I dag, i behandlingen av nesten enhver sykdom, en viktig plass i den generelle ordningen med komplekse hendelser og tar riktig kosthold, spesielt hvis det er problemer i mage-tarmkanalen.
 Hvis vi snakker om intestinal dysbiosis, er det riktig strømkretsene i stand til ikke bare lette symptomer på sykdommen, men også helt bli kvitt denne ekle sykdommen.
 Magen mann - et komplekst system med sine flora, som, avhengig av visse grunner som vil bli diskutert senere, kan svekke og til og med dø under åket av pest aktivitet. Dysbiosis - dette er ubalanse i mikroorganismer.
 Hos friske mennesker mikrofloraen i tarmen er satt opp slik at det alltid brukt nyttige flora som laktobasiller og bifidobakterier og sykdomsfremkallende organismer.
Funksjoner av riktig ernæring i tarm dysbacteriosis

 Med utviklingen av dysbiosis nivå av gunstige mikroorganismer raskt avtar og sykdomsfremkallende mikroflora multipliserer raskt, resultatet - fordøyelsesproblemer, lidelser, oppblåsthet, kvalme og smerter av ulike slag.
 Årsaken til dette patologi kan langvarig bruk av antibiotika, som bokstavelig talt "drepe" alle levende inne i tarmen. Noen ganger tarmflora dør fra galt og skadelig mat, for eksempel, halvfabrikata og konserveringsmidler, samt overdreven alkohol eller store mengder varme krydder.
Funksjoner av riktig ernæring i tarm dysbacteriosis

 For å takle virkningene av de skadelige effekter spesialister foreskrive spesielle dietter med intestinal dysbiosis, men det betyr ikke at du må begrense deg til den mengden mat det betyr at du må lære det grunnleggende om riktig ernæring for denne sykdommen.
 Ikke alle eksperter er enige om én mening om produkter nøyaktig for å unngå. Men de alle kommer til en krets og ernæring prinsipper som fremmer raske veksten av den positive mikrofloraen, og redusert aktivitet og vekst av patogener. Så, prøv å identifisere felles prinsipper for ernæring, rytme og sammensetning av matvarer som vil håndtere ervervet ubalanse.

 Generelle krav og nyanser av terapeutiske dietter


 •  Det er viktig å huske på at kostholdet bør velges spesialist som vil bygge på spesifisitet og symptomene på din sykdom. For eksempel, struma etter antibiotika forskjellige fra dysbiosis etter overdreven bruk av "tunge" alkohol, derav behandling vil være annerledes. For eksempel, hvis sykdommen er ledsaget av en sterk og lang låser, da en slik pasient kan være foreskrevet nærende kjøttbuljonger og supper, men dysbacteriosis med konstant magesmerter og en meny kontraindisert.

 •  Ta vare på ernæring. Til tross for det faktum at med en slik diett, synes det, kan ingenting være i ditt daglige kosthold må være til stede alle nødvendige kroppen stoffer. Mat skal være sikker på å inkludere meieriprodukter og kostfiber, som er et gunstig miljø for utvikling av gunstige tarmbakterier. Hvis meieriprodukter er klar, så maten kan spørre, hva mener du? Dette er produkter av karbohydrat naturen, for eksempel frukt, grønnsaker og korn, de trenger å spise hver dag, kan den eneste begrensningen være spesifikke for din sykdom.

 •  Daglig menyen bør utelukke alle produkter som kan forårsake gjæring og forråtnelse, forårsaker permanent hevelse i magen. For eksempel, disse inkluderer vin, spesielt vold i hjemmet, brygge, druer, surkål og agurker.

 •  Diett dysbacteriosis må nødvendigvis inneholde spesifikke vann regime: væsken bør inntas et glass 2 timer før eller 2 timer etter. Hvis forstoppelse og dermed effektivt utvanner avføring, spesielt hvis du drikker vann i morgen på tom mage.

