Gentle MakeupFor hvert preget av sin egen sesong, spesiell vekt når du søker makeup. Ja, er sommeren den mest fordelaktige tilbudet makeup, som i alle fall er vakker og naturlig. La oss vurdere sitt særpreg.
Tips om valg kosmetikk for "sommer" make-up
Til skånsom makeup ikke bare understreket din attraktivitet, men fortsatte de unge i huden din, kjøpe kosmetikk med UV-beskyttelse. I direkte kontakt med sollys på ansiktet huden blir ru, ofte er det flekker og tidlig rynker.
Også skånsom makeup umulig uten vannfast sminke, fordi det ofte gjør om sommeren, midt i varmen. Det er lite sannsynlig at du vil ønske å alarm hver time titt i speilet, bekymre seg om utslettet eller ikke leppestift eller mascara kjørte ned til øyet. Også fordi svettekjertlene i sommer er bedre, ikke skimp på gode renseprodukter, vil takket være deres skånsom makeup alltid ser perfekt.
Grunnleggende regler delikat makeup
Gå til butikken kosmetikk, ikke glem at skånsom makeup er å bruke bare lyse pastelltoner og nyanser. Deres Paletten varierer: fra rosa til grå og lilla og lys røykfylt. Kan tjene som grunnlag for løs pudder rosa eller fersken farge, det endelige valget avhenger av smahlyavosti huden din. Denne milde makeup hjelp skjule mindre feil av ansiktet ditt. Hvis det er problemområder i ansiktet (acne, pigmentflekker, etc.) må de først avfettet tonic og fukter med en lett krem ​​og bare da gjelder pulver.
Hvordan lønnsomt forbedre skjønnheten i en mild make-up i form av
Hvis du er en fan av mettede sorte blyanter og podvodok øye, husk at skånsom makeup ikke tolerere dette. I dette tilfellet, bør man ikke trekke "piler" eller tydelig markere grensene øyne. Til skånsom makeup gjorde du tror mer uttrykksfulle og åpne på innsiden hjørnet av øyet må søke lys skygge som du har. Den ideelle situasjonen ville skygge lys fersken eller hvit, som inneholder en liten mengde glans. Deretter en mild øyesminke suppleres pastellfarger som som vi flytter nærmere de ytre hjørnene av øynene må anskaffe en mørkere nyanse. Alle overganger mellom farger bør skygge til grensene mellom dem er ikke synlig for det blotte øye.
I tillegg innebærer skånsom makeup utvalg pidbrovnoyi sone opp til templene bruker lyse nyanser. Hvis du ikke har øyne svært bredt, tillates farging ytre hjørnene av øynene mørkere toner å visuelt forstørre dem. Den nedre øyelokk kan understrekes ved bruk av skimrende skygge. Deretter lage en lys smøre børste belagt med mørke skygger skygge, justere den øverste linjen på bunnen av århundret.
Hvis du vil ha din mening virkelig fascinert, men samtidig delikat makeup virket nesten umerkelig, gi opp bruken av svart mascara. Få eyeliner eller mascara grå, brun eller blå farge. Det samme gjelder øyenbryn blyant. I tilfelle du har karakter av mørke tykke øyenbryn og øyenvipper, om sommeren kan du melde deg ut av bruken av "make-up". Nå milde øyesminke kan betraktes nesten fullført.

Secrets of feminine bilde: hvordan du søker blush og leppestift

Selvfølgelig, skånsom makeup rødme utenkelig uten, men må lære de grunnleggende reglene for valg i denne saken. Det er best å se rosa eller fersken rødme nyanser. De er brukt med lette slag klare grenser, og det bør være nei, fordi deres skygge er god.
Ikke gjør for mye vekt på leppene, ikke delikat makeup ikke gi dette. Så gi opp bruken av blyanter for lepper og selv leppestift, ditt valg - det er lipgloss. Linje leppene skal være klar og myk og naturlig. Først, bruke en tonal basis, så skånsom leppe makeup vil bli mye lenger. Blyant kan være bare en liten touch-up munnvikene, forårsaker et par slag farge som matcher fargen på leppene eller litt mørkere. Deretter fullføre de delikate sminke penselstrøk som distribuerer disse til midten av leppene og makeup av sin glans.
