Godt å donere blod
 Problemet med mangel på donorer har blitt viden kjent - vi kaller på fjernsyn, i trykte og bannerannonser bare for å gi blod og redde liv. Men i mange naturlige spørsmålet: "Er det nyttig å gi blod?". Det faktum at det er viktig for pasienter å forstå alle klinikker, men som i seg selv vil bli donor? Knapt noen vil imponere penny avgift og æres donor til alderdom. Så forstår
 Hvordan å gi blod
 Først blir hele prosessen krovodachi under sterile betingelser og bare på perfekt helse av donor. For å gjøre dette, før de blir en donor, må en person gjennomgå en full undersøkelse og passere de nødvendige testene. Og før hver leveranse av donor måler trykket og ekspress hemoglobin analyse.
 For det andre, i stedet for å gå direkte til endringen, som hver er gitt å drikke varm søt te - det stimulerer blodsirkulasjonen.
 For det tredje er det absolutt sterilitet av nåler, systemer og beholdere garantert ved lov.
 Hva skjer når blodgivning
 Så, du tar bort til fordel for pasienter 250-400 ml blod, men kroppen vil komme i retur? Tro meg, mye:
 1. Forbedrer blodsirkulasjonen.
 2. Produsert motstand mot stort blodtap. I livet alt kan skje når en force majeure (f.eks ulykker) tar kroppen mye lettere enda større tap.
 3. donor mottar forebygging av hjerte- og karsykdommer.
 4. Det er å rense blodet for giftstoffer og små blodpropper.
 5. Når du driver vanlig blodgivning prosedyre kroppen begynner å bli oppdatert - bedre fordøyelsen, blod.
 6. hjernen mottar mer oksygen beriket dem og det forbedrer hukommelsen og mentale evner.
 Alle disse fakta har lenge bekreftet av ulike studier og faktum av legene ikke bare spørre, men vi anbefaler på det sterkeste regelmessig donere blod og bli givere.
 Høydepunkter
 Merk at alle testene utført på blodoverføring stasjoner for gratis. En undersøkelse av kardiologer og indre også holde deg for gratis - du ser, å vite at du er helt frisk veldig hyggelig.
 Ved lov, tilhører hver giver til en kontant belønning, og det er ikke for å tiltrekke nye "kunder" og til donor kan gjenopprette kroppen din - for eksempel kjøpe frukt eller sjokolade. Godtgjørelse etablere regionale myndigheter.
 Alle av samme lov, givere satt to fri fra jobben - en dag blodgivning, og den andre - ved skjønn av donor. Faktisk, mange givere bruke slik tid av for å fortsette sin egen ferie.
 På et visst antall skrevet blod og plasma tildelt tittelen "Æres donor" - dette fører til en økning i pensjoner og noen fordeler av helsevesenet. Tro meg, det er ikke så lite!
 Forresten, legene som gjennomfører undersøkelser givere kan oppdage eventuelle avvik - for eksempel litt senket hemoglobin eller trykk hopp. Ikke bekymre deg, vil erfarne fagfolk fortelle deg om problemet og fortelle oss hvordan vi skal løse dem. Bare en måned kan du prøve "lykke" igjen gi blod er nyttig bare for friske mennesker.
 Med all den åpenbare "pluss" donasjon, ikke glem om den moralske side - noen ganger en liter blod er ikke nok til å "trekke" pasienten. Mange behandlinger rett og slett ikke kan klare seg uten blodoverføring - som onkologi, kirurgi. Så, bli en donor, bør du vite - du bare oppdatere kroppen din og forbedre hjerte og hjerne, du vil spare liv ikke en person! Denne uvurderlig gave - å kunne levere, kanskje det vil ikke bare din enkelt kampanje, men et spørsmål om liv. Alt vi er på jakt etter gode ting og prøve å bli rettferdig, så ta vare på andre, gi pasientene håpe på et normalt liv, og tro meg, vil livet ditt bli annerledes, lykkeligere måte.  
Hva de skal gjøre med forstoppelse
 Forstoppelse - en dysfunksjon av tarmen. Når slike problemer er økende intervaller mellom handlinger av avføring, det er smerter i magen og følelsen rozdutosti. "Typisk, forstoppelse ledsaget av aktiv gassing, og det er for smertefullt. For å forstå hvorfor dette skjer og hva de skal gjøre med forstoppelse, er det nødvendig å vite ikke bare symptomer, men årsaken til problemet.
 Når det er konstipasjon
 Den vanligste årsaken til forstoppelse er et dårlig kosthold. Banalt, men det er et faktum.
