syv kjent at abort (abort) er ikke den beste måten påvirker helsen til kvinner. Selvfølgelig, ikke ta abort bare fordi hun ønsket dette, men av medisinske grunner.


Graviditet etter abort


 Men i alle fall har han dårlige konsekvenser. Den hadde en abort kan være inflammatoriske sykdommer som fører til infertilitet. Men hvis du likevel klart å bli gravid, bør du forvente komplikasjoner. La dem.

 Trusselen om abort.

 Mens abort kan oppstå livmorhals traumer, noe som kan føre til avdekking av halsen og tapet av et barn. Oftest dette skjer hvis din første graviditet endte i abort. Fordi livmorhalsen er svært smal og dårlig ekspansjon. Den viktigste funksjonen i denne situasjonen er forekomsten av blødning og magesmerter. Det er således en abort. Selvfølgelig kan dette unngås ved å sette masker i livmorhalsen.
 Bare føre til spontanabort kan være hormonelle feil, fordi i løpet av svangerskapet kroppen er fullt fokusert på vekst og utvikling av fosteret, og avbryte svangerskapet kan forstyrre endokrine organer. Og den nye graviditet når fosteret er fullt utstyrt med hormonelle støtte. For eksempel, progesteron, som opprettholder graviditet i de første tre månedene.

 Vekstretardasjon.

 På grunn av tidligere aborter mulige defekter i dannelsen av morkaken, fører det til mangel på oksygen for fosteret. Konsekvensen av dette er en forskyvning i veksten av fosteret kan ha et barn født med lav vekt, som også er en risikofaktor. For å unngå denne situasjonen er det nødvendig å følge utviklingen av fosteret som passer til graviditet. Hvis denne situasjonen fortsatt skje bør umiddelbart gå til sykehus for behandling.

 Uterusruptur.

 Dette er en meget alvorlig komplikasjon som skader og mor og baby. I en slik situasjon krever nøye medisinsk tilsyn. Det kan oppstå etter mange aborter og under abort ved å danne gjennom hullene. Hvis dette skjer, kvinnen har gjort en avtale om å gjenopprette livmorveggen. Dette bindevev er ikke veldig elastiske og dårlige strekninger, noe som kan føre til uterusruptur under svangerskapet eller under fødselen.

 Ikke riktig feste av fosteret.

 Som nevnt ovenfor, abort dannet i livmoren inflammasjon og adhesjon oppstår som hindrer feste av egget. Og det er på utkikk etter et sted hvor ingen skade. Dette vanligvis nedre deler av livmoren. Dette betyr at placenta er meget lav og blokkerer utløpet av halsen, noe som kan føre til cervikal graviditet. Dette kan føre til blødning. Cervical graviditet kan føre til hysterektomi, fordi den ikke kan kommunisere gjennom. Og med en slik graviditet fosteret fjernes.
 Generelt kan mange komplikasjoner. Du trenger bare å huske at etter abort ikke trenger å forhaste til graviditet. Etter den kvinnelige kroppen til å gjenopprette minst seks måneder kreves. Du må gå til gynekolog og passere en rekke forsknings- og få testet. Hvis du er sikker på at alt er i orden, kan du planlegge neste graviditet.  
 Eid sykdommen Artrose rammer ikke bare eldre. Stor rasprastranenye sykdom er blant folk som spiller sport, brytere, fotballspillere, turnere. Årsaken til sykdommen er de mikroskopiske, slag, strekker seg.


Bruken av folk rettsmidler for behandling av slitasjegikt


 Forebygging av artrose er tilgjengelig for alle. Først av alt er det nødvendig å passe ulike fysiske aktiviteter mer nøye og med skader i sin lege. Når til og med mindre smerter i kneet, også må gjennomgå en medisinsk undersøkelse.

 Oftest folk som lider av artrose overvektig, så du trenger for å holde styr på kroppsvekt og tid til å bli kvitt ekstra pounds. Når artrose ikke bør bruke mat som inneholder mye animalsk fett, særlig rødt kjøtt. Slike produkter bør erstattes med fisk og fjærfe. Det anbefales for denne sykdommen er rikelig med frukt, rå grønnsaker, og drikke åtte glass vann om dagen. Også for forebyggelse og behandling av artrose er spesielle oppgaver.