Som vi kan se, skånsom makeup ikke bare gjøre deg i stand til å slå inn en ekte skjønnhet, men også spare deg for masse tid fordi det kan gjøres svært enkelt og raskt.  
Hårruller for langt hårMange kvinner, på tross av moderne mote, foretrekker en romantisk bilde. Det kan lages med luksuriøse krøller. Selv om ikke alle damene naturen har utstyrt dem med en krølltang, hår skrudd lykkes selv hjemme.
Varianter curlers for langt hår
Curlers, boome - det perfekte valget for de som ønsker å avvikle sitt lange hår i kveld til morgen for å få god hår. De har en myk tekstur, slik at hun ikke føler noe ubehag i løpet av ferien. Moderne produsenter gjør disse curlers i ulike størrelser, slik at håret kan være store eller små - etter ditt skjønn.
Papilotku også tillate deg å lage frisyre av kvelden. Ved sin tekstur de er mykere enn papiljotter, boomeranger. Men denne mangelen på dem, fordi mens du sover håret ditt kan bli vanskelig. Fordelene med disse curlers er at de er absolutt ikke skadelig for håret, slik at du kan bruke dem så mye som du vil.
Populær blant kvinnelige curlingspillere og fløyel. Siden disse curlers er løst for langt hår med plast pinner, er det ikke i stand til å skade dem. Fløyel curlers ofte brukt i frisørsalonger, så kjøp dem i butikkene vil være svært vanskelig. Disse curlers er ikke egnet hvis du trenger å gjøre før du går til sengs legging. Men hvis du ønsker et luksuriøst krøller i kveld, for å tvinner håret på curlers kan være fløyel morgen.
Under-curlers hjelpe kvinner lage små lekne krøller. Vanligvis blir de brukt i kjemisk bølge. Men eierne av langt hår bør være forsiktig med dem. Vind i håret papiljotter lite antall nøye distribuere dem i like deler. Når du har fjernet curlingspillere nøye for å unngå skade på hårets struktur.
Når du bruker krølltenger spiralok lange hårstrå bør vri fra basen, slutten av fast klemme. Disse curling bidra til å skape uvanlige vertikale krøller.
For lange hår curlers, er borrelås ikke veldig behagelig, men de resulterende krøller seg ganske bra. Men vi må sørge for at håret ikke vikle på putalys. Videre borrelås kan forstyrre strukturen av håret, noe som gjør dem sprø. De fleste av disse er egnet for krølltenger forskjellig lengde eller avkortede krøller.
Den mest skadelig for håret Thermo mente at før vi går til å varme vann. Men de vakreste krøller ut. Å bruke disse curlers trenger ikke mye tid, så de foretrekker når legging bør gjøres svært raskt. Men hvis du har for langt hår, uniform krøller kan ikke gå ut fordi curlers umiddelbart kule.
For rask konklusjon av egnet elektrobihudi. De er ikke mindre skadelig enn oppvarmet hår valser, slik at de bedre skal bare brukes som en siste utvei.
Ved hjelp av en krølltang på langt hår
Nakrutyvshy låser i curlers, kan du tørke den hårføner, men det er bedre å gjøre det under en spesiell cap-tørketrommel. Hvis ikke er mulig, Pick hårføner, som gir kald tørkemodus. Med denne modusen vil du ikke bare spare helsen din låser, men også gjøre dem mer skinnende og myk.
Hvis du ikke kan gjøre legging i morgen, kan du skru krølltenger ved sengetid. I så fall bør du foretrekker curlers med en myk struktur som ikke vil skape ubehag under søvn. Bestemme å konkludere krøller i morgen, noen ganger kan du bruke vanlige eller oppvarmet hår valser, nøye tørket hårføner.
Før du slippe løs curlers, sjekke om god tørket indre laget av hår. Eiere veldig tykt hår bør ikke spinne i curlers tykke tråder, eller om morgenen de ikke kan tørke ut.
