Fysiologisk rennende nese hos spedbarn
 Mange unge mødre og fedre møter fysiologiske rhinitt hos spedbarn. Ikke innser samtidig hvordan deres barn kunne forkjølet hvis alle forholdsregler. Panic unge foreldre er ikke verdt nok til å minne om at den fysiologiske rhinitt oppstår hos spedbarn tre måneder.

 Hvorfor er det en fysiologisk undead


 Når barnet er født, er kreft i neseslimhinnen inaktive. Årsaken er at det i livmoren ikke var nødvendig for å fukte neseslimhinnen, som det var i et flytende medium. Men etter fødselen av en baby er i ulike livsbetingelser. Uregelmessig system av kjertler som er ansvarlig for dannelsen av slim begynner å produsere det i overflod. Denne modusen fukting kalt "våt". Deretter vises det i nesen og lys babyen slim.
 Menneskekroppen er utformet rasjonelt. En gang for et barns kropp blir klart at for normal pusting trenger ikke mye slim utflod beløpet umiddelbart redusert. Hvis ikke forstyrre denne naturlige prosess, vil sekvensen fortsetter.

 Fysiologisk rhinitt hos spedbarn og dens symptomer


 Fysiologisk rennende forskjellig fra alle andre karakteristiske forkjølelsessymptomer:

 være vakker baby - han sover godt, suger brystet og ikke sove;

 ingen hoste, feber og andre symptomer;

 med nese slim utskilt lys;

 Nesen puste fritt, og det er ingen hevelse i nesen.

 Hver mor før fødselen av barnet vet hvordan man skal bestemme en baby rennende nese. Fysiologisk rhinitt hos spedbarn vanligvis vises under fôring, og har en liten kropp for alvorlig byrde for sin luftveiene. Under måltidet med helletut høre sprut, sopene og andre lyder.
 Men enkelte foreldre ikke skiller mellom fysiologisk rhinitt hos spedbarn og får mat i nesegangene. I noen spedbarn, mens mat oppgulp av mat kommer inn i nesegangene. Mens det, fortsetter maten skal fordøyes. Som et resultat, kan i nasopharynx være hryukayuschye høres stvorazhyvaetsya masse og dets nærvær minner rennende nese og slim. Alt dette gir en risiko for babyen, og gradvis med alderen er. Foreldre trenger ikke å bekymre seg for.  
Hvordan å behandle rhinitt amming
 Hos ammende mødre svært ofte kaldt. Det er ikke forgjeves, fordi kroppen hennes alvorlig svekket etter fødsel. Men hva hvis mor er syk? Hvordan å behandle rhinitt amming?

 Kan jeg amme barnet under en kald?


 Hvis min mor var kaldt, det påvirker ikke nytten av morsmelk, og selv, tvert imot, i denne perioden barnet blir sammen med melk beskyttende antistoffer som er produsert mors kropp. Så hvis du bestemmer deg for å slutte amming, vil barnet må forholde seg til svært ulike virus.
 Selv om de udøde amming ledsaget av feber, ikke gi opp sykepleie. Siden melk som brenner seg ikke heller surt.
 Men til tross for det faktum at du kan fortsette å mate babyen, mor bør umiddelbart begynne å behandle forkjølelse. Men før det er det nødvendig å rådføre seg med legen din.

