Fuktighetsgivende ansikts moden hud

 Moden hud trenger fuktighet kompleks.


 Dehydrering, dvs. væsketap- Et typisk problem moden hud på grunn av alder cellene produserer færre stoffer som kan forsinke fuktighet. Peeling, rynker, tap av hudens fasthet og elastisitet, mikrotrischynky - alt det triste resultatet av dehydrering av huden. I naturlige aldringsendringer, dehydrering årsaken feil vare, metabolske umettede fettsyrer i kroppen, UV-stråling, temperaturendringer og andre miljøfaktorer.
 Demping - Den viktigste fasen av hudpleie, aldring, og rektor assistenter i denne saken er de fuktighetskremer.
 En rekke fuktighetskremer sammenlign kanskje bare med en rekke midler for å gi næring til huden. Men alle kremer kan deles inn i to grupper, som er forskjellig mekanisme holde på fuktigheten.
 Kremer første gruppen inneholdende urea, melkesyre, natrium pirohlutamat, glyserin, sorbitol, polysakkarider og andre hygroskopiske substans som kan holde på fuktigheten. Disse komponentene er like med de naturlige stoffer som gir normal hud fuktighet. Det er, ved hjelp av krem, vi kunstig fylle mangel på naturlige stoffer som beholder fuktigheten i huden.
 For en tid siden, mest populære fuktighetskremer komponent i den første gruppen var glyserol. Men i dag er det praktisk talt ikke brukt. Glyserin fukter huden veldig bra, men bare på kort sikt kontakt. En mer langvarig interaksjon med huden er det begynner å suge fuktighet fra cellene, noe som ytterligere øker tørrhet.
 Propylenglykol ligner in action "forrædersk" glyserol. I tillegg er denne substans et sterkt oppløsningsmiddel.
 I dag, produsenter kremer foretrekker sorbitol, hyaluronsyre, aminosyrer, plante polysakkarider. Disse stoffene absorberer væske og danne en myk film som lenge beholder fuktigheten i stratum corneum. Men disse kremer ikke trekke vann ut av cellene.
 Rekordholderen blant vlahouderzhyvayuschyh stoffene er Hyaluronsyre. Omdannelse av væsken til en gel, kan det holde 1000 ganger mer vann enn det veier selv. Dets hygroskopiske imponerende: bare 1 g av stoffet blir til gele 1 liter vann. En løsning av hyaluronsyre er jevnt fordelt over huden, og skaper tynn film, som på den ene side trekker ut fuktighet fra luften og på den annen side, hindrer fordampning av væske fra hudceller.
 God og fukte huden krem ​​med naturlige fuktighetsbevarende midler, urea, melkesyre, aminosyrer, natrium pyrohlutamatom.
 Kremen i den andre gruppen inneholde mineralolje, petrolatum, silikoner, umettet fett og voks, som danner på hudoverflaten beskyttende film. Det forhindrer fordampning av væske fra de dype lag av huden.
 Nyttig for hud fuktighetskrem med shea smør, fersken eller aprikos frø, jojoba, bivoks.
 Nesten ut av konkurransen er lyposomnыe kosmetikk basert ceramider - Store lipidkomponenter cellemembraner. Men disse stoffene er veldig kostbart. Den høye prisen er særlig knyttet til det faktum at disse stoffene er veldig vanskelig å gjøre på grunn av den dårlige oppløselighet av ceramider i vannet. Gode ​​alternative verktøy slike emulsjoner er basert på mettede fosfolipider. De danner en struktur som ligner strukturen av de lipid-lag av stratum corneum av huden. Disse stoffene kan også fylle tomrommet i lipid barriere.
 I tillegg blir ofte tilsatt krem ​​spesielle mykningsmidler - эmolentы. De forbedrer effektiviteten av kremer uten å forstyrre den normale "pusting" av huden. Takket эmolentam selv skadet hud tørket, dekket med sprekker, blir mer elastisk. Disse stoffene har en kort handling Løfte. Med andre ord, de er "oppblåst" celler, noe som gjør rynker mindre synlige. Men 6-12 h tørr celle igjen, redusert i størrelse og rynker vises igjen.  
