Førstehjelp for blåmerker

 Det skjer ofte at en transport kjøpesenter eller en park mann tilfeldigvis droppet eller brette opp. Etter å ha blitt truffet, ikke alle rush å kontakte sykehuset, særlig hvis huden ikke er skadet. Imidlertid, for å etablere graden av skade er viktig. Dette vil unngå konsekvensene av fremtiden.

Førstehjelp for blåmerker

 Slaughter ledsaget av skader og til og med brudd av blodkar, noe som fører til indre blødninger. Dersom du opplever plutselig smertefull følelse, og treffpunktet der blåmerker og hevelser, er det de viktigste symptomene. Det er fire grader av støt:

 •  først. Drevet av advent av småskader (skrubbsår, riper). Det tar 3-4 dager på egenhånd og ikke ledsaget av smerte;


 •  andre. Det er preget av muskel brudd, utvikling av hematom og hevelse. Pasienten opplever sterke smerter og en generell svekkelse av helsen;


 •  Tre. Dette grad utvikler seg på grunn av den sterke støt og brudd ledsaget av muskler og sener. Det er også mulig forvridning. Denne skaden er svært farlig for hodet, halebenet, knær og ledd;


 •  Fire. Dette er den vanskeligste karakteren av alt som er mest farlig for mennesker. Den skadde delen av kroppen er ikke lenger i stand til å fungere i fremtiden, og ikke å behandle.


 • Førstehjelp for blåmerker

   Terapi utføres basert på alvorligheten av skaden. I tilfelle av en streik bør søke så snart som mulig til traumer. For ikke å skade deg selv eller noen andre, burde vite alt om førstehjelp. Ikke bare hindre forverring, men tvert imot - for å forbedre den.
  Førstehjelp for blåmerker


   Førstehjelp for blåmerker


   Ikke alle på skolen var et emne som beskjed om å gi ulike typer omsorg. Nå har du muligheten til å huske de grunnleggende reglene. Vi vil gjennomgå vanlige typer skader som kan være gjenstand for både barn og voksne.

 •  Forsøk armer, ben, fingre. Vi må umiddelbart sette noe kaldt til de skadede områdene. Det kan være is, komprimere, frosset kjøtt i fryseren, etc. Kulden bidrar til å begrense blodårene, eliminere utseendet på et blåmerke. I tillegg er denne teknikken reduserer smerte. Etter en stund, bør isen fjernes og tett binde opp det skadde området. Det er viktig at pasienten hadde drept legeme i en litt hevet stilling for å unngå problemer med blodsirkulasjon.


 •  Skader person eller en hvilken som helst område av kroppen. I dette tilfellet må også kaldt komprimerer. Trenger du å overvåke temperatur og erstatte så langt som varme. Etter 24 timer, fjerner behovet for å komprimere og kaldt innvirkning i stedet gi varme (oppvarming). Det kan bidra til å avlaste blåmerker. Det er best å umiddelbart ringe en lege fordi når slående kroppen lurer kanskje på indre organer.


 •  Slaughter leddene. Skader i leddene, inkludert kneet, bør behandles hovedsakelig med is. Dersom streiken ikke krever medisinsk intervensjon, deretter raskt eliminere smerte og hevelse hjelp avkok av Arnica blomster, kamille. Også svært effektive rubbing kamfer olje og løk-hvitløk omslag.


 •  God hjelp raskere gjenoppretting midler fra påvirkning, som kan kjøpes på apoteket. Mest populær: Troxevasin, Dolobene gel Yndovazyn, salve Dr. Theiss.
  Førstehjelp for blåmerker

   Hvis du oppdager at utsiden av traumer har forlatt ingen spor, men smertene fortsatt hersker, må kobles til fysiologiske behandlingsprosedyrer. Elektroforese eller magnetisk hjelp slåss ikke bare med ubehagelige følelser, men også hindre utvikling av ulike sykdommer.