 For behandling av slitasjegikt kan bruke ulike folk rettsmidler, men bør ikke bli neglisjert med tradisjonell medisin. Behandling av kneleddsartrose folk rettsmidler ganske effektive hvis sykdommen ikke er i gang, og er i de tidlige stadier.

 Den mest populære er behandling av kneet blå eller rød leire. Gevinst leire bør bare tresleiv på en metallskje leire mister sine medisinske egenskaper. Smertefulle ledd tidligere å tørke av med en fuktig klut. Leire blandes med vann til en konsistens av rømme. På bomullsklut sette leire i to centimeter tykk. Dette komprimerer brukes til pasientens knær og pakk innpakket ull skjerf. Hold orden komprimere to timer. Etter denne fremgangsmåten, bør kneet vaske med varmt vann og kaste leire. Bruke andre gang det bør ikke være. Disse gadgets gjøre i fem dager, og i tillegg til vann legge en bit av leire og gjøre hver time.

 For behandling av kneleddsartrose tradisjonell medisin anbefaler å bruke burdock. Blader av planter bør vaskes og tørkes fluffy part til å gjelde verkebyll. På samme måte kan du bruke bjørkeblader. Også for behandling av kneleddsartrose kan bruke artisjokkblader. Du må være 15 kg av knuste blader, hell 8 liter kokende vann. Cool kjøttkraft å varme tilstand og dyppe det i smertefulle ledd. Med kokte poteter og lage en kompress påført pasienten varm runde. I tillegg til disse verktøyene kan brukes til å behandle felles løvetann blomster. Først ble de vasket og zasushuyut. Deretter tørke blomstene trenger å tygge ting opp med 3000 trinn.

 Behandling av folk rettsmidler best kombinert med en lege. Nekte medisinsk behandling kneleddsartrose er ikke nødvendig, da neglisjerte sykdommer blir behandlet ved kirurgiske metoder.  
 Moderne kvinner betaler mye oppmerksomhet til generell hygiene. Bruker mye tid på omsorg for hud, ansikt, sminke, intime steder ofte neglisjert. Det er viktig å huske at, i likhet med andre deler av kroppen, intime sitte kvinner krever spesiell omsorg og oppmerksomhet.


Virkemidler for kvinnelig intim hygiene


 Akkurat som vårt fordøyelsessystem som inneholder "vennlige" bakterier i tarmen, og intime området kvinner inneholder de samme bakteriene som skaper melkesyre. Den støtter et sunt miljø og hindrer vekst av "uvennlige" bakterier som kan forårsake infeksjon. Det er de "snille" bakterier er voktere av intime steder.

 Årsakene er mange brudd pH i vagina, skylling, intimitet, stress, graviditet, amming, etc. Følgelig er den fare for å falle til infeksjoner øker den inflammatoriske prosessen starter. Dermed er det ubehag forbundet med rødhet, svie, kløe. For å beskytte deg mot slike ubehagelige faktorene som er nødvendige for å bruke midler for intim hygiene.


 De viktigste typer Feminine Intimate Hygiene


 De viktigste typer fond for kvinners intimhygiene er: gele, mousse, våtservietter, intime såper, deodoranter.

 Gel. Spesialdesignet for kvinner flytende konsistens betyr forsiktig renser områder av kroppen med den mest sensitive huden uten å forårsake irritasjon og tørrhet.

 Kremer komponenter gir støtte optimal syre-base-balansen i huden.

 Rosa og mousse. Den har en delikat tekstur av luften, forsiktig renser huden intime områder. Det inkluderer beroligende ekstrakter og oljer som er ideelle for sensitiv hud.

 Krem. Krem for intim hygiene ment å dempe slimhinnen i huden i følsomme områder. Kvinner som er vant til å bruke daglige pakninger bør bruke dette skiltet betyr å unngå tørr hud. Vi anbefaler å bruke kremen for fans av svømmebassenget og stranden.

