Effektiv gelatin for å myke opp masken for bleking av svarte prikker for fet hud, for tørr hud - alt dette finner du her! Du kan bli overrasket slik allsidighet av denne masken! Men hemmeligheten er enkel - naturlighet av gelatin.

Gelatin Mask


 Uansett gelatin ansiktsmasker er laget av den samme maten gelatin, som brukes til å tilberede ulike deilige retter kokker rundt om i verden, og vertinne som elsker å skjemme bort sine kjære. Men kanskje ikke alle vet om dens gode egenskaper, og at det er nyttig å bruke ikke bare som mat, men også som en effektiv hår maske og ansikt og å forstå dens nytte og effektivitet må først vite hva det er .
 Sammensetningen av gelatin
 Hvor mange dyre kremer med kollagen hell markeds media! Men ikke alle vet at kollagenet i mange kremer har en stor molekylvekt og er rett og slett ikke i stand til å passere gjennom epidermal barriere og zasvoyitysya hud, og det er bare en reklame trick! Gelatin er sammensatt av denaturert kollagen, et protein som finnes i store mengder i bindevev og inneholder mange forskjellige aminosyrer, som når den skal brukes med hell absorbert inn i huden, og som brukes til å bygge sine egne proteiner så nødvendig, spesielt når aldersrelaterte forandringer i huden.

 Effekter gelémaske


 På grunn av sin sure miljø gelatin har en svak bleke og mykgjørende virkning, på grunn av egenskapene til belastet - oppstramming og toneeffekter. Dette bidrar alle til å gi ditt ansikt friskhet og skjønnhet, og med regelmessig bruk bidrar til å jevne fine linjer. Legge er noen ingredienser i gelatin maske vil bidra til å forbedre visse egenskaper.
 Til maske hadde størst suksess, ikke glem om de generelle reglene for sin søknad:

 •  Elsk deg selv og tillate deg selv å opprettholde sin skjønnhet nok tid som er nødvendig for utarbeidelse av masker og deres søknad.

 •  Det er bedre hvis du er ferdig med alt og la deg tid et sted rundt 19-21 pm, fordi på denne tiden, takket være jetlag, lær beste oppfatte og absorbere alle næringsstoffene maske.

 •  Rengjør ansiktet makeup fra sine vanlige hjelp av make-up remover, gjør et dampbad og en lett peeling skrubb for ansiktet.

 •  Du må slappe av ansiktet ditt og ikke gjøre noen ansikts bevegelser i løpet av applikasjoner, og best av alt gå og bare lytte til rolig musikk, det viktigste - ikke sovner.

 •  Det kan brukes ikke bare til å maskere ansiktet, men også på halsen og brystet, som de må også være vakker.

 •  Etter at alle prosedyrer som er nødvendige for å søke på huden fuktighetskrem som noen maske av naturlige beskyttende lipid film på huden.


 • Gelatin Mask

   Utarbeidelse av gelatin masker


   Gelatin må først oppløses i en liten mengde kaldt vann, melk, juice (resept), og la stå i ca. 30 minutter for å svelle i vannbad og deretter gi fullstendig oppløst (det skjer raskt nok). Dette kompleks mekanisme er nødvendig for å redde sine gode egenskaper. Dermed er base klar, rike på aminosyrer. Nå kan du legge til ulike ingredienser avhengig av type av huden din og den effekten du ønsker å forbedre. Eksponeringstiden 20 - 30 minutter. Vask av masken forsiktig, massasje linjer, litt varmt vann med en bomullspinne eller svamp, være forsiktig med å strekke huden. Dersom fartøyene resterende overskudd, så kan du drikke dem håndtere.

 •  For fet hud.


 •  Maske av yoghurt og gelatin. Løs opp 1 ss metoden ovenfor. l. gelatin i 3 ss. l. vann, tilsett 1 ss yoghurt. l. og hvetemel 1 ss. l., vente til den kjøler ned litt og blir tykkere, og gjelder for ansiktet i form av varme.
   Maske med gelatin og ferskpresset juice. Oppløse gelatin fersk juice i samme forhold som i forrige oppskrift. Du kan bruke sitronsaft, grapefrukt, pærer, jordbær, tyttebær, rips, bringebær, eller banket masse. Siden disse fruktene er litt maling, kan du deretter tørke ansiktet med sitronsaft.

