Graviditet etter 30

 Graviditet etter 30 år.


 Fordeler og ulemper med graviditet etter 30 år


 Graviditet etter 30 er vanligvis ønskelig og holdt ut. I dag har de oppføring alder kvinner i ekteskap og fødselen av det første barnet økt betydelig. Til tross for at denne trenden noen ganger skaper vanskeligheter når du bærer et barn, og ved hans fødsel, er det en positiv side: det er dypt bevisst morskap når hun allerede tilhører barnet ikke som et leketøy, men som en liten mann, som trenger kjærlighet, oppmerksomhet og tålmodighet.
 Once upon a bedre alder for å få barn ble ansett alder 18-20 år, da han flyttet til 24, da - til 30 år. I dag i Vesten den beste alderen for å føde sitt første barn 34 år kalles når en kvinne er klar for dette, ikke bare fysisk, men også sosialt. Og man ikke er overrasket over kvinnen som føder et barn 40-45 år eller enda senere.
 Årsakene til slutten av svangerskapet kan stilles inn. Men trenden de siste tiårene er at hovedårsaken er den sosiale dannelsen av kvinner. Hun ikke lenger håp rundt en mann og ønsker å være sikker på at en vellykket karriere er nøkkelen til lykke for hennes barn.
 Men det er andre grunner. Mange kvinner fortsatte å motta behandling av infertilitet, og de er i stand til å ha en baby etter bare 30 år. Ofte, etter 30 år med fødsel andre og tredje barn - for eksempel graviditet er planlagt, og som en "overraskelse". Likevel, selv de "overraskelser" holdning etter 30 år er fundamentalt annerledes, mer bevisst og alvorlig.
 Det ble funnet at overlevelse og utvikling av befruktede egg, og embryo og foster er avhengig av hvordan en gravid kvinnes hjerne dukket dominerende - midlertidig dominerende fokus for eksitasjon, som er i stand til å hemme aktiviteten til andre nervesentre. Dette er den dominerende leverer alle de fysiologiske og nevropsykologiske prosesser i løpet av svangerskapet, så det kalles den dominerende forelder. Dersom den dominerende forelder fullt dannet, da en kvinne har alle forutsetninger for å ha en sunn baby.
 Basert på en rekke studier har funnet at alvorlighetsgraden av mors dominans øker med alder på kvinnen, og nådde sitt maksimum etter tretti år. Årsaken er at i denne alderen av familieverdier for kvinner kommer i forgrunnen, og hun bevisst søker å morskap. De aller fleste kvinner som allerede har en stabil sosial situasjon, at de er trygge på sin evne til å vokse og oppdra et barn.
 Høy grad av dominans graviditet og hjelper vellykket levering, gi tilstrekkelig oppførsel av kvinner under fødsel.
 En kvinne som hadde en baby etter 30 år, lønner det seg langt mer oppmerksomhet enn den unge moren, som det er mer psykisk klar for morsrollen. Det samme gjelder hennes mann, som vanligvis tar del i oppdragelsen av barnet, noe som er typisk for situasjonen for familien og respekterer hverandre ektefelle.
 Kvinner etter 30 mer rolig og ansvarlig holdning til hennes graviditet, fant de mindre nervøse sammenbrudd og depresjon. De prøver å gjøre alt resept i løpet av svangerskapet, nøye forberede for fødsel. Belønningen er å ha en sunn baby og den andre ungdom, fordi graviditet hormoner stimulere arbeidet til alle organer og vev. Det reduserer også risikoen for ulike kardiovaskulære lidelser (aterosklerose, hypertensjon) og metabolske forstyrrelser spesifikke for aldringsprosessen (f.eks osteoporose). Til slutt, denne moren og menopause oppstår senere og fortsetter ikke så smertefullt.
 Men slutten av svangerskapet problemer eksisterer. Så, etter 30 år i fertil kvinner noe redusert kapasitet, og ikke hver menstruasjonssyklus ledsaget av dannelse og utgivelsen av egg fra eggstokken (eggløsning som er). I tillegg, kvinner i denne alderen, er sannsynlig å ha lidd en rekke inflammatoriske sykdommer i kvinnelige kjønnsorganer som ofte går ubemerket, men forårsaker obstruksjon av egglederne - den viktigste årsaken til infertilitet. Selvfølgelig, i dag, i de fleste tilfeller det er behandlet, men problemet vedvarer.
 Og veldig graviditet etter 30 år kanskje ikke alltid kjøre jevnt: noen lave hormonnivåer og hyppig forekomst av ulike kroniske sykdommer i indre organer øker mottakelighet for spontanaborter og risiko for toksisitet.
 Hardere slik kvinne har under fødsel, musklene er mindre fleksibel, og vaginal åpnet sakte. Selv i dag er et kontroversielt faktisk mange kvinner ser på seg selv, følge en diett fysisk aktiv - alt for å holde ungdom lang.
 Så kanskje ha en sunn baby etter 30 år? Moderne medisin mener at det er mulig. Det er ønskelig å graviditet etter 30 år ble planlagt. I dette tilfellet, begge foreldrene er omfattende undersøkelse før unnfangelsen og om nødvendig - behandling. Denne fremgangsmåten eliminerer en rekke problemer.
 Et annet problem er at kvinner etter 30 år har allerede dannet sine vaner, inkludert dårlig -. Røyke, drikke øl, og så videre D. Fra disse vanene bør kastes på minst seks måneder før planlagt graviditet for giftige stoffer hadde helt forlate kroppen og opptas normal metabolisme.
 På sykehuset med en kvinne Sen graviditet vanligvis sendes på forhånd - det er nødvendig for en lege til fødselspermisjon sykehuset ser på henne og bestemte seg for taktikk levering. Ikke overse dette tidlig henvisning til sykehuset - en garanti for å ha en sunn baby.
 Moderne medisin kan hjelpe en kvinne etter 30 på hvert trinn i barnets fødsel, fra unnfangelse og slutter med leveransen.  
Spiserørskreft SymptomerKreft i spiserøret er en ganske vanlig form for kreft. Oftest det skjer hos menn mer modne. I de fleste tilfeller påvirker kreft midtre og nedre øsofagus. Utvikling av sykdommen medvirkende faktorer som underernæring, mishandling for varm mat, alkohol og dets surrogater. Forskere oppmerksom på geografi. I noen deler av Iran, Kina, Sentral-Asia, er forekomsten av spiserørskreft mye høyere. Dette er på grunn av tilstedeværelsen av en betydelig mengde diett syltet mat, sopp, nitrosaminer, lav selen, frisk frukt og grønnsaker. Den kreftfaren øker med mangel på vitaminer, spesielt C og A. røyking øker sannsynligheten for kreft er to til fire ganger, alkohol - tolv ganger. I tillegg farlige alkalisk forbrenning, kreft i spiserøret kan utvikle enda et par år etter slik eksponering.
Spiserørskreft - Symptomer

