Glycerin hårGlyserin har lenge vært kjent som et effektivt verktøy, som gir mat og mykgjør huden. Kremer, i hvilket det er et stoff som ikke tillater tørking av huden og tillater å holde hendene myk og fløyelsaktig. Men ikke alle vet at glyserin brukes til håret.

Fordelene med glyserin for hår

Dette stoffet har en fantastisk funksjon for å tiltrekke seg fuktighet, slik at effekten av naturlige fuktighet. Samtidig fukter glyserin tørt hår og beskytter hodebunnen, som er eksponert for hver dag av ulike faktorer, inkludert høye temperaturer. Dette er spesielt viktig hvis du regelmessig bruker en hårføner eller curling. Glyserin gir eksfoliere døde celler.
Enkelte eksperter hevder at glyserol kan betraktes som et verktøy for den helbredende effekt. Hvis du legge til denne komponenten hjelp av hårpleie kan forhindre eller kurere hudsykdommer. Men nå harde bevis av terapeutiske effekter finnes ikke tilgjengelige. De kjemiske egenskaper av materiale er avhengig av den form for søknaden og kan både beskytte huden og forverre situasjonen.
Nesten hver sjampo er glyserol. Den har en mykgjørende effekt og hindrer tørre hudceller, perfekt løser problemet med sprø hår og flisete tupper, og på cellenivå forbedrer deres struktur.
Glyserin er fargeløs og luktfri. Utenfor det ser ut som en vanlig vann, men har en mer tett tekstur. En fordel med denne saken - i anvendelsen av selv svært sensitiv hodebunn vil ikke lide som glyserol ikke forårsaker allergi. Men husk at glyserin samler alle våt, så ikke bruk den i sin rene form. Det er bedre om den er tilstede i blandingen av masker. Hvis glyserol er for mye, vil det ta en fuktig hodebunn og hår, krøller seg berørt. I tillegg er store doser av glyserol stand til å markere tråder.

Bruken av glycerol for hår

Sjampo, basert på avkok av kamille og glyserin, veldig lett å forberede deg. De mest populære anvendelser av stoffet blondiner, så få behandlinger fantastiske krøller bli levende glans. Å forberede hjelp av to spiseskjeer med kamille blomster helle kokende vann og sende infusjon på langsom brann. Femten minutter kokende buljong avkjølt og filtrert. Deretter la han hakket babyen såpe og glyserin - en spiseskje. Brun kan erstatte kamille eller johannesurt nesle. Hvis tid hadde hår, bland din favoritt shampoo med glyserin i forholdet 2:59.
Glyserin hår masker
For normalt hår maske vil komme neste: skje glyserin, lakserolje, egg og eddik. Smurt med en blanding av kokt tørt hår og stå førti minutter.
For skadet og sprøtt hår, lage en maske, glyserin, honning, lakserolje, egg, sitronsaft. Alt blandes godt å oppnå en homogen konsistens, og gjelder for hele lengden på håret. Vikle et håndkle og la stå i en time. Leder Vask på vanlig måte.
Maske med avokado, bananer, glyserin, olivenolje, honning og hvitløk gir fuktighet og hårvekst.
Glyserin brukes for problemer som alvorlig oiliness. I dette tilfellet, lage en maske av glyserol, eggeplomme og vodka. Blandingen forsiktig massere hodebunnen og distribuere hele håret. Tjue minutter senere, kan masken vaskes. Bruk ikke mer enn tre ganger i uken.
Arter med glyserin mange masker. Men for alle, er det noen generelle regler. Masker, tilberedt hjemme, bruk frisk. Ingrediensene er blandet grundig, klumper gå av. Medium hold så mye som det er skrevet i oppskriften, deretter vaske under rennende vann. For hver type hår brukt sine oppskrifter. Blandings masker uakseptabelt: alle problemer må løses i sving.
Glyserin hår - et effektivt verktøy for deres utvinning, uten behov for å betale for dyre skjønnhetspleie
Masker med bivoks

 Som hjemme lage masker, krem ​​med bivoks.
 Bivoks brukes bestående av næringsstoffer, permer, rengjøring, bleking kremer og ansiktsmasker. Den danner en svært tynn hud beskyttende film og beskytter den mot tap av fuktighet, noe som gjør glatt og myk. Bruke bivoks for å lage kosmetiske salver og masker basert på, blant annet, til å holde en betydelig mengde voks i vitamin nødvendig for normal utvikling av epitel-celler i huden.

