En av de viktigste komponentene i egenomsorg er fuktighetsgivende hender. Huden på hendene myke og følsomme - mange av dem får i hverdagen! Hender gir kvinnens alder, hvis hun absolutt ikke bryr seg for dem tilstrekkelig. Mange faktorer av moderne liv, kan kvinner skade hendene - som påvirker miljøet, og lekser. Som et resultat, begynner huden å flasse av, det er rødhet, sprekker, tørrhet. Vanlig påføring av krem ​​i morgen er ikke nok å se velstelte hender. For å gjøre dette, vil vi snakke om fuktighetsgivende maske for hendene.

Fuktighetsgivende maske for hendene


 Selvfølgelig, moderne skjønnhets gi mange masker, kremer, skrubber kroppsbehandlinger. Imidlertid vil hendene takke de masker som gjorde hjemme fordi de ikke inneholder noen kjemikalier, og til matlaging bruker kun naturlige produkter. Face ønskelig å bruke en gang i uken.

 Moisturizing Mask


 Moisturizing Mask tilberedes hjemme for folk oppskrifter inneholder en tilstrekkelig mengde fôr fuktighet for å holde huden myk i lang tid og ikke føler ubehag av tørr hud.

 •  Ost maske. Blande to eller tre spiseskjeer med fettfattig ost og persille, rullet gjennom en kjøttkvern, tilsett litt olivenolje og en dråpe glyserin. Påfør masken på hendene, bør du bruke gummihansker eller vikle en plastpose - dette forhindrer tørket ostemassen. Denne masken permanent spare deg fra tørr hud. Lær hånd er myk og fløyelsaktig.

 •  Maskere banan-ost. I mange bananvitaminer som vil positivt påvirke huden. Grunnleggende - er, selvfølgelig, vitamin C. Banana kilo 1t. olivenolje til staten av slurry. Legg ost og rør. Påfør masken på hendene, bruke bomullshansker. Masken kan holdes i en halv time.


 • Fuktighetsgivende maske for hendene

   Honning maske for hendene


   Våre hender krever naturligvis ikke bare fuktighet, er de også nødvendige mineraler og vitaminer. For å gjøre dette, vi forberede masker for hender som inneholder i utgangspunktet honning.

 •  Honning maske. Med en liten mengde av honning å legge havremel og pulvermelk slik at det oppnås en homogen oppslemming. Påfør i hendene, forsiktig gni. Du kan bruke myke bomullshansker. Denne masken er egnet også for sprukken hud.

 •  Maske av honning og sitron. Sitron er ikke bare rik på vitamin C, den har en whitening effekt. Bland honning med saften av en sitron kvartalene og legge hendene på. Denne masken vil forhindre forekomsten av sprekker.


 •  Frukt og grønnsaker masker


   Frukt og grønnsaker masker for hender ikke bare sunne og næringsrike, de er vel tonet hud.

 •  Gulrot Mask-lim og rømme. Revet squash masse, ca 2 ss. spoon, bland med revet gulrot. Legg en spiseskje med rømme og rør til jevn tilstand. Påfør i hendene og bruke bomullshansker. Maskere tak i omtrent en time.

 •  Strawberry maske. Bland jordbær og rømme til en jevn røre. Tilsett en dråpe av glyserin og kan påføres hendene i 40 minutter.

 •  Maske melon. Kjøttet av melon blandet med en spiseskje hakket havregryn, tilsett saften av en sitron kvartalene. Rør til jevn konsistens og legger hendene på et tynt lag. Etter skylling kan føre solkrem.

 •  Potet maske. Kokte poteter blandes til en jevn konsistens av melk til en tykk krem. Denne masken vil komme inn og grov hud. Påfør et tynt lag på hendene. Skyll med vann.


 • Fuktighetsgivende maske for hendene

   Brød masker for hender


   God næringsrik korn effekten er gitt en maske. De glatte ut rynker, hud snu ømhet og mykhet.

 •  Brød maske melk. Et stykke rugbrød mykne i vann, klem. Legg cereal velling varm melk og litt vegetabilsk olje. Påføre på hendene, bruke plasthansker. Du kan vaske av etter 30 minutter.

 •  Brød maske, med tillegg av eggeplommer. Et lite stykke rugbrød mykne i varm melk, klem. Tilsett eggeplomme og rør. Påfør masken på i en halvtime skyll med varmt vann. Denne masken har en innstramming effekt.


 •  Andre masker •  Masker med essensielle oljer fukte og ha en god effekt av hudforyngelse. De ikke bare opprettholde hudens elastisitet og fasthet, sårhelende de effekt, forbedre sirkulasjonen, lindre og tone. Også essensielle oljer styrke spiker system.

 •  Olivenolje eller vegetabilsk olje mix to dråper appelsin olje, sandeltre og bergamot, tilsett en teskje honning og rør godt. Påfør blandingen på hendene, bruke gummihansker enkel.

 •  Maske lotion med aloe juice med tillegg av to dråper mandelolje og avokadoolje berolige og rozhladyt hud, utsatt for falming.