Anti-inflammatoriske ansikts

 Disse masker er utviklet for å fjerne rødhet og betennelse på huden, noe som ofte vises kviser. De brukes blant annet i kampen mot akne utslett og sår for tørking.
 I tidligere tider, den problemområder fet hud, som avgjort akne, fuktig kveld smurte såpe og venstre over natten - såpe tørker godt og reduserer betennelse. Vasket med vann slik provisorisk maske med samme såpe.
 Noen ganger folks leger anbefales å bruke en fuktighets film pustler av kylling egg. Du må gi den tørke og deretter fjernet.
 Ofte folk svake skrubbsår gjentatte ganger brukt en voksende hniynychok våt kutt fedd hvitløk, tross alt, hjalp.
 Ikke bannlyst utsette disse enkle og rimelige metoder, for eksempel at det er andre effektivt virkemiddel mot utslett og pustuløs utslett, som fortsatt er relevant og brukes i hjemmet kosmetikk.
 Gjær Mask - Lenge kjent metode for å bekjempe betente kviser. 1 ss. en skje med ferske bakervarer gjær bør blandes med 05 h. skje sitronsaft og tilsett nok vann til å lage en tykk pasta. Masken skal brukes til problemområder og vente til det er helt tørt. Vask av masken med kaldt vann.
 Vel lindrer og tørker huden sår med normal leire. Det er bedre å ta naturlig grønn leire, men hvis ditt område er bare rød leire, kan den også brukes.
 Tørr leire bør suge i 2 ss. spoon våtmasse legge til 1 ts. av vegetabilsk olje og 1 eggehvite. Gni alt sammen for å unngå klumper, og søke på akne i 10 minutter. Skyll masken bedre forsurede med eddik kjølig vann, 1-2 ss. ss eple cider eller vin eddik til 1 liter vann.
 Nesle maske også brukt som et middel for akne, fordi det er rikt på silisium og organiske syrer. Disse komponentene og hjelpe huden kampen mot inflammatoriske og suppurative prosesser. 3. skjeer av knuste blader og stilker av brennesle bør helle en kopp kokende vann og la stå i en time med lokket på til infusjon. Deretter forsiktig klem den grønne massen, bruke den til problemområder, og andre infusjon over 10-15 minutter skylle ansiktet for å vaske av masken.
 Masken av jordbær og grapefruktjuice benyttes til huden av normal fettMen hvor er de områdene med kviser. 3. spoon jordbær mos, tilsett 2 timer. ss grapefruktjuice, tilsett 1 ts. skje med pisket egg og satt i en rekke områder av abscess.
 Forresten, mange oppskrifter som bruker eggeplomme og hvite sammen, mer praktisk å bruke vaktel egg. Vanligvis er ett egg nok for masken.
 Ayvovaya maske hjelpe med akne. 1 Det skal være saftig frukt Quince rist og søke på ansiktet i 15 minutter. Deretter vaske av masken litt syrnet vann - 1-2 ss. skjeer av eple cider eddik eller sitronsaft til 1 liter vann.
 Hvis du ikke kan lage masker i kampen mot akne, kan du bruke isbiter frosset urt johannesurt og kamille. St. Johns har en uttalt tanniner effekt som styrker epidermis og aktivt kamille reduserer betennelse, sliter med purulent prosess.
 Vi trenger 2 ss. skjeer tørt gress hypericum og 2 ss. ss tørket kamille brygge i en termos liter kokende vann og trekke i 8-10 timer. Deretter press suppen, kule, hell i former for is, får klar i kjøleskapet og fryse. Hentet kuber til å tørke ansiktet hver dag på steder der de fleste pop kviser.
 Ironisk nok, kan akne oppstå på huden til normal salovыdelenyem. I dette tilfellet, kan du bruke orange - kirsebær maske. Det papirmasse fra oransje kvartalene og 5-7 kirsebær mix, tilsett 1 ss. skje av stivelse og legge vekt på områder med akne. Etter 15 minutter, bør masken skyll med kaldt vann.
 Hvis huden er ingen synlige tråder utvidede kapillærer, kan akne kontrolleres honning - kalendulovыmy protyranyyamy.
