Graviditet: De første dagene og ukene
 Det er ønskelig at hvert par planlagt graviditet. Hva betyr dette? Du må passere alle helseundersøkelse før graviditeten. Hold om nødvendig riktig behandling, gi opp dårlige vaner.
 Graviditet begynner med befruktning. Bare en sperm er i stand til å trenge gjennom det tynne membran av egget. På tidspunktet for tilkobling egg og sperm er en betydelig hendelse - fødselen av et nytt liv. På dagens nivå av teknologisk utvikling i det første minuttet av unnfangelse kan observere hvordan livets opprinnelse.


Graviditet: De første dagene og ukene

 Etter ti egg er delt inn i to deler, og etter en stund kobler gener fra mor og far. Dette buret kan allerede bli kalt en mann. Da de befruktede egg beveger oviduct til livmoren. På overflaten danner små hår som ødelegger slimhinnen i livmoren. Som et resultat, er det befruktede egg føres inn i livmoren. På denne tiden zygote (cellen dannet etter sammenslåingen av egg og sperm) matet av deres innhold. Men når hun prykripylasya til livmorveggen, da alt begynner å få sin utvikling av sirkulasjonssystemet av moren.
 Du kan føle svangerskapet?
Graviditet: De første dagene og ukene
 På tidspunktet for befruktning er usannsynlig at enhver kvinne kan oppleve graviditet. For sju dager de befruktede egg beveger seg gjennom egglederen til livmoren. På tidspunktet for bevegelse hele tiden zygote skiller som kommer på stedet, har allerede navlestreng og morkake. Under oppdelingen er det mange celler som danner kuleformede legemet er formet som en bringebær. Med dette settet av celler gradvis vises merkelige skapninger i naturen - menneskelige embryo.
 Etter festing av embryo til livmorveggen er svært følsom for sine følelser en kvinne kan oppleve noen endringer i kroppen din. Den første uken - en svært viktig fase av svangerskapet. På den tiden en stor fare for abort, dvs. spontan abort. Faktum er at noen ganger en kvinnes kropp oppfatter fosteret som et fremmedlegeme. Og hvis en kvinne har et sterkt immunforsvar, kan han ikke spille for den vordende mor, kroppen vil gjøre vårt ytterste for å kvitte seg med fosteret. Men, heldigvis, er sjeldne. Tvert imot, i øyeblikket utløst slike mekanismer som forsøker å undertrykke immunsystemet, var det ingen avvisning for fosteret.
 I dag ganske vanskelig å finne en perfekt sunn kvinne, og mange kan bli sett en hel haug med forskjellige sykdommer. Det er svært viktig før unnfangelsen å passere alle nødvendige undersøkelser for å utelukke ulike infeksjoner, eksistensen av disse kan du ikke engang gjette.
 Hormonelle endringer.
Graviditet: De første dagene og ukene
 Hvis den første uken kroppen ikke vidtorhnuv embryo, nå blir du ett med ham hele. Du har alt til felles, sirkulasjon og ernæring. Og nå din god stand - er helsen til barnet. Hos gravide kvinner er det svært alvorlige og viktige endringer. Og forvalter disse endringene hormonelle systemet. I en kvinnes kropp begynner å bli produsert progesteron, som regulerer prosesser av uterine kontraksjoner, fordi ved tidspunktet for embryoet feste av uønsket uventet reduksjon av kroppen. Bare tilstedeværelsen av progesteron i den kvinnelige kroppen gjør allerede det mulig å bestemme på dette punktet at graviditeten inntraff. Tester for graviditet svare på dette hormonet. Hvis du er fremtidens mødre nøye forberedt, gikk all nødvendig undersøkelse, så ikke fortvil, alt går etter planen.
 Graviditet: andre uke.
Graviditet: De første dagene og ukene
 I den andre uken av svangerskapet den kvinnelige kroppen tar lengre embryo som et fremmedlegeme og forsøker å beskytte sin. På denne tiden jevning av den bakre veggen av embryoet begynner legging av aksial ufødte barn. Etter den tredje uken, dannet de begynnelsen av som vil bli dannet organer ufødte barn: nevralrøret, ryggstreng. Vi håper at du forstår at myndighetene vil da bli dannet fra disse barnelærdom. Det er riktig - nervesystemet, ryggraden. Og på den fjerde uken er legging mange av barnet: begynnelsen på nyrer, bein av skjelettet, primær tykktarm, hud, muskler, ører, øyne, lever, skjoldbruskkjertelen. Komplisert struktur av hjertet, begynner dannelsen av den foran hjernen. Det var den andre uken begynner dannelsen av morkaken, der barnet vil få alt han trengte næringsstoffer og oksygen. Det samme placenta i andre uke av svangerskapet på tynn tråd. Etter at navlestrengen til morkaken vil returnere avfallet produkter av frukt, og en kvinnes kropp er deres produksjon gjennom excretory systemet. 
 Ubehagelige hendelser - Toxicosis.
