Fuktighetskremer ansikts hjemme
 Fukte huden bør i alle aldre. Svært ofte mangler fuktighet, tørr og sensitiv hud. Underskuddet av fuktigheten i huden peeling og truer utseendet av de første rynkene i svært unge jenter. Kvinner over 35 bør jevnlig fukte huden.
 For fuktighetsgivende er ikke nødvendig å kjøpe dyre kosmetikk. Mye hyggeligere, sunnere og mer økonomisk å forberede fuktighetsgivende ansiktsmasker hjemme.
 Verdien av folks oppskrifter for huden fuktighet er at etableringen av slike masker ikke trenger å løpe til butikken for ingredienser, bare åpne kjøleskapet eller nå hyller av urter.
 Men vær oppmerksom på at det kun er noen fuktighetsgivende masker er ikke i stand til å returnere huden et sunt utseende. Er effektiv ikke oppnås dersom kroppen får nok fuktighet, så du bør drikke minst to liter vann om dagen. Regelen i den varme varmt vær, bære en vannflaske med spray for å fukte person.
 Nå vurdere en enkel og sunne oppskrifter fuktighetsgivende ansiktsmasker som du enkelt kan lage mat hjemme alene.
 1 gulrot maske. For en maske trenger vi fersk gulrot juice, fløte og eggeplomme. Bland gulrot juice (1 teskje) med fløte og eggeplomme. Den resulterende massen er godt blandet. Facial Mask la stå i 20 minutter, deretter vaske den med kaldt vann. Gulrot masken fukter og forynger huden og forbedrer sin farge.
 2. Hydrating Mask med ost. Til dette trenger vi en maske lav-fett ost og melk. Spoon ost blandet med to spiseskjeer med melk. Rør til glatte og massasje bevegelser brukt til ansiktet. Holde masken på huden i 15 minutter, vask deretter av med varmt vann. Eiere tørr hud denne masken kan brukes hver dag.
 3. Sour fuktighetsgivende maske. For å forberede en maske vi trenger olivenolje og noen gjæret drikk - kefir, yoghurt, surmelk. Smøre ansiktet med olivenolje, deretter bruker til ansiktet gjæret melk drikke. For best effekt, dekke ansiktet med varmt fuktig klut eller håndkle. Masken bør holdes på huden i 15 minutter.
 4. Tomato maske. For å forberede denne masken vi trenger tomater, olivenolje og stivelse. Tomat gnidd på et rivjern, bland med stivelse (ca 2 - 3 gram). Den resulterende massen blandes grundig og legge til det en teskje olivenolje. Påfør masken på huden i 20 minutter.
 5. fuktighetsgivende maske med jordbær juice. For en maske trenger vi friske jordbær juice og gasbind størrelse person. Fuktet gasbind i jordbær juice og sette den på ansiktet i 20 minutter. I stedet for jordbær juice juice kan brukes med bringebær eller bjørnebær.
 Uavhengig gjøre fuktighetsgivende ansiktsmaske er ikke vanskelig, og viktigst ikke dyrt. Fuktighetsgivende maske laget av frukt og grønnsaker, gir næring til huden med vitaminer og sporstoffer, lang holde sin ungdom. Jeg ønsker å trekke oppmerksomheten din til noen hovedpunkter knyttet til bruk av fuktighetsmasker:
 - Hva masken skal brukes på godt renset ansiktet;
 - Du kan ikke gå ut umiddelbart etter bruk fuktighetsgivende masker;  
Rengjøring ansikts hjemme
 Det er vel kjent at i tillegg til den vanlige vasking og fuktende, hud trenger også periodisk rengjøring på forskjellige måter - tonics, lotions, skrubber og masker. Om masker vi nå snakker.
 Rengjøring masker, i motsetning til andre produkter enn umiddelbar rengjøring av ansiktet, og fortsatt gjøre det en annen positiv effekt: noen ekstra masker fukte huden, mykne, gi næring eller tørket. Face forberedt hjemme er vanligvis forskjellig fra butikken som ikke har et medlemskap av kjemiske ingredienser som kan ha negativ innvirkning på huden.