 For slik protyran trenger alcoholate calendula. Den er tilgjengelig over disk, men du kan gjøre selv, Gulf knust blomster vodka i forholdet 1: 1 og la stå i to uker med vanlig risting.
 Til rette, trenger du 2 ss. teskje av skjær utvannet 2 ss. skjeer vann, tilsett 1 ts. av honning, rør jevnlig smøre problemområder.
 Ved hjelp av calendula tinktur kan gjøres på en annen måte, uten tilsetning av honning. Hvis 1 ss. skjeen av skjær og 1 ss. en skje med vann blandet med hvetemel til poluhustoy slurry, vil maskere det er vel podsushyt hud og redusere betennelse i huden med akne.
 Ingen verre masker i krigen mot akne manifesterer seg Alkohol barskog herbal lotion. Alkohol tørker ut huden, gress og barnåler sliter med betennelse. Dermed er det også svært effektiv, selv om lett å tilberede og bruke et hjem rettsmiddel.
 2 ss. nåler hakket, 1 ss. en skje med hakkede tørre groblader, 1 ss. spoon tørre pulverisert kamille blader, 1 ss. av tørket knust marigold blomster mix og hell 05 liter vodka. Sette mot blandingen bør være to uker med regelmessig røring, deretter press og oppbevar i kjøleskap.
 Den resulterende lotion tørke huden med acne to ganger om dagen - morgen og kveld.
 Herculean maske med johannesurt har også som mål å fjerne betennelse. 1 ss. spoon hypericum infusjon bør blandes med 1 ss. spoon vegetabilsk olje og 1 ss. spoon sliping havregryn. Det ville være fint å legge denne masken 10 dråper vitamin A og E. Hvis ikke, kan du legge til 1 ss. spoon juice gulrøtter. Denne masken blir brukt i tørr hud.  
Tonic maske i yanuchoyi hud. Den vakre hagen

 Det enkleste av dem - Tomato Mask. Det passer for alle hudtyper. Du kan bare bruke en tynn tomat skiver på ren hud, men de tett til huden din. Det er bedre å hogge tomater i en blender, legger vekt på gasbind og suge denne masken i ca 15-20 minutter. Skyll ansiktsmaske kjølig vann.
 For denne typen kan lage juice og frukt maske. Meget god, for eksempel, GrapeSamt i huden av druer inneholder tanniner, som ikke bare verne, men også styrke slapp hud.
 Hvis du ikke har på hånden frisk frukt og grønnsaker, kan masker gjøres fra tinte gaver av naturen.
 Sommer for aldrende hud bare trengte en maske med urter - Kamille, peppermynte, rose hofter og roseblader, lime blomstre, plantain, salvie, suksesjon, ryllik, calendula og t E..
 En liten grønn bør male i en blender, tilsett til tørr hud krem ​​eller rømme for fet - knuste bær eller frukt eller sitronsaft og søke på ansiktet mye.
 Hvis du har problemer med sliping urter i poluhustuyu masse kan være brygget med kokende vann, deretter tappe væsken og bli myk stilker og blader, avkjøles litt og søke på ansiktet.
 Elastisiteten i huden aldring gir eggeplomme - melk maske. 1 ss. mel bør blandes med 1 ss. skjeen av melk og en rå eggeplomme. Påfør på ansiktet i 15-20 minutter, og skyll med kaldt vann, forsurede eple cider eddik eller sitronsaft (1-2 ss. Ss per 1 liter vann).
 Fet hud Trekk god Protein Mask.
 For sin forberedelse bør være rå egg protein banke 1 t. Spoon sitronsaft og søke på ansiktet. Merk: Hold huden en maske kan bare 3-4 minutter, og skyll med varmt vann.
 Etter denne fremgangsmåten, er det ønskelig å foreta en øyeblikkelig nærende masken, forårsaker at huden egg, pisket 1 time. Skjeen av vegetabilsk olje.
 I sommer vil landet sikkert gjøre maske forlater hageplanter. Egnet ikke bare unge topper av tomater, gulrøtter, neper og reddiker, men bladene av jordbær, rips, squash, agurk, og så videre. D. Bladene og topper må pre porizavshy, gni hendene til løslatt juice og våt vekt legges på huden. Denne masken fjerner rødhet, næring, vitaminizuye, bedrifter huden av enhver type.
