Funksjoner ansiktsbehandling til 40 år

 Vår hud er som et lite barn. Delikat, skjør, må det forsiktig oppmerksomhet. Verden rundt oss er full av farene som lurer forsvarsløs hud rundt hver sving.
 Vind, ultrafiolett stråling, fuktighet, overdreven tørrhet, giftstoffer, bakterier og andre fiender av huden og bare venter på å angripe og treffer huden. Peeling, tørrhet, rødhet, betennelse - alle resultatene av deres skadelige effekter.
 Vannkopper, kusma, meslinger - disse sykdommene vanligvis referert til barn. Ikke fordi de flyter lett og enkelt å behandle, og derfor utsatt for disse sykdommene meste barn. Hvis tiden ikke begynne behandlingen, kan konsekvensene være dire.
 I huden har også sine egne aldersrelaterte sykdommer.
 Moden hud "syk" rynker, rosacea, tynning av dermis og epidermis jevning, pigmentering, tørrhet. Alder råder, og dette faktum må tas i betraktning. Men avfeie aldersrelaterte problemer er umulig. Hvis et barn er syk med meslinger, foreldre er en lege, gi medisin, og ikke la situasjonen til drift, i håp om at sykdommen vil til slutt seg selv. Ignorer daglig ansikts omsorg - det er som et sykt barn nekte behandling. Selvfølgelig, er du ikke i stand til en slik forferdelig handling, enten i forhold til barnet, eller i forhold til ansiktet hans.
 Hva bør huden vår til permanent bevare skjønnhet, helse og ungdom? Selvfølgelig, noen ganger trenger å gjøre ansiktsbehandlinger og huden skrubbe ren. Men disse prosedyrene ikke er nok.
 Vår hud trenger daglig pleie kyndige. Særlig vekt vil gjøre ordet "kompetent" fordi huden ofte blir et offer for våre gode intensjoner som er nedfelt i de udugelig handlinger.
 Et enkelt eksempel: et barn du vet at du trenger å vaske hver dag, morgen og kveld. Du kommer hjem fra jobb og umiddelbart rush til badet. Det du slå vannet varmere, namыlyvaete person toalett såpe og otfыrkyvayas, vaske skum. Rozmokla får blekk i øynene, leppestift smurt over hele ansiktet du igjen og igjen namыlyvaete hud opolaskyvaetes vann og deretter en fin lang og gni ansiktet med et håndkle. Vel, hvis du virkelig ikke gjøre det på en måte som vasker like skadelig for huden enn ikke vaske i det hele tatt.

 Daglig hudpleie består av fire obligatoriske trinn:


? rengjøring ;
? toning ;
? demping ;
? ernæring.
 For normal vekst og utvikling av et lite barn til å spise, drikke, vaske, og selvfølgelig, spille, ha det gøy. Hovedsak de samme behov og huden vår. Det mazhetsya minst rastløs barnet. Så hver morgen og kveld i ansiktet bør renses for sminke, og en film som er dannet fra en blanding av støv, sebum og svette. I tillegg bør periodisk hud avvises fra laget av døde celler.
 Toning - Er en effektiv måte å opprettholde huden i god "humør." Tonics og kremer bidra til å forbedre blodsirkulasjonen, oppdatere ansiktet etter rens, styrke huden, trange porer, normalisere pH-balanse.
 En person kan leve uten vann, bare noen få dager. Vår hud trenger også vann. Siden demping - En obligatorisk skritt daglig ansikts omsorg.
 Dehydrert hud er, per definisjon, kan ikke bare være ung og frisk. Med alderen, som du husker, er mangel på fuktighet spesielt merkbart, og har å gjøre store anstrengelser for å sikre nødvendig tilførsel av vann hud.
 Vann er viktig for normal hud helse. Imidlertid er vann alene ikke er nok. Vår hud trenger mat ikke mindre enn oss selv. Hver dag må hun bruke mye energi for å bekjempe de skadelige effektene av miljøet.
 Interne prosesser i kroppen også påvirke huden.
 År etter år, er huden vanskeligere å fylle opp lager av vitaminer, mineraler, lipider, proteiner og karbohydrater. Vår plikt - til å hjelpe henne i dette. En balansert sett av essensielle stoffer hud er en del av kvalitets kosmetikk for ansikt.
 Et riktig utviklet programansikts forpliktet til å ta hensyn til alder kjennetegner huden. Kjøpere moden hud skiller seg fra de unge.
 Derfor daglig rutiner rensing, toning, fuktighetsgivende og forsyning bør justeres tilsvarende.  
Kremer. Forberedelse til ansikt kremer hjemme