 •  Det er å foretrekke som ble ekskludert fra kostholdet krydret, for salt, røkt og syrlig condiment eller spise pickles, sauser, majones, hvitløk og alkohol. Ikke tillatt snacks og spise vsuhom'yatku og akutte former for dysbiosis bedre å utelukke altfor kald og rå mat som salater, bedre alle produktene utsatt for termisk og mekanisk bearbeiding.

 •  Når dysbacteriosis tarmen hos barn kosthold bør være som tar sikte på å redusere irritasjon av slimhinner. Dette betyr at utestengt alt er stekt, fet, røkt og syltet mat, og rask mat og diverse brus.

 •  Hva kan og kan fortsatt ikke bli spist?


   Å lage din egen meny og begynner å følge den, må du spesifikt vet hva du skal spise og hva er fortsatt tillatt og hva du skal se etter.
  Funksjoner av riktig ernæring i tarm dysbacteriosis

   De fleste leger mener at riktig ernæring med denne sykdommen ikke skal fremme utskillelsen av gastric juice, noe som betyr at utestengt er alle slags kjøtt og smørbrød med dem, hermetiske grønnsaker med eddik kosttilskudd. Det vil være skadelig for pasienter som bruker populære retter marinade, som kebab, kjøtt eller fisk.
   Det bør unngås så mye som mulige produkter som irriterer slimhinnen i tarmen, for eksempel sure frukter og bær, som rips, tyttebær, sorrel, hvitløk og løk, fersken, aprikos, mandarin, bringebær, kvede og så videre.

   Også under forbudet omfatter ulike pølser, kaker, fet fisk og kjøtt, erter og bønner, hermetisert og reddik, sennep og pepper.
   Ikke spis hvete, det også kan irritere slimhinnene, gjelder det samme spiret korn, kli, kan gjøres i den siste diett over tid hvis diaré har stoppet. Men være svært nyttig suppe med ris og risengrynsgrøt, men det er viktig å vite at brun ris er utelukket.
  Funksjoner av riktig ernæring i tarm dysbacteriosis

   Kjøtt og fisk er også nødvendig for en slik diett, men de trenger for å forberede for et par og ta en pulverisert form. De beste alternativet - Damp koteletter med et begrenset antall av krydder og løk.
   Kildene for vitaminer, fortsatt forbli frukt og grønnsaker, men det er bedre å utsettes for varmebehandling, mens milde former av sykdommen er løst og rå. Kan kokes med kylling og hvit fisk, kan de legge et begrenset antall av grønnsaker, ris og poteter.
  Funksjoner av riktig ernæring i tarm dysbacteriosis

   Det kan være nyttig naturlig svart og grønn te, kakao og sukker, fersk juice, men med forbehold om milde former av sykdommen. Også nyttige supper eplemos eller grønnsaker som er naturlige kilder til probiotika. Spis små måltider bedre, men hver 2-3 timer.
   Man alltid refererer til hans utseende med stor beven. Tross alt, gode utseende - et mål på helse og suksess i livet. Viktigst, ser det ut ansiktene våre, som det er på ham snu til alle menneskene rundt oss. Så for mange av oss utseendet av minst ett små lesjoner på munnen - en viktig årsak for skuffelse.
  Hvordan kan jeg raskt bli kvitt kalde sår på leppen?

   Videre herpes leverer mye ubehag, da det krever overholdelse av visse regler for å hindre spredning og fratar oss den gleden som kyssing. Det er en virussykdom som kan overføres gjennom direkte kontakt eller ved kjøkkenutstyr, håndklær, etc.
   Også herpes simplex virus HSV-1, eller som det kalles "kald på leppene" blir overført ved luftbårne dråper når pasienten Chhne i nærvær av en frisk person. Det er derfor viktig å observere god personlig hygiene og om mulig ikke å ha kontakt med en pasient som har symptomer på sykdommen manifestasjoner. Men hvis du blir syk, så er spørsmålet - hvordan du raskt bli kvitt forkjølelsessår på leppene?

   Begynne å slåss


   Husk at hastigheten for behandling av sykdommen avhenger av hvilken fase det er.

   Så, hva er den fasen av herpes?


 •  Den første fasen er preget av en følelse av svie og prikking i lepper, men selve viruset viser ikke på utsiden.

