Førstehjelp for brannskaderDet faktum at alle bør kjenne til reglene for førstehjelp for brannskader, ble vi lært på skolen. Men alle av oss husker de første, og noen ganger disse er viktige skritt som er i stand til å redde et menneskeliv? Mest sannsynlig, nei. Derfor, i denne artikkelen presenterer vi påminnelse om hvordan folk skal opptre på ulike stadier av brannskader. Men en av de viktigste faktorer i denne situasjon - ingen panikk, er det i de fleste tilfeller i stand til å forverre allerede vanskelig situasjon.

Hva er et brannsår, dets typer og symptomer
I medisin,kalt brannskade vev i menneskekroppen, som forekommer ved høye temperaturer, elektrisk strøm, syrer, alkalier, og ioniserende stråling. Følgeligskille mellom termisk, elektrisk, kjemisk og strålingsskader. Ofte er det brannskader (statistikk - 90-95% av alle skader). Hver brenner er klassifisert i henhold til dybden av lesjoner, områder av sin distribusjon, som bestemmer graden av sin alvorlighetsgrad.
Hvis 10% av ødeleggelsen av det menneskelige legemebrenne kan forårsake alvorlig generelt fenomen kalt brenne sykdom og brenne sjokk. Eventuelle endringer og forstyrrelser i sentralnervesystemet forårsaket av smertefulle støt. I tillegg forekommer brenne fordampning fra overflaten av den flytende del av blodet, dvs. plasma, og gangren av de berørte vev og forårsake forgiftning av kroppen av deres henfallsproduktene, og deretter dysfunksjon av indre organer.
Førstehjelp brannskader
Så, førstehjelp avhenger av graden av brenningen. Burns første grad offer behov for medisinsk behandling for brannflate med alkohol eller vodka, pålegge en steril bandasje og kald søknadde berørte brann eller andre stoff seter. Også, kan offeret bli gitt smerte medisin. Betydningen av anvendelsen av kulde i det første minuttet taler ikke bare av dets effektivitet, men i de fleste tilfeller bidrar til å unngå brenning sjokk.
Burns andre-fjerde grad i alle fall være uavhengig foreta seg noe med bobler dannes, det vil si, de kan ikke punkteres eller offentliggjort. Du kan også trimme huden i områder hvor disse boblene har sprukket eller åpnet av seg selv. I dette tilfellet må huden være nøye og forsiktig påført på såret.Brenne overflaten kan behandles med spesiell spray penoobrazuyuschymy (Eg, panthenol)deretter bruke steril klut, slik at det i såret. Brenner disse trinnene ogsånødvendig kaldt, smertestillende, og drikke rikelig med væske. Dette er hvordan du kan hjelpe ankomsten av en ambulanse. Men disse første trinnene hjelpe mest.
Hva kan gjøres for brannskader
Først med hensyn tilsmøring brente overflater med fett, olje eller noen medisinske kremer. Alle disse menneskenebehandlinger ofte bare skade, fordi de er i stand til å forsinke virkningen av varme og føre til infeksjoner. Imidlertid er virkningen av varmen i denne situasjon en nødvendighet, fordi det eliminerer den pasient.
Ogsåbrenne sår forbudt dryss med mel, brus eller stivelse. Disse stoffene kan føre til de mest uventede reaksjoner som vanskeliggjør allerede vanskelig situasjon.
Du kan ikke rive av de forkullede restene av brent klær overflaten. Men du kan rive av klær og hud som brenner uakseptabelt høye nivåer. Dette bør behandles utelukkende av leger med spesial desinfiserte instrumenter.
Burns andre og fjerde grader og kan håndtere alkohol, noe som kan til og med føre til gjentatt smertefulle sjokk.
De første trinnene i kjemiske brannsår
For den mest rask fjerning og oppsigelse av kjemiske midler som får på huden din, skadet seterbør vaskes under rennende vann, minst 10 minutter. Dersom brannskader oppstått ved syrer, må de vaskes med en oppløsning av natriumbikarbonat, som på grunn av alkali - en svak løsning av eddiksyre, og deretter anvende aseptisk bandasje.
Nesteanalgetisk effekt som introduserte ved å kombinere dem med antihistaminer (Eg, løsning promedola eller difenhydramin). Hvis pasienten føler smerte, er det anbefalt å organisere Maske anestesi ved hjelp av lystgass og oksygen i et forhold på 2: 1. Ifølge vitnesbyrd utnevnt kardiovaskulære legemidler. Da offeret hjelp matbit fraktet til sykehus.
Når kjemiske brannsårforbudt å bruke noe væske for vask av brannsår. Det samme gjelder for alle typer av salver, oljer og fett. Også berørte personer kan ikke berøre hender kan ikke berøre bobler og fjerne klær fast til kroppen.
Veldig ofte når kjemiske brannskader pålagt å tilby aktiviteter som hindrer fremveksten av sjokk. I denne situasjonenofferet må sette i posisjon med minimal smerte, mulig å gi ham varm, og drikke rikelig med væske. Du kan bruke varm te eller kaffe. Hvis det led omfattende brannskader, kan det være pakket i en ren og pohlazhennoe ark og deretter umiddelbart innlagt på sykehus.
Selvfølgelig, bør den personen som gir førstehjelp i noen form og grad av omsorg forstå viktigheten av deres umiddelbare tiltak. Også med hensyn til panikk, husk, i denne situasjonen er det - din hovedfiende.  
 Brudekjoler i 2015 vil imponere oss med sin unikhet og ømhet. Chief brudepike kjole lang forbli i minnet på menneskene rundt dem, fordi det er ingenting mer vakker jente i en brudekjole.
 Å kjøpe en kjole for de viktigste feiringer i livet bør bevisst. Før du går til salongen utforske ulike alternativer for kjoler, bestemme stil og farge. Og hyggelig å se moteblader og velge de mest relevante brudekjoler.
Brudekjoler 2015 (34 bilder)