 Masker med hjemmelaget bivoks


 Masken av voks med sitronsaft anbefalt å mykne og glatt, lys hvithet hud, fet hud. For å fremstille de sitronsaft masker og bivoks oppløse en liten mengde alkohol, blande og smelte i et vannbad. Blandingen i form av varme påfør et tynt lag på ansiktet i 15-20 minutter. Deretter grundig skyll med varmt vann for å skylle ansiktet med kaldt vann. Denne masken er brukt i en alder av førti.
 Masken av voks med tillegg av rose olje anbefales for rengjøring forsyninger, glatter huden. For å fremstille masker må ta hvit voks, honning, roseolje, lakserolje, glycerin. Fortynn fremstilt blande en liten mengde alkohol, blande og smelte i et vannbad. Maskere raskt bruke et tynt lag på ansiktet i 15-20 minutter, deretter skyll grundig med varmt vann for å skylle ansiktet med kaldt vann.
 Masken av voks med tillegg av fersken smør anbefales å rengjøre og nærer huden, gir det elastisitet. Hvit voks, honning, fersken eller aprikosolje, ricinusolje, glycerol oppløse en liten mengde alkohol, blande og smelte i et vannbad. Maskere raskt bruke et tynt lag på ansiktet i 15-20 minutter, deretter skyll grundig med varmt vann for å skylle ansiktet med kaldt vann.
 Godt å fullføre prosedyren ved hjelp av masker med tillegg av bivoks noen kalde komprimerer.
 Krem med voks for å forbedre hudens elastisitet ansikt reduserer rynker. Å forberede kremen bør ta voks, honning, saft av hvite lilje pærer i like proporsjoner. Alle ingrediensene blir oppvarmet til inntil smeltet voks, raskt avkjølt og forseglet i en krukke. Krem påføres huden i morgen og kveld, og som med noen krem, fjerne overflødig med en myk klut serviett.  
Hydrating Facial MaskSvært ofte ser i speilet, føler vi skuffelse: huden blir tørr, skjellete, spor av irritasjon. Dette resulterer UV-stråler. Den mest merkbare virkning av den varme årstid. Men det er en løsning - fuktighetsgivende ansiktsmaske. I dag på apoteket kan du kjøpe ferdige verktøy eller lage det hjemme. Selvfølgelig, hver kvinne trenger ansiktsmaske.
Handling kosmetikk forskjellige. Noen næring, mildne sin andre, tredje blekemiddel. Noen produkter inneholder flere komponenter, så har dobbel eller trippel effekt.

