Furatsillina å gurgle
 Nitrofural (furatsillina) er en av de mest effektive antimikrobielle midler som er brukt lokalt. Tablettene av stoffet i oppløsning med vann kan ødelegge opp til to hundre arter av bakterier som trenger inn i menneskets munn og provoserer utviklingen av septisk sår hals og tonsillitt.
 Søknad furatsillina
 Applikasjonen lar en person til å gjenopprette furatsillina forsvarsmekanismer i kroppen til å føre til at immunsystemet til stand. Topiske medisiner er ofte brukt som et skylle hals vask eller lotion, i tilfellet av infeksjoner som ikke er forbundet med inflammatoriske prosesser i munnen.
 Furatsillina brukes inne når legen diagnostisert en pasient sykdommer som dysenteri, stafylokokk eller streptokokk infeksjon, Escherichia coli. Medisinske løsninger er ferdige tilgjengelig over disk, det kan fortynnes med vann eller alkohol.
 Furatsilinom for gargling bruk kun vannbasert, kan det være kokt hjemme. I ånd medisiner som kreves for brannsår etter frostskader, for behandling av trykksår i kritisk syke pasienter. Alkohol Furacilinum bidrar til å avlaste hevelse i øret, deretter 1-2 dråper medisin legen anbefaler grave i.
Furatsillina å gurgle
 Hvordan kan Furacilinum å gurgle
 Infeksjon med purulent natur, godt håndtak vandig furatsillina. Disse inkluderer hals og betennelse i området av sinus maxillaris vask bør vare bare under tilsyn av en otolaryngologist ikke å skade indre organer. Furatsillina reagerer på temperaturen i vannet, i det kalde, blir han nesten uløselig, men satt i kokende vann tabletter ikke anbefalt som en medisin taper noen antibakterielle egenskaper. Stoffet skal fortynnes i vanntemperaturen ikke er høyere enn 60 °.
 Apotek form - en pille i pakking 001-002 gram. Et glass varmt kokt vann godt trenge 002 gram furatsillina som tidligere knust til pulver for bedre og raskere oppløsning. Vann bør kjøpe en lys gul farge, må det være kult å romtemperatur og gått gjennom en cheesecloth å felle ut savnet betente slimhinner i halsen.
 Skylles 5-6 ganger om dagen i 3 minutter, kaster hodet tilbake til alle områder var under påvirkning av narkotika. Ikke glem at ikke bare bør skylle halsen, men hele munnen, som bakterier koloniserer inne i hulrommet overalt.
 Vann Furacilinum perfekt oppbevares i kjøleskap i 2-3 dager etter tilberedning. Det kan være oppvarmet til ønsket temperaturnivå og skyll munnen.
 Effekten av furatsillina vil bli maksimert hvis du skylle munnen med brus løsning som fjerner slim. Når purulent betennelse i mandlene hals sår kan se ut som bedre helbrede hvis furatsillina legge noen dråper av calendula i alkohol. Kontra til utsiden av medikamentet ikke er det, slik det er vidt foreskrevet for voksne og barn.  
Ryggsmerter under midjen
 Svært ofte mennesker lider av verkende eller skarp smerte under midjen. Årsakene til denne sykdommen kan være ganske forskjellige, og derfor å fastslå diagnosen bør søke legehjelp. Lege etter full undersøkelse tildele kompleks behandling.

 Hva skjer ryggsmerter i korsryggen


 Den vanligste årsaken til ryggsmerter kan være (endringer Muskel morfologiske), eller leddgikt av intervertebral ledd (spondylarthritis). Årsakene er:

 vertebrale brudd;

 infeksjon i ryggvirvlene og mellomvirvelskiver (tuberkulose, epidural abscess, brucellose tuberkulose);

 Ikke-smittsomme sykdommer;

 hjerneslag (forstyrrelse av spinal sirkulasjon);

 metabolske bein lesjoner;

 Hva gjør vondt korsryggen


 Akutte ryggsmerter i korsryggen kan oppstå når skiftende mellomvirvelskiver, vertebrale brudd. Symptomene er smerter i nedre del av ryggraden, er det begrensninger i mobilitet. Pasienten kan oppleve smerter under epidural abscess, og dette vil være en skarp smerte i sondering korsryggen. Dette er en meget alvorlig tilstand og krever rask behandling, ikke utelukker operasjon, da det kan være kompresjon av ryggmargen.
 Ryggsmerter i korsryggen kan skyldes Bekhterevs spondylatroza. Symptomer på denne sykdommen er smerter i ryggraden, gradvis beveger seg i lårene, er det begrensninger i bevegelse.
 Ryggsmerter i korsryggen kan skyldes psoryatrycheskoho leddgikt, kronisk kolitt, Reiters syndrom. Alle disse sykdommene er alvorlig og at det haster for behandling.
 Først av alt, trenger du en full undersøkelse, inkludert røntgen og skanner, og da legen foreskriver behandling: medisiner, injeksjoner, fysioterapi, salver eller annen metode.
 Ryggsmerter kan oppstå i indre organer sykdommer: ulcerøs kolitt, nyre, tykktarmskreft, rasslayvayuschyesya aneurisme, kroniske sykdommer av bekken organer, эndomytryoza, eggstokkkreft eller kreft. I disse tilfellene, for å identifisere årsaker til ryggsmerter bør undersøkes i hvilken som helst lege, men det er verdt det, siden slike sterke smerter begrense bevegelsen og ikke gi oppførsel livsstil.  
Ryggsmerter i korsryggen: Årsaker
 Enhver smerte er et symptom, tegn dysfunksjon av kroppen. Men smertene er ikke alltid angir nøyaktig problemet eller skadede områder. Smerter i ryggen, blant annet i nyrene, forårsaker både umiddelbare ryggproblemer og sykdommer i indre organer.

