, siger ned huden i armene og brystet. Og siden vi snakker om huden, dukker hodet bilde mann med sigarett i hånden. Ikke rart vi snakker om hender og fingre, kan tobakk male dine hender, fingre og negler, som er ikke en hyggelig faktum.
En av de negative faktorene ved røyking - rynker rundt munnen. Når røyke en person bruker visse grupper av muskler rundt leppene, som er nonsmoking folk nesten ikke bruker. Gitt det faktum at huden har en tendens til å tape elastisitet, alt dette fører til rynker rundt munnen.
Med alderen, kan vises personen mørke flekker. Studier har vist at folk som røyker alder flekker vises oftere og i mer alvorlig form. Som nevnt ovenfor i artikkelen, når røyking raskt begynne å slå gule tenner, men det er ikke alt. I mennesker røyking har blitt identifisert mottakelighet for utviklingen av tannkjøttsykdom, dårlig ånde og andre problemer med oral hygiene. , Faller også røykere ofte tenner emalje ødelagt mye raskere.
Listen er en ufullstendig liste over ulempene ved røyking er forferdelig aversjon, og mannen som bryr seg om sitt utseende, begynne å tenke om å gjøre slike offer for et par minutter av glede? Fortsatt bevise det gjennom og fortelle deg om alle de negative sidene ved denne vanen.
Alle mennesker observert tendens til å utvikle spissfindigheter i håret med alderen, akselererer røyking prosessen. Ifølge forskning, ble det funnet at folk som røyker har en tendens til ikke bare forverret strukturen på håret, men håravfall.
Også hyppig røyking er mer sårbare øyne. Øker risikoen for grå stær.
Like vanlig sykdom hos personer som røyker - er psoriasis. Psoriasis - en kronisk sykdom som fører til skjellende flekker på huden, for det meste på albuer, armer, ben, rygg. Flekker kan være rød og hvit.
Alt vi vet alle at alder har en tendens til å dukke opp rynker rundt øynene, rynker hos røykere utvikler i en tidligere alder og dypere. Røyk fra sigaretter forårsaker prymruzhuvatys stadig beskytte øynene mot røyk. Alle disse vaner utvikle rynker rundt øynene, som folk ga navnet - "kråketær". Også de elementer som inneholdes i tobakksrøk, skadelige for strukturen i hud og blodkar rundt øynene.
I tillegg har røyking påvirker en persons utseende, som vi er godt kjent med at kroppen vår lider sterkt fra innsiden. Fordype deg i dette spørsmålet i mer detalj og vurdere hvilke organer og hvor mye endring fra å røyke?
Effekten av røyking - interne endringer
Kardiovaskulære systemet
Fordi røyking hos mennesker øker kolesterolnivået i blodet, derfor i arteriene som fôrer hjertet begynne deponert fett, og de er forseglet. Som et resultat kan det være et myokardialt infarkt. Så alle røykere forhøyet kolesterol, og tilfeller av hjerteinfarkt oppstår 4-5 ganger mer sannsynlig enn ikke-røykere menn. Tilførsel av oksygen til hjertemuskelen er brutt på grunn av blokkering av hemoglobin karbonmonoksyd, alt dette fører til lesjoner i hjerte og blodkar.
Mage
På grunn av den langvarige røyk magen korrodert beskyttende lag, noe som fører til magesår. I magesår oppstår verkende og brennende smerte som kan vare i noen minutter og et par timer etter å ha spist. Dessuten kan det være smerter i morgen, kan de være ledsaget av kvalme, tap av appetitt og vekttap. Slike sår kan føre til magekreft.
Lett
Fordi røyking kan "tjener" lungekreft - en svulst som oppstår på overflaten av lungene. Fremveksten av denne forferdelige sykdommen avhenger av hvor mye en person røyker sigaretter per dag og antallet inhalert røyk. De viktigste negative stoffer som finnes i harpiks, er: bensapyren, nitrosaminer og radon. Symptomer på kreft er pågående hoste, hoste opp blod, brystsmerter, bronkitt og lungebetennelse gjentas.
Øyne
Endre netthinnen, er irritert slimhinne øyet, kantene på øyelokkene begynner å hovne opp, mistet synsskarphet. Øynene blir røde konstant røyker fordi røyking hemmer metabolismen av sporstoffer av anlegget mat.

Blære

Etter 40 år, røykere er mest utsatt for blæren sykdom, spesielt for menn. Symptomene på sykdommen av blæren, bekkensmerter, problemer med vannlating og utseendet av blod i urinen.
Reproduktive systemet
Røyking fører til forstyrrelser i nervesystemet som fører først og fremst til betydelig forverring av fruktbarhet og seksuell atferd. Ifølge forskere oppført impotens oppstår på grunn av konstant bruk av tobakk. Fordi ufruktbarhet hos menn økt med flere ganger.
Bones
En av de vanligste sykdommene - benskjørhet, kan det føre til osteoporose.
Føtter
Røykerne lå på lur for vaskulær sykdom - endarteritis som påvirker arterier føtter. Stoffer føtter med denne sykdommen er fratatt blodtilførsel og kan bli utryddet. Dette kan bli til koldbrann og amputasjon av nedre ekstremiteter.
Hva annet kan du si røyke - onde mannen selv mister sin helse. Jeg leste artikkelen, håper du har sett dette. Kanskje vet alle konsekvenser du endrer holdninger til sin vane. Hvorfor mister deg selv hvis du kan leve livet uten å skape slike problemer for deres helse. Unngå å røyke mens du overtok forferdelig sykdom. Det kan gjøre dem lett, men herdingen er ikke alltid mulig. Ifølge vitenskapelige data, nylig fleste av dødsfallene det fra virkningene av røyking. Tenk om din familie, venner og av seg selv, ikke ødelegge helsen til dine hender!  
Яндекс.Метрика