 Medisinsk behandling, hvis det rhinitt amming


 Bekjemp de udøde kroppen kan uten spesiell behandling. Men det er en fare for at det i tillegg til virusinfeksjonen kan begynne å utvikle bakteriell. Så, i denne situasjonen er det nødvendig å ta antibiotika.
 Først av alt behandle rhinitt amming nødvendig fjerning av alle symptomer. Derfor, for å lindre tett nese anbefaler vasokonstriksjonseffekter medikamenter som kan være i form av dråper eller spray. Disse verktøyene fjernet og hevelse i slimete nasal pusting er gjenopprettet.
 De mest populære stoffene er Naftizin, Tyzyn og Nazyvin. Den viktigste funksjonen av alle disse stoffene er det faktum at de er helt ufarlig, men i tilfelle av overdose og hyppig bruk kan være vanedannende. Bruk disse dråpene kan ikke være mer enn 3-5 dager.
 Ha en god effekt dråper laget av urte ingredienser. De blir presentert i form av oljedråper og gi antimikrobiell og antiinflammatorisk virkning. Kontraindikasjoner mot disse stoffene er tilskrevet idiosynkrasier.
 Hvis min mor var kaldt, betyr det ikke at viruset overføres via melk baby. Men så snart du føler de første symptomene bør umiddelbart søke spray som fremmer hydrering av neseslimhinnen. Det er best å bruke spray fremstilt fra sjøvann, mens de fjerne patogener uten å forårsake skade.  
Hva de skal gjøre med liktorn
 Liten mais - et stort problem.
 Alle vet at liktorn er kåt, døde hudceller på føttene som kan oppstå når iført trange og ukomfortable sko. På den ene side å ha mais - er uestetisk, på den annen - ubehagelig og smertefull. Dårlig hvis tøffe calluses midten, så det kan slå inn natoptysh som vil øke dag for dag, blir stout og herde. Med oppbyggingen å kjempe nesten umulig, så det første tegn på myk callus, må du ta skritt for å hindre det.
 Så hva gjør man med hard hud på foten?
 Mange tror at å bli kvitt calluses fra å bruke saks, bare kuttet det er en løsning. Men nøyaktig infeksjon kommer inn i kroppen. Før du klippe tærne, føttene trenger å dampe i et varmt bad. Hvis kornet begynte å verke, starte hver dag med et bad tillegg av havsalt og stoppe iført trange sko.
 Hvis mais er mer som natoptysh bedre dyppet i en løsning av varm kamille, som også renser plassering hard hud og smertefri det rozm'yakshyt.
 Myke liktorn der ingen kjerne, helst damp og gnidd med pimpstein for rask fjerning ohrubevsheho topplag. Etter det brukes til det berørte området fettete håndkrem.
 Hard hud kan fjernes med et par aspirin tabletter for å bli pulverisert og blandet i like proporsjoner med vann og sitronsaft. Dette slurry var nødvendig å få på plass mais og bryte opp i en plastpose i 10 minutter. Deretter gni sted pimpstein liktorn og smøre den med krem.
 Hvis mais forstyrre turgåing, kan bane sted innleggssåler, myk klut (helst naturlig), flere mennesker er gips med steril kompress, men dette er bare et midlertidig tiltak som znebolyuye vår lille gang.
 Forebygging liktorn
 Til problemet ikke oppstår, bør hver vask føttene tilsett vann litt alkohol (1-3 spiseskjeer tolovыe 5 liter vann) eller natron.
 For føttene og mellom tærne og hard hud var ikke om natten bør værs smurte bena mykgjørende krem. Massasje bevegelser bør være som om du satt på sokker. Å vite strukturen av huden, om morgenen kan prypudryuvaty fot og mellom tærne.
 Tidligere forskere har vist at akryl sokker har flere fordeler i forhold til bomull, siden nadivanni ta form av foten, og til og med føttene svette mye, blir grovt stoff, men i stedet blir mykere.
 Fjern harde calluses
 Tradisjonell medisin anbefales å bruke når du fjerner hard hud aloe juice. Problemområder smurte fett krem ​​deretter satt tilbake stykke kutt langs blad aloe og fikse tape. Prosedyren er anbefalt å tilbringe natten, som morgen mais betydelig myke opp og smøre det kan være mozolnoy væske.
 Hvis tærne orohovela mye bedre å kontakte skjønnhetssalongen, hvor det vil ta kvalifiserte fagfolk.  