 Vurdere hvordan å lage mat noen rensing ansikts hjemme. Det er bedre å gjøre en hver uke eller to.
 1. Masker fra leire. Å rengjøre mest egnet maske basert på kosmetisk kile - gul, blå, rosa, grønn, hvit, rød, svart. Grønn, hvit og blå leire er godt egnet for fet hud utsatt for fettinnhold, men den rosa leire - for kombinert hud, rød - for tørr og sensitiv, gul - for aldring. Det antas at den sorte leire som er best for behandling av alle hudtyper.
 Vanligvis leire pulver kjøpt på et apotek eller kosmetisk butikk, fortynnet med vann til en jevn, plasser masken i ansiktet og holdt den i ca 10-15 minutter. Videre kan leire tilsettes andre komponenter, for eksempel noen få dråper eterisk olje.
 2. Oat maske. Også bra for rensing maske med havregryn, egnet for alle hudtyper - alt avhenger av komponentene i masken. Havreflakene skåldet med kokende vann og avkjølt grøt satt på ansiktet i ca 20 minutter - dette er for fet eller kombinert hud. I denne masken, kan du legge eggehvite eller en dråpe sitronsaft. Men for tørr hud flak bedre ikke koke vann og melk.
 3. Masker med mel. Ja, mel også lage masker for hud rensing. For mer egnet til fet hud maske laget av hvete, ris eller potet mel - er de forberedt ved analogi med masker av leire. Vann avlet masker for fet hud, melk - for å tørke.
 4. Masken av kli. Å fjerne ansiktsmaske med kli, bør kli tørr helle varm melk i en 1: 1-forhold og søke på ansiktet massasje. Denne masken-peeling, holde det tar ca 15 minutter og skylle godt med masserer ansiktet.
 5. Mask med surkål. Maske med surkål egnet for alle typer hud. Denne masken er veldig enkelt - du trenger ikke å tømme kål mix, du bare sette det på ansiktet som mulig uten at det påvirker øyet og leppe området. For tørr hud nok 15 minutter, og den fet maske kan holde lenger - opptil en halv time. For flushing trenger kaldt vann for fet hud og varme - for å tørke. Denne masken selv bidrar til å gjøre huden mer elastisk, slik at den kan og bør brukes for aldrende hud.
 6. Brød maske. En maske med brød som passer godt for behandling av tørr hud. Trenger rugbrød, som må knuses til en tilstand av papirmasse og søke på ansiktet, forsiktig masserer litt venting og ikke skyll med varmt vann.
 7. Cheese maske. Maske med ost fungerer også bra å rense tørr hud, så vel som dens makt. Bland ost, melk og rømme i et forhold på 1: 1. Du kan legge denne blandingen til en st.l.manky og pulverisert egg skall. Masken er alderen i 15 minutter, vask deretter av med varmt vann i ansiktet.
 8. Rengjøring maske med urter. Å rense ansiktet og anbefalte en blanding av tørkede urter - slike masker laget for alle hudtyper. Tørr hud - lime blomstre, rose, mynte, kamille. Fet - Johannesurt, Hestehov, salvie, calendula. Urter rett og slett male til mel (mos eller slipe en blender), den resulterende pulver helles varmt vann, dynket i ca 15 minutter og deretter ztsidzhuyut overflødig vann. Kashka brukes til ansiktet og vask av etter 20 minutter.  
Sorte øyne: Årsaker og behandling
 Hvis du hvile og natt, legger du merke til mørke sirkler, er det ikke nok til å vurdere denne feilen bare i form av kosmetiske problemer. Eksperter anbefaler å ta hensyn til nyrefunksjonen, øye og intrakranielt trykk, søvnkvalitet.
 Årsakene blåmerker under øynene - en rekke faktorer, inkludert mulig følelsesmessig stress, hodepine, langvarig seksuell avholdenhet.