 Meget gode demper fine linjer potetmos. Fra hans rynkete hud som det forsiktig sveller og dybden av rynker reduseres.
 Maske med kokte poteter en vinn-vinn for alle hudtyper, men spesielt bra for tørr. I dette tilfellet, kan du tilsett smør saus eller rømme eller fløte eller eggeplomme.
 For normal hud kan inngå puré juice av agurk, tomat, appelsin, moste jordbær, jordbær, bringebær eller 1 ss. spoon pisket skum egg (hvite og eggeplomme sammen).
 Fet hud foretrekker å legge syrlig sitronsaft, tyttebær, tranebær eller pisket eggehviter. Du kan selv legge til en h. Spoon av vodka for å redusere fet og samlinger utvidet langt.
 Dermed oppnås en dobbel effekt: masken er et næringsstoff for celler i overhuden, og samtidig toning, som gir svak lei hudfarge - elastisitet og friskt utseende.
 Masken av rå potet bidra til å bekjempe rynker under øynene. I denne regionen ansikt huden er tynn og øm, masker med sure tilsetningsstoffer brukes på dette området ønskelig. Men tillegg av te vil ikke skade, tanniner styrke huden turgor, dvs. tettheten som hindrer en viss grad av sagging.
 Lage masker fra poteter
 Så ost potet bør rive, tilsett 1 ts. Av fløte og 1 ts. Brygget teskje. Bruke blandingen til området under de nedre øyelokk. På øvre øyelokk er ønskelig å sette tamponger dynket i brygging. For slik omsorg si takk alle øyne.
 Rå poteter med ekstra anlegget, helst linolje (det er alltid kaldpresset, fordi vitaminer lagres i det på sitt beste) - godt vare på trette øyne. Det er nødvendig å gni rå potet, tilsett 1 ts. Spoonful of smør og 1 ss. skje kjøttkraft persille (for å fukte, berolige huden og festningsverk), og deretter sette på en masse gasbind klut og gjelder for øynene - på lukkede øyelokk og området under øynene.
 Stram og styrke sliten hud aldrende maske med byggryn.
 Maske med byggryn
 Bygg skal male i en kaffekvern, brygge kokende vann til en slik tilstand av deig som ikke vil renne fra ansiktet. Varm maske kan påføres på hele ansiktet, eventuelt også under de nedre øyelokk. I byggryn mye olje myker opp tørr hud rundt øynene.
 Stivelse, som er alle frokostblandinger, legge elastisitet og unikt mineral kompleks også pidzhyvyt. Etter 20 minutter, bør masken vaskes av med varmt vann.
 Byggryn kan erstatte manna, men i dette tilfellet er det tilrådelig å innføre et rot krem ​​eller vegetabilsk olje.
 Forresten, en maske laget av mel, havregryn, kan havregryn gjøre hver dag, så de er myke, stille godt og fukte huden.
 Glatter ut fine rynker tidlig i mai melk og honning maske. 1 ss. av honning bør blandes med 1 ss. skjeen av melk og søke på ansiktet. Etter 15 minutter, vask av masken.
 Igjen, som honning maske uønsket påføres huden, med rødlige årer dilaterte kapillærer. Tonic mens et næringsstoff Maskere ost med agurk. For fet hud kan ta en lav-fett ost til tørk - bedre fett. Cottage cheese blandet med revet agurk og søke på ansiktet. Denne masken ikke bare berolige huden, men også litt blekemiddel.
 Levende (dvs. våt, plastisk, i stedet for tørrgjær inneholdende et unikt sett av vitaminer og mineraler, som lett trenger inn i huden. For å klar melk og gjær maske 20 g gjær bør blandes med melk for å få tykk slurry, venter du til gjær vil være aktiv (dette vil si det var bobler), og søke på ansiktet. Hud etter 10 økter merkbart posvizhiye blir smidig og rynker reduseres.
 Blek livløs hud og holder god refresh på vitaminer melk og gulrot maske. 2 mellomstore gulrøtter må rive på et fint rivjern, tilsett 1 ts. Av vegetabilsk olje og 1 ss. en skje med rømme og søke på ansiktet.  
Яндекс.Метрика