Gallestein: symptomer og behandling
 Så nå vanlige sykdommer i indre organer som kalles gallestein eller gallestein. Navnet er forklart ved sammenslåing av disse greske ordene: chole (galle) pluss lithos (stein). På grunn av at galleblæren er som en pose plassert i fronten av leveren og dens funksjoner er booking flytende galle og delta i fordøyelsen av fett. Derfor gallestein er dannet av små krystaller av kolesterol. Mye mindre av sin utdanning diagnostisert med gallesalter.
 Det bør bemerkes at disse vidt edle derivater av kroppen er små, som sandkorn. Men det er også større, som medisinsk vitenskap er det tilfeller der størrelsen på steinene sopostavlyalsya med valnøtter.
 Årsaker til gallestein
 Den viktigste årsaken til steiner som kalles ubalanse av gallekomponenter. For å gjøre dette, først av alt, forårsaker høyt kolesterol i maten du spiser en bestemt person. For eksempel, rike, fet mat, smaksatt alkoholholdig drikk ublu, bidrar ofte til fremveksten av kolecystitt eller biliær kolikk. Symptomer er manifestert etter at stein fra galleblæren gallegang og maske.
 Hvordan å behandle gallestein?
 Ofte disse helseproblemer er alene. Etter å ha passert steiner fra galleblæren til tynntarmen, smerte forsvinner. Imidlertid, i tilfeller av store steiner, blir smerten øker, slik at operasjonen må utføres umiddelbart. Den stopper etter gallegang steiner kan skade leveren, som ofte er dødelig. Også farlig ruptur av galleblæren og dens inflammasjon. Eksperter har registrert tilfeller av kreft i kroppen og rundt - bukspyttkjertel og lever.
 Symptomer på gallestein
 Gul farge på hud og øyne sclera - det første tegn på avbrudd i arbeidet med denne kroppen. Smerte angrep (kolikk), i tillegg til smerte, som kjennetegnes ved forekomsten av den karakteristiske bitre smak og munntørrhet.
 Hvis det var en bilious kolikk, umiddelbart må gå, slutte å ta noe mat, men du trenger å drikke rent vann og kan tas som et smertestillende. I tilfelle av et angrep som varer mer enn to timer, bør du oppsøke kvalifisert lege.
 Smerte eller ubehagelig kribling og tyngde i høyre ribben området er også en anledning til å gå til den aktuelle spesialist. Under X-ray eller ultralyd Gallestein lett diagnostisert. Mens noen av dem er, som en "dum", dvs. ikke forårsake noen symptomer. Men selv utseendet av sand skal varsle pasienten, fordi det neste trinnet kan være en cholecystektomi, er kirurgisk inngrep sikte på å fullføre fjerning av galleblæren.
 Men de observerte fakta når etter å lage medisiner som fremmer oppløsning av steiner skjedde forbedring av det kliniske bildet. Vær imidlertid oppmerksom på at du må ta medisiner i flere år og følger en passende diett.
 Forebygging av gallestein
 Det er kjent at en hvilken som helst sykdom er lettere å unngå enn å kurere. Derfor, for å unngå dannelse av gallestein bør:
 - Reduser overvektig, noe som gjør øvelsen;
 - Modus gjenoppbygge og system for maten;
 - Hvis steinene er allerede i den kvinnelige kroppen, kvinner bør ikke behandles med østrogen fordi de kan utløse dannelsen av nye gallestein;
 - Men det viktigste anbefalingen er å gradvis redusere nivået av kolesterol i strømmen av det menneskelige legeme.  
Hvor mye vann du trenger å drikke en dag?
 På den fordelaktige effekten av vann på menneskekroppen vi kjenner i dag mye. Men meningene til eksperter om hvor mye vann du trenger å drikke en dag, langt fra hverandre. Så noen sier at det skal beregnes ut fra forholdet på 35 liter pr 60 kg kroppsvekt, mens andre hevder at den dagen den gjennomsnittlige person bør drikke ca 2 liter vann (ikke mer og ikke mindre) for å etterfylle fuktighet i kroppen og samtidig ikke å miste for mange salter og mineraler, som vises sammen med vannet. Faktisk, ting er ikke så enkelt, fordi hvert menneske inntak av vann en dag er unik, og det avhenger av kjønn på personen av hans mange aktiviteter, klimaet der han bor, og andre. La oss snakke om dette i mer detalj.
 Først må vi avklare: når legene sier at dagen bør spise ca 15 liter vann, så det er direkte på kullsyreholdig nekyp'yachenoyi rent vann. Etter at vannet kommer inn i kroppen vår med mat, med juice og meieriprodukter, og dens totale antallet skal nå 25-3 år. Og telle diett er nødvendig, gis disse verdiene.
 Legg merke til at kroppens behov for rent vann øker betraktelig når folk aktivt involvert i sport, utsette seg for betydelig fysisk aktivitet i løpet av dagen, økende vekt, og andre. Og i dette tilfellet, kan antallet nødvendige vann stige til og med opp til 3 liter.
 For eksempel, veier 60 kg person trenger hver dag:
 - Med en lav fysisk aktivitet - ca 18 liter vann om dagen;
 - Hvis moderat fysisk aktivitet - ca 23 liter;
 - Med høy fysisk aktivitet - ca 26 liter.
