Gode ​​vitaminer for immunitet
 En god immunitet - en garanti for helse i mange år. Men til kroppen motsetning til virus og infeksjoner, er det stadig må forsterkes. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot høsten og våren, når det er forverring av virussykdommer.

 Hvordan styrke immunforsvaret ordentlig


 Det finnes noen enkle regler om hvordan man kan styrke immunforsvaret. Først spise riktig, spise mye frukt og grønnsaker og fiber. Sommeren er spesielt mager på frukt, nok til å fylle opp med vitaminer for vinteren. Men når deres tid er utløpt, og deretter fortsette å styrke immunforsvaret ved hjelp av vitamin komplekser. Ikke drikk dem hele året, så vi er sikret ved annonsering. For å styrke immunforsvaret heller guzzle et kurs for to uker på våren og høsten.
 Nå sitt sortiment vokser stadig. Og ikke bare i Russland, men også utenlandske. Så hvorfor bo i? Prøv å velge en god vitamin for immun riktig.

 Gode ​​vitaminer for immunitet. Hvordan du skal velge?


 For å styrke immunforsvaret, bør kostholdet inneholde rikelig med grønnsaker og frukt. Men hva om, for eksempel, i november eller april? Denne måneden er spesielt dårlig frukt og grønnsaker. Derfor, for å forbedre immunitet nødvendig å drikke vitaminer. Vel, hvis disse er en del av vitaminer: vitamin C, A, E, D og B-vitaminer
 Vitamin C er den viktigste talsmann for kroppen mot virus og infeksjoner. Den finnes i appelsiner, sitroner, solbær, vill rose. Mange produsenter av medisiner for forkjølelse inkluderer en del av vitamin for bedre behandling.
 Vitamin E stimulerer produksjonen av antistoffer som hindrer virus. Sin mangel i kroppen reduserer motstand mot infeksjoner.
 Andre gode vitaminer for immun støtte arbeidet til alle organer, fylle det med energi. Delta aktivt i stoffskiftet. Disse vitaminene er ofte foreskrevet til mennesker som har lidd alvorlig stress eller depresjon, og i løpet av postpartum.
 Vitamin D styrker hele skjelettsystemet i kroppen. I sommer været kan du få fra solen, og i vinter alle mennesker lider av en mangel på vitamin. Derfor, på denne tiden kan tas separat (Akvadetrym) eller i kombinasjon med andre vitaminer. Barn under lege oppnevnt av vitamin D for sterke bein og tenner. Men eldre barna kan ta fiskeolje i kapselform for å styrke immunforsvaret.
 Velg en god vitamin for immunitet vil hjelpe legen. Ikke stol på reklame, og kjøpe de som ofte blir vist på TV. Husk at vitaminer er bra for immunitet selges kun i apotek!  
Hvordan du fjerner puss fra såret?
 Mindre skader, riper, slitasje og sår i våre liv nesten uunngåelig. I såret få ulike mikroorganismer og noen ganger fremmedlegeme. Det er for deres fjerning aktivert immunsystem. Jag blod til såret med et stort antall hvite blodceller. Og immunceller - makrofager - aktivt oppta fremmede elementer, og i prosessen med fordøyelsen ødelagt. Som er slik utformet og puss. Hvordan man skal håndtere purulent sår?
 Liste over obligatorisk handling på mottak av purulent sår.
 1.  Gå til legen din. Den vil se på tilstedeværelsen av sår kanal gjødsel forsyning drenering, oppnevne ligation. Drenering av pus effektivt fjerner og hindrer den fra å holde sammen i klumper. Ligering gjøre med vыsokoosmolyarnыmy løsninger (for eksempel 10% løsning av natrium-klorid) og salver som raskt og effektivt ekstrakter puss. Hydrogenperoksyd dreper anaerobe bakterier, slik det er også brukt for ligering.
   Du kan bruke en salve basert fett eller vaselin, for eksempel, Vishnevsky salve. Etter en hel utgave av bruk gjødsel vannbasert salve: Dyoksyzol eller Levomekol. Disse antibiotisk salve effekt på sår døgnet rundt. Å fjerne dødt vev har 5 timer sette bandasjer med proteolytisk enzymer, trypsin og hymotrypsynom.
   Stort sår behandlet med antibiotika, og såret blir tatt på avlingen følsomhet overfor antibiotika. Samtidig holdt absorbenter og avgiftning terapi bruker crystalloid infusjon.