 La oss se på de viktigste årsakene blåmerker under øynene
 1. Mangel på søvn. Søvn - er det beste virkemidlet som kroppen hviler og gjenoppretter som påvirker utseende, og - viktigst for skjønnhet. Sleeping behovet 8 til 10 timer, og hvis du ikke kan oppnå dette i hverdagen, bør du tillate deg selv å sove godt i helgen. Den oppdaterer potensialet av organismen, og personen vil gi uthvilt utseende.
 2. Negative følelser. Hvis du ikke kan kvitte seg med negativ emosjonell sediment, bør det være måter å slappe av og slå oppmerksomhet til den positive inntrykk. Dette er sannsynligvis en halv times gange før sengetid, ser filmen interessant, aktiv fritid og hobbyer.
 3. brutt lymfatiske og venøse blodstrøm. Steder å besøke smittsom sykdom spesialist og nevrolog. Blant årsakene til misbruk venøs utstrømning kan være hjertesvikt, venetrombose, venøs kompresjon ekstrakraniell svulst eller hjerneskade, og misbruk av alkohol, tretthet, visjon, mangel på fysisk aktivitet.
 4. Brudd på skjoldbruskkjertelen.
 5. Underernæring, uttømming kosthold, vitaminmangel.
 6. Overtredelse av vann metabolisme.
 7. En allergisk reaksjon på kosmetikk, pollen, dyr dander, forsterket ved å gni århundre.
 8. Kroniske sykdommer i hjerte, lever, nyrer, kropps lesjoner ormer.
 9. Kronisk forgiftning (med røyking inkludert).
 10. Alder tynning og tørrhet i huden rundt øynene, der huden er synlige fartøy.
 11. Funksjon av den anatomiske strukturen i øyet groper, naturlig skygge.
 Behandling av mørke blåmerker under øynene
 1. Kosmetisk omsorg. Sarte huden rundt øynene krever særlig nøye vedlikehold.
 2. Lipofilinh eller fylle området under øynene fettvev eller Restylane. Denne fremgangsmåten krever gjentagelse over tid.
 3. Lymfe eller microcurrent terapi. Du kan kjøpe maskinen "Rugalift Fatrotek" eller "Pharma-puls". Sorte øyne forsvinne ved å forbedre strøm av lymfe.
 4. Mesoterapi - injeksjons narkotika cocktails å korrigere aldring endringer, som gir direkte tilførsel av vitaminer inn i huden. Dette er en kostbar prosedyre, hvoretter imidlertid ingen fullstendig garanti klar hud.
 5. Elektrisk stimulering - drenering, kombinert med en spesiell fyzyoprotseduroy. Stimulerer stoffskiftet og regenerering av hudceller, rynker, forbedrer blodsirkulasjonen, øker hudens tone og underhud, normal aktivitet av talgkjertlene.
 6. Laser Therapy - prosedyre ineffektiv belysning når andre metoder. Med fjernet det rosacea, arr etter kviser, opplyste rødhet, pigmentflekker, fødselsmerker behandlet. En smertefritt, vanligvis uten bedøvelse.
 7. ansiktsmassasje for å forbedre lymfe flyt og eliminere synlighet hovne årer.
 Folk rettsmidler for å behandle ringer under øynene
 1. Masken av rå poteter.
 2. Tørke huden med isbiter avkok, salvie, kamille, maismel, persille, svart te. En kald kompress på vakt tørke med varme infusjoner av urter (5-6 ganger).
 3. Masken revet agurk blandet med persille, koriander og rømme i like deler.
 4. Mask med ost, innpakket i gasbind.
 5. Masken av hvite brødsmuler med melk og juice av sitronmelisse.
 6. krem-baserte smør med persille over natten.
 Kosmetisk behandling blåmerker under øynene kan være effektive i kombinasjon med tradisjonelle midler, men vi bør ikke miste av syne mulig sykdom i kroppen og ta kontakt med en spesialist.  
Яндекс.Метрика