 •  Den andre fasen av sykdommen kommer ut allerede: leppene hovne opp og bli betent, bobler begynner å vises.

 •  Den tredje fasen - den mest smittsom. På denne tiden Herpes er sterkest. På leppene dannet store sår, ledsaget av alvorlige kløe sensasjoner og smerte.

 •  Det fjerde trinn er karakterisert ved dannelse av en brun skorpe, som deretter forsvinner.

 •  De raskeste herpes behandlet på den aller første scenen når ingen synlige manifestasjoner av viruset. Hvis du plutselig føler prikking, kløe dårlig i leppene, kan det tyde på utbruddet. Hvis denne gangen bruke en spesiell salve, herpes raskt passere.
   I alle andre stadier av behandlingen kan ta mye lengre tid. Men hvis etter 10 dager på infeksjon du ikke har klart å takle herpes, bør du være sikker på å se en spesialist, som viruset er i stand til å spre seg til andre deler av ansiktet, og selv slimhinnene i øyet.
  Hvordan kan jeg raskt bli kvitt kalde sår på leppen?

   Men det ville ikke være en effektiv behandling, kan du aldri bli kvitt denne sykdommen. Hvis viruset når du kom inn i kroppen, har det ingen steder å gå herfra å bo, så avgjort i nerveceller og taus. Men når en person forkjølet eller perenervuvaty som herpes igjen gjør seg gjeldende.
   På verdensbasis er mer enn 90% av mennesker er bærere av viruset. Men i den aktive fasen er det bare 20%. Selv nyfødte allerede har herpes blod hvis en av foreldrene er utsatt for sykdommen.

   Hvorfor ser jeg?


   Spørsmålet oppstår - hvis herpes er i alle hvorfor han var på denne spesielle øyeblikk? Hva er drivkraften for å starte denne sykdommen?
   Årsaker til kaldt på leppene kan være svært forskjellige, men de er direkte knyttet til den generelle helsetilstanden din. Hvis immunforsvaret er svekket, vil herpes ikke ta lang tid. Spesielt hvis du er en fan av dem regelmessig.

   Således kan viruset bli aktivert av følgende grunner:


 •  Hvis en person har lenge hatt en alvorlig sykdom, i kroppen hans ikke krefter igjen til å kjempe selv med herpes.

 •  Immunitets kvinner kan bli svekket kritiske dager, eller om den er klar for å bli mor. Under hormonelle endringer og hopping kvinne bør nok næringsstoffer. Deres mangel kan senke kroppens motstand mot ulike virus.

 •  Dessuten kan mangelen på nyttige elementer være relatert til dietten. Hvis lang pinne fattig diett, kan det svekke immunsystemet.

 •  En annen årsak til herpes - en matforgiftning og magesyke. Som du vet huden avhenger av hva vi spiser og i hvilken tilstand er vårt fordøyelsessystem. Hvis det er feil oppstår, kan det direkte påvirke vårt ansikt i form av kald på leppene.

 •  Det er også ofte hopper herpes på leppene som et resultat av alvorlig hypotermi eller overoppheting. Plutselige endringer i temperaturen av det menneskelige legeme kan utløse begynnelsen av viruset.

 •  I tillegg herpes kan følge fysisk sykdom som forkjølelse, influensa, diabetes og HIV.

 •  Også kaldt på leppene oppstår på grunn av sterke følelsesmessige opplevelser og konstant stress. Dette skyldes det faktum at herpes så å si levende i nerveceller. Når en person føler en sterk sjokk, det fører til aktivering sin.

 •  Når viruset kan skyldes altfor hyppig drikker kaffe eller alkohol, men også på grunn av røyking.

 •  Kald på leppene kan også hoppe under sesong forverring av ulike sykdommer og lavt immunforsvar.

 •  Videre årsaken til at viruset kan være skade eller belastningsskader lepper brunfarge.

 •  Hvor å spandere?