   Når såret gror, men sitt brede land, kan du prøve å gjenopprette sin lapp, men det er bedre å gå til legen. Han vil sette masker og et arr vil se penere og jevnere.
   Hvordan du fjerner puss fra såret?
   Gled deg selv klinikk avsløre purulent sår ikke! At det ikke er dekket med is, det sette en steril bandasje dynket i saltlake (et glass vann 1 ss. Skjeer av salt). Bandasje endres med jevne mellomrom. Når det tørket og stakk til såret er otdyrayte det, suge i samme saltlake, vann, svak løsning furatsillina, mangan, rivanola, hydrogen peroxide. Vaske såret med antiseptisk, og grønn maling pensel kantene med alkohol eller, i ekstreme tilfeller - jod. Hvis såret har pus kommer, salve Vishnevsky pålegge umulig å ikke komplisere prosessen.
   Folk rettsmidler for å trekke gjødsel. De brukes på egen risiko til legen avtaler.
  Hvordan du fjerner puss fra såret?
  1.  Sett sår kål blad, aloe papirmasse, kokt eller bakt i ovnen løk, honning med mel; bake i ovnen hvitløk og bland med såpe og fester seg til såret.
    Vask såret furatsillina, en svak oppløsning av kaliumpermanganat, hydrogenperoksyd.
    Hvis festering sår på fingeren, jo lavere er den alkoholiske oppløsning, varmt vann med soda, vill rosmarinekstrakt, saltoppløsning, en oppløsning av anstrøk av calendula eller eucalyptus.
    Ikke fjernes fra såret pus dekket med fibrin-strenger, som danner en form for en pose av gjødsel, slik at det er betennelse. Så, selvfølgelig, puss fra såret skal fjernes. Husk at selv - er god, men bare som en mulig bistand til å besøke en lege. Det kan hjelpe deg, selvfølgelig, men sår spesialist må undersøke og foreskrive riktig behandling. Fordi langvarig eksponering for husdyrgjødsel fremmer såret sepsis.
    Det viktigste å gjøre når du mottar purulent sår - for å gi gjødsel utgang. Dette også vil Surgeon: avsløre såret vil fjerne, fjerne ikke-levedyktig vev, pålegge sømmer.
    Det er veldig farlig hvis såret gikk innholdet med bobler, feber, var kvalme og oppkast, hyppige hjertebank, svimmel. Alle disse skiltene umiddelbart ringe en lege eller ambulanse.  
Tradisjonelle oppskrifter for hosteNår noen av oss er det en hoste eller hint om det, er det naturlig at vi ønsker å bli kvitt det raskt. Men gå til sykehuset for å se en lege bestemmer seg for å komme. Så mange som manifestert hoste eller andre forkjølelse, gi sin preferanse til folks oppskrifter, som en av de beste måtene å behandle dem.
Det er mange populære oppskrifter for å bekjempe ulike sykdommer. Hoste og dette er intet unntak. I denne artikkelen ønsker vi å tilby deg de mest populære folke resepter narkotika som å kurere noen hoste.
Hvordan kurere hoste raskt
Siden oldtiden har mennesker brukt folk oppskrifter for rask avhending av hoste. Vi brukte noen praktiske verktøy og produkter. Her er et eksempel mye brukt i folkemedisinen narkotika.
Tradisjonelle oppskrifter ett.Det vil ta varm melk, alkalisk mineralvann (for eksempel Borjomi). Bland disse bestanddeler i forhold til hverandre. Drikk flere kopper om dagen. Det er en annen tilsvarende resept hoste som bruker varm melk og honning. Også blande disse produkter i forhold til hverandre. Drikk flere kopper i løpet av dagen. Imidlertid, både i den første og andre oppskrift melk bør ikke være meget varmt. Dette kan bare komplisere din hoste.
Tradisjonelle oppskrifter 2.Hvis du raskt bli kvitt hoste medisin med dette, vil du trenge svart reddik. For å gjøre det nødvendig å presse saften fra en svart reddik rot avlinger, for eksempel ved å sende den gjennom en kjøttkvern, og ta 1 ss Dette juice 3-4 ganger om dagen. En annen populær resept hoste bruker samme reddik. Røttene gjøre litt hul, legg 1 ts der honning, vente i 4 timer, åpenbaringen av reddik juice. Ta nøyaktig som beskrevet i den første oppskrift.