 •  For tørr hud.


 •  Maske med gelatin og krem. I oppløst gelatin 1: 3 tilsett 1 ss. l. rømme, 1 ss. l. havremel eller havregryn, rør godt og påfør i ansiktet.
   Masken av gelatin og melk. Oppløse gelatin i melk, både i vann og påfør i ansiktet. Du kan legge til 1 ss. l. ost. Fjern masken bomull pads dyppet i melk.
   Gelatin - frukt maske. Du kan legge til oppløst gelatin banket masse av disse fruktene: aprikoser, stikkelsbær, mandarin, persimmon, avocado, melon.
  Gelatin Mask


 •  Universelle masker som er egnet for alle hudtyper.


 •  Masken av gelatin og en banan. Legg til oppløst i vann eller melk 1 ss gelatin. l. banan masse. Maske, bland godt og sette på ansiktet.
   Masken av agurk juice og gelatin. Frisk agurk gni eller male i en blender og presse saften ut av det. Oppløse gelatin ovenfor beskrevet metode med agurk juice. Tilsett oppløst gelatin 1 ss. l. revet agurk masse og bland alt. Når blandingen er avkjølt, gjelder det på ansiktet.

 •  Masken av gelatin for behandling av hudormer.


 •  Løsningen er utarbeidet fra det 15. århundre. l. gelatin pulver og 4. l. Kaldt vann standard måte. Deretter satte en løsning i ansiktet med en pensel i flere lag. Masken skal litt tørke på ansiktet ditt. På dette tidspunktet ikke bør utføre ansiktsbevegelser. Når gelatin stivner på ansiktet ditt, må du plukke opp kanten maske finger og skille det fra noen - det har å strekke ut en film. Hvis masken er skåret som en skorpe, er det best å lett suge den med vann. Det vil fortsatt være "sorte prikker" - mykroprobky samlet fra fett og smuss zakuporyvshye hudens porer. Så du skylle ansiktet med en bomullspinne og fjerne restene av ansiktsmasker.
   Kjære damer, ta vare på deg selv og være alltid vakkert!
   Nyttige egenskaper av tea tree olje for hår, kjent for en lang tid. Mange kosmetiske selskaper hell inkludere dette naturlig ingrediens i sine pleieprodukter for hud og hår. Bruke tea tree olje og folk rettsmidler for skjønnhet. Hva er de viktigste fordelene?

  Tea tree olje for hår


   Nyttige egenskaper av tea tree olje


   Av de nyttige egenskaper av tea tree olje for hår, hans er følgende kvaliteter:

 •  Reduksjon av flass;

 •  Normalisering av fett hodebunn;

 •  Anti-inflammatorisk virkning på hodebunnen, eliminere kløe, rødhet;

 •  En utmerket antiseptisk;

 •  Styrking hårsekken;

 •  Økt hårvekst;

 •  Bekjemper sopp.


 •  Det unike med oljen på grunn av det faktum at det omfatter mer enn 100 forskjellige komponenter, hvorav noen er naturligvis finnes noe annet.

   Generell informasjon om tea tree olje


   Kjøpe tea tree olje kan være tilstede på apotek eller kosmetiske butikker. Med sine byudzhetnosti og fordeler i vårt land nyter det økende etterspørsel. I motsetning til det mange tror, ​​kan tea tree olje brukes ikke bare til dem som lider av overdreven oiliness av hodebunnen, men også de som har hår er for overdried.
   Homeland te olje er ansett å være et fjernt Australia, utviklet den fjerne kontinent dens bruk innen vide grenser. Oljen erholdt ved destillasjon av bladene av treet. Fra olje lukter frisk krydder, dens fargespekteret det nærmere oliven farge. Ikke kjøp tea tree olje i plast, fordi stoffet kan holdes i god stand bare i et mørkt glass.