  Slakting av ribbe: symptomer og behandling
   Slaughter kanter - en med skader mannen bringer ham en masse bekymringer. Det kan skje i høst, da treffer en liten styrke. Dermed er det smerte, hematom på stedet av virkningen, i mer alvorlige former kan være kortpustethet. Hvis behandlingen starter omgående, kan skaden bli behandlet i 10-12 dager.
   Symptomer innsats ribbe
   Av seg selv slakte ribbeina sykdom ikke tro det - form for skade som kan oppnås uavhengig av hverandre, men også være et resultat av forskyvninger og brudd. Ribbene består av to typer av bindevev, brusk og ben, som deformeres ved anslag.
   Blåmerker er forskjellig fra andre deler av kroppen, ser det karakteristiske blåmerker (blåmerker), skifter farge, til treffpunktet dannes svulst. Hvis du treffer en rib, vil smerten være i brystet, og det er derfor i de første minuttene etter skaden kan være kortpustethet.
   På høsten er vanligvis treffer noen ribben, så hevelse er stor, ser det litt skremmende, men i seg selv kan ikke bringe slakting kroppen mer skade enn for eksempel et brudd.
   Forsøk er alltid ledsaget av alvorlig smerte å diagnostisere problemer rett til å gjøre røntgenstråler, som i tilfelle av brudd behandling vil variere.
   Ribbene tjener en beskyttende funksjon av menneskekroppen, danner de en fast ramme som det er mange mykt vev (hjerte og lunger). Ved slakting ribbeina kan synes at det er umulig å puste, er det på grunn av svekkelsen av bein under direkte skade. Smertefulle opplevelser er bare 5-10 minutter, hvis stedet er faktisk sammenkrøpet, men hvis brutt rib, vil smertene øke med hvert åndedrag.
   Behandling blåmerke ribbe
   Opprinnelig forutsatt rolig, må offeret bruke en bandasje, undertrykkende og gi det et halvt sittende stilling for å akseptere at noe blod igjen i de indre organer.
   I området av blåmerker bør gjelde en kald komprimere til stedet av blod vidrynula ødeleggelse. Ice - en flott måte å lindre smerte og stress. Behandling blåmerke ribbeina er lotions og "isposer" vil bli vist i løpet av fem dager eller til smerten i seg selv vil ikke fungere.
   Rundt kantene er muskuløs ramme, som, til tross for smerter, bør du alltid lastet fordi gjenopprettingen var rask. Rekreasjon og mangel på mosjon vises bare i de første dagene etter skade.
   Spise smertestillende, legemidler som har anti-inflammatorisk effekt. De bør foreskrive en lege, etter en grundig undersøkelse av feltet av slakting. Når treffer kanter sykehusinnleggelse er ikke nødvendig, men hjemmebehandling er nødvendig, som i de to første dagene vil du være vanskelig å gå og puste gjennom sterk skjærende smerter i brystet, vil du skyter "is komprimerer" og tabletter "Ibuprofen", " Spazmalhon. "
   Et par dager senere, når du føler de første tegn på lettelse, er at når smertene begynner å falle, begynne å gjøre torso venstre og høyre, uten å heve armene over hodet. Se opp for helsemessige årsaker - alle tøyningsøvelser skal være gjennomført på en sikker måte, uten ubehag, uten rykk og brå bevegelser som kan musklene gradvis kommer til tone.
   Noen ganger leger anbefaler en fast bandasje på satsingsområde elastisk bandasje. Apoteket kan du kjøpe en spesiell vest som reduserer belastningen på kantene: det bør gjøres hvis du jobber innebærer tungt fysisk arbeid, mens andre - ikke nødvendigvis.
   Tradisjonell medisin behandler blåmerker
   Behandling blåmerke ribbeina hjelpe tradisjonelle medisiner. For eksempel etter en is komprimere anbefale rubbing blåmerke alkoholholdig løsning i forholdet 11 vann og svelges planter arnica blomst ekstrakt.
   Den mest enkle og effektive middel er bodyaga streik som pounded staten pulver er fortynnet med kokt vann og som en komprimere pålegge skadestedet.
   Det er lagt merke til at kål blad bringer stor lettelse, av seg selv den kjølig, så lindrer smerter og betennelser fra treffpunktet.
   Hvis du er skadet, prøve så snart som mulig for å se en lege, fordi ingen vet hva som skjedde med de indre organer. Forfølge selv kan alvorlig skade kroppen din.  
  Makeup Secrets av året!
   Jeg prøver å holde oss til den grad mulig motetrender, inkludert makeup. Motemagasiner er fulle av artikler og fotografier alternativer sminke for å være på moten i år. La fullt konsistente motetrender kan ikke men understreke noe for alle gjør vondt.
   Det viktigste hemmelig makeup i år - et minimum av sminke. Stylister fra hele verden anbefaler å bruke bare til makeup som vil fremheve din naturlige skjønnhet. Det er bare for meg, jeg liker ikke tykt lag med sminke, jeg foretrekker den nødvendige minimum.
   Secret sminke for å være relevant i denne sesongen - bruk av make-up naturlig pastellfarger og lipgloss. Med minimalistisk Du kan med fordel understreke verdighet hans person og være i rampelyset.
   Det er noen ganger viktig råd fra fagfolk, spesielt hvis de er nyttige. Anerkjente makeup artist Lata Khanchandani anbefaler at denne sesongen er veldig enkelt å gjøre naturlig makeup med vekt på leppene.