Behandling av lungebetennelse hjemmeLungebetennelse kan behandles hjemme, men viktigst med alle avtaler og følge legens anbefalinger. Dette er viktig fordi selv med mild sykdom, men mangelfull eller feilaktig behandling av pneumoni føre til farlige konsekvenser.
Hvordan å behandle lungebetennelse
Til riktig kurere lungebetennelse hjemme og unngå farlige konsekvenser, må du fullføre behandlingen. Dens sammensetning er valgt hver for seg, må ta hensyn til de kliniske manifestasjoner av sykdommen, alder og generell tilstand hos pasienten, andre grunner. Leger fore flere legemidler, og de må være kompatible med hverandre. Han vil overvåke prosessen med behandling, om nødvendig, korrigere det og avbryte medisiner, hvis det er nødvendig.
Hvis en person er diagnostisert med lungebetennelse, han trenger hvile, sengeleie, kosthold og drikker nok av. Bruk kan være noe væske - te, juice, fruktdrikker, melk. Det er strengt forbudt brus, alkohol og røyking. Rommet pasient bør gjennomføre daglig våt rengjøring og lufting det. Dersom pasientens tilstand bedres, svekker sengeleie.
Bærebjelke i behandling - antibiotika. Det bør ta hele kurset, men med ingen effekt å fortelle legen din. Sørg for å ta bronhorozshyryuvalni, slimløsende, vitaminer og andre livsviktige medisiner. Fremme rask utvinning innånding, gymnastikk og massasje.
Innånding lungebetennelse sikre penetrasjon medisinering dypt inn i lungene, spesielt hvis du bruker enheter med liten spredning. Massasje oppnevnt etter temperaturen tilbake til det normale. Det kan gjøre en gjest ekspert eller slektning. Terapeutiske øvelser du kan gjøre på den første dagen av sykdommen, men hvis det ikke er noe alvorlig pustebesvær.
God effekt på lungebetennelse som gir fysioterapi og termiske behandlinger. De kan utføres i fravær av temperaturen. Boliger for at anvendelses banker og sennep, alternerende annenhver dag. Når tilstanden har bedret seg, kan fysioterapi bli videreført i en klinikk. Pusteøvelser ønskelig å gjøre i senga - det sparer mobilitet av brystet og bli god forebyggende forverring av lungefunksjonen.
Behandling av lungebetennelse Tradisjonelle metoder
Behandling av lungebetennelse kan utfylle tradisjonelle medisiner, men først konsultere legen din om dette. En av de mest effektive middel, som kan tilberedes - et avkok av rosiner. Passere de tørkede bær gjennom en kjøttkvern, dekk med kokende vann og holde lysene på i ti minutter. Blandingen ble deretter tappe og klem. Dette betyr at du bør drikke tre ganger om dagen til fullstendig gjenoppretting.
Et godt middel for lungebetennelse - frisk aloe juice, tørket bjørk knopper, blader hakket synoholovnykom. Disse komponentene må tilsettes propolisnoho kg smør og samme flytende honning. Middel sendes i et vannbad og femten minutter anses klar. Drikk spoonful tre ganger om dagen, spre ut i et glass varm melk.
Like effektivt middel for lungebetennelse - fig. To frukt helle melk og kok i femten minutter. Den resulterende verktøy drikke to ganger daglig glass.
Blant populære oppskrifter er det et ris helle syv kopper vann, legg en skje med mynte. Blandingen koke, tilsett løk, rist. Buljong ta en kvart kopp annenhver time.
For behandling av lungebetennelse er ofte brukt som et middel for havre hoste. Glass korn havre og hakket hvitløk, hell to liter melk. Verktøy dekk i en ovn eller ovn i to timer, deretter renne. Drikk det må være varmt i små slurker - et glass før sengetid. Dette ekstraktet har tonic, slimløsende, hostestillende egenskaper. Det anbefales for lungebetennelse for svekkede pasienter.
Behandling av lungebetennelse hjemme er ganske reell. Det viktigste - tid til å ringe en lege, ta alle sine tildelte medisiner, følger anbefalingene for ernæring regime. Hvis alt er gjort riktig, sykdommen raskt vike.  
Яндекс.Метрика