Frigjøre hår curler forsiktig krøller Straight hender. Kan en liten kam kam dem, så vil de bli mer frodig. Etter å ha oppnådd ønsket resultat, fikse håret hårspray. Bare ikke overdriv - limt hår ser unaturlig.
I dag, eiere av langt hår curler det er så mange. Derfor er de fri til å eksperimentere, Drilling håret i små, mellomstore eller store curlers, og hver dag skape ny original frisyre.  
Hvordan lage krøllerEiere krøllete hår alltid drømt å rette dem, og jenter med rett hår og bare tenke på hvordan å lage krøller. Krøllete gi romantisk, slem og mer ungdommelig utseende. Krøller er egnet ikke bare for de som ønsker å kjøpe et romantisk bilde, de er ideelle for dem som vidroschuye hår og hår trimmer. Curly kan gjøres på forskjellige måter, og du kan velge den som er mest praktisk for deg.
9 måter å gjøre krøller
Metode 1. Hvis du ønsker å lage små krøller, for dette formålet kan du bruke papilotku. De bidra til å skape frisyrer selv våre mødre og bestemødre. Papilotku er lange skum sylindere, som er plassert på innsiden av metallstenger. Du kan kjøpe papilotku i butikken, og du kan lage selv. For å gjøre dette, klippe strimler av lærret. Så papirlommetørklær, vev, vikle en stripe av stoff. Gjør disse strimler 20-30 stykker. Jukse bedre vått hår. Skru låser på hjemmelaget papilotku, tie slutten av stoffet. Med disse papirene for å sove komfortabelt, så med god effekt heller la dem over natten. Fjern papilotku morgen. Curly ikke børste og dryss med hårspray.

Metode 2
. Hvis du ønsker å gjøre større krøller, kan du bruke en krølltang. Curlers er forskjellige. Avhengig av hva slags krølltang du bruker, vil du komme ut forskjellige krøller.
Ved hjelp av spoler av ulik diameter - plastpinner med hull og elastiske bånd - du kan gjøre både store og små krøller. Fint hår vil holde på lenger, og stor hjelp add volum. Du kan rotere spoler av ulik diameter. På behovet for å spole fuktig hår, etter å ha forårsaket skum eller mousse.
Du kan også bruke curlers, boomeranger, som er skumstrimler inni dem - wire. Strands av krølltenger og skru på slutten av wrap. Størrelsen av slusene vil avhenge av diameteren på krølltang.
Du kan bruke oppvarmet hår valser å lage krøller. Lavere curlers ti minutter i kokende vann, deretter forsiktig fjerne og skru på tørt hår. Dette er en rask måte å gjøre krøller, kan oppvarmet hår valser fjernes etter 20-30 minutter.
Det er borrelås-curlers - rund form curlers med plast base med borrelås. Ved hjelp av dem, rett og slett skru dem våte tråder - de er fantastisk opphold. Disse curlers er egnet for kort hår enn for lang.
Metode 3. Lage krøller du kan også zaplitayuchy musefletter. På natten av vått hår flettet mange kosychok og gå i dvale. I morgen vil du ha krøller, vil mengden som er avhengig av tykkelsen på flettene.
Metode 4.Å lage krøller, kan du bruke krølltenger eller. De større diameter Curlers, de større krøller kommer ut. Plojka egnet for korte og lange hår. Men ikke bruk krøll for ofte, kan det skade håret ditt.
Metode 5. Du kan også ta jern. Ved hjelp av det, gjør du kudryashky volum eller vakre bølger.
Metode 6. Lage krøller kan og bruke en hårføner og en rund hårbørste. For denne kam hårrøttene, tørr, deretter skru endene av håret. Men ved å bruke denne metoden, kan du få små krøller.
Metode 7. Å lage krøller, bruker luft styler med spesielle dyser. Størrelsen og formen av krøller avhenge av diameteren på dysen.
Metode 8. Foreta lange krøller vil hjelpe perm. Måter bølge er mer - tradisjonelle, damp, maskinvare, termoaktyvna, datamaskin og annet. Forskjellig typer perm og ved å vinke - japansk, amerikansk, lokale, spiral, vertikal, klassisk, radikal. Det er også en biozavivki som har mindre skade på håret.  
Яндекс.Метрика