Graviditet: De første dagene og ukene
 I de første ukene av svangerskapet kan forekomme slike ubehagelige fenomenet, som toxemia. Mange kvinner som har barn kjenner overraskelse graviditet. Dette kan være bare svak kvalme i morgen. Kanskje kontinuerlig oppkast hele dagen. Utseendet til toksisitet assosiert med dårlig organisert arbeidet i excretory system forventningsfull mor. Men etter en stund, når systemet fungerer er gjenopprettet, stopper toxemia. Selv om det er tider når hele svangerskapet morgenkvalme varer. Men i den andre uken, de fleste kvinner ikke føler seg ikke bare ubehagelige opplevelser som morgenkvalme, men heller fortsette å holde en sedvanlig livsstil.
Graviditet: De første dagene og ukene
 Men det kommer en tid når du følte støtende graviditet, umiddelbart gå til legen, for å motta all nødvendig for å få testet. Hvis du har en kronisk sykdom, gå til legen din må finne sted. Fordi graviditet er forverring av mange kroniske sykdommer. Bare en spesialist kan diskutere forebygging og behandling plan. Selv vennlig mottakelse, etter din mening, vitaminer er ikke alltid nyttig og trygg for babyen og den vordende mor. I alle fall, har beslutningen om å ta legen som vil bære din graviditet.
 Svangerskap varer førti uker. I løpet av denne tiden er født et mirakel - en mann. Selv i vår alder av teknologisk transformasjon av små celler i mennesket er den mest komplette mysterium.
 I de første ukene av svangerskapet er ikke bare fanen av babyen din, men kvinnen zvykayetsya å tenke på sin fremtid morskap. Noen ganger i det daglige kjas og mas en kvinne glemmer om sin nye stilling. Men det er viktig på denne tiden å lytte til alle endringene i seg selv.
 De første tegnene på en ny stat - på graviditet.
Graviditet: De første dagene og ukene
 Den aller første tegn på graviditet kan være neste menstruasjon. Selv om det kan være et tegn på mangel ikke bare graviditet, men også enkelte sykdommer. Som for eksempel anemi, diabetes. Følelsesmessige opplevelser kan også føre til opphør av menstruasjon.
 I løpet av de neste tre dagene av menstruasjon ingen - gå for graviditetstest på apoteket. I løpet av denne perioden testen med tilstrekkelig sannsynlighet kan bekrefte graviditeten.
Graviditet: De første dagene og ukene
 Den andre tegn på graviditet kan økes søvnighet kvinner. Med mindre, selvfølgelig, er kvaliteten du dette var ikke typisk. Eller du brukte hele forrige natt i våken tilstand. Kan øke appetitten, noe som også vitner til graviditet. Ikke bekymre deg hvis du plutselig ble mye mer. Alt er som det skal være. Mens noen kvinner kan synes aversjon mot mat. Endre tiden av graviditet og smakspreferanser. Du en gang ikke kunne stå fisk, og nå dette - din favoritt mat? Du aldri misbrukt søt, nå kjøpe muffins og søtsaker pounds? Gled dere! Du er gravid!
 Når den fjerde uken av svangerskapet, bør gjennomgå ultralyd (US). Det er viktig å finne ut om graviditet inntektene, om noe unormalt og uregelmessigheter i fosterutviklingen. Moderne diagnostiske teknikker gjør det mulig å gjøre dette tidlig i svangerskapet.
 Hva vi må vokte oss mot graviditet.
Graviditet: De første dagene og ukene
 I de første ukene og gjennom hele svangerskapet er svært farlig infisert med noen virus infeksjon. Banal kulde kan være veldig forrædersk på dette tidspunktet. Så hva du ikke har betalt oppmerksomhet til, nå ville føre til uopprettelig skade på det ufødte barnet. Ikke utsett deg selv og barnet unødvendig risiko - ikke z'yavlyaytesya under influensaepidemier i områder med store konsentrasjoner av mennesker. Konsekvensene av en slik uaktsomhet er vanskelig å forutsi. Det er fortsatt ukjent nøyaktig alle komplikasjoner, som kan forårsake influensa når de utsettes for det ufødte barnet. Den farligste sykdom under svangerskapet - røde hunder. Hvis du er syk med røde hunder som barn, være veldig forsiktig. Det er bevist at den mest alvorlige skader og sykdom i forbindelse med foster røde hunder. Dette er hjertesykdom, døvhet, blindhet, alvorlige avvik i mental utvikling. Dette er ikke en komplett liste over konsekvensene av denne virusinfeksjon. Noen ganger, legene har å tilby en kvinne under graviditet smerter røde hunder, abort. Siden det er vanskelig å forutse alle konsekvenser av denne alvorlige sykdom. 
 De første ukene av svangerskapet er svært viktig for deg og ditt ufødte baby. Vi håper dere alle gjorde som trengs: bestått eksamen, bestått testene, nektet å dårlige vaner. Nå bare tålmodighet og igjen tålmodighet. Etter ventetiden er mindre enn ni måneder. Og livet ditt vil et mirakel. Og husk: graviditet - er ikke en sykdom, men en normal fysiologisk tilstand av kvinnen. Uansett opprinnelse av de aller første følelsen du nytt liv. Det vil ta mange år, og du vil huske denne perioden av sitt liv som den beste. Og ikke glem i kjas og mas i hverdagen som er nyttig for deg og barnet ditt: tur i frisk luft, spise riktig lytte til god musikk, få positive følelser. Jeg husker de vakre øyeblikkene i livet.  
Яндекс.Метрика