Som andre krefttyper, kan esophageal kreft for noen tid være asymptomatisk eller masquerade inflammatorisk sykdom. Den første klare tegn på svulsten er ubehag og brennende følelse i brystet, retrosternale region at leger ofte tatt som en manifestasjon av øsofagitt.
Blant de generelle uspesifikke tegn på spiserørskreft viser:

- Endre helsetilstand - svakhet, tretthet, nedsatt ytelse, urimelig temperaturen stiger,
- Permanent tap av matlyst eller fullstendig fravær på grunn av aversjon mot mat,
- Progressive vekttap, ledsaget av blekhet på huden.

Kliniske tegn på spiserørskreft betydelig uttrykt. Pasienten klager over problemer med passering av mat gjennom spiserøret. I utgangspunktet, dette symptomet - Dysfagi - uttrykte litt fordi ikke sett på med tilbørlig aktsomhet. Som et resultat, begynner en å unngå fast føde, foretrakk å tørke over tid det hadde bare begrenset flytende produkter. Ofte blir med oppgulp.
I noen tilfeller fører dysfagi av det faktum at pasienten ikke kan svelge spytt. Det er en hurtig vekttap, til utmattelse. Med utviklingen av sykdommen spres utenfor ondartet esophageal smerter i brystet. Noen ganger endrer stemmeleie. Hvis svulsten bryter sammen, kan det være komplikasjoner. Disse inkluderer: blødning kvalme, oppkast blod, svakhet, tap av bevissthet. Lang podkravlyvanye med små svulster kan forårsake svart avføring dehteobraznoho. Dette er på grunn av utgivelsen av blod perevaryvsheysya tak som lekket gjennom hele fordøyelseskanalen. I dette tilfellet er det nødvendig umiddelbar medisinsk intervensjon. I tillegg er operasjonen utføres når svulsten perforasjon med mediastinitis utvikling, ledsaget av sterke smerter bak brystbenet, rus, pustevansker, feber.
Diagnostisering av spiserørskreft
Når disse symptomene bør umiddelbart undersøkes. De viktigste metoder for diagnostisering av spiserørskreft - X-ray og endoskopi med biopsi. I tillegg gastroskopi utført for å angi riktig og rettidig diagnose.
For å forstå omfanget av tumor i spiserøret, skade på lymfeknuter avdekke mulige fjernmetastaser, utført computertomografi, magnetisk resonans terapi. Bronkoskopi er utført for å vurdere muligheten for spredning av kreftsvulster i spiserøret eller i luftrøret bronkiene. I alvorlige tilfeller gjennomført medyastynoskopyya - forskning okolopyschevodnoho plass ved hjelp av et endoskop.
Som en del av en omfattende undersøkelse av spiserøret er USD leveren, brystet røntgen, isotoper studie av bein. Påvisning av maligne tumorer esophageal på et tidlig tidspunkt øker suksess av behandlingen.
Behandling av spiserørskreft
Det er flere behandlinger: kirurgi, strålebehandling og kombinert metode. Som en uavhengig fremgangsmåte for behandling av kjemoterapi ineffektiv. Valget av behandlingsmetode avhenger av utbredelsen av esophageal tumor og dens plassering. Hvis påvirkes nedre og midtre tredjedel av spiserøret blir kirurgi utført, etterfulgt av radioterapi.
Ved kjøring av prosessen, og umuligheten av kirurgisk behandling som en uavhengig metode som brukes strålebehandling. Hun har også holdt i lesjoner i øvre tredjedel av spiserøret.
Kirurgisk behandling innebærer fjerning av spiserøret, etterfulgt av gastrisk eller intestinal plastrør. Å konsolidere oppnevnt de positive resultater eller strålebehandling.
Hvis spiserørskreft kjører, er det ingen mulighet for kirurgisk behandling, er graden av dysfagi for høy for pasienten mat oppå gastrostomy - mage arkivert under lokalbedøvelse til fremre bukvegg, og deretter oppgi den i rør gjennom der maten.
Suksessen av behandlingen avhenger av plasseringen av tumor lesjoner i spiserøret, og nærværet av metastaser, pasientens alder. Hver sak vurderes individuelt. Forebygging av spiserørskreft er tidlig oppdagelse og behandling av forstadier til sykdommer og diagnostisering av spiserørskreft på et tidlig stadium, noe som gjør det mulig å gjennomføre en vellykket radikal behandling. Du må ta rettidig forebyggende undersøkelser, oppmerksomme på deres helse. Det anbefales å gi opp dårlige vaner og normal mat.  
Яндекс.Метрика