 I tillegg, som diskutert ovenfor, det ønskede antall av drikkevann for mennesker avhenger av årstid. Og selvfølgelig, i vinter vann etterspørselen er mye lavere enn i sommer, når folk har en tendens til å svette tungt. Men det er vinter - perioden i form av farlig dehydrering. Dette er logisk, siden rent drikkevann flaskevann i vinter, gjør du ikke alle av oss er vanligvis foretrukket te, kaffe og andre drikker oppvarming. Hvis du stadig føler deg sliten, tretthet, lider av tørt og sprøtt hår, vet du - alle tegn på dehydrering! Videre, tørr munn, du kan ikke føle, så vær årvåken.
 Som for sommeren, er det for alle som er forbundet med følelsen av tørst. Men dette betyr ikke at du kan drikke vann ukontrollert, fordi jo mer du drikker, jo mer, henholdsvis, vil svette. Så hvis du uutholdelig sommer ønsker å drikke, gi opp sukkerholdige kullsyre drikker (selv kaldt) i favør av rent vann. Og noen ganger du ikke kan drikke det, men bare for å fukte lepper eller munn skyll, som gjør utøverne til å stoppe svette.
 Naturligvis, daglig rate på rent vann for kvinner og menn forskjellig. Årsaken er at menn har mer muskler i kroppsvev, som består av 70% vann. Så svette gutter intens, og de trenger å drikke mer. Kvinner har også nok å drikke per dag i gjennomsnitt 15 liter rent vann. Og mye kan øke dette tallet enda gravide kvinner, fordi nyrene fungerer "for to".  
Det økte trykket. Hva som ville redusere presset?
 Diagnosen "hypertensjon" - høyt blodtrykk - de siste årene, mye yngre. Tidligere led hovedsakelig eldre mennesker, i dag og i 25 år kan det være et problem. Det korte svaret på spørsmålet "Hva?" Er fremfor alt i å utføre forebyggende tiltak.
 Normalt blodtrykk går opp med en sunn livsstil. Å eliminere risikofaktorer som øker blodtrykket, må man lure på å bevare sin helse. Hvorfor? Og så ofte denne oppgaven krever avvisningen av de rådende vaner, og noen ganger - plutselige endringer i livsstil. Imidlertid, i noen tilfeller, i fravær av disse faktorene redusert trykk naturligvis, uten bruk av legemidler.
 Så hva gjør man med økt press? Å begynne å bestemme hva som er de faktorer i livet ditt er helserisiko? Det kan være:
 1. Overvekt. Det vil sikre reduksjon av lesjoner i hjertehastighet og derved redusere trykket. For dette formålet er det nødvendig å effektivisere kosten, foretrekker lavkaloriprodukter, begrense mengden av animalsk fett i kosten og karbohydrat (sukker, frokostblandinger, konfekt), øker vegetabilske oljer (slik som linolje, olivenolje).
 Stor betydning bør begrense salt i kosten: natrium inneholdt i den forbedrer vaskulær tonus, forårsaker innsnevring av lumen. Et overskudd av natrium i kroppsvæsken er beholdt i den, noe som øker trykket. Normen bør være 3 til 5 gram salt pr dag. Dette fører automatisk til nesten fullstendig oppgivelse av pickles, pickles, røkt.
 Daglige kaloriinntak bør være ca 1200-1500 kalorier.
 2. Røyking. Kalt denne vanen vasospasme fast holder helvete på høy bar. De tidligere hypertensive pasienter forlate det, jo mer effektiv behandling være.
 3. Alkohol. Det er økende tonen i det sympatiske nervesystemet, bidrar til å styrke hjertet, blodårer stress og høyt blodtrykk. I tillegg, høy-kalori drikker.
 4. begrenset mobilitet. Fysisk inaktivitet fører til muskel tone reduksjon, styrke hjerte sammentrekninger. På grunn av dette, blir hjertet mindre motstandsdyktige mot stress. Som formen blir bedre kontraktilitet i hjertemuskelen, begynner hjertet å jobbe mer økonomisk. Regelmessig mosjon (opp til 4 razivtyzh) lavere blodtrykk uten medisinering. Som anbefalte trening gymnastikk, svømming, turgåing, sykling. Men vær klar over individuell dosering og intensitet av aktivitet.
 Dermed eliminere risikofaktorer som er nevnt ovenfor, kan du oppnå lavere blodtrykk uten medisinering. Berike din diett med mat rik på kalium, magnesium. Fyll den (uavhengig av sine egne preferanser) meieriprodukter, belgfrukter, tørket frukt, hvete, rug, bokhvete, havre, nøtter og bakte poteter. Begrense væskeinntaket til 15 ldobu (dette er basert saftig frukt og flytende mat). Slutt å motta det i 2 timer før sengetid.
 Med økt press kan ikke ignorere råd av tradisjonell medisin. Det er mange planter, medisinske egenskaper som bidrar til å optimalisere tilstanden til blodårer og hjerte, hagtorn, solbær, honning, sitron, rødkløver, vendelrot, calendula, rødbeter oppskrifter med dem definitivt spare deg fra problemer med press, og samtidig redusere antall narkotika tatt .
 Endre livsstil, lære å leve på en ny måte. Ser bedre deres helse, er du neppe vil gå tilbake til gamle skikker og vaner.  
Яндекс.Метрика