 Utarbeidelse av kremer til ansiktet - En svært arbeidskrevende prosess, fordi hver hud har sine egne særtrekk, så lenge noen ganger må velge ingredienser som passer deg. Og andelen av komponenter som utgjør kremer er også i stand til å være forskjellig for hver hudtype.
 I tilberedes hjemme kremer er en rekke fordeler. Ja, det er sammensatt av kun naturlige ingredienser, så du kan ikke være redd for å skade huden giftige stoffer og konserveringsmidler. Og hvis ved fremstilling av hjem for å plukke opp krempreparatet, noe som er ideelt for dere, er det lett å oppnå et resultat som vil være enda bedre enn med bruk av kostbare kremer kosmetiske selskaper.
 I tillegg er noen industri kremer inneholder hormoner som er vanedannende, så når du slutter å bruke det på denne merkevaren og gå til en annen, er huden din i stand til å svare på denne endringen negativt. I tilfelle av innenlandske kosmetikk som ikke kan være redd.
 I utvilsomme fordeler, Hjem kremer er også noen ulemper. En av dem er at hjemmelaget mat fløte - ikke en billig fornøyelse. Tilgjengelige ingredienser i en stat bare ikke komme opp til huden din som vil gjøre velge flere nye komponenter i et forsøk på å skape den perfekte kremen. Mange forveksler det, og de slutter etter 1-2 forsøk.
 Hvis du er vedvarende i sin avgjørelse kokk krem ​​hjemme, være oppmerksom på at du må plukke opp alle de nye ingredienser og dermed de bruker en viss mengde. Som et resultat, er kostnaden for innenlandsk krem ​​i stand til langt overstige prisen på butikken, men ved å velge den optimale sammensetningen, vil du være veldig fornøyd med resultatet.
 En annen ulempe kan kalles en liten holdbarhet. Vanligvis, de fleste kremer tilberedes hjemme, holdt opp for en måned, og noen - bare noen få dager. På den annen side, indikerer korttidslagring som produktet inneholder bare naturlige og ferske råvarer, som betyr at det ikke er noen risiko for å skade huden.
 En annen ulempe kremer hjem er ganske lang og omstendig prosess med matlaging. Så noen han kan virke kjedelig.
 Kremen inneholder en rekke komponenter som er vanskelig å kjøpe i butikker som lanolin, bivoks, emulgatorer, oljer. Disse komponentene kan finnes på apotek, spesialitet skjønnhet butikker og online - shopping.
 Å forberede kremen hjemme du trenger også spesielle enheter, for eksempel en sprøyte med divisjoner som du kan måle ut det nødvendige antall ingredienser mikser blande komponenter til en homogen masse, i stedet for som imidlertid kan bruke en gaffel, skje eller visp.
 Nå la oss snakke mer om hvordan du kan forberede hjemmelagde kremer.