 Svært ofte misbruke diett resultater i forstoppelse hos barn. Dette kan være lett forklares - tarmfunksjonen hos barn er ikke like utviklet for å tåle noen "sjokk". Det er ikke rart at barneleger alltid råde mødre hvordan å mate barn. Spesielt hvis barnet er i sin spede begynnelse.
 Også forstoppelse kan forekomme hos voksne på grunn av sykdommer eller misdannelser i den postoperative perioden. Men i dette gamle problemet forbundet med avslapning av musklene i magen, er dette på grunn av aldersrelaterte endringer.
 Noen ganger forstoppelse kan signalisere om mer alvorlige problemer før kreften. Så spørsmålet legen om stolen skal svare ærlig og ikke bli til skamme. Selv liten tarm dysfunksjon kan signalisere behov for mer dyptgående undersøkelse av kroppen.
 Hvordan forstoppelse
 Svært små barn i alderen ett år) høye rop dmutsya og kan ikke pokakaty. Dette er en kjent, kanskje hver forelder. Dette skjer enten ved å innføre en ny mat eller et lite antall av drikkevann, eller i medfødte patologier. Hvis legen noen helseproblemer ikke funnet barnet, trenger bare å strengt kontrollere mat og prøve å gi barnet bare ferske og fordøyelig mat.
 Forstoppelse i voksen alt er den samme ordningen. Første personen til å legge merke til at mer enn en dag hadde noe ønske om å gå på do, så smerter i nedre del av magen, kan kolikk skyldes akkumulert gasser. Noen gang kan virke trang til avføring, men det er svært smertefullt og noen ganger leger observert skader rektum, før ruptur.
 Hvis tilstanden til forstoppelse ble forsinket, deretter begynner rus. Bare alle giftstoffer som er utviklet for fjerning fra kroppen, begynner å bli absorbert inn i stoffet. Hos mennesker er det en generell svakhet, svimmelhet, kvalme og selv oppkast. Hudfarge endringer og blir jordnær-grå, magen sveller og vondt ved det minste press. I denne tilstanden, bør du umiddelbart ta kontakt med legen din eller prøv selv å gi førstehjelp.
 Bistand med forstoppelse
 Husk at hjelp med forstoppelse bør gjøres nøye og bare i fullstendig fravær av selv patologi. Det er tre grunnleggende teknikker som er sikker på å hjelpe:
Hva de skal gjøre med forstoppelse
 1. klyster. Clysterize behov for varmt vann. Sørg for å smøre tuppen med vaselin eller baby krem. Pasienten bør ligge på sin venstre side, bøye knærne. Vi introduserer klyster spissen bevegelse høyre og venstre. Men vet at hvis langvarig forstoppelse kan være ufullstendig oppføring tips. Vann er nødvendig for å produsere tarmen glatt løper langsomt. Når pasienten sier at hans magefølelse er fulle, stopp umiddelbart og la den suge i hjemmet. Dette er for å sikre at vannet ikke kommer ut. Noen ganger kan det ta flere påfølgende prosedyrer. Avføringen kan gå meget hardt, med sprekker på overflaten, i form av små erter.
 2. gasslangen. Selvfølgelig, dette medisinske apparater for bruk med barn og "tilfeldig" forstoppelse er ikke nødvendig. Men hvis familien er en mann med kronisk forstoppelse, prosedyren for tildeling av eierskap av tarmgasser må mestre. Plasser pasienten - liggende på sin venstre side, bena bøyd i knærne. Spissen er innsatt i rektum, og den brede enden av røret blir senket ned i en bøtte med vann. Ved å utvide tarmen er separasjon av gasser gjennom røret, og de går ned i vannet. Deretter kan gå trang til avføring.
 3. Endetarms stearinlys - medisiner som kommer i form av lys og er ment å inngå i endetarmen. De opererer på prinsippet med klyster flytende ved smelting av stearinlys begynner å irritere tarmen og avføring begynner.
 Det er vel til vanlige voksne spise svisker og tørkede aprikoser, lakserolje og narkotika. Men disse metodene er god som forebygging og behandling av små, kortsiktige problemer.
 Folk rettsmidler for forstoppelse
 Metodene nevnt ovenfor ambulanse bra for voksne. Men hva de skal gjøre med forstoppelse hos barn, er det mange ikke vet. Hvis et lite barn har tegn til forstoppelse, bekymrer han, og du finner ut at det ikke kakal mer enn en dag, må du ta affære.
 Først kan vi gi å drikke, såkalt Dill vodichku. Zavaryvshy 1 ts fennikelfrø i en kopp kokende vann, får du et flott verktøy ikke bare for forstoppelse, men også fra overdreven gass.
 For det andre, hvis barnet er å spise fast føde, så la det flytende havregryn, gresskar puree og yoghurt - produkter som kan hjelpe.