 •  Blandet to dråper rosmarin, einer og furu med sitronsaft kan ikke bare styrke spiker system, men blekemiddel flekker. Masken påføres på hendene, må du vente 15 minutter Aroma oljer vil forbedre ikke bare huden, men også løfte humøret.


 •  Moisturizing Mask Hånd påføres fortrinnsvis ukentlig. Og det beste alternativ til huden er ikke vant til de komponentene som er en del av masker.
   At kvinnen har sin hånd et visittkort. Og du bør alltid huske at det er ingenting vakrere preg milde, ømme hender elskede.  
  Aminokapronsyre med en kald

   Aminokapronsyre - et medikament som brukes i kirurgi for å stoppe blødningen. Når blødning stoffet er uunnværlig. Men det viser seg at dette stoffet har andre nyttige egenskaper. Og takket være disse egenskapene, bruksområdet av aminokapronsyre betydelig økt.

   Fordeler aminokapronsyre med en kald


   Aminokapronsyre har anti-allergisk rhinitt i effekt, reduserer hevelse. I tillegg styrker aminokapronsyre blodkar i bihulene og dermed hindre mulig blødning. Aminokapronsyre i kulden reduserer mengden av slimdannelse.

   Aminokapronsyre: forebygging av influensa


   Aminokapronsyre er en utmerket måte å forebygge influensa. Det faktum at aminokapronsyre har antivirale egenskaper. Således hemmer inntrengning av virus inn i kroppen ikke bare influensa, men herpes og adenovirus (virus som påvirker slimhinnene i de øvre luftveier). Aminokapronsyre forhindrer formering av virus.
   Aminokapronsyre for forhindring av influensa begravet i nesen 4-5 ganger daglig 2-3 dråper. Aminokapronsyre med en kald begravet hver tredje time.
   Et annet pluss aminokapronsyre - er at den kan brukes under graviditet og begrave barn. Aminokapronsyre innsnevrer blodårene ikke hvordan flertallet av narkotika fra forkjølelse, styrker det veggene i blodårene.
   Men, som med alle farmakologisk agent i den aminokapronsyre er kontraindisert.

   Kontra aminokapronsyre


   Ikke bruk aminokapronsyre for folk som lider av nyresvikt eller sirkulasjonsforstyrrelser i hjernen. Og før søknad verdt å sjekke ut hvis du ikke har en allergisk reaksjon på dette stoffet. Disse var kontraindikasjoner aminokapronsyre.  
  Salt hårtap
   I dag forutsetning skjønnhet - en velstelt hår. Sjelden, fett, split hår med masse flass ødelegge selv den mest attraktive utseende.

   Problemer hår. Årsaker


   Mange mennesker faller og vinter håret blir fettete. På grunn av det kalde og mangel på vitaminer de begynner å falle. På den naturlige skjønnheten i håret påvirker maleri, tørking og føne. Økologi moderne by bare en negativ innvirkning på håret. Dessverre, alle disse faktorene kan ikke fjernes fra våre liv. Det er veldig nyttig å bruke salt av hårtap.
   Det fjerner fett og hår forurensning, så vel som for å forhindre deres ytterligere tap. Det antas at bruken av salt forsinker fremkomsten av grått hår.
   Utvalget av enhver matbutikk der kjøkken, stein og havsalt med jod. Det er best å veksle dets forskjellige former. Salt hårtap - en av de mest effektive, og viktigst, kostnaden for omsorg.

   Salt hårtap. Hjelp   Det hele avhenger av hvilket problem du står overfor. For hår, utsatt for overflødig fett, salt, bruke masker. Ikke mer enn en eller to ganger i uken eller Bruk iodized havsalt på vasket håret. For å oppnå større effekt på håret bære en plastpose og varme dem gjennom håndklær. Tjue minutter senere, skyll med varmt salt litt vann.

   For hår som er utsatt for fett, kan du prøve å legge en maske essensen "Rosemary", "Juniper" eller "Cinnamon". Og olje "Geranium" og "tea tree" vil bidra til å fjerne flass.

   Men oppskriften maske som styrker håret, og en positiv effekt på deres vekst. Løs opp en skje med salt i vannet, tilsett pisket eggeplomme og en halv kopp yoghurt.

   Hvis du ønsker å bruke salt av hårtap, prøve peeling. Innen 10 minutter for å gni salt i håret i en sirkulær bevegelse. Det bør føle en liten kribling. I tilfelle av alvorlig brennende, stoppe prosedyren. Eksfoliering hjelper vidluschyty gamle, skitne laget av huden. Gjennom massasje bevegelser blodstrømmen, og dette god effekt på hårsekkene og hårvekst. Etter inngrepet, fortrinnsvis på håret noen ernæringsmessige maske.

   Folk som bruker saltvann behandling, bemerket forbedring etter det første programmet av masken. Men ved hjelp av salt fra hårtap, ikke stoppe på flere prosedyrer. Gjør gni håret røtter i 6-10 uker.  
  Яндекс.Метрика