   For å oppnå den ønskede effekt er ingen skjønnhet oppskrifter er nødvendig. For å oppnå effekten ingen sminke på ansiktet ditt må du bruke en påvist fuktighetskrem og foundation tone naturlige nyanser som passer best til tonen i huden din.
   Deretter bør på fuktig hud i kinnene brukes rødme rosa og for alltid - fluorescerende lys nyanse av fargen. Eye Contour hjelper understreke eyeliner eller blyant. Secret makeup denne sesongen - vakre forførende lepper. For å markere dem og gi dem en søt fylde, må du bruke en lys leppestift eller lipgloss naturlig skygge.
   Verden vil være et sted for skjønnhet og hemmeligheter for øyesminke. Denne sesongen, flere aktuelle sminke stiler som hjelper markere skjønnheten i dine vakre øyne.
   Siden avkastningen av retro mote stil ble fasjonable igjen skrå øyne med langstrakt strelkamy.Chtobы oppnå ønsket resultat og gjøre en nydelig øyesminke, må du holde en tynn linje fra indre øyekrok til utsiden, litt løfte linje til templet.
   Angående langstrakte øyne pil, det er ikke for meg. Slik sminke jeg liker, men på den andre, er det ikke for meg. Jeg bruker bare disse trendene som passer meg.
   Å skape en skytter kan bruke hvilken som helst farge, men make-up denne sesongen rådes til svart. Med dette hemmelig øyesminke kan du lønnsomt fremheve skjønnheten i øynene og være vakker og moteriktig denne sesongen.
   Secret øyesminke
   Denne sesongen er svært fasjonable - Cleopatra makeup.
  Makeup Secrets av året!
   Til dette trenger du å sette på øyelokkene flakk skyggen av en mettet farge og litt forlenge strektegning mot templene. Secret makeup er at bevegelsene dine når søker skygger bør være lys og skarp, som skjelvende hender kan gjøre dessverre hengende hjørnene av øynene. Etter påføring skygger, må du holde den øvre øyelokk kontur liner (blyant) langs vekst av øyevipper.
  Makeup Secrets av året!
   Cleopatra Makeup Secrets
   Oppskrift skjønnhet hvordan man skal oppnå seksuell sminke som aldri går ut av stilen, enkelt.
   For å gjøre dette, må du vite litt hemmelig makeup. Det er at for en seksuell makeup du trenger: svart blyant, brun, hvit eller Pearly skygge skygger.
   Svart blyant omrisset skal skissere den nedre og øvre øyelokk og skygge det med brune nyanser. I områder under øyenbrynene, må du sette skyggen av perlehvit eller farge. Shadows trenger skygge så det var ikke synlig gradient. Deretter må du sette en annen vei, men ikke utvide linjen til de ytre øyekrok. For å oppnå effekten av uskarphet, må du skygge linje med brune nyanser. Som løste den hemmelige forførende øyesminke!
   Jeg håper du kan få fra disse skjønnhet hemmeligheter noe godt for seg selv, vil deres hverdag og ferie makeup tips hjelpe deg å være vakker og behagelig til en verden av skjønnhet forførende glød av øynene dine!  
  Яндекс.Метрика