 For det tredje, selger apoteket en rekke medikamenter spesielt for barn. De kommer i form av dråper, lett dosert og virkelig kan hjelpe.
 Mange mødre prøver å sette et stykke såpe i ræva baby, stikke et termometer eller drikke vegetabilsk olje. Dumhet! Ved å gjøre dette vil du bare skade barnet ditt. Det er bedre å ringe legen, vil han holde alle nødvendige manipulasjoner.  
Innånding forstøver med en kald
 Det virker så enkelt og banalt sykdom - en kald, men at det kan føre til ulike komplikasjoner. Det er derfor leger anbefaler ikke å utsette behandlingen av denne sykdommen, og bringe alle prosedyrer gjennom. Til tross for at det er mange medisiner som kan lindre hevelse av slim og tett nese, er det bedre å gjennomføre en omfattende behandling. Det er svært effektiv og helt trygg behandling er innånding forstøver med en kald.
 Hva er det? Denne spesialkonstruert maskin som slår vanlig fylling nesedråper, i en svært interessant prosess, medisiner og bare sprayet ørsmå partikler som faller på slimhinner og luftveier.
 Hva godt forstøver
 Det bør bemerkes at denne anordningen er den eneste inhalator som kan brukes selv for nyfødte babyer. Enig, fordi det er svært vanskelig å få barnet til å dryppe nesedråper eller ta medisiner som noe inni, men med et slikt mirakel maskin kan løse mange problemer i behandling av barn. Men dette er ikke den eneste fordelen forstøver:
 - Gjelder ikke i den varme dampen - nebulizers kan ikke brennes;
 - Behandling prosedyren kan gjøres hjemme;
 - For de yngste barna inhalasjoner kan utføres under søvn.
 I tillegg kan bruk av denne enheten gjøres og forebyggende tiltak - meget godt gjøre det i løpet av utbrudd av epidemier i masse forkjølelse. Men, for å sikre riktigheten av prosedyren og beskytte pasienten bør kjenne og følge reglene strengt bruke forstøveren.
 Hvordan du bruker en forstøveren
 Det er lett å bruke, krever ingen spesielle kunnskaper i medisin og overholdelse av betingelsene forstøveren fortsatt krever overholdelse av visse regler:
 1. pust bare med autoriserte agenter, alene gjøre noen løsninger ikke kan.
 2. Hvis legen har forskrevet bruk av flere legemidler samtidig, bør forskjellig innånding gjøre med en pause på minst 10-20 minutter.
 3. Ikke i noe tilfelle gjelder ikke olje løsninger for inhalering - er forbudt beskrivelse.
 4. Temperaturen i oppløsningen bør være minst 25 grader.
 Kjøp forstøveren kan være et apotek, men du må vite hvordan du skal velge en enhet - det er to typer nebulizers, de skiller seg i den type påvirkning og spray narkotika.
 Typer nebulizers
 Når du velger en enhet for bruk i hjemmet, må du huske på at det er en ultralydforstøver og komprimering.
 1. Ultralyd: Denne forstøver, som er meget effektiv og meget enkel å bruke. Men det er en påminnelse: ultralyd ødelegger strukturen av hormoner og visse antibiotika - og denne prosedyren kan mislykkes.
 2. Kompresjon: dette må være den universelle enhet som kan sprayes helt forskjellige rusmidler. For øvrig kan en forstøver brukes for sengeliggende pasienter og nyfødte - det kan operere i en horisontal stilling.
 Hvordan gjennomføre prosedyrer
 Innånding av forstøvet kaldt svært enkelt bære ut: det er nødvendig å fylle i medisinsk løsning inhalator og spray det. Med inhalasjon av narkotika kommer inn i nesegangene og gir en terapeutisk effekt på betente slimhinner direkte. Hver enhet er verdt å fremheve begrensningene forskyvning løsning - i dette tilfellet, er det med en kald, ville det ideelle alternativet være 8 liter per minutt. Ikke bekymre deg, ingen vil bli satt inn i nasopharynx noen liter løsning er bare den optimale frekvensen av injeksjon. Og en ting til: ikke gjør inngrepet mer enn en fjerdedel av en time.
 Rhinitt kan være helt forskjellige grunner - forkjølelse, allergiske reaksjoner, men problemer med å levere en masse problemer. Først forsvinner pasienten lukt; For det andre, er en person som har problemer med å puste og kortpustethet. Og for det tredje, de udøde forstyrret søvn, som ikke bidrar til utvinning. Bruken av nebulizers tillate deg å raskt bli kvitt forkjølelse og hjelpe i behandlingen av barn.  
Яндекс.Метрика