 Fremgangsmåten for fremstilling av kremer hjemme


 1. De faste stoffer som for eksempel kakaosmør og bivoks, skulle smelte i et vannbad. Tidligere de trenger for å rive eller skåret i tynne chips og da vil du være mer praktisk å måle det nødvendige antall komponenter.
 2. Du kan deretter legge væsker som lanolin, eller stein frukt vegetabilsk olje, glyserin, honning, olje ekstrakter fra urter og andre. Du kan sikkert smelte faste stoffer med væske, men heller gradvis legge alle.
 3. Minst for fremtiden til krem ​​tilsatt vann komponent, og det kan være enten rent vann og infusjoner og decoctions av urter. Etter å legge vann komponenter som er nødvendige for å blande, fjern fra vannbad og få til vzbyvannyu.
 4. I prosessen med churning må angi essensielle oljer. Fortsett å kjerne fløte til det er helt kult, hva en bolle med det bør legges i kaldt vann.
 5. Etter kremfløte og kjøling bør oversettes i en pre-forberedt krukke.  
Hvordan lage en frisyreVakker velstelt hår har alltid betraktet som en av de viktigste egenskapene til femininitet, fordi det smukke kjønn har alltid betalt stor oppmerksomhet til hårpleie og styling dem. Men fordi mange kvinner ikke alltid har tid eller anledning til å delta på et kostbart materiale skjønnhet, velger de et enklere alternativ: Gjør en elegant frisyre selv. Læring er ikke så vanskelig.
Hvordan flott frisyre for langt hår
Hvis du ikke har tid til å dra noe vanskelig og krever en stor investering av tid, kan du alltid huske den gode gamle hår "hestehale". Det absolutt enkelt administrere selv den mest uerfarne nybegynner frisør. Nøkkelen til dette - å se nøye plukket en haug, og det har ikke fått ut ekstra tråder. Hvis ønskelig, kan denne frisyre være komplisert: ikke bare å gjøre med hår "hale", og til og med bryte sin strek. Vanligvis det ser ganske fin og hjelper med tyggis maske. For å gjøre dette originale frisyre, trenger ikke mye innsats bør bare trekke halen av en liten strand gjentatte ganger bryte det rundt strikken og godt sikker måte.
Fans av gratis, naturlig, style håret vil ha på sjelen, som kalles "unøyaktig hale." Litt bustete hår noen ganger ser mer imponerende enn glatt og elegant. For å gjøre en hale, må du forsiktig gre å trekke seg ut av tyggegummi eller noen tynne tråder.
For unge jenter perfekt frisyre som heter "beam-bow." Etter en kort opplæring kan gjøre det ganske raskt. For dette håret samlet i en høy hestehale, og deretter skilt foran en tråd (om lag en femtedel av all hale). Resten av håret er delt i to deler og vhynayetsya innsiden, slik at det dannes ører bøye. Endene er gjemmer seg i håret og ørene godt festet til hodet av stealth. Deretter gjør du følgende: anterior åskam spres gjennom øyet, og deretter formet rundt baugen, for å spare tyggegummi. Enden er fast, og baugen for holdbarhet sette inn flere nålene.
Hvis du ønsker å gjøre en virkelig romantisk frisyrer for langt hår, vil det beste alternativet spytte, som har mange forskjellige varianter. Dette kan være en pigg, surret rundt hodet, en haug med spytte, spytte-krone, fransk flette - kan du bare velge.
Alternativer frisyrer for middels lengde hår
Hvis du synes det er vanskelig å ta vare på langt hår, og du bestemmer deg for å gjøre håret, ikke fortvil: for mellomlangt hår som det finnes mange alternativer. De mest populære hårklipp i dette tilfellet er firkantet og bob. Forskjellen fra hverandre frisyre er at plassen må foreta et smell, og bønne er tilgjengelig. Eiere fint hår bedre gjøre en gradert hårklipp som vil gi dem visuell prakt. Veldig stilig og sexy utseende med lang front hårstrå. Men ikke glem at i dette tilfellet ikke bare gjør det, du har til å vie tid hver dag til å konkludere, men det er av begge.
Hvis håret under skuldrene til 7-10 cm, ta hensyn til håret som en "stigen": det er universell, dvs. det kan gjøres basert på den samme originale frisyre på grunn av hyppige endringer av bilde elskere vil bli henrykt av det. Middels lengde frisyrer gjør veldig godt å korrigere manglene person. Dermed vil kort hals ser lengre, hvis du gjør en enda kuttet til skuldrene og visuelt gjøre en person mer hjelp tynt hår "stigen".
Hårklipp for kort hår
Til tross for den forutinntatte ideen om at kort hår ser ikke veldig feminin, gir det en plass for realisering villeste fantasier. Så hvis du bestemmer deg for å lage en moderne stilig hårklipp, se etter en hårklipp "Gavroche". Den klassiske versjonen ser slik ut: hår i tinningene og pannen og kronen kuttet veldig kort, og la bak lang låser. Dessuten kan kort hår gjør håret stil "cap". I dette tilfellet, håret rundt omkretsen av hodet zistryhayut veldig kort: ca ørehøyde, og bak dem barbert av, slik at bare en liten pinnsvin. Ser ganske ekstravagant frisyre, slik at ikke alle passer. Andre mest populære frisyrer for kort hår inkluderer beskjæres bob og bob og "Cesson" og "personsøker".
Så håret hjemme håret av forskjellige lengder vil ikke fungere for deg, hvis du legger litt innsats for å lære det grunnleggende frisør.  
Яндекс.Метрика