   For å raskt bli kvitt kaldt på leppene er den innledende fasen er det best å bruke spesielle antiviral salve. For eksempel, for eksempel "Zovirax", "Acyclovir", "Flutsynar", "Cyclopheron" etc.
   Det vil ikke være galt å gjennomgå behandling, som består av legemidler som vil hjelpe deg å håndtere ulike virus, styrke immunforsvaret og forbedre hud og lepper. Dette kurset kan omfatte mottak av slike legemidler, "Valtrex", "Immunal" og vitamin E.
  Hvordan kan jeg raskt bli kvitt kalde sår på leppen?

   Men i alle fall før starten av medikamentell behandling bør oppsøke lege. Han nøye gjennom med problemet ditt og fortelle deg hvilke medisiner som passer best for deg.

   Men hva om tradisjonell medisin?


   Men hvis du ikke er en fan av behandlede kjemikalier, kan du alltids slå til de gamle utprøvde metoder. I dette tilfellet, kan du hjelpe folk rettsmidler gjort manuelt.
   Det finnes mange forskjellige oppskrifter for å bekjempe herpes. De er enkle å tilberede, du kan til og med hjemme. Hvilken som er mest effektive for deg. Vi tilby deg følgende oppskrifter og måter å behandle forkjølelse på leppene:
 •  Is. Hvis sykdommen forblir på det stadiet hvor hvite bobler begynte å dukke opp, kan du sette et stykke is til leppene, pakket inn i en serviett. Hold det bør være like lang som opprettholde.

 •  Anstrøk av Melissa. For sin forberedelse trenger du 10 gram sitronmelisse blader og 200 ml av alkohol. Når du har lagt bladene i alkohol, bør skjær stå for en uke. Da kan det tørkes såre flekker. Det er meget effektiv på et tidlig stadium. Så hvis du har en tendens til herpes, dette infusjon må være i medisinskapet.

 •  Anstrøk av calendula. Forbered på samme måte.

 •  Salve med hvitløk. For sin forberedelse trenger du: 2 ss usøtet yoghurt 2 fedd hvitløk (du må nøye peretovkty), 1 ts pulverkaffe 1 ts hvetemel, 1 ts honning. Alt dette Blandingen bør blandes grundig og satt på såret flere ganger om dagen.

 •  En oppløsning av soda. For å gjøre det nødvendig å koke en halv kopp med vann og legg det en spiseskje natron. Deretter må du mikse og fukte en bomullsdott denne løsningen. Og feste den på leppene. Du kan også varme opp i denne løsningen teskje og også brukes på sårstedet. Det er smertefullt, men resultatet er verdt det. Prosedyren bør gjentas annenhver time.

 •  Te. Du kan fukte en bomullsdott i Kamille-te og gjelder for leppene. Du kan også bruke gammel velprøvd metode - varm teskje av noen te og satte den til leppene. Dette bør gjentas flere ganger om dagen.

 •  Eple cider eddik. Chill på leppene kan også bake dem et par ganger i løpet av dagen.

 •  Gran olje. Fukt en bomullsdott i det og smøre de berørte stedene i intervaller på annenhver time.

 •  Men for alle for behandling av herpes man ikke er nødvendige, er det viktig å drive forebygging. Og det er behov for å spise rasjonelt og delta i noen idrett for å øke immunsystem, og være motstandsdyktig mot eventuelle virus.

   Drikke vitaminer


   Også ikke glem om vitaminer. Å støtte immunforsvaret ditt i god stand i kostholdet ditt må inneholde mat rik på vitamin C (ulike typer av sitrus, kål, kiwi, spinat og løk). Også i kampen mot herpes svært nyttig vitamin B6 og B12.
  Hvordan kan jeg raskt bli kvitt kalde sår på leppen?

   Også maten må være elementer som sink og selen. Mange av sink finnes i kjøtt, fisk, solsikkefrø. Mye av selen i egg, sjømat og nøtter.
   Generelt, holde en sunn livsstil: spise riktig, flytte hele tiden, prøv å unngå stressende situasjoner. Ta vare på helsen din, og deretter du glemmer at du har en tendens til herpes, og han vil aldri skuffe deg med sitt utseende!
  Яндекс.Метрика