 Såpe. Intim hygiene skiller seg fra konvensjonell i at den inneholder ingen fargestoffer eller konserveringsmidler, det forsiktig fukter normal øm hud er sammensatt av nyttige fyllstoffer og smaker, botaniske ekstrakter.

 Våtservietter. Designet for særlige omsorgsområder, helt rene og friske opp huden i sin sammensetning bør ikke være alkohol kan inneholde melkesyre ekstrakter og narkotika har antibakteriell virkning. En praktisk måte å bevare friskheten i enhver situasjon, og når som helst.

 Deodorant. Det lukter ikke godt, men eliminerer kroppslukt er forebyggende, desinfeksjonsmiddel, toalettsaker, som har anti-inflammatorisk og beroligende effekt, beskytter mot skadelige bakterier, gunstig effekt på slimhinner, eliminerer lukt. Gjelder bare for å rense kroppen.


 Oppmerksomhet til den!


 Utvelgelse betyr for kvinners intimhygiene først av alt må du være sikker på kvaliteten på produktet så intime kosmetikk trenger å kjøpe i et apotek eller store butikker, men ikke i en stall i markedet eller i undergrunnen. Sammensetningen av verktøy som er utformet for den kvinnelige intimhygiene bør omfatte meieri eller fysiologisk syre til kroppen, krever også tilstedeværelse av biologisk aktive stoffer som kan gi antimikrobiell aktivitet. Ideelt tilpasset den kvinnelige intime hygiene må ikke inneholde fargestoffer, smakstilsetninger og alkali. Virkemidler for kvinnelig intim hygiene er ikke ment for å behandle sykdom. Hvis du har et problem, ta kontakt med din gynekolog umiddelbart.

Virkemidler for kvinnelig intim hygiene Grunnleggende regler for intim hygiene


 Ikke i alle fall ikke bruke feminin intimhygiene vanlig kosmetisk såpe. Bruk av spesielle midler for intim hygiene bidrar til å forsiktig rense, drepe skadelige flora og fjerne irritasjon av slimhinner. For kvinnelig intimhygiene, er det nødvendig å bruke spesielle kvinners bind.

 Intim dusj bør tas minst to ganger om dagen. Det beste alternativet - etter hvert toalett. Men hvor vi har slike forhold? Så du trenger å hamstre kluter impregnert med antiseptisk lotion som ikke inneholder alkohol, og ikke føre til irritasjon, inneholder mye vegetabilsk olje fuktighetsgivende, beroligende urteekstrakter. Når du kjøper bør du sørge for at emballasjen er ordet "intime".

 Daglige pakninger bør være en del av livet ditt, og bør skiftes hver fjerde, sjette time. Det samme gjelder for installasjon i de kritiske dager. Spesielt må være oppmerksomme på intim hygiene under svangerskapet.

 Bruke bind for kritiske dager, gitt "drop" på pakken. Tallet-2-5 - refererer til hvor mye fuktighet de kan absorbere. Tynne pads daglig, en markert nedgang, men vanligvis et tegn kan ikke være. Seks dråper eller en inskripsjon "natt" brukes om natten med hygienisk mi bleier utformet for å beskytte klær fra kveld til morgen. Eksperter råder i de første dagene av menstruasjonssyklusen når tildeling av intensiv bruk bleier med fire eller flere dråper, men andre dager - med to eller tre. Nå er det sanitære servietter, impregnert med ekstrakter av urter, som produsentene lover å kvitte seg med mange sykdommer. Men bruker dem nøye. Først, sørg for at du ikke er allergisk mot urter som brukes der.

 Gel for intim hygiene kan gi god beskyttelse hvis du svømme i bassenget eller i åpent vann. Det anbefales å bruke dem umiddelbart før svømming.

 Antiseptiske tilsetningsstoffer som inngår i sammensetningen, vil patogene bakterier ikke la en eneste sjanse.

 Konsultere en gynekolog mest relevant for middelaldrende kvinner. Det faktum at hormonelle endringer etter førti år, og pH-slimete kjønnsorganer blir mer basisk.  
Яндекс.Метрика