Gå barbentGå barbent som helsebehandlinger brukt av leger i antikkens Hellas, Egypt og Roma. Gå barbent ment for behandling av ulike sykdommer og en styrking immunitet. Vi vet også at mens barn bruker sko bare når det var å slå 18 år gammel.
Moderne vitenskapsmenn og forskere som har studert saken, har vist at å gå barbent har positive effekter på mange organer og kroppsfunksjoner, redusert blodtrykk, aktive nevromuskulære prosesser, forbedrer oksidative prosesser i kroppen. Selvfølgelig, gå barbent er ikke en kur for alle sykdommer. Men i kombinasjon med andre behandlinger, det har en positiv effekt. Spesielt i tillegg til herding av kroppen, gå barbent er en måte å forebygge hjertesykdom, som har en gunstig effekt på blodårene. Gå barbent kan også sees som en form for akupressur, som det er punkter på foten som er ansvarlig for flere organer, hjerne, nyre, mage, øyne, hjerte og andre.
Kontraindikasjoner for slik herding praktisk talt ingen. Men det er nødvendig å ta hensyn til det faktum at folk ikke bør kjøre ut nezakalennыm dvadtsyatyhradusnyy frost barbeint i snøen i håp om å få sunnere. Virkningen vil være den motsatte. Herding prosessen bør skje gradvis og kontinuerlig. Starte denne prosessen hjemme ved hjelp av å gå barbent på teppet og gulvet, fordi knapt noen kom hjem, ikke vil, bare fjerne skoene skodd heller varme tøfler. Når du slutter å føle ubehag, kan du gå til neste scene. Hvis det er varmt, kan du trygt ta av seg skoene og gå barbent på bruk gress og jord. Dette gjøres best i landet for å unngå problemer i form av knust glass eller noe annet. Begynn å gå uten sko på en myk overflate i 5-10 minutter, gradvis øke tiden. Med en myk overflate kan flytte på steiner og småstein. Resultatet vil bli mer positivt dersom småstein helle kaldt vann. Men med utbruddet av den kalde årstiden prosedyren kan gjøres hjemme ved hjelp av kontrast fotbad og gå barbeint i snøen i 2-3 minutter. Gitt den positive effekten som gir gå barbent, trene deg opp til denne prosedyren tar ikke mye arbeid. Styrke immunforsvaret og glemme forkjølelse.  
Hvordan zahartovuvatysyaLeger enstemmig rapportert at en av de beste måtene å støtte immunforsvaret - herdes.
Herding er nyttig for både barn og voksne. Vant til uvanlig kroppstemperatur kan være et barn. Disse prosedyrene har en positiv innvirkning på den generelle helse forbedrer humøret, helse, øker effektiviteten.
Tut bøtte med isvann på kroppen hans, må man forstå at dette er en alvorlig utfordring for kroppen. For å gjøre alvorlige sykdommer zahartovuvatysya bør gradvis.
Velger en metode for herding, er det nødvendig å ta hensyn til livsstilen, alder og generelle helse. Det er best å se en lege, han vil fortelle og bestemme riktig type herding. Zahartovuvatysya kan, ta sol og luft bad, hydroterapi (helle, snyltende, dusj, bading i dammer, bassenger, etc.), tørke snø, etc.
Ikke start zahartovuvatysya hvis kroppen er svekket, noe som kan være forårsaket av stress, forkjølelse og andre. Hvis du etter flere prosedyrer mann lagt merke til at han hadde mistet appetitt, søvn verre - dette er første indikasjon på at denne måten å tempe det ikke passer.
I sommer kan du sole deg. Soling på stranden eller spille, som for eksempel fotball, mann, ikke innser at styrker kroppen din. Det viktigste - ikke får solstikk eller brenne. Varigheten av behandlingen bør ikke overstige 10-15 minutter. Sole trenger i morgen eller kveld når solaktiviteten er moderat.
Om vinteren kan du starte zahartovuvatysya med gang utendørs. Slike prosedyrer er egnet for personer som har problemer med hjerte, luftveier, nervesystemet og hormonsystemet. Gang forbedrer fordøyelsen, øker i blodet hemoglobinnivå. Lengden av prosedyrer beregnet individuelt avhengig av tilstanden og alderen på personen. Bedre luft bad kombinert med fritidsaktiviteter som skøyter, ski, løping, etc.
Du kan zahartovuvatysya hjemme, for eksempel, begynte å gå rundt i leiligheten barbent. Det er bedre å gjøre det i naken, ikke bare tråkke på teppet, men også på parketten, linoleum og fliser kult. De første øktene bør ikke overstige 7-8 minutter senere kan du legge til fem minutter senere bringe Varighet bosohozhdenie til 40 minutter.
I tillegg kan hjemmet herde fotbad ved hjelp at tilnærmingen folk ofte lider av forkjølelse. Prosedyren er gjort i en time før sengetid. Vanntemperaturen, som må plasseres slik at de midterste beinet ben bør være ca 38 ° C. Senke temperaturen sakte bedre - 1-2 grader om dagen. Når vannet er brakt til nesten is, gjør du en annen beholder med varmt vann. Og leggene vekselvis i kulden så varmt vann. Hvis en person følte en liten illebefinn, bør fra vannbehandling bli forlatt.
Mange zahartovuyutsya ved hjelp av en kontrast dusj - det må også venne seg til. Du trenger om en uke for å ta en dusj med vanlig vanntemperaturen, og deretter igjen å inkludere kaldt vann (5-8 sekunder) og deretter bytte til en behagelig kroppstemperatur. Over tid, kan antallet slutninger kaldt vann reduseres til tre ganger. Eksperter sier at Douches bør være noe sånt som dette: ca 30 sekunder varmt vann, etterfulgt av et minutt av varmt vann, kaldt vann - ca 40 sekunder, varmt vann - 30 sekunder og kaldt vann - mer enn et minutt.
Nybegynnere beste for å prøve obtyratysya vått håndkle, bør vannet ikke være under 18 ° C. Etter tørke kan la vannet fordampe på kroppen ved romtemperatur eller tørk av med et håndkle raske og stive bevegelser, som å gni våt hud.
Den mest ekstreme form for herding anses tørke snø og vinter svømming. Legg merke til at de kan begynne bare når en person kan være omtrent tre minutter under en kald dusj.
Obtyratysya snø er 3-4 ganger i uken. Personer som lider av hudsykdommer, tørke kontraindisert. Snø bør være løs slik at du ikke skraper opp huden. Før prosedyren du trenger å varme opp litt - for eksempel lage en liten kostnad. Hvis føttene eller kroppen begynte å fryse, for å fullføre prosedyren.
Vinter svømming - for utdannede mennesker. Nykommere kan gå inn i det iskalde vannet ikke mer enn 10 sekunder. Opplevd kan svømme i 2 til 3 minutter.
Herding vann anbefales ikke for folk som lider av høyt blodtrykk, åreforkalkning hjerteinfarkt. De bedre å ty til luft bad, men temperaturen bør være minst 10 ° C. Også hinder for å være hardere onkologi, febrilsk tilstand, problemer med termoregulering, lever kolikk, åpen tuberkulose, psykiske lidelser, brannskader og skader.
Før du starter zahartovuvatysya, sørg for å rådføre seg med legen din. Sistnevnte kan tjene søknadsprosedyrer, under hensyntagen til egenskapene til organismen. Ved herding av kroppen bør nærmet systematisk, som skal utarbeide en praktisk timeplan og regelmessig gjenta prosedyren  