 Hva gjør ryggsmerter i korsryggen


 Den vanligste årsaken til slike smerter eller kunne være problemer med ryggraden og ryggmuskler, eller nyresykdom. For å avklare, hva er fortsatt grunn til å trekke oppmerksomhet til naturen av smerte og andre symptomer.
 For ytterligere begrunnelse legen kan tyde på at ryggsmerter i korsryggen faktisk disse indre organer er irrelevant. For eksempel akutte korsrygg forstuing forårsake smerte på hver side av ryggraden, ledsaget av begrensning av bevegelser i ryggen, og smertene ikke går utover problemområdet.
 Legen kan også oppdage forskyvning av mellomvirvelskiver. På sannsynligheten for slike problemer kan indikere radicular smerte ene siden, har pasienten til å søke en komfortabel stilling, særlig brudd bekken funksjoner.
 Smerte kan forårsake spondylose, osteomyelitt, eller fasett syndrom, isjias - en sykdom som er knyttet til ryggraden. Men det er en god sjanse for at ba om hjelp pasienten virkelig lider en eller annen nyresykdom. Dette kan tyde på ensidig verkende smerter som øker med palpasjon.

 Nyresykdom forårsaker ryggsmerter


 Kronisk lungesykdom kan utløse ryggsmerter i korsryggen. Men bortsett fra disse sykdommene ledsaget av nyrekolikk angrep som oppstår uten noen åpenbar grunn. Deretter gitt smerter i lysken, leg, ledsaget av kvalme eller oppkast.
 Nephroptosis (unnlatelse av nyrene) der angrepet av kolikk forårsaker fysisk stress. For eksempel kan langvarig gang utløse det. Angrepet ender kjedelig smerter i korsryggen. Noen ganger smerter i magen farten.
 Årsaken til ryggsmerter kan være og betennelse i nyrene (pyelonefritt). Det er typisk for en stor andel av befolkningen, særlig kronisk form. Akkompagnert av en betennelse i varmen, så frysninger, urinering lidelser.
 Ryggsmerter i korsryggen kan tyde på en rekke sykdommer. Diagnose skal bare behandle en lege, kan ethvert forsøk samodyahnostyrovanyya og behandling skade.  
Smerter i ryggen under skulderbladene: Årsaker
 Mange mennesker etter tretti år begynner å føle smerte. Dette er et signal for handling og fottur til legen. Mest smerter i ryggen, følte i nedre blader forårsaket radikulitt, men kan føre til smerter og andre sykdommer.

 Årsaker


 Finne ut årsakene til smerter i korsryggen bladene, kan bare kvalifisert lege gjør en undersøkelse. Legen vil lytte til alle klager av pasienten. Viktig informasjon for det er at pasienten beskriver oschuschaemuyu smerte. For eksempel hvis pasienten sa at smerten har passert, er det nødvendig for å spre eller varme, er det karakteristisk for degenerative prosesser i ryggraden. Men hvis pasienten sier at han har smerter vises etter at han drikker et krus øl, disse symptomene er karakteristiske for nyresykdommer.
 Hvis pasienten føler seg "teller" i ryggen, disse smerter forbundet med betennelse i ryggrad og en klemt nerve. Også, hvis pasientens lege vil gjennomgå ytterligere tester for å påvise betennelse i lungene og pleural hulrom. Lungesykdom Smerten kan stråle til baksiden.

 Hvilke sykdommer kan føre til ryggsmerter under skulderbladene?


 Selvmedisinering med ryggsmerter uakseptabelt. Smerte kan være forårsaket av osteochondrose som thorax og korsrygg. Helst smerte følte i ryggen under skulderbladene. Sykdommen er farlig klemt nerve der pasienten opplever alvorlige verkende smerter.
 Smerte i ryggen under skulderbladene, og kan være forårsaket av en alvorlig sykdom slik som kreft. Det skjer ofte at selv leger ikke kan gjøre riktig diagnose, som svulst diagnostisert radiologisk utstyr i kvalifiserte sykehus. Mange trekk tiden engasjert i seg selv, ikke klar over tilstedeværelsen av en tumor. Det skjer ofte at sykdommen på dette tidspunktet er den siste fasen og disse pasientene var ikke mulig å hjelpe.
 Dessuten kan smerter i de nedre bladene være forårsaket av en sjelden sykdom slik som tuberkulose bladene. Renner ned under utviklingen av sykdommen gjødsel, forårsaker sterke smerter. Smerter i ryggen under skulderbladene og forårsake sykdommer som osteomyelitt, duodenal magesår eller mage hypotermi, herniated plate, lungesykdom og mange andre.  
Яндекс.Метрика