   Forholdsregler


   Med alle de gode egenskapene av tea tree olje, bør du følge visse forholdsregler. Ikke bruk det i sin rene form, kan det føre til en betydelig brenne huden din. I tillegg kan enkelte folk se og ganske sterk allergisk reaksjon. For å unngå ubehag, bruker nok olje i den første fasen i små mengder. Ja, det er ofte lagt til sjampo, balsam eller hår maske. Om nødvendig, kan tea tree olje brukes under graviditet og amming.
  Tea tree olje for hår

   Anriking av kosmetisk tea tree olje


   Gjøre sminken kan være mer nyttig hjemme. For dette vil være nok til å legge 3-5 dråper sjampo i én del, og deretter vaske håret på vanlig måte. Tea tree olje kan også brukes til å massere hodet. Påfør noen dråper på hendene, gni mellom hendene og begynne å massere håret og hodebunnen nøyaktige bevegelser. For ytterligere å forsterke effekten, legge til et par dråper olje i liter rent vann og skyll håret etter at alle andre behandlinger. Hvis du er usikker på om du riktig kan identifisere andelen, bare husk regelen. På 100 gram av noe kosmetisk produkt legge opp til fem dråper olje, den optimale løsningen 2-3 dråper.
   Tea tree olje er anbefalt for tørt hår. Til hydrat og gjenopprette deres struktur heller utvanne noen dråper olje i varmt vann og søke på håret over hele lengden ved hjelp av pensel.

   Vi behandler flass


   Å behandle flass Følgende oppskrift er nyttig. Ta tak i grunnleggende fundament av alle kjente olje deg, for eksempel olivenolje eller burdock. I to spiseskjeer grunnleggende nødvendig å legge til:

 •  Rosmarin;

 •  Bergamot;

 •  Lavendel.


 •  Det er nok for bare 2 dråper hver av ingrediensene for å maskere hår var veldig nyttig. Tea tree olje bør legges til blandingen i en mengde på fem dråper. Alle komponenter skal røre og la stå i noen minutter. Sammensetningen skal gnis inn i hårrøttene og la på hodebunnen for minst en halv time. Etter den tid som er nødvendig for å skylle håret med sjampo og vann, om nødvendig, nøye observere reaksjonen i hodebunnen i noen tilfeller kan føre til allergiske reaksjoner.

   Gjenoppretter håret


   Hvis håret ditt er svekket etter farging, kjemiske og andre prosedyrer tea tree olje hjelper også deg å gjenopprette dem. For å forberede en spesiell maske du trenger:

 •  1 rå eggeplomme;

 •  1 ss burdock olje;

 •  3-5 dråper tea tree olje.


 •  Komponentene er godt blandet og brukt til hårrøttene. For å forsterke effekten vikle hodet og normalt hår plastfolie og deretter et håndkle. Etter 30 minutter, kan preparatet vasket med en vanlig sjampo og vann.
   Utmerkede nærer og fukter tørt hår maske av yoghurt og tea tree olje. 100 ml med magre meieriprodukter, legge til tre dråper olje, påfør blandingen over hele lengden på håret i en halv time.
   I kosmetiske prosedyrer er ofte en blanding av tea tree olje med lakser komponent. Ved hjelp av en tampong sammensetning brukes til håret for ekstra kraft og prakt. Te olje går også godt med kokos, denne regelen er i tilfeller der håret er skadet. Hvis fett hår er forskjellig, er kvaliteten på basen bedre å bruke jojoba. Mix tea tree olje kan også være av slike komponenter som:

 •  Eucalyptus;

 •  Bergamot;

 •  Rosmarin;

 •  Lavendel;

 •  Gran og mange andre.


 • Tea tree olje for hår

   Spesielle ansiktsbehandling med tea tree olje


   Om nødvendig vil tea tree olje hjelpe bli kvitt den ubehagelige ulykke som lus. For dette formålet, må 50 ml fortsatt mineralvann legge fem dråper fedd olje og 20 dråper tea tree olje. Den resulterende blanding bør være to ganger gnidd inn i hodebunnen, så lenge problemet er løst.
   Tea tree olje kan bli brukt under prosedyren aromoraschesыvanyya. Påfør to dråper olje på kammen og bringe med seg håret i orden. Gjenta for to uker før du går til sengs, og snart vil du se sin fantastiske effekt.
   Ved hjelp av tea tree olje, kan håret gjøres ikke bare vakker, men også sunt. Den unike naturlige betyr nesten ingen kontraindikasjoner og er veldig budsjett.  
  Яндекс.Метрика