Tradisjonelle oppskrifter 3.
 Hvis du sliter med en hoste i et barn, er det mulig å forberede medisiner fra følgende nasjonale måte. I polulytrы melk bør vzyat50 hynzhyra og gjøre det avkok. Når kjølt ned en liten medisin for å gi et barn en halv kopp flere ganger om dagen.
Tradisjonelle oppskrifter 4. En annen mye brukt produkt for behandling av hoste er løk. For dette er det nødvendig å steke i smør, bland med honning og spise i løpet av dagen. Det finnes andre reseptbelagte hoste, som bruker en bue. Trenger du å presse saften ut av det også, blandet med honning og gurgle 10 ganger om dagen.
Tradisjonelle oppskrifter fem. Denne oppskriften vil hjelpe å bli kvitt en tørr hoste. Dette vil kreve 10 pærer, 1 fedd hvitløk, melk, honning og mynte juice. Making melk kokes med løk og hvitløk, tilsett resten av ingrediensene og ta 1 ss. l. hver time.

Tradisjonelle oppskrifter seks.
Hvis hosten forstyrrer pasienten våken, kan før sengetid drikke et glass varmt vann, etter å ha lagt tre dråper jod.
Vi behandler hoste urter
Tradisjonelle oppskrifter ett. Dersom pasienten lider av alvorlig og svekkende hoste, er det nødvendig å propotila. Som folk ofte bruker du følgende fremgangsmåte: på alle overflater spre et lag av løv or, som plasseres pasienten. På toppen av det spre et lag av løv or, og deretter dekket med et teppe. Propotivannya Dette er en meget kraftig og effektivt verktøy ikke bare mot hoste, men andre forkjølelse. I tillegg har det absolutt ikke overbelaste hjertet.

Tradisjonelle oppskrifter 2.
Hvis du har bryst hoste, kan du ta time avkok av frø av anis. For dette potrebuetsya20 hsemyan og en liter vann. Det bør ikke ta mer enn po50 distriktet. Dette vil stimulere kjøttkraft når du hoster hoste, slim tynn, fjerne det fra kroppen.

Tradisjonelle oppskrifter 3.
Å lindre tørr hoste som våre forfedre brukte te fra blomster av bokhvete, dampede. For dette ponadobytsya40 hvыsushennыh blomster og en liter vann. Sette mot i en natt.

Tradisjonelle oppskrifter 4.
En av de beste måtene å bli kvitt rikelig slim når du hoster, er roten til Geum. Ta PA1 Heho pulver flere ganger om dagen.

Tradisjonelle oppskrifter fem.
 Hvis pasientene har alvorlig hoste angrep, kan han anbefale en folkemedisinen for matlaging som vil være nødvendig vill valmueblader, ca 10 år, roten bedrentsa, 5 m, 2 kopper varmt vann. Lage buljong, la stå over natten og ta en slurk hver time.

Vi behandler hoste folk rettsmidler

I tillegg til urter for å bekjempe hoste kan brukes ikke helt kjente folk rettsmidler. Men virkningen av disse oppskriftene noen ganger overraskende. For eksempel, i Brasil hoste bidrar til å håndtere den vanligste banan. For å gjøre dette, med modne bananer lage en homogen masse, for eksempel, gikk gjennom en sil, sette dette slurry i potten, helle varmt vann. Følge av forholdet mellom to bananer i en kopp vann. Deretter må du legge litt sukker og drikke denne blandingen i løpet av dagen. Denne populære oppskriften kan brukes til å tørke og våt hoste.
En annen ukonvensjonell medisin er en gammel oppskrift med vin og pepper. For å gjøre dette, må du heie pepper, 60g, kok dem med 25 ml hvitvin, deretter renne. Drikk denne varme blandingen tre ganger daglig og ved sengetid.
Også for å bekjempe hoste brukt eggnog, som da tatt på tom mage hoste.
For å forberede en annen medisiner for det nasjonale behovet resept gås fett og løk. Ta en stor løk, gni det revet, blandet med gås fett og deretter gni denne blandingen av halsen og brystet. Deretter zavyazыvaemsya varmt skjerf i morgen for å gjøre denne blandingen 1 ss. l. på tom mage.
Avgifter for å bekjempe hoste
Blant populære oppskrifter hoste, felles og ulike avgifter.
Tradisjonelle oppskrifter ett. Ta rug, havre, bygg, sikori og legge skrelles bitre mandler 2 år. Drikk kaffe, kan melk tilsettes.
Tradisjonelle oppskrifter 2.Å behandle hoste trenger følgende ingredienser: marshmallow rot, 40 g rot av Glycyrrhiza glabra, 25 g forlater mor og stemor, 20 g, fennikel frukt, '15 2 spiseskjeer blandingen er plassert i en termos, og hell kokende vann og la no hay 10 timer. Når hoste medisin nastoyitsya, må du belastningen og ta på seg en tredje kopp flere ganger om dagen.

Tradisjonelle oppskrifter 3.
 For å forberede en slik hoste medisin trenger følgende ingredienser: forlater mor og stemor, 40 g, plantain blader, 30 g roten av Glycyrrhiza glabra, '30 1 ss blandingen helles to kopper kokende vann, la det trekke i 40 minutter, deretter press og drikke en halv kopp varm til tre ganger om dagen, helst før måltider. Denne medisinen kan tas ikke bare når du hoster, men bronkitt.

Tradisjonelle oppskrifter 4.
 En annen hostemedisin. Ingredienser: mor og stemor, merian, kamille blomster i forholdet 2: 1: 2. 2 ss Hell blandingen av 500 ml kokende vann, la det trekke i 5-6 timer, filtrert og tatt en halv kopp varm til tre ganger om dagen, helst før måltider.
Vi har gitt nok av eksempler på folk oppskrift for å bekjempe hoste. Før du velger en av disse oppskriftene sørg for at du ikke er allergisk mot noen av sine ingredienser fra. I tillegg, hvis etter at medikamenter mot hoste utarbeidet av folk oppskrifter, sykdom ikke forlate deg, eller du bli enda verre, sørg for å konsultere legen din. Kanskje du har vært hoste mer kompliserte former mot der disse folk medisiner kan være impotent.  
Яндекс.Метрика