 Noen lurer kanskje på at moten strekker seg til brudekjoler. Det er bare ved første øyekast virker det som alle de samme kjole, hvit og luftig. Faktisk, hvert år i mote omfatter visse stiler, drapere, farge. Hvis du ønsker at deres bryllup dag for å være den mest fasjonable, så les vår artikkel.

 Brudekjoler 2015


 Hvert år prøver designerne å imponere sine kunder med kreative ideer. Noen er allerede til stede samling av brudekjoler 2015. Selvfølgelig er hvert show unik, men fortsatt kan identifisere de viktigste trendene.

 Fargede brudekjoler 2015


 Ikke hver jente ville våge å bære en rød kjole på bryllupsdagen. Men designerne mener at det er på tide å endre gamle tradisjoner. På en måte alle nyanser av rødt. Brudekjoler kan være mild - rosa, rød, burgunder.
 Dette kuttet kjoler i feminin, med vekt på verdighet av alle fasonger jente. Bestemmer seg for å bære en rød brudekjole, være forsiktig når du velger tilbehør. Ditt bilde skal være stilig og søt, men ikke vulgær.
Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

 Kjole med krage - krage


 Dette er et flott alternativ til standard kutt på brudekjoler. Ser krage - krage effektivt som de store bosomed, og slip bruder. Anta dekorasjon krage paljetter og broderi. Det er viktig at en slik krage ble sydd riktig når du nahybaetes, bør det ikke henge rundt.
Brudekjoler 2015 (34 bilder)

 2015 Brudekjoler med åpen rygg


 Åpnet tilbake i en brudekjole ser veldig skånsom og sexy. Spesielt vakker er dekorert med blonder halsen og broderi. Denne stilen slim fit dress jenter har ingen problemer med å være overvektig.
Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

 Brudekjoler med Basques 2015


 Denne stilen kjoler kan bære på bryllupet ditt dagen jenter med slanke hofter. Baska - et stoff som er sydd til midjen i form av volanger. Hva er brudekjole du ikke povnylo, må du finne den perfekte modellen.
Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

 Blonder brudekjoler 2015


 Lace er assosiert med ømhet, gavmildhet og skjønnhet. Derfor, i denne brudekjole er enhver brud føler meg som en dronning. Lacy brudekjole kombinerer, på den ene siden, tradisjon, den andre - i dag, med stil. Vakkert ser ut som hvite blonder og farge. Hvis du tillater penger er bedre å få en kjole med blonder håndlaget.
Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

 Transformere Brudekjoler 2015


 Ingenting er enklere kjoler transformator. På seremonien bruden ser mer attraktive i en lang kjole, men da under festen føler hun ubehagelig. Moderne jenter er ikke vant til å bruke lange kjoler dårlig, så de behagelig å danse i en kort mini. I dette tilfellet du redde en vakker brudekjole, hvis lengde er i endring bare én håndbevegelse.
Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

 Kjoler med bretellyu 2015


 Disse brudekjoler perfekt markere elegansen i nakke og skuldre. I tillegg er de heller beskjeden, ikke flaunt brystet og passer jenter som ikke ønsker å vise all din hals.
Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

 Brudekjoler 2015 med broderier og steiner


 Disse brudekjoler ganske lyse. Imidlertid kan på grunn av sin cut ikke kalles alyapystыmy. Videre i lys av spotlights på en restaurant, en brudekjole gnisten med nye farger. Bare ønskelig å fokusere på én ting: enten fargen eller paljetter.
Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

 Luksuriøse brudekjoler 2015


 I 2015, veldig stolt over å være fasjonable brudekjoler. Selvfølgelig kan de bringe noen ulempe, spesielt de unge. Men disse kjolene ser nydelig. De bruden ser ut som en vakker blomst.
Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

Brudekjoler 2015 (34 bilder)

 Brudekjoler kan være noe, er det viktig å passe deg. Se motetrender og være lykkelig i ekteskapet!  
Яндекс.Метрика