Hvordan å behandle akutt rhinitt
 Stadier av akutt rhinitt


 Rhinitt - rennende nese, og den viktigste grunnen for sitt utseende - virus og bakterier, og som et resultat av betennelse i neseslimhinnen.
 Ofte rhinitt følger mange smittsomme sykdommer og følger dem. Virus svekke kroppen og skaper et gunstig miljø for utvikling av skadelige bakterier. Løpet av akutt rhinitt har tre faser:
 I det første trinn av viruset kommer inn i kroppen, er det tørrhet i nesen, som skraper, brenning, kløing i halsen. Det første trinn varer i flere timer.
 I den andre fasen av inflammasjon øker, som er preget av rikelig sekreter fra nese, "snørr rennende bekk" endre stemmen vises rennende øyne, pustevansker, ikke en person ikke oppfatter lukt.
 3. etappe - sceneopptreden bakteriell betennelse. Tildeling blir tykk, muco-purulent, redusert luktesans og puste, hevelse av slimete redusert.

 Hvordan å behandle akutt rhinitt


 Fokus for behandling avhenger av scenen der det skjer.
 Behandling på første stadium er rettet mot å hindre innføringen av viruset inn i kroppen. Treat snue på dette stadiet kan ta antivirale legemidler (antivirale antistoffer, etc.), medisiner som øker kroppens immunforsvar (interferon), noe som gjør varmt fotbad, sennep bad mulig. Som et resultat bade blod strømmet ned, og blodkarene constrict hode og rennende nese går.
 Behandlingen i det andre trinn er å redusere inflammasjon og rehabilitering av kroppen.
 På dette stadium er det mulig å behandle akutt rhinitt ved hjelp av vasokonstriktor medikamenter. Hvis anvendelsen er fjernet fra svelling av neseslimhinnen, og lettere å puste. Vasokonstriksjonseffekter narkotika ved hjelp av maksimalt 7 dager fordi de har kontraindikasjoner. Beste aerosoler. Også for den andre fasen av behandlingen er anbefalt fysioterapi (ultrafiolett laser) og midler til å forbedre immunitet.
 Behandle akutt rhinitt i 3. stadium er nødvendig med bruk av antimikrobielle midler i form av dosering.
 Hvis slimet er tykk, deretter bruker utvannet slimløsende midler.
 Brukt på 2. og 3. etappe damp inhalasjon og nasal lavage fra legemidler med Dødehavet salter, for eksempel "Aqua Maris", osv, er de sammen med andre rusmidler og gjenopprette funksjon av slim i slimhinnene i nesen.
 Behandle akutt rhinitt kan ved hjelp av folk rettsmidler: Aloe - Aloe tre dråper innpodet 4 ganger daglig. Jod anvendes for skylling - et glass vann 4 dråper jod og 4 ts natron å drikke - i et halvt glass vann 5 dråper jod (kontraindikasjoner influensa). Forvarm rock salt, innpakket i en tykk klut, anvendt til bihulene.
 Akutt rhinitt oppstår ca 7 dager. Hvis sykdommen ikke er herdet ved disse trinn, eller det vil vokse inn i en kronisk sykdom, eller kan gi komplikasjoner. Være sunn, leve mye, elsker deg selv, unn deg selv og sørg for å kontakte legen din.
 av Vityk
 Spesielt for området "World Women"  
Яндекс.Метрика