Hvordan bruke en fuktighetsgivende ansiktsmaske

Hva du trenger å sette en maske på haken, nesen vinger, overleppen til templene. Huden rundt øynene smurt, er det bedre å sette en krem ​​skygge. Blanding verktøy kan være en hvilken som helst praktisk måte: børste, børste, bomullspinne hender. Den eneste betingelsen - alle verktøyene bør være sterile.
Den beste effekt gir masken forårsaket etter dampbad. Typisk virkningen av ethvert medium - 15 til 30 minutter. Når masken er brukt, prøv å slappe av og ikke flytte til ikke anstrengte ansiktsmusklene. Demaskere trenger for å unngå å strekke bevegelser og uten å bruke krefter. Bruk en maske er anbefalt flere ganger i uken, det beste kurset - femten prosedyrer.
Fuktighetsgivende maske for tørr hud
Lage det hjemme. Komponenter er alltid der. Du vil trenge en eggeplomme, som må blandes med honning, tilsett noen dråper sitronsaft og vegetabilsk olje. Midler må ta ned til å danne et skum. Deretter legge til en liten skje med havregryn. Denne blandingen fukter huden og forsiktig renser det. Tørr hud er også egnet honning, ost eller agurk maske.
Masker for fet hud
Det antas at fet hud ikke trenger å fukte, men bare pidsushuvaty. Hvis det er et overskudd av talg, betyr dette ikke fjerne behovet for å lade opp huden livgivende fuktighet. Lagerlokaler for fet hud inneholder komponenter som bidrar til tilbakeholdelse av fuktighet.
Hvordan bruke en fuktighetsgivende maske
Masken forbedrer blodsirkulasjonen, glatter ut rynker, frisker opp ansiktet, noe som gjør huden mer elastisk. Dette er en fin måte å forbedre utseendet på huden. I dag kan du kjøpe en spesiell skum som er brukt i flere minutter. Men de ikke gir langsiktig effekt. Å se resultatet av et medikament, bør du bruke minst femten prosedyrer.
Noen kosmetiske produkt bør ikke bare brukes til ansiktet. Nakke, bryst området, hender ofte gi kvinnens alder og personen med de beste utseende. Så ikke glem å bruke masker i disse delene av kroppen.
Gjennom hele året, for å ta vare på huden. Dette gjelder for enhver kvinne, uansett alder. Koker nyttig maske for huden din, ikke avse tid. Etter du bruker på din helse, ungdom og skjønnhet.  
Peeling hud på føtteneVakre velstelte føtter - en av de mest attraktive delene av den kvinnelige figuren og unektelig stolthet av sin lykkelige eier. Det er veldig frustrerende når skjerpet bilde byttet slike problemer som peeling. Dette kan være en plage både i vinter og sommer, men hva er årsakene kan føre til hudproblemer føtter, la oss prøve å forstå.
Peeling hud på beina: Årsaker
Den vanligste årsaken peeling føtter er ytre faktorer som overdreven tørrhet i luften, som oftest skjer under den kalde årstiden og overdreven bruk av varmeovner som er kunstig yssushyvayut luft. I tillegg forverre huden og bruke for sterke såper og dusjsåpe som yssushayut hud og klær, inkludert tights laget av syntetisk stoff, som er "ikke puster" og dermed hindre den skikkelig ventilasjon av epidermis .
De kan forårsake problemer slike aldersrelaterte endringer som skjer i kroppen, og mangel på visse vitaminer, spesielt fet omega-3 og omega-6 fettsyrer og mineraler.
Den farligste grunnen til at huden begynner å skalle av av bena er dermatologiske sykdommer, inkludert Kawasakis sykdom, psoriasis, eksem, eller эrytoderma eksfoliativ dermatitt, og visse nevrologiske sykdommer, så som herpes zoster.
Resultater i peeling og tørr hud føtter og soppinfeksjon som foruten peeling ledsaget av konstant kløe i føttene og mellom tærne.
Provosere peeling føtter kan ulike allergener, som også er mat og kosmetikk, og kjemikalier og legemidler. Du må heller ikke glemme at staten huden vår, inkludert etappe hud påvirker vår indre tilstand. Faktorer som systematisk følelsesmessig overbelastning, stress og alvorlige nevrologiske lidelser kan føre til at huden begynner å flasse av. Basert på årsakene til at han ble innkalt, vil velge og metoder for å bli kvitt problemet.
Peeling hud på beina, behandling
Selvfølgelig, er behandling av beinet hud ikke lett, men det er gjennomførbart. Trenger bare å være tålmodig og å seriøst løse dette problemet. Selvfølgelig, hvis årsaken til å endre tilstanden til huden er rent medisinsk i naturen - engasjere seg i selv ikke bare meningsløst, men direkte farlig. Når til mistanke om infeksjon eller noen av de ovennevnte sykdom, bør du kontakte den aktuelle spesialist. Løse helseproblemer - og du kan gjenopprette huden på føttene.
Men hvis problemet er ikke bare kosmetisk - prøve å hjelpe sine egne ben.
Til å begynne, sjekk ditt daglige kosthold og supplere sine produkter for å hjelpe huden din komme fra innsiden.
Nå for de eksterne virkninger på huden. Prøv først å eliminere alle aggressive midler - og kosmetikk og husholdningskjemikalier som kan forårsake irritasjon. Prøv å bruke hudpleie føttene kun naturlige myke nøytrale midler ikke kunne Overtørkings hud. Daglig bruk spesielle verktøy for å hjelpe fukte og gi tilstrekkelig ernæring hud ben. Vil hjelpe i dette tilfellet og hjem rettsmidler i en rekke masker. De kan fremstilles som olje- og melkebaserte produkter med tilsetning av eggeplommer, gjær, frukt, honning, sitron og andre naturlige ingredienser.
Prøv ikke å bli involvert i syntetiske materialer, foretrekker komfortable klær laget av naturlige materialer som gjør at huden å "puste" og ikke bryter den naturlige balansen av fuktighet.
Og likevel - bevege seg mer, engasjert i fysisk trening og idrett, coaching fordi beinmuskulaturen, samtykker du til å forbedre sin sirkulasjon, og dermed akselerere gjenopprettingen av hudceller.
Være påståelig mot fortreffelighet og suksess da du gitt!  
Яндекс.Метрика